Dagsuppdatering

                             
                                       (Lite halv kass bild, tog snabbt innan jobbet igår. )

Har som vanligt jobbat 1-8, igår var det dock 4-8. Och imorgon är det 1 till 8. :) Fredag imorgon, IGEN, de är sjukt hur fort tiden går! Satt och tittade igenom almenackan. Det är redan 1 månad sen jag började jobba på Eurosko, fan snart kan man inte längre skylla på att man är ny. Känns lite konstigt. Känns som jag inte vart där mer än någon vecka. Igår var högsta chefen och regions chefen hos oss och pratade lite. Trevligt folk, dom undrade hur sjutton jag hamnat i Lödde av alla ställen eftersom jag är gotlänning. Haha vilken nog är den vanligaste frågan jag får. Jobbar i helgen med, då öppnar jag båda dagarna. På lördag öppnar Malena med mej och ska visa hur man räknar kassan, för det har jag ännu inte gjort. Vi räknar aldrig kassan på kvällen. Rätt skönt. Linda ska jobba i helgen också, har aldrig träffat henne, hon jobbar tydligen bara extra, typ helger lite då och då. Så de ska bli kul!

Förövrigt har det inte hänt något speciellt. Johny ska på lite after work imorgon, med några ifrån ett bygge. De har vart lite krångel och tatt lite tid, så de kompenserar upp med lite käk och bowling i Malmö. Kul för han, så slipper han sitta själv en fredagkväll till klockan 8. Så är det synd att man jobbar kväll. Fredag är verkligen inte den samma. Mig är det inte ett dugg synd om, jag jobbar gärna kväll. De är mer stackars Johny som får sitta själv om kvällarna. Men jobbar bara till 3 på lördag, söndag. Så det är rätt skönt i alla fall :)

Jo innan jag skulle sticka iväg till jobbet idag hör jag nån jävla hulkning och springer in i rummet för att förhindra det jag tror ska hända, hända. Men det var försent, katten hade spytt i soffan. ISOFFAN!! ÅH va mysigt med djur!!

My Breakfast

    
                           Det var en sån härlig sol som tittade in genom mitt fönster imorse.

Hur inbjudande såg detta inte ut då?

Droool

                 
                                                       (Dålig bild, tagen med mobilen)

Dessa går jag och sucktar efter på jobbet. De blir bara snyggare och snyggare för var dag. Melena köpte dem förra veckan, så hade hon dem på sej hela dagen. Och då blev de ju bara ännu snyggare när man såg någan annan gå med dom. Fan, har inga pengar just nu. Men när jag får ska jag banne mej inskaffa dem om de inte kommit in några andra snyggingar. Men dom är ju så sköna att gå i också! 899:- har jag för mej att de kostar. Det är äkta mocka i alla fall.

Sold out

                        
Vill så gärna ha den här jäkla jackan från H&M, men nog fan ska sverige ha köpt upp den också. Skit också. Den är ju så jäkla snygg. Tycker det är så snygg med "spännen" detaljer. Vet någon om den kommer in eller är den för evigt slut?

Snyggt ifrån Zara


                                  
                                
                                
                               
Behöver jag säga att jag vill ha, allt?? 
Gillar kombinationerna: Luftig blus/tröja med tajta byxor/jeans. Eller söta blusar/kavaj med skinnbyxor/skinnleggings.

Vill ha!

                    
Kan lägga fram en lista på 1000 saker jag vill ha just nu, haha. Och den här blusen från Gina Tricot är en av dem, skulle vilja ha den till ett par tajta svarta jeans med ett stort halsband.

Äntligen!!


ÅH som jag har längtat! haha :) Och det bästa är att det ännu vid 9, Jaaa då hinner jag hem från jobbet. Helt underbart! ^^


Vill ha choklaaaad!

                
Speciellt denna. ÅH ballerina kladdkaka må va den bästa kaka EEEVVVVVVVÖÖÖÖÖRR...!!! ;)
Men ska nog ta och göra en plåt med kärlekssmums tills Jonhy kommer hem. Då blir han nog glad :) 
 jag med..höh ;)

Sneak peak

                     
Haha uppgjord bild men endå. Johny ser så söt ut där han kikar in! :) Testade tröja på Åhlens, tyckte den va rätt snygg faktiskt dock satt den lite som en påse mitt på magen. Synd. Gillade dragkedjorna. Mörk grå, fin stickad. Frk 349:- (Om jag minns rätt).


Inte bra.

Detta är inte bra, jag sitter själv i mörkret och käkar chips. och inte lite heller... delar dock med katten.
(Johny och "svärfar" är och ser fotboll, kommer nog snart eller om en timme, vi får se om de kommer alls.)

