Fan..

..Skulle ju duscha.. klockan går så jäkla fort ibland asså. Får springa iväg och göra de, sen blir det sängen :)
Godnatt!!
                                   

HIhi har precis kommit på hur man gör "spegelbild" i PS. Skit simpel bara aldrig tänkt på de... ne DUSCHEN va de!!

Älskade djur?

Så satt vi  och åt lite mat idag. (Fiskpinnar i korvbröd ^^ De är gott jag svär! Gärna med lite vitlökssås. Testa!)Hur som.. så satt jag med bara ben. så hoppar Rocky upp i mitt knä.. och jag skulle putta ner han. Mmm då använder han mitt bara lilla lår som ruschelkana!! Tyvärr glömde han att fälla in sina små nålar till klor.. och resultatet?
Detta:

        
                           Ser faktiskt värre ut IRL..Faktiskt..

              
Haha..eeh ignorera mina små fjun.. De har vart mycke moln på sistonde ;)

Lathet..

Har inte orkat skrivit något idag. Dock har jag tränat!
Med Wii haha ni skulle sätt grannens blick när hon tittade in genom fönstret och fick se en joggande (Påstället) Sandrie. haha försökte vifta lite med Wii kontollen så hon inte skulle tro att ja va helt Nuts ;p
Va hemma igår, så ja fick låna med Wii:et hem. Tycker de e så kul :D

Och DAMN! Vilket jäkla poolhus pappa hade byggt då! Han ligger inte på latsidan han nej! Han är väldigt duktig min far <3  Ska bli kul till 20-års dagen!! :D

De e inte helt klart än, men tog några kort :)

                  

         

    

Music <3

Otroligt skön låt från Pink..!
Haha små creepig video dock. Men hon har i alla fall humor bruden ;)


 

Knappt vart hemma.

Min dag i kort form: Jobbet-hem(byta om)-springa till bussen (tänkte åka till tofta)-ingen buss kommer (tydligen va de ett glapp just emellan halv 1 och halv 3) suck- gå hem-ringa mikaela- prata för länge med mikaela, missade andra bussen- pratade lite till- spang till bussen- åkte hem till klinte-mysade med min älskade familj<3 -åt mat där- åkte in till stan med hanna och jusse vid 8- kom hem runt 9, kopplade in wii och spelade-duschade- ligger nu i sängen. Bättre uppdatering imorgon!

Rast <3

Åh guud va trött jag är!! Snark! Skönt med lite rast i alla fall. ska ta upp min ost- och gurkmacka och bah VRÄKA i mej den! Mums!

Älskade Djur.

Hahah jag döör!!
Vi sitter i soffan båda två, Johny spelar xbox och jag sitter här och bloggar.
Då får Tyson värsta knäppen och tar satts och bah kutar ut i köket. Så hör man hur de bara skrammlar till. ( Vi har en pantkasse under matbordet) den har han då sprungit rakt in i låter de som.
Och ut i från köket kommer Rocky som ett skott, ( som antaligen låg och sov på köksbordet) Han har burrat upp sej tll max, Och vår lila rocky har ju som sagt redan en JÄTTE svans. Så ni kan ju bara tänka er sizen på den dammvippan till svans han hade.!! Och så bah tittar han på oss, och ut iköket och på oss igen, precis som "Va FAN va de DÄR?!"
Haha åh våra underbara djur, man har då fan inte tråkigt i er närhet.
Ni ska veta att husse och matte Älskar er,VÄLDRIGT mycket, våra fina fina kissa <3


  
 
  
                                               Älskade Bebisar <3

Exakt 10 dar kvar!

..Tills även lilla jag trippar över 20 års gränsen. Åååhh längtar <3
Dock letar jag efter klänning att ha på mej den 8. Får se va jag hittar för nått... :) 

               

    hahahah....dock inte mognare än 10.. ;p

Em nej..

Jo vi va och titta på lägenhet då dah.. Skaaabb... Hu va de luktade illa i trapphuset och vägarna ville man inte komma i närheten av.. Lägenheten va inte i bättre skick den.. Massa jävla spruckna plastgolv och fi fan vilka tapeter. Säkerligen hade dom nog tänkt tapetsera om, men asså nej. Mitt i gråbo smeten också. NEJ tack.. Kändes bara lättande att gå där ifrån.. den kan gärna någon annan få ta..

