Klubbkväll på VILA

Va på VILAs klubbkväll förut med Jannicke och spanade lite.
Vi hittade lite ändå. Jannicke köpte en jätte snygg väst och tröja. Och jag köpte en stickad tröja och ett par jeans leggings. Dom kostade bara 199 ikväll! De va kampanj pris så ja va tvungen att köpa ett par. De är ju så sköna och snygga till allt ^^
Jannickes mamma hängde också på :) MQ hade tydligen också klubbkväll.. vilket jag glömt. Fan köpte ju mina handskar för någon dag sen bara. Men jaja.

De är lite mysigt med klubbkvällar. De är lite annat. Mysigt att gå och dricka lite cider samtidigt som man går runt och kikar lite. Jag gillar det! ^^




Unga mammor, varför har ni så bråttom??

Jag har insett att jag kommer va den äldsta mamman på min unges dagis.

Jag satt och läste tidningen idag och fick se att en gammal klasskompis fått barn precis. Jag vet inte hur många från klinte (My home town) som fått ungar nu. Man börjar nästan snart få ångest och känna sej gammal asså.
Jag förstår inte, varför har alla så bråttom med att skaffa ungar?
Det är ungfär som att skaffa hund snart.. jag vet inte hur det är, men det känns inte heeelt som att alla unga tänker så mycket mer än att "okej vi skaffar unge, va mysigt!". Hm.. jo men hur är er inkomst och utbildning?? Eller har ni tänkt leva på soss? Ska inte dra alla över ett sträck. Men endå?? Vem har klok utbildning och fast jobb vid 20? Om ens de, nu förtiden ska folk ha unge HELST innan dom slutat skolan. Ja vet inte? men de börjar kännas som en "trend" grej snart. "Ung mamma".

Börjar fundera på om sverige slutat med abort eller va FAN!? "Oj, jag är visst med barn. Jahapp..". Jag hade DÖTT om jag blev gravid nu, eller nej.. mamma hade dött.. haha. Men jag hade gjort abort. Vet att de e lätt att säga nu men va sjutton, jag är inte redo, jag vill verkligen inte ha barn nu, jag känner mej ännu som ett barn?

Jag har inget emot unga mammor, de är verkligen stark jobbat, bara ni kan hantera det. Jag förstår bara inte just varför alla ska ha så bråttom med barn?? Lev livet, skaffa din utbildning, va UNG. Unge kan du ha sen, när du känner att det är dax när livet och ekonomin är någolunda stabil.

Så ta det lugnt lev livet först, SEN barn!

           
                                   Bild tagen från www.bestforbaby.se/

Stekt majs och köttbullar

Älskling kom hem sent ikväll så de blev lite enkel mat. Men enkel kan va lika gott de! :)
Vi brukar "hotta" upp köttbullar och makaroner med majs. Så man steker majsen med köttbullarna (smakar nästan precis som grilad majs) Skit gott! ;)

      

När blir facebook ett beroende?

Persoligen är jag inte så är jätte förtjust i facebook. HATAR när folk inbjuder en till massa applikationer och skit..

Städade inne på SVR på räddningstjänsten igår. (Kommer aldrig ihåg va det står för)
Men dom sitter bara och svarar i telefon framför en data nästan dygnet runt om olika medicinska frågor. Typ. Folk ringer när om undrar saker. T.ex om information om svininfluensan och så.
Så där sitter det alltid en vid telefonen. Och ska den lämna platsen måste en annan sätta sej där i stället.

Så ska jag städa där och en kille sitter vid sitt skrivbord. Vi börjar snacka lite och så kommer vi in på facebook.
Eftersom dom inte har nått att göra om ingen ringer sa killen att han brukade sitta på facebook.

Sen bah:
"Jag har 700 kompisar!"
"Ouuuuh.."
"A fast jag känner ingen."
"Haha.. STATUS!"
"Ah men asså det är bara för att jag ska kunna spela vissa applikationer."
"Okej.."
Så rablade han upp minst 5 olika.

Ja bah: quizen kan va roliga att göra ibland.
Han: Nja inte om man gör 100 om dagen.

Haha ja vet inte, antingen har stackarn INGET att gör om dagarna.. eller så börjar jag se ett litet beroende mönster? :p


          


Jag är nu omringad av brandmän

Yes just nu städar jag hos våra goa brandmän i SOS gute. Dom är så härliga allihop, var där för mer eller mindre exakt ett år sedan och städade i 5 veckor. Så kul när man kommer tillbaka till ett ställe och alla kommer ihåg en!

Haha städade nere i ett litet rum och där står det en JÄTTE massagestol.
ÅHÅ! tänker jag "Denna måste jag bara testa". Så jag sätter mej i stolen.. och herremin GUD så underbar den va! Men sen ska jag ha av skiten. vilket inte gick lika bra.. den ville bara inte av, jag klickar hysteriskt på av/på knappen men den bara fortsätter massera.

Mitt i allt går Ojet förbi.
Jag: Ehh skulle du kunna hjälpa mej att få av den här saken??
Han tittar värsta förvånat på mej.
"Jag va bara tvungen att testa och nu kan ja inte få av den.. heeh.."
"Jaha, jo får man en gång på den stannar den aldrig. men man klickar väl bara på fjärrkontrollen?"
Han går fram och klickar på AV knappen och den slutar.
"så, de fanns en av knapp. AV/PÅ..? "
Jag känner mej LIIIITE dumförklarad.
"Ja asså men jag klickade på den flera gånger men inte sjutton stannade den för de.."
"haha ookej?"


SNARK! Dumma prylar..


Kärlek kommer i många former

Och nu har jag blitt kär i Johnys jeans skjorta. <3
Lite stor dock, men så himmla skön, och snygg ;)
     
                                 Skjortan är från Åhléns herravdelning :)

Kedjor och läder ;)

Va inne på MQ och tittade lite på hanskarna igen. Och dom såg bara så ledsna ut där dom hängde på sin lilla krok. De va så dom liksom.. "snälla ta oss här ifrån". Och vad ska man göra då!?

De fick följa med hem helt enkelt ;) Hängde undan en tröja på Vila. Dom har klubbkväll på onsdag så jag tänkte köpa den då och spara in någon krona. Inte snål, ekonomisk ! ;p 


        

Hjärtan korv :)


Hittade hjärtanformad prickigkorv på ICA maxi. Va jätte söta, vetti sjutton om korven blir godare, men lite roligare blir det nog att äta ^^

      

Malins blogg :)

Har suttit hela kvällen och fixat Malins blogg. Blev rätt skaplig header tillslut :)

             

                                       Malins blogg--->  Klicka här

Bearnaise chips?

Haha var bara tvungen att testa OLW's nya chips.

De låter ju lite gale med bea-chips kan jag tycka. Men faktiskt var de riktigt goa! Smakade mest bara vanliga Sourcream chips. Men sen kommer eftersmaken och då smakar de faktiskt bea. So jo helt okej måste jag säga! :)
Eller va tycker ni andra som testat?


