Skit.Skit.Skit

Jag har precis beställt linser. Till fel adress. Jippi!

Nova Lund

Har var i Lund hela dagen och mysat. Eller vi var på Nova Lund, stort shoppingcenter i början av Lund. Så vi har fikat där. Jag köpte en skjorta för mina sista pengar. Haha Jag hade 250 spänn från början. Köpte en väska på H&M för 200. Lämnade tillbaka. Hittade skorna jag bloggade om för någon dag sen på Center syd för 250. Köpte hem. Gick inte att gå i! Är ju en jäkla klack. Kom på att de inte va så bra som jag tyckte först. Dock snygga. Lämna tillbaka idag. Hittade en snygg skjorta på Gina. 200. Och denna behåller jag nog faktiskt.

Tips. För dom som letar skinnbyxor, har Gina ett par snygga leggingsaktiga för 199. Rejält tajta. Haha däremot såg jag bara avsnittet av "Vänner" framför mej när Ross har köpt skinnbyxor och sen går på dejt...hahah.. Dom liksom knirrade på samma sett när jag hade dom på mej haha.                             
                               
                              
Orkade inte fota skjortan. Byxerna/leggingsena var dock blankare och snyggare i verkligheten än på bild. Hade vart snyggt ihop däremot.

Varning till känsliga läsare!

Har du spindelfobi ska du nog skrolla ner en bit för detta är precis vad detta inlägg handlar om.
För detta är vad vi hade i vårt uterum. Min älskade man har kasstad ut de fan skapet! <3








   
   


Höstens trendigaste jacka från H&M.

Som många säkert sett och hört så är "fårpälskrage" på jackor i stort fokus i höst. Och varje klädkedja har sin variant på Burberrys fårpälsjacka. Men däremot har jag hitentills tyckt att de vart rätt fult, vissa jackor har vart helt okej. Tror det var Lindex som hade en rätt snygg modell. Men H&M har precis fått in den här "skinn"jackan. Och jag måste faktiskt säga att den här tycker jag är ritkigt snygg. Hoppas dock den ser likadan ut i verkligheten. Lite osäker på hur fårpälsen ser ut pga det låga priset. Vet inte om den kommit in i affären än. Skulle gärna vilja klämma, känna och testa lite. Jäkla Hanna har åkt till Gotland så kan inte kolla med henne. Haha min lilla insider på H&M ;)
                             

Plugg

Hej!
Provjobbet idag gick bra, roligt men rätt utmanande. Har ju aldrig gjort något liknande, och det är väldigt mycke kund kontakt! Vilket är svårt när man så här i början inte kan något. Fick börja dagen med att testa skor! Haha inte helt fel ;) Chefen för Eurosko vill att man ska veta vad man säljer och då också testa skorna och just veta hur dom känns. Vilket jag tycker är jätte bra grej! De var en lugn morgon vilket var väldigt skönt då det var väldigt mycket att ta in. Haha inte visste jag att det var så mycket att lära sej om skor! Har fått lära mej att mäta barnfötter och vad för mått som behövs på skon för att den inte ska vara för stor eller för liten till barnet (och vuxen). För det är väldigt viktigt att skor sitter bra på just små barn, eftersom deras fötter inte är utveckade helt. Så fick jag lära mej deras egna skomärken och vad det var för skillnader. De flesta skor eurosko säljer är i skinn och har väldigt bra kvalité. Så de kostar lite mer men är gjorda av bättre material som är bättre för fötterna. De är en hel vetenskap om skor haha. Fick testa på lite kassa och hitta saker på lagret. Det var roligt, men tror det är ännu roligare när man kan allt, och just kan hjälpa kunderna klokt. Så här tror jag att jag skulle trivas bra. Chefen är ju helt underbar, hon är så himla gullig, pigg och glad. Det var bara hon som var där idag med mej. Men de kändes så himla bra och avslappnat! På månadkväll ska jag med på personalmöte och just nu sitter jag och pluggar på massa häften man ska läsa som jag fått att låna hem. Mer vill jag inte säga just nu :)

                  

Provjobb

Halloj! Va på arbetsinterjuven idag. Kändes bra faktiskt. Super trevlig ung chef, var riktigt kul att sitta där och snacka med henne. Kändes så avslappnat och bra. Så jag HOPPAS de blir ett jobb!