Hm bättre lycka nästa gång?... =/

Lägenhets jakten fortsätter.

Vi har blitt erbjuda en till lägenhet. Dock är de 3 före oss. Men de går framåt! ;) de 3 väl egentligen ingen idé att ens åka och kolla för alla 3 har klickat "ja". Men jag och älsklingen kan bara inte låta bli att titta. De är så kul att drömma sej bort för en sekund. Så vi ska åka och titta lite efter 2 :)

Tips 2. Elvital hårinpackning.

Jag älskar denna hårinpackning! Håret blir bah så mjukt och härligt. Ska dränka mitt hår i det imorgon om jag hinner. Åhléns hade rea på den för ett tag sen, då kosta den bara 45 spänn. Mitt tips är annars att köpa hårprodukter eller hårfärg eller vad som på OBS. Minst 10 spänn billigare än andra ställen. Så kolla där först!
Mamsen jag har köpt en till dej som du ska få! :) 

                  

Tips 1. Marley och Jag.

Åååh.. vi hyrde film i fredags förresten. Marley och Jag. Vi trodde den skulle va jätte rolig, mest löjlig film. De va den inte riktigt. Eller jo den va rätt rolig, men de va en mycket bättre film än va man trodde. Den handlar verkligen om kärleken till ett djur. Fastän den kanske inte riktigt visar de ibörjan. Men slutet är jätte fint. Rekomenderar!!!
Mikaela och Juss.. ja vet inte riktigt om ni ska titta utan minst en rulle snyt papper.

                      

Inlägg nummer 100.

Kära grannar?
haha idag satte jag mej i solen och stekte lite för en gång skull, har halkat lite efter på den fronten.. Får tänka på att jag sparat mej några rynkor.. tillskillnad från den där peppakaks bruna tjejen ja såg på stan i dag... Mohaha....

I alla fall där sitter jag och steker och så kommer grannkillarna in genom porten.
Sedan följer detta samtal:

-Hej Hej!!....... Jag
-Tjeeenna!!...... 
 Alla pojkar i kör.
- Allt bra? Skönt med sol va?......."
tha gang leader" (TGL)
- Jo som fan, skönt med lite sol som omväxling   .......
Jag
-Hallå visst är de du som bor du mitt emot oss?.....(
TGL)
(håret uppsatt och mina alv öron pekar utåt, förståligt att dom inte är helt 100, på att de va deras granne)
- Japp de jag de...
Jag
- Då har vi en present till dej!!
(TGL)
- (skrattar).. jasså? ......
Jag
- Ah eller vi har till alla grannarna...
(TGL)
-..Okej...(ser en aning skeptisk ut)....
Jag
- Ah eller asså vi har köpt tårta... Vill du ha nu? (TGL)
Jag börjar garva
-Asså va? har ni köpt tårta? Gulligt av er, men varför då?...
Jag
- Ne asså vi har vart lite stökiga så vi vill be lite om ursäkt....
(TGL)
- nej men de har väl inte vart nå farligt?..
jag
(Dock vaknade vi en onsdag morgon 03:30 av att de dånade musik från andra sidan sovrumsväggen)

- JO.. men vill du ha din nu? ...(TGL)
- Okej! ...Jag

Killarna försvinner in..TGL kommer ut snabbt igen..
-Förresten ja tror den kommer smällta om vi tar ut den nu. Vi kommer över med den ikväll istället!

Senare på kvällen står vi och meckar med min cykel.. Eller Johny meckar, jag tittar på...
Så kommer dom ut ur dörren.
-Tjeenna!! Åh förresten vill ni ha tårtan nu?? vi har köpt 4 stycken! (TGL)

Jag börjar garva.. de låter ju så sött.. TGL tittar på mej lite frågande..
-Jo nej visst vi kan ta den nu! ......Jag
-Jo men häng med upp och välj en! ...TGL
Jag hänger med upp och väljer en ...marängtårta ( Johny och jag kommer inte överrens om stavningen.. efter att ha kollat upp..."schwarzwaldtårta") framför en jordgubbstårta.

Vi pratar en stund och jag tackar så jätte mycket för tårtan och ger dom varsin kram.

NIIICEEE!!!! Gratis tårta bah så där ;) Och GOD va den! Tack kära grannar för ert festande ;)

                 


Lovely.