                        

Gris choklad


Visst är den SÖT!? :D Köpte den till Johny idag.
Hittade den på Norrbys bokhandeln på öster. Fanns i jordgubbs och vanlig choklad smak. :)

     

Marknad!


ÅH nu är det höst! Klinte marknad var idag, åh va jag sett fram emot den!
Det är tradition liksom ;)


Älskar att gå där och titta fastän det ändå bara är massa skit. Och man MÅSTE såklart köpa chokladtoppar. Vilket självklart står i vårt skafferi just nu. Hihi

Vi var där ett tag sen Åkte vi hem till älskade mamma och pappa och fikade :)
Så nu är vi proppmätta på tacos och sitter i soffan och ser film. Skulle ha bowlat men de va tydligen lite fullbokat så vi struntade i det.

Har glömt att sagt att vi har inneboende vid oss under helgen :) Svärföräldrarna är på Mallis den här veckan, dom åkte igår. Så Malin ska bo vid oss nu under helgen, sen ska hon bo hemma med en kompis resten av veckan. Ritkgit kul att ha henne här, de blir lite annat. Annars är de bara vi två som sitter här och ugglar haha.

    
                                 Johny och Malin på marknaden.

Familjen Lundström <3

Åh fick en kommentar från Lisen, (Hannas underbara mor). Och va glad man blev av att höra ifrån henne! Gud va man kan sakna dom ibland! Familjen lundström. Helt underbara <3

Va mycket man vart hemma vid dom! Varje håla på högstadiet samlades man i Hannas kök och åt mackor. GUD va många limpor vi är skyldiga dej Lisen!! :p
Men man var alltid lika välkommen. Där kunde man verkligen känna sej hemma. Haha första fyllan upplevde man i det huset. Alla filmkvällar och övernattnignar ute i hannas lilla stuga på gården. Alla moppsar som var överallt :)
Åh så många härliga minnnen. Ni är saknade!!! Ni ska liksom va där. Men de är skönt att höra att ni trivs så bra som ni gör i skåne! :) Men jag hoppas vi ses snart igen!

          


OH YES I DID!!

Theeee areee MINE!!!!!... MohAhHA..  ;)


Kommunen - Din vän

Haha den här satt på ett kontorsvägg idag, den fick mej att småskratta lite.. :p 


  

Jag är kär!

Träffade söta Ellen idag på en fika på ringduvan. Satt där och pratade lite jätte mysigt, man blir på så glatt humör med Ellen! :)  Så gick vi till din sko en snabbis och tittade på lite skor. Jag var fast besluten att jag skulle köpa ett par, TILLS.. jag fick se dessa... ÅÅÅHHÅåååå... I'm in love!
Fan tänkte köpa en ny dator då min har blitt helt fucked up, till min stora förtvivlan! Älskar min söta lilla data! :(  Så har vart sugen på att köpa en ny.

 Men faaan dessa måste jag nästan ha. Så snygga! Mmm...!


          


Färdig!


Pappa kom hem till mej på matrasten idag och visade sin tatuering. Den blev färdig igår. Och så SJUKT snygg den var då!! Blev riktigt häftig eller va tycker ni? ;)

            
                                              Tyckte den va jättefin pappi!! :)

Haha ungar kan va väldigt söta..

Haha var vid lekis idag och städade. Så ringde de in från rasten. Och ungarna verkligen KUTAR in. Nästan så dom håller på och få ikull både mej och städvagn. Och efter någon minut när alla kommit in så går fröken ut och kommer in med en liten kille.

-Varför kom du inte när klockan ringde?
- Jo men jag hörde inte att det ringde..... Så mycket...


haha så klockren



Sen stod jag och pratade med en liten tjej. Hon undrade hur gammal jag var och så vidare..
Så frågade jag hur gammal hon var:

-6 ½ !!
- Åh vilken härlig ålder!
- Ja de är bra man dör inte så snabbt då..!

Haha asså?


Åh va jag älskar att va på skolor. Jag tror nog de lutar emot läraryrket ändå asså :)

Paj bak och pimpvagnar


Shit va jag vart slut idag! Kommer ner till hamnkontoret och ska städa. Då ser jag min lilla vagn. UP side DOWN. Utan hjul. WHAT THA F**K ??

Haha mina små hjul har börjat gå sönder så vagnen typ "hoppar" fram, likt en riktig PIMP-bil typ. Hahah ser helt sjukt ut. (Åhh en städerskas glamourööösa liv! ) 
Kontorsassistent-tanten på jobbet började garva igår och bah: Va sjutton har du fått punka på däcket? :p
Så frågade jag om de visste någon som kunde hjälpa mej att byta hjul på skiten, för jag skulle få nya hjul idag. Sa de..

Så när jag kom idag hade dom vart så himmla gulliga och tagit av all från vagnen och tagit av hjulen. Värsta snällt av dom.. Tyvärr hade de dock inte kommit några däck. Och tyvärr skulle de typ ta 2 veckor... YEEEEEEJ!! Så dom fick skruva på hjulen igen. haha :p



Jag två ost och skinkpajar idag, men så blev det över massa paj deg så jag bakade äppelpaj på resten. Bara i med äpplen på med lite socker och kanel och skjuts in i ugnen.;)

Vanlig pajdeg:
100g smör/margarin
3dl mjöl
1-2 msk vatten

Smulpajs deg:
100g smör/margarin
2 dl mjöl
1dl socker

Hade dock ingen vaniljesås så jag gjorde egen. Den blev riktigt god!
I den hade jag:

En skvätt mjölk
Lite mjöl (Så såsen blir tjockare)
Vanilin socker
Socker
Lite florsocker


Ta bara i efter tycke och smak :)
Gjorde den i en kastull på spisen så klart. Vill du ha den kall så ställ in den i kylen ungefär en timma eller mer. Annars är den god varm eller ljummen ;)

     

Barbie?


Haha söta ungar finns det. Jag va så sjuuuuukt trött imorse. Så gick jag förbi fritids med min lilla städvagn och sen kom en av fritidspersonen ut i korridoren.

Han bah: Sandra hörde du va tjejerna här inne sa om dej?
Jag: Va?? Nej, jag hörde ingenting, ja är så trött haha...

Då hade de suttit några tjejer ifrån lekis och bah:
"Åh hon är så söt, hon ser ut som en barbie."

Hahah sötnosar! Vetti fan om jag ser ut som någon barbie precis men ändå ;p



        

Våta tankar om min varma säng

Min GUD så trött jag är!! Känns som jag bara plötsligt skulle kunna falla ner på marken snarkandes pga att jag råkat somnat gåendes. Började vid 6 idag igen. De är så jag vill gråta när jag ska ur sängen. Aja frukost om en timma. Hoppas jag håller mej vaken tills dess..

Love is beautiful.

         


Hemma <3

Kom hem för ett litet tag sen från jobbet. Ursch idag var vädret inge kul,. regn och mulet. Man blir trött bara av vädret. Skönt att då komma hem <3   :)



Rätt skön låt faktiskt


                           Ison & FIlle - Jag skrattar idag

Jag vill lämna landet!!