När jag var påväg därifrån ringde hon och frågade om jag ville komma och provjobba imorgon. ABSOLUT sa jag! Så imorgon ska jag va där och jobba vid 10 till 13. Spännande!! Pirrigt, vet inte riktigt va jag får göra, jag kan ju inte så mycket om va de har för skor, men ska bli jätte roligt! ^^

Haha sitter och pluggar på och försöker se vad det har för typer av skor och försöker memorisera dem. Inte det lättaste. Men rätt roligt! :) Försöker även kolla upp vad de har skrivet om skovård och liknande.

Önska mej lycka till imorgon! :D

Tips till problemhy, och finnar.

Baaaajs. De är väl lustigt, hela sommaren har min hy vart KANON. Inte ens under mens tiden har jag haft några finnar överhuvudtaget. Jag har annars en jäkla problem hy, och de ploppar gärna upp finnar i tid och otid. Däremot isommar har jag sovit länge och vart noga med att tvätta av ansiktet och alltid tagit på nattkräm innan jag gått och lagt mej. Kan va de som gett fina resultat. För ätit bra, de har jag veeerkligen inte gjort!! Inte tränat heller. Eller förra vecka var jag duktig och va ute och gick varje dag, mest för jag va så utråkad. Men hur som.. haft fin hy heeela sommaren. Men idag, IDAG vaknar jag med en finne. Dock har den inte hunnit utveckla sej utan är en sån där jeeeveeel som ligger under huden och bara gör ont och just bara göra en uppmärksam på att "MOHAHA snart kommer jag!!". Ber några tysta ord att den håller sej lugn och fin under natten. För jag vill INTE ha en finne vid ögonbrytet imorgon på anställnings interjuvn..

Ska cykla bort till center syd imorgon för den dumma bussen går bara 1 gång i timmat åt de hållet... grrr.. Så nu hoppas vi att de inte blir nå jäkla regn imorgon. Kul att komma dit hel dygnsur, bah plaskar om skorna när man går haha.

Nej nu ska jag gå och lägga med och peppra finnen med min lilla mirakel finne-kräm (bilden under). Den är grym! Så fort jag fått en finne eller en på början till en tvättar jag först av ansiktet på med min Natt kräm och sen duttar jag den här över finnen med en tops. 95% av gångerna blir finnen helt uttorkad och nästan försvinner efter första applicering. Den finns på apoteket kostar mellan 50-100 kr. Men den är super! Räcker länge. Huden kan bli väldigt torr av den så ta bara på finnarna. 

Två andra tips är faktiskt min nattkräm och täckstift.
Den andra bilden är min nattkräm, den är skit bra, men luktar inte alls gott, haha. Men den förhindrar uppkomst av finnar samtidigt som den fuktar huden. Även den är faktiskt grym om man fått finnar. Dom minimeras mycket snabbare! Den är från bodyshop och kostar 150 kr, har jag för mej. Har tillhörande täckstift mot just finnar, är helt okej, täcker rätt bra med. Så på ställen typ i pannan där jag lätt får finnar om jag använder feta krämer eller feta foundation. Så brukar jag ta täckstiftet i stället om ja behöver. Men tar aldrig täckstiftet direkt på finnen eftersom smuts och fett från huden kan fastna på stiftet och följer med till nästa finne.. så använder alltid fingertoppen. De ser naturligare ut och är lättare att få jämt. Täckstiften kostar 99kr på bodyshop. 
              
                                         

Disktrasan i högsta hugg!

Fan känns som jag ännu är kvar på städet tycker jag. Finns inte så mycket här hemma att göra så de blir att man typ städar. Diskar, bäddar, sopar, plockar. Okej jag drar kanske inte fram dammsugaren varje dag. Jag hatar den jävel.. fan man måste ju runt som Quasimodo(?) typ och drar fanskapet framför sej. Det är något fel på våran dammsugare! Suger skit dåligt gör han också. Så idag har jag städat, diskat, tatt ner och vikt tvättet, sopat hela lägenheten, torkat av, bäddat och lagat mat. Så nu har Johny kommit hem och pajen har precis åkt ur ugnen. Så nu ska vi käka! 