Kan. Inte. Sluta. Lyssna. Helt undebar låt <3
Och kolla in tjejen, så snygg hon är! Här snackar vi vacker utan spackel..
 
      

Haha asså..?

De känns verkligen som vissa saker bara inträffar mej. Så här har min morgon vart: vid halv 3, om inte tidigare så vaknar vi båda av att katterna renoverar i tv kartongen (som någon inte burit upp på vinden, utan ställt i vår sovrum) i denna jätte kartong ligger de fullt med frigolit som dom spärrar runt på, gnagar och gud vet vad! Men de bara dånar ifrån kartongen. VI lägger massa kläder på så dom inte ska komma ner. DOM klöser sönder kartongen, och pressar sej ner! Ingen sömn sen halv 3 asså. Upp vid 5. Yey! Sen när jag ska till jobbet så märker jag att bakdäcket på cykeln knappt har nå luft. Så ja drar införbi OKQ8. Pumpar däcken lite snabbt. Tänker "de här gick ju smidigt". Då smäller däck satan. Får ställa cykel och gå. Välkommen tillbaka från semestern tänker jag bara...

Fest + dricka = Bakis

Huuuuu va bakis man kan va. Har suttit med älsklingen och glott på MTV "made" hela dagen. Tinade upp lite ned frust mat och såg mer tv. Gick in och la mej på sängen vid 4.. älsklingen kom en stund efter och la sej brevid.. sov till 6. åkte och handlade lite snabbt. Mat vid 8 bestående av: varma mackor.
Vi hyrde film på hemma kväll.. Älskling har ju köpt tv så vi tänkte hyra nå lite kul. De blev "resan till jordens medelpunkt"

"-Vill ni ha 3D glasögon med filmen?"  Killen i kassan.
"-Ja självklart, kan man få de!?" Jag överlycklig

Haha sheeet vilka nördar vi såg ut, satt och as garva åt varann, men de va faktiskt rätt häftigt med 3D glasögonen. Ibörjan sträckte nått kryp ut tentaklerna mot tvrutan, och vi började skrika och kasstade oss ifrån tv hahaha.

              



Jo de va lite fetsande igår efter mycket OM och MEN...Jag hängde i alla fall på Mikaela och Johanna och deras ex-killars kompis Marcus till Emelie som hade förfest hemma hos sej. Va riktigt trevligt och kul där, sen gick vi ner till krogen. Jag och mikaela kilade införbi mitt och johnys, där johny va med sina kompisar. Vi körde shot race. På med klackarna och så drog vi till gute. Johny och hans gäng gick til hamnplan. De va MYCKE folk på Gute, trångt som fan.. och 200 i inträde...Men de va ändå skoj :) Mikaela och johanna försvann i vimlet, men hade som tur Emelie. Mitt i allt kommer John Norrby med sin kamera och skulle ta kort på någon kille som tog tag i Emelie och bah du ska va med på kort. Ja tänkte inte så mycket eftersom man va lite dragen och Emelie hojtade att ja skulle va med. Tänkte inte mer på de förens idag när Emelie.. "-har du sett bilden på stureplan.se? ". hahaha ÅNEJ!! Nog fanns kortet där.. haha huu.

        
                                          What's up with "hålla fingret" Emelie? ;)

Vid 1 fick jag nog av allt folk, och gav mej på egenhand vidare till Hamnplan. Hittade en stockholmare som jag slog följe med en bit. I de tillstånd ja var i igår kom ja inte ... heeelt ihåg vägen själv :p Han stannade vis Bur och jag tackade för sällskap och gick vidare. Nere på Hamnplan kom jag in utan att betala.. och där hittade jag Johny and "the gang". Vi gick sedan upp till Donken. Kom väl isäng runt 3, Johny och Johan satt uppe och snackade till 4. 

Kvällens klädval:

   

NU äntligen!

Kommer de bilder.. haha jävla krångel med allt tekniskt asså. Fan vet inte hur måga gånger datorn stannade innan jag fick in alla bilderna. jaja här kommer dom :)


                                         CAMPING LIVET..
 
        
                Detta oväder började vi vår resa med att åka in i.

       
                        Detta var vårt hem under resan :)

      
                         Öresundsbron, utsikt från tältet

      
                                    Ska gå och diska :p

      
                                   Slänga sopor ;)

       
                                 De blåste rätt bra en kväll

        
                                               Haha..?