Faaan alla, ALLA åker på semester just nu. Både hit och dit och här och var. Va tusan!? Gotland gapar tomt efter gotlänningar. Vi har inte fått svininflänsan här.. vi har fått CHARTERINFLÄNSA!!

Det värsta är att jag inte ska resa någonstans :( FAAAAAN va jag vill resa jag med!

      
                             Sitter klistrad vid destination.se och letar resor..

En helt vanlig måndag.

Huuaaaa började 6 imorse.. ISCH!! Vet ni hur MÖRKT det är vid 6 på morgonen???
Det är väldigt mörkt kan jag säga för er som sover medans lilla jag sliter!!

Har vart en skön dag, HÄRLIGT med sol!! Mmm. Älskar fina höst dagar! :) Allt gick snabbt och smidigt på jobbet, sköönt!
Svärfar fyller 45 idag (GRATTIS sväffa!) så vi ska hem dit snart på fika. Har vart på stan en snabbis och köpt present i form av en flaska. och ett pimpigt kort haha ;)

Får se om jag lyckas få se Anna Anka ikväll. haha tycker svenska hollywood fruar är väldigt underhållande måste jag säga. Svärfar och johny ska se fotboll..snaaark.. så jag kan nog smita undan och se lite Anka ;)


            

Hårfärgning

Jag färgade ju min utväxt med poly blonde häromdagen för jag råkade och intala mej att "den kanske var bra ändå".

NEJ!
de var den inte! Som sagt håret mitt blev GULT.. om man tänker bli riktig platina så kanske den funkar, don't know. Jag vill inte bli så blond. Utan vill ändå ha åtminstonde så de ser lite naturligt ut. Men hur som, så skiten blev gult! Okej inte brand gul, de såg ändå okej ut. Men otroligt fejk ut på mej. Så idag sprang jag och köpte natural and easy. Blev mycket bättre! Mer kallare färg och ser mycke mer naturligt ut, inge gult kvar *LYCKLIG*, dock får jag för mej att de schiftar i grått!?!? :S Jag vet jag ska egentligen ha mörkt hår. Men när håret blir långt ska jag färga det. Tills dess förblir jag blond. Och ja mamma mitt hår ramlar säkerligen av när som helst nu.. ;)

     
                       Hårfärgerna är båda från Schwarzkopf, men BLÄ för poly blonde!

Mycket skön låt

Vad då "good feeling" låt liksom? SÅ härlig!! Lyssna och bara njut :)

         

Pälsmössor


Jag vet inte men jag börjar få en liten små förälskelse till pälsmössor. SÅ fruktansvärt mysiga. Men man försvinner lite i dom haha. Pälsmössa är nog kanske inte helt jag. Men nog är dom underbara på det där ful/snygga sättet :)


     
                                         Från MQ:s herravdelning 199:-

Skinnhanskar <3

Åhhh ÄLSKAR hösten! Eller rättare sagt kläderna ;)
Älskar detta skinn modet! Allt ska vara i skinn, dragkedjor och nitar. I Likeiiiii ^^


Fann dessa två snygga skinnhanskar på MQ. De med dragkedjorna tänker jag ta med mej hem efter lön. Men de är så himmla långa fingrar på dom. Typ ET fingrar. Börjar fundera på om de finns folk som har så långa smala eller om de är hanskarnas skapare som har sånna fingrar och gör dessa ihopp om att de finns en själsfrände?

         
De andra var snyggare än vad bilden visar. Dålig bild så de gör dem inte heelt rättvisa. De e från Zoul och stockhlm by the way.


GOTLAND SUGER!

Arrghh!! Har haft en sån där "allt är emot mej dag". Haft en bra dag egentligen, men har hela dagen haft som ett åskmoln över mej och bara gått och svidat. Stackars johny. Jag brukar faktiskt oftast vara rätt glad jämt. Men ja vet inte idag bah.. BLÄÄÄÄÄÄ

Ska ut till Hellvi i kväll. Lilian fyller 20. GRATTIS!! :)

Men jag vet inte jag vill väldigt gärna in till stan igen ikväll för jag känner att hela dagen imorgon går åt annars. Och det är där allt skiter sej. Ingen skjuts hem och buss på landet. VAD ÄR DET FÖRNÅTT?? Ååhhh.. buss på gotrland suger. Jusse som ska köra ut, vill dricka så hon och sanna ska sova över. Visst hade jag kunnat men jag vet inte, känns som jag kommer bli lite själv ikväll bara. Sanna och jusse sitter liksom typ IHOP. Är lite jobbigt att vara 3:e hjulet med dom. (HEJ jag har precis börjat mellanstadiet!!) Men de är faktiskt lite så. Jag saknar Hanna :( Hade vart så kul om hon var med, då är de liksom lite garanterat kul bara. Sen vet jag inte riktigt va de är för folk som ska ut. De kan nog säkert bli roligt. Men just de att jag känner att jag kanske kommer bli lite själv. Därför känner jag att jag vill åka hem ikväll. Men som sagt de gick och sket sej där.

Johny ska va med sina kompisar ikväll han erbjöd sej att hämta mej. Vilket får mej att känna mej ännu värre. Jätte gulligt av han. Men då offrar han sej att inte dricka nått för min skull och åka och hämta mej mitt inne i skogen längst bort på gotland. Hur taskig känner jag mej nu liksom?? Snark...

 GOTLAND SUUUUGERRRR!!!!!!

Fan, fan, fan...

.. Satan skulle färga utväxten tänkte jag. Och jag brukar alltid vara Viva trogen. Men förra gången testade jag Poly blonde Silver blondering, blev tipsad av en tjej på sminkavdelningen på Åhléns. Den va jätte bra, jag hade inte så mycket utväxt då, men nu har jag hunnit få mej lite. Växer fort på sommaren. Så tänkte färga idag. Däremot fanns silver blonderingen bara på Åhléns, där färgerna är som dyrast att köpa. Så börjar mitt hår bli lite tråkigt nu efter sommaren så jag tänke ljusa upp det lite, så ja bah: nej men jag kör på den lite blondare då? För vi handla på ICA maxi och där fanns inte silver blonderingen.

Kommer hem och färgar och minns nu varför jag INTE använder denna färg. FAAAN Min utväxt är typ gul :( Eller de e mest bara så ljust så de ser stört ut. FAN tyckte egentligen om min hårfärg jag hade men ville bara "ljusa/pigga" upp de lite. NU är det rätt så blond och jag ser helt sjuk ut.. Helvete också.. :( ALDRIG Mer Poly Blond!!

Nu ska jag dränka mej i silver schampoo i några dagar.
Ska till Lilian i Hellvi imorgon, för hon fyller 20. Men faan bara jag inte ser ut som en kyckling imorgon, annars vetti fan asså =/

 

      

Rocky 1 år <3

Aaah glömde helt bort att nämna att lillkissen blev 1 idag!!