                 

tre favoriter

Köpte de här tre ringarna på stora torget i Visby. Under sommaren brukar det alltid vara folk som står och säljer smycken och egengjorda grejer. Och bland allt hittade jag dessa tre, 100 kr för allihop.
    

Insperation

Så en tjej på stan för någon dag sen i en liknande outfit. Damn she looked good! Hon hade däremot ett par svarta mer matta väldigt smala jeans och en senaps gul tröja i liknande modell som den från gina. Och ett par boots till. Jag blev sugen på att hitta något liknande men att sätta min personliga lilla "touch" på den. Vilket hade blivit något i stil med detta:
   
Älskar byxorna från H&M, vill ha! Halsbandet från indiska köpte jag däremot i sommras. Älskar det, funkar till allt :)

Turn back time, just a little bit..

Damn va jag önskar att jag hade köpt dessa när de va på rean och jag hade pengar. De e dock inte bekvämaste skor, känns lite som att gå med klövar (OM de nu skulle kännas så haha?) Men de e snygga och hade vart väldigt fina nu till hösten med alla boots och klumpiga skor förövrig. Har däremot inte kollat om de finns kvar på Dinsko i Lödde.. Däremot är jag Out of casch.. Haha har faktiskt lagt upp lite grejer på blocket. Ihopp om att få något sålt och inkasserat. Oh! The fantastic life of an unemployed..
  


Eurosko

Arbetslösa lilla jag låg och sov när ringsignalen frå min mobil väckte mej."..Hm ett nummer jag inte känner igen?" Tänker yrvakna jag och: bäst att använda "Hej det är Sandra".. Jag svarar alltid med, vet inte varför bara blir så: "Hallå?" i vanliga fall. Och hur trevligt är de egentligen?

Den som ringde va en super glad och tevlig chef från Eurosko som precis hade kommit tillbaka från semestern, och undrade om jag ville komma på interjuv på onsdag. Wiiiiiieeee!!!

Åh va glad jag blir! Ska bli jätte kul. Hoppas hoppas detta ger ett litet jobb. <3 


Tyson i det gröna

   
                                               Bild tagen av mej ute i vår lilla trädgård :)

Please give me a pair of Boots.

Nu mina vänner står hösten på tröskelkanten och bara väntar på att få stiga på.
Och faeen va jag önskade att jag hade ett par av dessa till att sparka löv med i höst. Gärna ett av paren från Nilson, men de lär jag ju kunna drömma söta drömmar om. De från din sko är inte heller dumma, dock väldigt platt sula i fram i foten. Finns ett par i brunt, 100 spänn dyrare men åh så snygga! Däremot som de flesta säkert vet är de första paret från Nilson en kopia på Acnes "pistol" bootsen, vilka går loss på 3000, så kan jag tycka att de från Nilson är snyggare och dessutom för ett billigare pris. 
     

I love short shorts, we love short shorts.

På sommaren använder jag sällan kjol, eller klänning. Fastän de är ruskigt snyggt just på sommaren. Jag använder nästan bara shorts. Tycker de bara är mest bekvämt och användbart. Funkar detsutom till allt. Igår skulle jag se va jag egentligen hade för shorts i min byrålåda. Och jag fann 11 par. Har haft fler men har rensat.

Favoriter ändras lite hela tiden. Men de jag älskar mest är mjukis shortsen, som jag praktiskt taget BOR i här hemma. Sen älskar ja de gröna i från Mango.

Rainy, rainy Sunday..

Regnet står som spön i backen. Vi drar till Lund och ser bio, (Grown up's) och troligen fetar oss med hamburgare. Vad gör ni?


Chokladmousse, ja tack!

Den här chokladmoussen hittade jag i ICA's nya buffé tidning (nr 8, 2010).
Har dock ändrat den lite, och den blev svinigt god kan jag säga! Skit enkel så do,do,do it! ;)


            
Eftersom vi bara va 2 halverade jag receptet och de är det jag skriver ner här:
Dock räcker de till 3 personer.. Eller om man vill ha extra stora potioner ;)

50g mörk mintchoklad (Använde marabou preminum)
50g mörk blockchoklad (Egentligen kan man ta i hela mintchokladen, jag ville bara ha och äta, därför tog jag bara hälften. Beroende på hur stark mint smak du vill ha. Tyckte det blev lagom med 50g faktiskt.)
Egentligen ska man ha 125g mörk blockchoklad, men tycker de är mycket goare med lite mint smak.
1 äggula
Rivetskal av apelsin.
(ta av egen smak)
1 msk färskpressad apelsinjuice. (Ska egentligen va ½ msk, men de är ju gott med apelsin!)
1½ msk starkt kaffe.
1½-2 dl visp grädde.
1½ msk florsocker.