        
                                         Tandborstning

         
                             Satan va re regnade en kväll!

          
                                   Älskling fixar stormlinor

              
                            Men efter regn kommer solsken ;)

          
                Efter ovädret hittade johny den andra stormlinan :p

             
                               Men de gick bra ändå :)

                
                            De va mums med lite krubb efter!

              
                         
                


                                                  MALMÖ...

              
                             Käkade på China box  :)

          
                                   Ful gubbe på stan..

          
            Mitt i all shopping tog vi en fika på espresso House :)

                                             GÖTEBORG...

        
                              Lissebergs campingen

     
                                På väg till lisseberg

       
                      Sniff och snuff gör lisseberg ;)

          
                                       I kön till Balder :)
         
        
                          Haha kan man va fulare? :p

                  ´
                 Jag vann en jätte Plopp!! lite läskig bild men..

       
                                Morgonen efter :)

 
                                           Frukost

        
                             En fika på Avenyn

    
                      Även i göteborg regnade det..


Sen dog kamera batteriet när vi kom till Eksjö... så detta är våra semester bilder :)

Frustration

Okej detta är kanske inte ett världsproblem precis. Men designen på blogg.se var modern på 90 talet. Varför kan dom inte fixa något bättre, lättare?? så man slipper lägga ner så mycket tid med att bara lägga upp en bild som header. Irriterande! Aja. Idag har ja hjälp juss leta present till sin ponte. Gick väldigt bra faktiskt. Förutom att hon glömde kontokortet hemma :p så någon fick lägga ut så länge. Denna någon va jag :p haha gör så klart ingenting. Men de e så typiskt juss :p jag och älskling bakade egen pizza ikväll. Och FAN så gott de var!! Mums! Johny kom hem förut och bah: jag har köpt en tv!.. Haha någon hade fått lön idag... En 42 tum plasma blev de. Nice säger jag bara ;)

Hemma.

Så nu va man hemma igen. Väldigt skönt faktiskt. Har tältat runt hela kusten känns de som.. vilket vi nästan har.
På vår lilla sverigetripp har vi besökt:

Kalmar
Malmö
Helsingborg
Göteborg
Jönköping
Eksjö

Sverigetrippen..
Sen har vi ju åkt igenom en jäkla massa ställen. Men vi tältade bara i Malmö, Göteborg och Eksjö. Men de har vart såå mysigt! Ja var väldigt skeptisk emot campandet ibörjan. Men va mysigt de är. Men kände där i slutet av veckan att !neee inte en natt tillpå den där förbannade luftmadrassen som pyser ut ALL luft medans man sover".. Någon måtta får de va! Men kul har de vart :) Jäkla synd på vädret bara.. haha fi fan va de regna en natt, de va skit mysigt.. tills de regnade in :p vi bah kutade till camping kjosken och köpte svarta plastsäckar som vi hängde upp :p Allt klarade sej faktiskt ifrån att vi vått, förutom vårt tält som va piss blött! Men de blåste så fruktavsvärt den natten så de han torka tills vi skule ge oss iväg nästa dag. Men fy fan va vi sov dåligt! Trodde fan tältet skulle blåsa bort där ett tag.

Bilder kommer! Måste bara hinna ladda kameran. Men fan asså vilket problem vi haft med att ladda mobilerna! haha

Mobilladdnings problem..
Johnys mobil dog efter första dan. MIn kämpade på så gott den kunde. Vi försökte ladda den emdans vi diskade men man kan ju inte så där hur länge som helst. Johny köpte mobil laddare till sin.. Visade sig att hans cigarettändare i bilen inte funkade. Så allt hängde på min mobil. Vi va ju tvungna att ha nått som folk kunde nå oss på då, johnys föräldrar såg efter katterna medans vi va iväg. Sista utvägen va att gå till The phone house och be att få ladda mobilen där. Skit trevligt folk var de där och utan problem fick vi lämna min mobil hos dem en timma, så den hann ladda någolunda. Men sen ifrån göteborg till eksjö sjöng min mobil på sista versen. Och vi va tvungna att ha väg beskrivning til Eksjö (Där mikaelas mamma och man bor, mikaela med för tillfället.) Haha de va inte många procent kvar när vi kom fram!!
Åh va härligt de var att se min underbra vän igen!! Guuud så ja saknat henne. Va rädd att hon hade förändrat sin underbara personlighet. Men ICKE!! De samma gamla underbara mikaela jag mötte :) så vi sov där sista natten innan vi åkte till båten som gick hem vid 11:00 ifrån oskarshamn. Vi va på ön igen vid 14:20.