Har jobbat idag med, roligt! :) Imorgon är jag däremot ledig, sen ville Annette byta dag, så jag är ledig på tisdag med. FAN, 2 lediga dagar på raken. Va ska jag då hitta på?? =/ Imorgon är i alla fall Johny också ledig och svärfar åker hem någon gång runt middagen. Så vi får väl åka någonstans. Men Tidag!? Hanna jobbar och Johny jobbar så va tusan ska jag göra? Haha bli inte förvånade om jag är på jobbet och jobbar gratis.. Funderade seriöst på att stanna kvar på jobbet idag och utföra gratis arbete. 

Gick dock hem och köpte med mej en baugett med curry, kyckling röra. ÅH <3 
Stannade och tittade lite på modevisningen också. Jävla fart de var på dem då! Haha Annette hade vart och titta lite idag. Hon bah: "HERREGUD, såg du tjejen som dansade med sån fart att hon visade allt hon hade?!?! AAAh va tvungen att gå därifrån och skämmaas för henne! " Haha Annette är så jävla härlig. Hon hade stått i fiskedammen idag så hade de kommit en unge och ville fiska. Så han fick fiska. Så Annette satte fast en klubba till han. Vilket ungar brukar bli skit glada över. Inte denna unge. Han hade blitt skit sur och bah: Jag tycker inte om SÅN!!
Hahah Annette va inte glad, hon kom bort sen till mej och bah: Jävla unge, här får han klubba så vill ung fan inte ha, "jag tycker inte om sån", NÄHÄ skit i det då dah, du måste inte fiska liksom!! Hahah! 

      
                                                            Idag hade jag på mej detta..

      
                                                                ... och åt detta.. Mmmm...

Örnen har landat i fiskedammen.

Sväffa Leif har anlänt! Vi har ätit kyckling pasta med gorgonsola. Får lägga ut receptet någon dag. Också sån där BUS enkel mat men ändå väldigt god. :)

Har haft en väldigt kul dag på jobbet! 3 intensiva timmar med MASSOR av kunder! Modevisningen var faktiskt rätt bra, modellerna var dansare så de blev lite mer show av det. Så fick vi gå och kolla lite en och en. Och dela ut lite flyers eftersom vi hade speciellt erbjudande idag. Malena hade köpt frukostbullar till oss 3. (Malena, Annette och jag) och juice så vi fikade lite, och en skål med godis som vi gick och nallade av i fika rummet. Vi hade fiskedamm som vi har alla turats om att få stå med barnen och fiska. Varje unge blev lika överlycklig över varje "napp". En av vakterna kom förbi och Malena bah: VI MÅSTE TA KORT!! Så han fick ta kort på oss tre ståendes i vår fiskedamm. Haha. Ska se om jag kan få tag på kortet. Hade vart väldigt kul att ha :) Så tog hon kort på mej när jag var i dammen och en unge "fiskade". Imorgon jobbar jag också 3 timar 12-15. Kul! :)

   
    

Grym Köttfärssås och Lasange a lá sandra ;)

                 
Tänkte kassta in ett recept på köttfärssås. Som jag själv (genom många försök), fått fram en grymt god och väldigt lättgjord köttfärssås.

Du behöver:
500g köttfärs
1 paket krossad tomat med basilika (ICA's egna)
½ burk Cream bonjure vitlöksost.
3 dl matlagningsgrädde.

Salt
Peppar
Paprika pulver
Curry

Bryn köttfärsen, peppra och salta. I med Krossade tomaten, vitlöksosten och matlagnings grädden. Låt koka ihop lite. Sen peppra med paprika puvler, salt och curry efter egen smak. Det ska inte smaka curry. Men man kan ta i rätt mycket utan att de smakar curry. Låt koka ihop lite. Färdig! Riktigt snabb och smidig och god! ;)

Det var en jobbkollega på städet som faktiskt tipsade om curry i köttfärssås. Jag tyckte de inte alls lät gott med curry i köttfärssås men var tvungen att testa. Och det blir en helt annan smak i köttfärssåsen! Det smakar faktiskt inte alls curry. Så testa ;)


Och sen kan vi även bygga på detta och göra en riktigt god lasange!
Jag ska erkänna, mina lasanger har inte vart de bästa och krämigaste. Men de har de blitt ändring på! Efter en hel del olika lasanger... ;)

Du behöver:
1 paket lasange plattor. (Barilla, bästa! Blå kartong, brukar alltid finnas vid lasange plattorna.)
(3 dl matlagningsgrädde.)
Riven ost.

Gör köttfärssåsen över.

Ostsås:
8-10 dl mjölk
En näve riven ost.
50 g smält smör.
4 msk mjöl.
salt och peppar.

Ugnen på 200 grader.