Topping
Egentligen ska de va kanderade nötter. Men ja valde lite bättre allternativ.
En påse hackad mandel.
En halv apelsin,
ta bort hinnan/skalet på klyfterna och skär i små bitar.
Riven mint choklad (se övre)

Och gör så här:
1. Smält chokladen i ett vattenbad.
2. Blanda äggulan med apelsinskalet, apelsinjuicen och kaffet i en bunke.
2. Vispa grädden med florsockret i en annan bunke.
3. Rör ner chokladen i äggsmeten, vänd ner grädden. Rör försiktigt runt så det blandas helt. Häll i halv påsen med hackad mandel.
4. Häll moussen i 2-3 skålar.
5. Ställ i kylskåpet minst 1 timma. Eller flera, vi delade på den tredje dagen efter, då hade den tatt åt sej av apelsin och mint smaken ännu mer och då tyckte jag den va som godast.

6. När den ska serveras så på med apelsin bitarna, stö över den hackade mandeln och riv på mintchokladen.

Super gott! :D

                

Skånes största smartskalle..

Hallå! Ja vill inte skryta, med ibland är man så där alldeles extra duktig. Igår hade min mobil laddat ur och stängt av sej. Så när jag pluggar i den när jag går och lägger mej, så tänkte jag att jag lika gärna kunde knäppa på den.
"Ange SIM"
Yes box... whaait... Va fan va de för kod jag hade??
"Knapprar in 4 siffror, jag näästan är säker på."
"Fel SIM- kod 2 försök kvar."
"Heh.. okej, tänk efter. Jo men de måste vara så här..!"
"Fel SIM- kod 1 försök kvar."
"Whaaaataaa f*ck!?!?.. okej jag testar i morgon när jag inte är trött.."
Går på toa, efter toabesöket är jag helt hundra på vilken kod de nu va.
"Knapprar in 4 nya siffror, stensäker denna gång."
"Fel SIM-kod var snäll och ange PUK-kod."
"FUCK!!!!!!!!!"

Så alltså är min mobil avstängd just nu.. Johny har inga pengar på sitt kort just nu, så jag kunde inte ringa till kundtjänst från hans heller.. Men han ska väl ladda på imorgon igen. Så gott folk, imorgon KANSKE ni kan nå mej igen..

Vi var i alla fall i Malmö idag och titta lite, massa folk och ännu mera MAT. Fan så mycke mat så de kunnat mättat hela afrika. Allt möljigt fanns det, johny köpte en "langos".. För er som inte vet va det är: Något märkligt runt bröd som de typ, friterar? och sen lägger gräddfil, rödlök och skinka på (i alla fall vår lango). Faktiskt gott. Glömde min kamera hemma. VÅR kamera. Va inne och kikade på H&M i Hansa gallerian. Jag skulle kunna döda Hanna just nu för att få tag på hennes "H&M stuff" kort.. Inte ett dugg avundsjuk på den 25% rabatten hon får på precis allt i alla H&M butiker.. inte aalls..

Hitta mig en grön skjorta jag gått och fantiserat om nu ett tag. Den är helt perfekt modell, transparent och grön. 99:- Och jag använde min 50 kr check, så 50 spänn kosta min skjorta (ULLAALAAAA..tänk om alla kläder kunde kosta de??)
        

A late night recall

Hallo.. Ja vet nu var de väldigt länge sen sist. Så här är de va, vårt internet är inte roligt att ha att göra med! Jag har hotat att banka de i 1000 bitar om de inte skärper sej, men ne ingen förändring där inte.. Vi väntar just nu på att den där jävla bindningstiden ska gå ut så vi kan köpa oss ett fast internet i väggen. Vi har ju ingen jävla teckning här! Ja lovar de kan ta 10 min att få fram en internet sida.. och hur kul är de på en skala??