Hemma igen..
Hemma var det dock kaos! Kissarna hade levat rövare där hemma. Vi hade köpt strömmingfilé till dom, vilket dom smaskade i sej med stor glädje. Direkt efter går rocky och sätter sej och PISSAR i vår korgfotölj!! Satans katt.. skäll fick han! Och fotölj dynan for påtippen :( Även min kudde jag fick av mamma som inflyttningspresent när ja va 16, den va också helt sönderpissad, Tydligen fick vi se att de inte va första gången han hade pinkat i den fotöljen! SNARK... jävla djur.. Men annaras har de vart lugnt sen vi kom hem, förutom Tyson som jagar spindlar som går på andra sidan av köksfönstret... :p

Japp nu är vi hemma igen.

Göteborg

Och så va vi i göteborg. Vi lämnade malmö vid 10:30 och åkte vidare till helsingborg. Tog en fika och tittade lite snabbt. Åkte sedan vidare till gbg. Vi satte upp tältet och va klara vid 5. Sen drog vi till lisseberg. Åkte inte så mycket, utan gick runt och myste. Jag vann en jätte plopp!! :-D helt överlycklig va jag när vi lämnade lisseberg vid 10. Johny vann massa bilpåsar och chokladask :) helt lyckad kväll. Imorgon blir det lite mys på stan. Sen till jönköping eller oskarshamn vi får se ;) pusss camparna

Malmö

Så va vi i malmö. och Mysigt har vi de! Vi kom hit igår runt 6 på kvällen och slog upp vårt tält efter en HEMSK morgon. De började med att vi försov oss, båten gick vid 07:20 och vi vaknade... 06:40. Då hade vi inte tatt ut de sista sakerna till bilen. Så i all stress glömde vi massa saker hemma. Väl på båten får jag värsta mardröms mensvärken och bah sitter och skakar och gråter. Lägger mej på golvet och lyckas somna efter 2 alvedon. När jag vaknar har värken försvunnit helt mirakulöst. LYCKA! Sen gick resan rätt bra. Vi åkte in i värsta ovädret halv vägs till malmö de regnade nå fruktansvärt och haglade fotbollar. Men sen vid 6 när vi kom fram bröt molna upp och fram kom solen! Härligt! Idag va vi lite på stan och kikade men de e ju söndag så allt stängde vid 4. Ska kolla vidare imorgon :) hoppas vi får lite sol! Puss och kram campar'n ;)

It´s no place like home..

Alltid så härligt att komma hem <3
Min duktiga pappa har vart flitig som en liten arbetsmyra och snickrat ihop bar, barskåp, stolar, bord och poolhus. Han är duktig min pappa! Ja var mäkta imponerad av baren! Riktigt snygg blev den! SKa bli spännande att se poolhuset när de blir klart. Ja vet att de kommer bli fint :)
Jag och älskling spelade lite "wii fit" haha tycker de e så kul att åka slalom på den där brädan, springa gick dom inte lika bra....
Vi fikade och åt lite glass och fick se lite bilder i från Skottland :)
Älskade familj ni är alltid lika underbara <3

          
                         Man känner sej alltid lika välkommen ;)

              
                                   Pappas lilla mästerverk :)

          
                                Hahah Johny testar skidhopp

            
                                       På början till Poolhus :)

             
                          Söta söta mamma, med bomullstussarna :)

Tofta Beach

Idag så kom ja hem i bra tid så vi drog snabbt iväg till tofta. De va jätte varmt och fint väder. Vi hann kassta oss ner i sanden en kvart ungefär. Sen kommer tidernas största moln och bah: "eeh trodde ni att ni skulle sola eller? HA..HA"
Vi låg envist kvar en halv timma.. men sen insåg vi att de va kört. Något till typiskt. Vi gick upp till Nymans resturangen och beställde pizza. Va rätt mycket folk så vi åkte en liten bit och satte oss vid stranden och åt vår pizza jätte mysigt ^^
Sen fortsatte vi hem till Mammsen och pappsen <3

                      
 
                          Inga moln...                                        ....Ett par minuter senare

                      
                    Haha omogna jag fick tråkigt och gjorde en sandskapelse..