Kissarna fick varsin strömmingfilé från ICA maxi som blev inslagna i ett fint litet paket. Rocky var helt till sej över fisken och mumsade i sej allt och halva Tysons haha sötnos <3



       

                                      GRATTIS SOCKERTOPP! <3

Klockren 8-åring.

Haha var inne vid 2:orna idag på skolan jag är på nu och städade. Alla lågstadieklasser har sina egna ingångar som dom kallar "holkar". Där barnen klär av sej ytterkläder och skor. Så är det två toaletter i varje holk.

Så idag när jag var och städade där i 2:ornas holk så satt två killar och höll på att klä på sej Innebandy målvaktsskydd. Sånna där jätte benskydd som täcker hela benen. Så kom en tredje kille in och skulle hjälpa den ena på med sina skydd.
Så killen lägger sej på mage på golvet medan den andra killen spänner fast skydden på baksidan. In kommer då en tjej och börjar granska va dom håller på med.


- Det går inte att spänna dom här!! Det är nått fel på dom, de går inte.
- Men försök de ska väl gå?
- Nä det är fel, de går inte.

Då frågar tjejen om hon får testa. Så börjar hon att försöka spänna fast dom. Samtidigt står killen som inte lyckades spänna fast skydden brevid henne och:

-Nej du gör fel!! De går inte. Står han och klagar.
- Jo vänta de går. försöker tjejen.
-Nej du gör feeeeel!!

-MEN LÅT MEJ GÖRA FEL ! ryter tjejen till surt.

Och självklart lyckades hon spänna fast dom också. Haha så klockrent. Go girl!!!

Tänkvärt om fredagar.

Åh gud så skönt med fredag. De e sjutton den bästa dan på hela veckan. Man ser framimot helgen. Alla är extra glada på jobbet. Man själv är extra glad. Just känslan av att "åh va skönt imorgon är jag ledig, behöver inte gå upp tidigt och släpa mej iväg till jobbet". Helt underbart! :-D pratade med en lärare idag. Och hon sa något tänkvärt. "det är egentligen nuet, längtan som är den bästa. Inte händelsen. För när händelsen väl är där, så är den över lika snabbt. Så njut av längtan. " TA MEJ FAN. Så är det sjutton så! Tänkt på de nästa gång ni längtar till något! :)

Lovely <3

Åh va jag tyckte om det armbandet, de är ifrån Bijoux by Us. Visst var de fint? Fanns med texten: Peace och Hope med. Funderar på att beställa det :)
              

Sandra kan hon!

Bakade kärleksmums förut ikväll, har gått och vart sugen på det hela dagen. NÅGON hade ätit Mummsar på jobbet och smulat ner hela jäkla golvet. Sen dess har jag inte kunnat tänkt på något annat :p Älsklingen va iväg och jobbade lite ikväll så kakan va klar och stod påbordet när han kom hem. Så vi har fikat och GOTT VAR DET!! ^^
                   

Klockrena annonser ;)

Haha ibland är det riktigt roande att läsa annonsblad. Som idag tillexempel. Hittade de här tre som fick mej att dra lite i mungipan. ;p


            
I första annonsen säljer någon ett "Gemboy". Haha okej jag är inte bättre på varken engelska eller svenska jag. Men kom igen?


             
haha okej Har ni sett någon/något keligt och tillgivet?? ...bra beskrivning där ;)



             
                         Jannicke?? Har du skrivit annons igen??


;)

Och angående mitt el-problem..

Så fixade jag det! Jag är VÄLDIGT stolt, jag hittade proppskåpet och lyckades byta propp!! Helt fantastiskt. Vem behöver en man i huset när man kan fixa allt själv? ;) Hihi.. Detta kommer jag leva på minst en vecka!

       
    


Men..!!

Efter jag dammsugat ( tydligen hade inte all el slagits ur utan bara vissa grejer) Så tog jag fram SUPER klister. Sen jäklar satt jag där och pillade länge och väl. Och jajjemen!!!

       
      

Snart skriker jag..!

Fan blir så irriterad. Kom hem vid 3 ungefär och möts av vad? Jo detta:

    

Klumpiga kattjävlar!! Fan fick två jätte fina ljuslycktor av Hanna och Mikaela när jag fyllde 18. Sen fick dom så klart sönder den ena för ett bra tag sen. Och tror ni inte dom fick sönder den andra idag? Fan blir så sur, allt har dom sönder :( Tyckte dom va så himla fina.

Sen vet inte om ni ser sanden? För den va full med sån där jäkla sand. Så när jag ska damsuga upp skiten.. DÅ går PROPPEN i elskåpet!!!  .........Behöver jag säga mer??

Skinnklänning <3

Var inne på Glamour.se och tittade lite på deras Budget vs. Lyx och hittade den här ursnygga klänningen. ÅHÅ va jag vill ha!! Faaaen att den va så satans dyr. Kan inte någon budgetkedja göra en kopia? Snälla..? ;)


      
     

Snark..!

Idag var man uppe vid 20 i sex. De ni! Började vid halv 7 idag. Har fått mer jobb ju, så nu är det tidiga morgonar igen som gäller. Skönt att komma upp i tid! Men hua trött är man! Men börjar piggna till nu :p

Inget speciellt..

Ne idag har det inte hänt mycket. Började jobba vid 1 idag!! Don't blame me, fan va så trött, jobbar bara mina 2,5 timma så va sjutton.
Ska få fler timmar nu iveckan, stackars, stackars Eva vrikade foten idag så jag får ta hennes timmar. Hu va ja tyckte synd om henne :(

Pappa ringde ..nångång.. och tipsade om ett ställe som sökte personal. Så jag kasstade mej vid datorn och filade till mitt CV och skickade iväg de via mail.
Killen i kassan hade sagt till pappa att chefen ville att de skulle skickas så. Aja jag skickar tänkte jag, men sen bah ne.. va fan de är alltid bättre att gå personligen! Så jag gick dit och tänkte lämna mitt CV i handen.
När jag skulle lämna mitt CV till chefen sa jag att jag hade skickat det men ville komma personligt också fall om det inte hade kommit fram.
Han bah: Jo men ja tyckte väl jag kände igen dej! Ditt Cv har jag sett! Du har en bild i högra hörnet va?

Ja blir så glad att dom bara känner igen en, då har dom sett mitt cv och kommer ihåg det. De är i alla fall nåt :) Sen hoppas jag, HOPPAAAS att jag får jobba där. Älskar affären! :)

Förövrigt har det inte hänt något, men de har vart en bra dag idag. Var hemma nu ikväll vid johnys föräldrar. Johny skulle se fotboll med sin pappa så jag hängde på. Såg Svenska Hollywood fruar.. ja herregud. Inte kan dom prata engelska och inte kan dom prata svenska.. Asså va??

Haha känner mej glad idag, så jag bjuder på denna :

      
                                      Haha ful kan man va ;p

Godnatt! :)


Nu får de va slut på de roliga..