Så att ladda upp bilder tar enoooormos lång tid, och en blogg utan bilder är lite tråkig att läsa så.. Thats why my friends.

Men ibland överträffar vårt internet sej själv och faktiskr nästan nästan fungerar. Ibland alltså..

Hur som. Johny har börjat jobba och jag söker jobb för fullt. Det började rätt bra innan vi åkte hem vecka 31 till gotland. På ICA maxi i lödde kunde jag få jobba 2 veckor. Vecka 31-32. Skit bara att vi skulle hem jsut vecka fucking 31. Och man var tvungen att kunna jobba båda veckorna.. så bye bye till de jobbet. S.A.T.A.N så surt de kändes, kände inte alls någon större lust att åka hem precis. Sen var vi påväg till göteborg onsdagen innan vi åkte till Gotland. Då ringer chefen på Cubus i lödde och vill att jag kommer på anställnings interjuv. Super glad blev jag. De verkade lovande, men TYVÄRR så var det en tjej som hade mer erfarenhet av butik än mej - så hon fick jobbet. Men ge en som inte ha erfarenhet en chans så den också kan få erfarenhet kanske? Dock var jag så super nervös under interjuven så hon fick nog inte heller den bästa sidan av mej.. SKIT OCKSÅ.

Sen dess har de vart tyst.. vääldigt tyst. Jag ska ut och söka mer nästa vecka. Håller på och bli dåre av att sitta hemma, och ekonomin går väl inte sådär helbra just nu.. Johny den stackarn står ju för de mesta va pengar heter. Ursch de känns så skyldigt att inte kunna bidra med något. Om man bara kunde få något litet tim vik på något ställe. Min sista utväg är väl att söka till nått städ. Jag vill inte städa igen.. de är helt okej, inte så, men jag vill testa något nytt, de bara spritter i kroppen av att få testa ett nytt jobb, se va man går för, utvecklas lite. Jag vet att jag hade gjort vad som helt otroligt bra. Bara man fick en liten, liten chans.. ja skulle jobba röven av mej! Men just nu ligger jag avundsjukt kvar i sängen och ser på när Johny får gå till sitt jobb...

Farmor ringde och frågade om va hade ångrat oss eftersom vi har haft så dåligt väder.
"Ångra oss !? sa jag.. Nee de här är de bästa vi gjort! Vi trivs så bra!"
Och de gör vi verkligen! Vi håller alltid ett litet öga öppet efter nått fint billigt boende som man kanske skulle kunna köpa. Hem nästa år blir det inte i alla fall, de har vi nog rätt bestämda beslut om. Kankse vidare. Men inte hem. Johny tycker så bra om sitt jobb också. De verkar va otroligt bra Sandå i Lund, och han har just nu hamnat med en kille i samma ålder som verkar riktigt trevlig. De verkar va bra folk förövrigt och chefen verkar va kanon. Så han är hel nöjd. De är skönt! 

Förövrigt måste jag bara säga att skåningar är så skönt folk. Visst yngre kan va lika dryga som hemma. Men nästan alla är fan trevliga och pratglada. Va på banken igår och satte in mina efterlängtade skattepengar ( HALLELUJA! ) och i kassan sitter världens skönaste gubbe. Efter en liten pratstund (frågvisa jag) så avslutar han med.."Jaaa men så dääär, nu eee du rrrrik igeeen!" haha <3

Imorgon ska vi in till Malmö, va ett tag sen nu, börjar faktiskt få lite kläm på den runda staden. Vet i alla fall på ett ungefär vart jag har de flesta gallerior och shopping stråk ;) De är visst Malmö festival just nu, började idag fick jag reda på, så de ska bli kul att kika. När vi var i Helsingborg på deras festival va de bra med både folk och drag!

Ne vet ni va, nu borde jag joina min gubbe som säkert ligger och drägglar en aning på kudden.. vilket jag säkerligen och vill göra om ett tag, haha. Hoppas ni har haft en trevlig fredag! Får se när ja skriver nästa gång, kanke blir närmare än ni tror.. beroende på vårt internet med ofcourse.. 

puss o godnatt!

     
                           En liten bild från idag, detta är en liten del av vårt sovrum..

RSS 2.0