                       
                                               Älsklingen hugger in ;)

                 
                                                   Pizzzzzzaaa..... ^^

                         

                     
                                                   Vila efter maten :)

                      
                                          Efterrätt... MUMS! ;)

Grillmys hos Jensa!

Tisdag:

Älsklingen har ju fått semester nu, däremot inte jag, fast jag slutar dock rätt tidigt så de e rätt skönt ändå. Men morgonen! HUU.. Inte kul att kliva upp 20 över 5 och se älskling ligga kvar i sängen och gotta sej. Nästan så man får lite lust att kassta lite vatten över han så han också vaknar till lite.. heehee...

Vi gjorde inte så mycket när ja kom hem, Johny va med johan lite. Vi satt och solade en stund i trädgårn tills Juss kom in störtnde vild i blicken. Lilla Kerstin (katten) har försvunnit. Och hon va helt ifrån sej, Hu de förstår ja verkligen! Förstår bara inte HUR katten lyckades komma ut.
Senare drog älskling och jag iväg till Jensa för lite grillmys med johnys gäng.. Så vi samlades där allihop och grillade och drack lite och blev kvar till halv 12. VIssa drog ner på stan och vissa hem. Vi drog hem, ja började ju 6 dan efter så kände att de va lika bra. Men de va en kul jätte mysig kväll :)

                     
(Johnys svarta skjorta med mitt skärp från stockholm och vita gina tricot shorts (syns dock inte).

                 
                           Grillmästarna Jensa, Johny och Jonas

               
                                     Robin, Patrik, Johan och Linn

                
                                                     Foooooooood..!

                
                                                    Vattenpipa ;)

Sandra önskar.


   Brudar om ni får lust att köpa nått till mej så SNÄLLA köp denna!! skulle bli jätte glad <3

                     
                                    De SVARTA armbandet, från chicy.se 149:-

Slående likhet?

                           Hahah är det fler än jag som ser likheten? ;)

        
                  Galen ekorre i ice age?                       Rocky Balboa?

Kappelshamn


Vi var ute i kappelshamn idag en snabbis vid Johnys mormor och morfar. Dom är så gulliga!! :)
Dom bjöd på fika, johnys familj skulle köra dit massa grejer så dom va redan där ute, så vi tog en sväng ut vi med.
Johnys mormor hade bakat jordgubbstårta. Och GUD så god den va!! Mmm.. smaskens!

Annars har de inte hänt mycket. Käkade lite fläskfille och potetergrantäng, de e inte dumt de heller! ;)
Så ikväll blir de chill. Älskling har ju gått på semester den jäkeln men själv har man en vecka kvar =/ snark. Hoppas de går fort!! 

         
                                                        (Visbyhamn nere vid kallis)

Pizza och bio

                 

Va på stan en snabbis idag, Johny har beställt ett par spel som han hämtade ut. Så handlade vi lite. Sen drog vi iväg och käpte pizza ^^

och Shit va mätt man blev!! Juss och Ponte åt en kebab special pizza igår å den såg SÅ jävla god ut. Haha gud jag och hanna bah satt brevid och dregla typ :p
Så idag beställde jag och älskling pizza.. gissa va jag tog? haha och min GUD så mätt ja blev. Orkade ju inte äta nånting typ. Lite mycket kött asså.. Men MMMMM såå god! Gråbo kvartetskorg.. Stans bästa pizzeria TRO mej! :)

Åhh vi ska på bio snart älskar bio :D Haha de blev Ice age3 ska bli skit kul, de är humor mina vänner!! 

                

GOD MORGON!

                  
Hur mysigt är det inte att vakna till en katt som ligger och spinner brevid en? ^^

De är inte alltid, som de ser ut att vara..