... för de e fasen dax att krypa ner i säng! De bästa är att älsklingen ligger där nu och värmer upp den, HA HA inte alla som har en personlig sänguppvärmare!! ;) Nej men de e mysigt och krypa ner och lägga sej tätt intill och höra när han små "snarkar", de låter så sött :)

Puss och godnatt!!

 

Lite små ego får man faktiskt lov och va har jag hört. Men erkänn att skuggorna var rätt härliga :)

Städ söndag

Idag/igår.. Har vi nästan bara städat. gjorde en riktigt renstädning av hela lägenheten. Förutom sovrummet (vilket jag egentligen hade behövt städa mest).. Men de va skönt att verligen städa upp toan och köket. Vår dusch har inte vart så mysig, jävla kalk och missfärgningar. Men allt försvann, vi hitta nått jäkla medel "klorin" hette flaskan, chockorange, funkade otroligt bra!! Sen luktade det badhus i hela lägenheten kan jag lova!! Haha :p
Vi har diskat och tvättat och varit riktigt duktiga :)

Mamma och pappa kom på fika en snabbis vid 5, dom skulle se bio vid 6. Alltid kul när dom tittar förbi, saknar dom väldigt mycket.

Dom va så gulliga dom hade köpt en liten söt plastblomma, och mamma hade köpt en sten som de stod "puss och kram" på. Blev jätte glad! tyckte den va så himla fin stenen :)
Sen hade mor min tagit med Klick och Fredag bara för hon vet att jag alltid älskar att läsa dom. Så hade dom med brownie. Mums, mums, mums. Mina fina fina föräldrar, underbara är ni <3

        
                                         Kvällen va räddad!!


                    
                                           Visst va de fina? :)

Fika på stan och inflyttningsfest

Måste bara börja med att säga att jag Ä.L.S.K.A.R min nya skinn jacka. Helt underbar. Passar till allt. Ska gifta mej med den <3 
      
Skinnjacka från Vero Moda
Kort kofta och linne från Cubus
Jeans tights från Vila
Väska från MQ


Efter bilsport fikade vi på siesta, tog varsin skagen baugette och njöt av solen! Jättehärlig dag. Vi gick på stan och tittade i affärer. Älskling hittade en jätte fin jeans skjorta. och jag hittade.. ingenting!! Ja letade nästan lite små desperat efter nått, men kunde inte hitta nått.. Tror jag va lite snål också.. hade precis betalat mina jäkla linser, där 400 rök direkt. =/ Behövde ju egentligen inget. Så de kanske va lika bra, spara lite pengar som omväxling.

Senare mot kvällen åkte vi till Johnys mamma och pappa på inflyttnings fest. Dom har ju bott ett rätt bra tag, men eftersom dom byggt eget så har de tagit lite tid att få ordning på allt och nu hade dom fått upp sitt altandäck så dom bjöd på inflyttningsfest. De var johnys pappas sida som var där. De va kul, man träffar inte dom så ofta.
Dom bjöd på italiensk buffé, Väldigt gott!! ^^ Jätte mysigt var det :) Sen fick vi skjuts hem av fille. Det va en riktigt bra lördag. Förutom att ja hade huvudvärk mestadels av tiden =/

    


Bilsport

haha vi va ju på bilsport i lördags. Upp tidigt som fan för att åka dit, eftersom älskling sågärna ville. Så stannade vi max en halv timma. SNARK :p

De va mycket raggers kan ja säga haha oj va man inte kände sej hemma. Var ju "vanligt" ( Eller va fan man nu kan säga) folk där också. Men de var många Jänkare, raggar bilar, och helt totala vrak :p Men också riktigt fina bilar, va snudd på att man nästan började ragga på gubben med den röda sport bilen.. ja är inte mycket för bilar men MUMS! ;)

                   
                            En trött sandra påväg till bilsport :)

        
        De va väldigt blandat med bilar, men var för trött för att ta massa kort.


Det är ett mirakel!!

Jag är vaken!! Och klockan är bara halv 10!! och det är LÖRDAG!!

Haha ja minns inte när ja va uppe så här tidigt sist en lördag. Eller okej förr förra, men då åkte vi båt :P
Faktisk så var ja vaken vid 9 redan ;) Nästan 8.. eller nej de kan man nog inte kalla vaken.. Men jag var vaken vid 9 !!! Oj, oj, oj!!

Hahaha

Oh just de, anledningen för denna tidiga uppstigning är för att vi ska på bilsport, haha ja vet, de e älskling som ska dit, jag följer endast med som stöd ! see ya later!


 Bara för de bjuder jag på detta! enjoy! ;) gör egna här  :)

Bisarra bindor?

Haha ja vet inte va jag tycker om mina bindors förpackning. Först när jag fick se den så bah: "Men va fan?! De e ju en f*tta på min binda??"

Haha lite små bisarra kan ja tycka. Eller va tycker ni? haha :p

    

Älsklingens tröja :)

Den passade faktiskt! Yes,yes,yes! Kunde kanske fått vart någon centimeter till i ärmarna, men dem va inte korta. Tyckte han va jätte fin i tröjan. De lät som han blev glad. Ja hoppas de.. :)

           
Haha älskling hade inte "fixat" håret så han ville inte helt va med på kort.

OH my god!

Jag vill ta tillfälle iakt och citera min goda vän hanna "BUUUUURP..!!"
haha jag är så MÄTT!!! Jag och älskling gick loss på tacos ikväll. Åh herregud, nam nam...!


   

 Hittade nacho cips som var rullade!! Nacho rolls, Haha fruktansvärt onödigt men skit gott! Lätt värt några extra kronor! ;)

Yeeees!!

Mitt paket har kommit! <3
Låg i postlådan. Trodde jag skulle få hämta ut det. Men jag älskar när saker kommer till dörren! ^^


När älskling och jag var i kalmar hittade han en jätte fin tröja som han passade så himla bra i. Men den fanns bara i Large.
Sen när vi kom hem tänkte jag gå till H&M och se om den fanns i rätt storlek där, och köpa den till han som lite överraskning, lite eftersom dom haft de lite tufft på jobbet och jobbat över en massa, sen är han ju helt enkelt världens bästa. Den fanns i Medium, men den va JÄTTE stor, och Largen han testade i kalmar kunde han nästan ha som klänning. Och Small fanns så klart inte. Eller jo i svart. Jag testade den och small va ju stor till mej så jag antar att den nog hade passat Johny. Frågade om de fanns i vitt, men självklart inte, vi bor på gotland!

Så jag gick hem och beställde den över nätet i stället. Och HOPPAS att den nu passar! Älskar att överraska. Jag hoppas han blir glad :)

           
                        Håll nu tummarna att den passar!!