               
                                                        Hannii på hamnen :)

Hu vart igång hela dagen kom hem nu som först. Skönt att va hemma igen.
Först jobb 06:30- 13:45 (Ingen lunchrast) Sen hem klä om snabbt som fan sen möta juss på stan.
Gick och köpte hårfärg.. Någon hade helt plötsligt bestämt sej för att färga håret... Och jag utväxten.
Sen blev de färgning. Min utväxt blev riktigt helt okej.. för engång skull. Värre var det dock med Juss. Hu stackare,men älskling de blir nog bättre ska du se <3

Hanna kom in till stan senare. Sen tog vi oss en cruise ner till hamnen bara hon och jag och sen runt stan. JÄTTE MYSIGT!! :) Åh min söta vän du vet väl att ja älskar dej?

Bygglov behind the sceens:
Älsklingen kom hem vid typ halv 11, 11 idag. Han åkte hemmifrån vid 10 över 6.. Och igår började han vid halv 7 och kom hem kvart över 9. Han ska iväg imorgon också vid kvart över 7 och förhoppningsvis komma hem till 12.
Stackarn. han är helt slut när han kommer hem. "Bygglovs matte" är ju värsta tönten. Innan kan alla stå och slita och riva ner tapeter typ och han gör ingenting. Sen ska dom filma DÅ filmar dom när han står och river tapeter. Så filmar dom sen igen när han sitter och pustar upp på trappen och bah "gud va slit de är"... Tönt... Alla börjar värsta tidigt.. dom kommer vid 9 och är as trötta.Dom hinner inte ens göra sina behandlaingar klokt.. de finns inte tid till.. "de här är tv" säger matte.." de syns inte"... Hmmm?? Skönt för dom att de e sista dagen imorgon. Så man kan få sin älskling tillbaks igen. Ändå kul grej att vart med om,, men de ser man nog sen lite efteråt. Just nu är han inte alls glad :(

                  


Ohoj sailor!


        

                        Denna va ju inte dum! :) klänning från Nelly.se

ÅÅHH <3

                    

Fuck C905! Denna skönhet vill ja ha!! ;) Sony ericsson's W995 i RÖD. Ska köpa när ja får lite pengar. För nu har de vart lite utgifter och sen drar vi på semester vecka 30. Dääär lär de försvinna pengar! Men ååh vill ha, va och kollade på den. Och den låg så fint i handen. Den såg liksom.. hemma ut :)

GRATTIS JUSS!!

Hann inte blogga igår. Så de blir en dag försent men:

GRATTIS min älskade Juss på 20-års dagen!!

Var och åt födelsedagsmiddag på Hamnplan 5. Närvarande var: Juss själv, Hanna, Lilian, Josefin, Ponte, Munken och Millén och JAG :) Sen åkte vi hem till Jussedär de bjöds på massa snask och dricka :) Nice nice!!
Va en riktigt trevlig kväll :) Kunde tyvärr inte gå ut eftersom jag börjar så tidigt och vill verkligen inte va bakis på jobbet. Vissa fixar de, men INTE jag.

Jag och Hanna hade köpt 3 macaror och rullat in dom i tidningspapper sedan hade vi stoppat ner dom i en fin kartongpåse där vi hade knycklat ner massa tidningpapper. Jag hade själv knåpat ihop något till henne också :)

               
                                      


Tv nästa.

                                  

Så ska älsklingen gå och bli tvstjärna idag ;) Tvprogramet "bygglov" är på gotland och ska renovera ett hus. Så blev Sandå tillfrågade om dom hade några målare dom kunde få till projektet. Så johny, svärfar och en annan kille ska va med och måla. Dom ska börja filma idag till eventuellt lördag. Gud så kul för dom! :-D ska bli skit kul att se sen! Älskling va nog lite små nervös idag när han åkte till jobbet ;) hoppas de går bra för dom och att dom :)

Mys i regnet.

Hade mysdag igår.  Regnet öste som spö ner i backen så efter jag kom hem kall och blöt tog jag på mej mjukisar och tände några ljus, på med värme fläkten och kröp ner i soffan med en bok. Där satt jag länge och väl tills boken tog slut.
De är lite sorgligt att läsa slut en bra bok, man fäster sej så vid personerna i böckerna, så de är som att ta farväl av vänner tillslut när texten på bokens sista sida krymper och krypmer för varje sekund.

 



BOK TIPS!
Jag läste Bekantas bekanta  av mats Stradberg. Tyckte den va riktigt bra faktiskt. Den utspelar sej på 90-talet och handlar om tre personer.