Sovmorgon <3

Jag är inte van att kliva upp tidigt längre nej! Fi satan! Klev upp som lite stöd för älsklingen idag. Han har fått gått upp själv varje morgon i 2 veckor, så tänkte kliva upp med han idag så han slapp dra sej ur sängen själv.
Så vi satt och åt frukost tillsammans med tända ljus (de e tamejfan jäkligt mörkt nu vid halv 6!)
Men gud så skönt att få gå och lägga sej i sängen igen och sova lite till! Ligger och busar lite i sängen med mina bebisar under täcket. Haha dom är så söta! Nej god natt!

Nu ska jag sussa ett par timmar till ;)

          

Hoppas, hoppas!!

Åh hoppas de kommer något med posten imorgon! Annars blir ja lite besviken. Vad för nått? De e hemligt ;) nu ska ja sova. Håll tummarna!

Ja tack! :)


"Nämen inte ska tant behöva..

..äta kattmat heller!"

HAHAHA Jannicke förra ICA reklamen va kul, men denna, DENNA är klockren!!!
Kan inte sluta garva efter varje gång jag sett den.
DETTA är humor!!! hahaha


Drottningen av särskrivning??

Yes iknow, ni har säkert märkt och sätt (MAMMA du behöver inte säga något, jag vet att du vet). ;p
Jag blir TOKIG, men jag kan inte lära mej "icke" särskrivning. De ligger liksom i min natur bara. Så om ni ser något särstavat. Vilket ni SÄKERLIGEN kommer göra här.. Så snälla ignorera, med viss förstående, för jag tror banne mej jag har lätt dyslexi eller något. Känner att ja behöver komma tillbaka till plugget snart för DAMN min svenska försvinner mer och mer, bli inte förvånade om jag börjar blanda in arabiska snart...

Ska försöka bättra.. men kan Ikke lova <3 :)

IDAG FÅR JAG!

Älskling kom med mer också <3

        

Mens monster!!

Min älskade, MIN räddare i nöden köpte hem ballerina och bindor till mej idag.
NU lever jag igen!

 
 

Ajje!

Fan jäkla mensvärk. Var på städ möte idag och under mötet kände jag hur ont jag fick i ryggen, sen när vi va klara känne ja bara hur mycket de värkte och bah : "FAN mens!"... man vet verkligen den känslan. Typiskt. Skulle egentligen jobbat mina 2,5 timma till. Men de gick bara inte så jag åkte hem. Så nu ligger jag här på soffan och har grymma begär efter choklad!! 

De ända jag egentligen inte är sugen på är PLOPP. Haha gud va plopp jag ätit i sommar! Vann ju en sån där jätte sak på lisseberg! Men ja gav faktiskt bort rätt mycket. Men nu rycker fan sista ploppen! Ska spara halva till älskling, men kan inte lova nått! ;)


                 
                                      Den sista ploppen!

En sak jag inte fattar med killar..

.. Är HUR ni riktigt och helt tänker?!

Exempel från jobbet:
Jag var och städade på ett ställe idag, där det är massa kontor sen är det en verkstad. Verkstaden är en liten del för sej med matrum och duchar och en datarum. Ungefär. Där städar jag två gånger i veckan. Onsdag och fredag.
Förra onsdagen när ja skulle städa låg det en kille och sov på soffan. (Dom brukar sova på sina matraster nämligen.)

"Jahapp och ni ligger och slöjar som vanligt asså? "Kunde ja inte låta bli att kläcka ur mej.
"Nej de råkar bara vara när du kommer" Sa killen.
Så började vi snacka lite medans jag städade runt om kring han.
Vi pratade och skämtade lite om allt möjligt och jag nämnde johny flera gånger. Att vi bodde i en 2:a och hade katter.. och bla bla...
Han frågade lite hur länge vi vart tillsammans och så. Sen skulle jag gå. så killen undrade om jag skulle städa där snart igen. Jo på fredag sa jag. han bah aja va kul!

Sen på fredagen så kom jag mycke tidigare för jag skulle på stan med sanna och jusse. Så jag blev precis klar med "verkstaden" när dom kom in och skulle äta.
" Aj ja va lite tidigt idag för ja ska på stan" sa jag
och killen bah: "Va seriöst går du nu när ja kommer??"
Ja bah "joo men ja kommer på onsdag igen, så trevlig helg!"

Så idag när jag kom och skulle städa så kom jag lite innan dom skulle käka så jag han att ta matrummet innan. Så kom killen sen vid 12 och bah.
"Är du tidig idag igen?"
"Jo men så tidig är ja väl inte?" sa jag
"Men nu har ja ju ingen att prata med efter maten"
Så började han tjata om att ja skulle komma tidigare. Grejen va att han halv skojade men va typ seriös.
Ja bah" Men jag kan inte komma tidigare, då blir de så sent för mej."
Sen började jag städa vid ducharna. Så hör jag att han går utanför fram och tillbaka tänker inte mer på de.
Sen kommer jag tillbaka. Då sitter de en post-it lapp på min städvagn med ett nummer på.
NEJ!! tänker jag. Åh pinsamt. Nej jag nämner inget. Låtsas att jag inte sett.

Börjar städa hallen som ligger brevid datarummet. Killen ligger inne på soffan.
"Vad heter du förresten?" hör ja plötsligt.
"Ne asså jag har inge namn, jag är namnlös" Sa ja
Han tittade lite snopet på mej.
"Ne sandra heter jag."

Sen frågar killen.
"Kallas du för Sandy?"
"neeej de gör ja inte".. varför ? :P

När jag har städat klart tänkte jag i alla fall säga hej då.
"Nu är jag färdig så vi ses nästa gång!"
"Okej, då ses sen sexy sandy"

ASSÅ VA!?! VA VA VA!?
Varför tror killar ibland att de bara är fritt fram att säga sånna saker??
Och varför ge ett nummer när killen VET att jag har kille??
Ibland asså..


NU har jag hittat något roligt!

Haha kolla va jag hitta på nelly.se.. vissa har väl säkert redan sett de, men ja blev helt " Va??"

Kolla de e en ögonskugga man "klistrar på" Ungefär som gnuggtatueringarna från barndomens glada dar. Haha de här låter ju helt sjukt kan ja tycka, men visst, om man har ont om tid och vill ha en snygg fest make up på ett kick å de funkar.. så varför inte? :P Men ja kör nog med egen skugga och pensel jag.. :)

       

Idol 2009


   

Ni har väl inte missat att den klassiska idol hysterin har börjat?
Varje år blir det framröstad någon "ny superstjärna" Och? vad blir den för nått då?
Oftast blir personerna som INTE vinner större än just vinnarna.
De blir oftast B-kändisar som gör en hit och sen glömms bort, sen kommer nästa års "super stjärna".
De enda roliga att se är auditiona, vilket jag vet många tycker. Sen tittar man inte ens på programmet.
Jag bara undrar va vissa folk tror om sej själva? ja menar NÅGON hum måste man väl ändå ha om hur man sjunger?
Okej ja ska inte va total neggo här.

Hon tjejen med keps va ju hur grym som helst faktiskt, hoppas de går bra för henne! :)

Och tack för igår Jannicke!