Lily- En egoistisk,avudsjuk, tyst ung tjej, som precis flyttat till sin storebror istockholm (Daniel :drag qeenen Malin Melanom) och med största fokus på att bli kändis och drar sej inte för att förstöra för andra, Speciellt camilla.
Daniel- En fet godhjärtad drag qeen som jobbar i en videobutik och nöjer sig med att vara ett "One night stand" eftersom han inte förväntar sig att någon vill ha han.
Camilla- En föredetta fotomodell som just kommit tillbaka från new york. Jagar efter sitt ex Carlos hon var otrogen mot 6 månader innan deras bröllop. Bästa vän med Daniel. Lilys hatobjekt. Vill egentligen hålla på med musiken.

Rätt kul och spännade bok. Avsnitten växlar rätt snabbt mellan karaktärerna. Vilket är rätt kul.

                                            

                       
En annan RIKTIGT bra bok är "Flykten" av Rudolf Vrba. ( självbiografi)
Utspelar sej i andravärldskriget och hanldar om en Tjekoslovakiske juden Rudolf (Rudi) som blir tagen till olika arbetsläger och sedan kommer till Auschwitz och slutligen det stora konsentrationslägret Birkenau. där han tillslut lyckas rymma. 
Man får läsa om hur han klarar sej genom lägrena och lyckas att inte dö som alla andra runt om han. Så OTROLIGT bra och spännande bok!! Går inte att släppa ifrån sej kan ja lova! Jätte bra och detaljerat skriven.
DU KOMMER ÄLSKA DEN!

                                            

Present och Rea

Har vart med hannisen idag, riktigt trevligt med en tur på stan, inskaffade present åt vår älskade juss som fyller år imorgon! ^^
Fyndade två fina linnen som var på rea på Cubus :)

Blev Kyckling-wraps idag till middag, fastän ja va sugen på risotto så ja kunde DÖ.. Hade varken Kyckling buljong eller vin så de gick å sket sej :(

                        
                                                     ( 50 spänn styck på Cubus! )

                                
 ( På tal om rean på Cubus, Hittade den här söta klänningen för 200 härom dagen :))

                                     
                                  ( Curry-kyckling wraps med salsa sås och gräddfil )

Lycka!



Åååhh min fina fina vän, du har gjort mej så lycklig idag!!!! :D

Älskade älskade Mikaela om du bara visste vilken gigantisk plats du har i mitt hjärta <3

Flytt till hösten?


              

Hihii av någon anledning gick jag bara in på killen "Gotlandshem" -sida för att spana lite lägenheter.
Vi intresseanmäler alltid alla lägenheter vi hittar för att hoppas få någon. Och fan nu ÄNTLIGEN!
En 3:a på 71 kvm på allégatan. Okej gråbo.. vet. men fasen de är nog fan inte så dumt ändå. Lägenheten skulle tydligen va rätt fräsch och de va bra planlösning. Vi ska nog dit och spana in den imorgon. Ska bestämma oss innan torsdag. I så fall blir de inflytt den 1 Oktober ;)

Segt.

Fi faan va segt de vart idag, har vart så otroligt bakis.. Vet dock inte hur de blev så.. drack inte så mycket.
Well well..
Va hemma hos johnys föräldrar igår, hans kusin och hennes familj har kommit ner från Stockholm så dom ska va nere nu i 3 veckor. Så igår sågs vi och åt lite mat och drack lite. Jäkla sväffa bjöd på dunder drinkar ;P
Ne nu ska älskling och jag spela othello :)
Skriver mer imorgon om helgen.

Puss puss

Mikaela..

       

                                       ..This one is for you :)
   <3


Johny & Sandra <3

     

Idag är älskling och jag 1 ½ år, tiden går fort när man har roligt!
De har vart ett underbart 1 ½ år och jag vet att fortsättningen kommer bli lika underbar. Med dej är jag lycklig <3

Bakade en kladdkaka med nötter på till min älskling, så vi firade lite med den och massa pussar och kramar ^^


Regn

Det känns hemskt att säga men.. Skönt att de inte va sol idag. Orkar inte med en så varm dag till som de vart. Fy fan! Gick knappt att sova i natt så varmt som de va. Regn hade de kanske inte behövt vart :p men aja skönt bara med lite svalare väder. Fast de e lite så där fuktigt varmt i luften. Solen kan gärna få komma tillbaka när jag slutat. Men tills dess. MOLN!

RSS 2.0