Världens gulligaste Jannicke hämtade mej igår efter jobbet så åkte vi till hennes jobb så jag kunde lämna CV. Tyvärr va chefen upptagen. Så vi tog en fika på siesta och pratade av oss lite, vi satt där ett rätt bra tag, sen åkte vi iväg igen och då gick de bättre att träffa chefen. Dock så pratade vi knappt utan ja lämnade bara CV typ. Så vet inte om han fick nå jätte bra intryck precis.. Men hoppas HOPPAS ja får jobba där! Tycker affären är så mysig. Liten och bra med mycket stammkunder. Ja tror verkligen jag hade trivts! Tack för all hjälp Jannicke! :)
Så nu håller vi tummarna! Och för att Jannicke så få sitt lån någon gång!


      
                   Haha Jag, Jannicke och Johan på midsommar


Hmm.. 2 avklarade.



Ska ta och kolla upp lite utbildningar till Högskolan nu. För vid 4 ska jag börja städa.. Snark

Hjälten i nöden haha ;)

Haha ja vet inte va Jannicke hade gjort med sin blogg igår, men allt var upp och ner och tvärsöver och framåbak.. förstår ännu inte hur du lyckades. Men jag fick ett olyckligt sms igår i alla fall. Så jag satt upp och gjorde en ny blogg design till Jannicke. Verkar som hon blev nöjd i alla fall :)

                  

Söndagen

Igår hände inte mycket jag var tvungen att skriva klart mitt CV för de skulle jag lämna idag. Så jag satt mest med de hela dagen. Sen kom johny hem så åkte vi och veckohandlade, åkte sen hem och bakade pizza ^^ IKNOW iknow!! jag åt pizza igår med, men hallå! Hembakad?? MMMMmmm. Till Pizzan - Vänner. Hur bra får de bli?? :D


Bowlingen i lördags.


Åh va kul de var att träffa Jannicke och Johan igen! Vi hade jätte kul och mysigt i lördags. Först bowlade vi sen åt vi pizza och snackade lite, sen åkte vi hem till mig och Johny och satt och pratade och drack lite. Och jäkla johan tuttade i alla shots. haha

Bowling och pizzaaa!!

Ikväll blir det bowling och pizza med Johan och Jannicke <3
Ska bli så himmla kul! Va så länge sen vi träffade dom nu. Så de ska bli jättekul att ta igen lite!

Nu ska jag SPRINGA in i duschen för vi ska bowla vid 6!!


Bild favoriterna :)




Bilder från igår: Klubb kaka








Bilder från igår: Innan klubb kaka






CAtwomen



Haha lite läcker bild ;)

The real kisse ;)

Haha så här blev resultatet från igår! Ska lägga upp fler bilder från hela gårdagen!
Fick nyss reda på att Cubus har 30% rea idag på allt.. Funderar på att springa iväg.. Osis att ja handlade linnen där igår dock =/


       

Klubbkaka!!

Dom har maskerad på borgen i kväll. man ska vara "Elakingar"

Jag ska vara Catwomen.. Sanna ska va freddy Cruger (?) Och jusse Joker...haha :D
Ni får se bilder i morgon!!


     
         Detta är va jag försöker eftersträva förutom "skinny" huvan :p


(Rättelse: De va tydligen på Rindi, hade fått lite fel infomation.. *host* Jusse *Host*)

Va vill du bli när du blir stor?

Jag VET inte :(

Ja trodde ja visste, men ja vet inte.. eller mer och mer har jag blitt osäker på om jag verkligen vill bli förskolelärare.

Eller, jag älskar barn, och ja älskar att va på dagis. Men sen vet ja inte. Tänk om de inte är rätt jobb ändå? Ja känner bara att jag vill ändå göra något annat med mitt liv. Får nästan lite små panik över fall om ja ska plugga nu ivår ändå? Ja vet nog inte om jag är riktigt redo än ändå.

Sen har jag börjat fundera på det här med reklam. Jag tycker de e jävligt intressant och roligt med reklam, idé tänkandet, filmning. Allt som har med reklam att göra. Jag tycker det är fascinerande. Hade älskat att få lära mej photoshop på riktigt, att verkligen kunna det och sitta och arbeta med det. För jag älskar att sitta och pyssla i photoshop. Känner att ja fått rätt okej grepp om de ändå. Fastän att ja bara kan en väldigt liten del. men samtidigt är det ju ingen som har lärt mej nått om de heller. Utan ja har suttit flera flera timmar, och försökt lista ut, testat mej fram och kollat videor på youtube hur man gör. Tänk att få lära sej av någon som är riktigt grym. Och sen själv kunna utveckla det därifrån.

Jag hade nog älskat att jobba inom media.. men sen är de ju också de.. Finns de nå jobb där inom? De e lite svårare de..

Fan va allt bara rör ihop sej :( Funderar på om man kanske bara ska läsa någon kurs i Malmö. Jag är ännu ung, ja hinner få en hel utbildning, men tills dess vill ja va säker på va jag vill göra.

               
                                Photoshop - Yes oh yes <3

Vill inte..

..jobba idag :( Ja vet har bara 2,5 timma. Men de känns så världelöst att göra sej iordning och åka och jobba för bara någon timma :(

Ursch mina linser är slut igen så va tvungen att beställa ham nya igen.. bye bye money..*

Om de e någon som använder linser så vill ja tipsa om Yourlenses.se. Dom har mycke billigare linser än tex. lensway.

Lensway är dock riktigt snabb med sina leveranser! Nästa dag ligger dom redan i brevlådan. Så de e nästan värt att dom tar lite mer. Fast dom är ändå okej med sina priser. Bara att yourlenses är ännu billigare.

Yourlenses tar dock lite längre tid med leveransen. Står att de ska ta 5-6 arbetsdagar. Men tycker de tar längre. Dom har mindre frakkostnad också.

Så vill man ha linserna snabbare men kostar lite mer? Lensway.
Eller har du tid att vänta, men vill ha billigare linser? Yourlenses.



Det är samma linser Focus Dailies (90 Linser).. Men lite olika priser.

Hemlisar :)

Hanna och jag har hemlisar pågång :) tänker inte mer säga. Men hanna, jag är taggad till tusen!! :-D love you baby! <3

Hanna kom hem igen <3

Hanna jag saknar dej!! Kom hem. Åh de va så mysigt när vi åkte runt bara du och jag i jusses bil mitt i natten och bara pratade och lyssnade musik. Älskar dej min vän. Du är helt jävla fantastisk, ja bara hoppas du vet de <3

    

Varför inte?

Ja vet inte, men ja blir bara mer och mer sugen på tatueraryrket. Tycker att de e så SJUKT cool att va tatuerare. Jo de gäller att kunna rita ritkigt GRYMT.. Ja är inte jätte duktigt på att måla, jag kan, ja kan grunder. Men inte mer än så. Men va jag hade gett för att va så duktig som dom är! Fan är sugen på att ta massa målar kurser och bli riktigt gry på att göra porträtt och färghantering. Och sen sätta sej och bli tatuerarlärling. Hade vart så sjukt kul. Men hade fan aldrig vågat. Tänk att sitta och måla något på en annan människa och den ska sen ha de förresten av sitt liv. Tänk om man skulle göra fel? De finns liksom inte, de misstaget får man inte göra. Hur pallar dom de? Jag måste ha ett suddgummi! Men de hade vart jäkligt häftigt! Jag beundrar dom stort!

Men vem vet vad som händer? Varför inte liksom? Du kan bli va fan du vill bara du går in för de..


                         Kat Von D så häftig tatuerar brud!


Krångliga Facket..


Jag ringde faktiskt facket idag! *STOLT* Tyvärr har dom 3 månaders uppsägning också.. (ASSÅ VA!?)
Lite pist är ja..

(Fan dom erbjöd mej 3 GRATIS månder "prova på". Och visst sa ja.. Men hör ni av er sen och frågar om man vill fortsätta eller hur gör ni då? JO då vi skickar ut sen efter 3 månader och frågar om ni vill fortsätta va med. OKEJ sa ja.. och gick med.

MEN JO TJOSAN!! Att dom hörde av sej efter 3 månader. Nä dom började istället DRA PENGAR från min lön. UTAN att ja gett tillåtelse. FÅR dom göra så här undrar jag?? De tror faktiskt inte jag. Jävla facket...)

Hur som.. jag ringde till dom och ville gå ur, vilekt tog 3 månader. och först skulle jag skriva ner mitt namn och allt på ett papper sen anledning till varför ja vill gå ur och sen skicka till dom..
SEN kommer de troligen ringa någon till mej och fråga om jag VERKLIGEN vill gå ur..typ.. Snark. Dock va de en jättetrevlig kvinna ja pratade med på telefon. Hon ville inte säga för mycket om A-kassan eftersom de inte är helt deras område. Men hon skulle skicka papper till mej om inträde till A-kassan. För tydligen verkar de som att man kan gå med bara man är anställd. Men sen att man ska ha jobbat ett antal månader och timmar. Vilket ja i alla fall har.. Så Hmm vi får se hur de går.. I alla fall en bit påvägen!

Nu ska ja skriva CV!

                
En liten sådan har jag lust att ge till Facket idag känner ja.. (Förutom den trevliga kvinnan i telefonen)

Ta tag i dej själv kvinna!!

Nej nu jäklar, ja är så TRÖTT på mej själv! Herregud va fan går du och drar om?? Varför gör du inte bara saker? De e inte så svårt som du tror, fan du bara skjuter saker framför dej! Va e de om? När fan tror du sakerna ska inträffa om du aldrig gör nått? DUMMA KOSSA! Ta tag i sakerna nu och gör dom! Annars kommer du bah sitta här och stapla grejer på varann, de vet du ju! Och lägg ner alla ursäckter. De finns inga bra ursäckter till att inte göra saker. Du är bara LAT de e va allt handlar om. Lat och feg. Så nu sätter du fan igång!

Jo jag behöver sägas till, ja behöver nog först och främst säga till mej själv. Ja vet inte va ja håller på med ibland. Jag är nog rätt feg när de väl kommer till krita. Mycke snack men ingen verkstad.. de e ja de.
Så nu har ja instätt att de behövs fan ändring!



       

Pappa <3

Pappa håller på och tatuerar in en stor tatuering på sin högerarm. De e en bild på mej och min lillebror när vi va små. Inflätade i en bild på en varg (pappas bandsikon). Tror tatueringen kommer bli jättefin, och tycker de otroligt fint av pappa att göra en sån tatuering. Just att han har mej och min bror intatuerade på sin arm för all framtid. Betyder i alla fall väldigt mycket för mej.

Pappa du ska veta hur mycket du betyder för mej, utan dej hade världen min gått under. Du har lärt mej de viktigaste (jag anser) jag behöver veta och kunna här i livet. Du är den som puschar mej så jag får tummen ur röven. Och de e nästan bara du som kan de. Du och mamma har gjort mej till den person jag är idag. Och den person är jag själv faktiskt stolt över att vara. Ni är så sjukt underbara <3 

                   
                                 Pappas fina halvfärdiga tatuering! :)




(Mamma, min värld hade gått under utan dej också! De vet du )


Mmm popcorn

Sitter och ser scrubs och äter popcorn, HÄRLIGT!

Min popcorn kärlek får jag skylla på min mor <3 


Home delivery!


Mmm snart kommer älsklingen min med MAX mat.. haha inte bra inte, men gott som sjutton!!!

                     


Fan vill utomlands!

Saknar Kreta så sjukt mycket just nu. De va verkligen livet i paradiset.
Fan sitter och funderar på om man kanske ska dra någonstans?
Ja menar fan om ja inte har nå jobb och blir helt arbetslös? Då kan ja lila gärna ta och åka utomlands en vecka eller 2!

Vi planerar väl ioförsi att åka till cypern till våren med johnys familj, mostrar, kusiner och mormor och morfar. Vill åka dit tror de kan bli skit kul. Men de e jättelångt dit! :( Tänk om man inte har nå jobb och pengar då? Jag har pengar nu. Men GOOD luck med att spara dom tills dess! :(

Får väl se va som händer.. De kanske dyker upp en billig resa bara så där.. ? :)

          
Sista kvällen på Kreta. Vi va påväg till en JÄTTE mysig resturang i närheten av hotellet <3



Sms från polisen.

Vaknade imorse och hade fått 3 sms. Ett av dom var från polisen. Haha de roliga va att de stog "-Polisen-"  på smset.. Först hajade man till och bah: WHAT!? sen kom ja på att, just de mitt nya ID-kort har antagligen kommit. Vilket de hade :P

Fasten skulle ju hämta ut mina skattepengar förra veckan. Men när jag lämnade fram mitt Id-kort så tittade tanten på mej allt annat än roat och:

"- Jaha de va ju inte kul de här.." -Banktanten.
- Va??. - jag nervöst
- Ja ditt ID kort har ju gått ut! I april! - Tanten
- I april!? de va ju längesen! -Jag väldigt snopen.
- Ja du kan bli stoppad om du försöker betala med de här! -Tanten
- Jaha.. Men va går de inte och hämta ut mina pengar då? - Jag helt uppgiven
- Jo då! Men du får gå och fixa ett nytt ID hos polise på en gång! -Tanten



Jahapp.. ja fick mina pengar i alla fall. Men pallrade bort till polisen, lika bra att få de överstökat.

Polisen däremot bah: jaha? Vi hade i allafall tagit emot ditt ID-kort ett år efter de gått ut.. VI ser att de e du på kortet! Bara banken som är så jäkla hynsiga! Och sen värsta smilet.

Tycker poliserna på polishuset är så trevliga här. När ja skulle ta nytt pass i maj va jag också där, och de va jätte trevliga och pratglada! :)
 
              
                        Tummen upp för Gotlänska polisen

RSS 2.0