Börja med ett lager köttfärssås. Häll på Ostsåsen över, försök att inte blanda. På med plattorna. Och sen gör vart annat tills det inte räcker längre eller tills du är nöjd. Sista lagret så lägg plattor, på med resten av ostsåsen. (jag häller faktiskt på en matlagningsgrädde över för då blir det extra krämigt. Inge fettsnålt här inte! Ska de va så ska de!) Och sen strööver MASSA ost och på med lite peppar.

In i ugnen i 30-40 min. 
 

Och så var det fredag!

                           
Fredag och helg, igen. Jäklar vad fort de går! Min första jobb helg i morgon! Ser jag fram emot :) Hoppas butiken är smockfull med folk! Idag var det mycket folk faktiskt, härligt. Däremot när jag då skulle stå själv från 6-8 som vanligt, var de helt DÖTT. Skit jag som trodde jag skulle få sälja en del! Jobbar bara 12 till 15 imorgon. Rätt skönt med bara 3 timmar :) Så när jag slutar ska Johny hämta upp mej så drar vi till Malmö centralen och hämta Johnys pappa vid  tåget. Kul! :)

Åh min underbara Mikaela ringde igår. Tyvärr precis innan jag skulle till jobbet så hann knappt prata något, men va härligt det var att höra hennes röst och utbyta några ord. Good DAMN va jag saknar den människan!!

Haha gud igår i köpcentret så stog jag Annette med en kund. Så kommer en vakt springandes förbi. Sen bah världens vråål. Vi bah: va i helvete? så såg man att folk började samla sej utan för eller kom gårendes förbi men märkliga miner. Annette gick ut och kikade och kom sen tillbaka och bah: Haha de ligger en kille på golvet med två vakter över sig! Han låg och var arg som fan och skrek massa på något språk. Haha Annette va så skön hon bah med sin skånska dialekt: "Asså va fan ligger han och skriker för?? Och på ett annat jävla språk som ingen heller förstår. Va är poängen där liksom?! ". Tog ett jävla tag innan polisen äntligen kom. SäkerVakten pär-åger, (höhö) hade haft sån träningsvärk i benen samma dag. Så när han kom senare på dagen så bah: "FI FAN va jag kände av träningsvärken när jag låg där i en kvart med mitt knä i killens rygg!" Annette sa att hon faktiskt aldrig vart med om det här i lödde. Däremot när hon jobbade på mobila inne i Malmö hände det nästan en gång i veckan. Så där var hon van med det. Så av de kan man nog dra slutsatts av att Lödde är rätt lugnt. ;) 
(Vet däremot inte vad killen hade gjort, för Pär-åger sa det aldrig. Jag frågade, men han ryckte typ på axlarna och sa något halv obegripligt på skånska. Så antar att de inte hade vart nå större.)


In i duschen!

                
                
                                                             (Jag igår innan jobbet)

Full jobb vecka! Var ledig i Tisdags annars har det var jobb hela veckan. Idag är det 1 till 8 igen. Lika dant imorgon. Lördag, söndag jobbar jag bara 3 timmar. Rätt skönt. Men ska bli riktigt roligt! Så kommer Johnys pappa på Lördag också! :) De ska se fotbolls match på söndagen. Ska ta en dusch och göra i ordning mej nu :)

11 härliga stickade tröjor


Hösten är här, de går inte att förneka längre. Och det bästa med hösten? Höstkläder ;) Framförallt alla mysiga och snygga koftor. Kikade runt lite i budget butikerna och hittade dessa prisvärda stickade härligheter. Min personliga favorit är nog 1:an. Snyggt med lappat. Annars är senaps gula koftor jäkligt snyggt till en svart outfit. De kortare varianterna 1, 4 och 8 kan man ha ett svart/vitt linne under om man inte vill ingå i  "visa magen klubben".

Någon som fick en favorit?
Kom på att 8:an nog inte var stickad. Men den fick hänga med ändå ;)

Uno, dos, tres, quatro!

                            
Fyra timmar har jag jobbat idag. Fyra sega timmar. Delvis för det var rätt dött i köpcentret i kväll och dels för jag vaknade med en skallvärk som bara blev värre ju mer klockan blev. Så de var riktigt skönt att få åka hem vid 8.

Dock så lyckades jag ändå hålla humöret uppe och pratade glatt med kunderna. Så de flesta kunder som lämnade affären var på glatt humör, huvida de köpt något eller inte så önskade många mig en trevlig kväll och helg och tackade en massa för hjälpen jag gav. Sånt blir man så glad av! :) Gladare blev jag av att klara dagens säljar "budget". Vilket jag även gjorde i Tidags! De andra dagarna har vart lite halv dana. Däremot är det ju upp och ner med dagarna. Vissa dagar är folk mer köpsugna än andra. Men de känns ändå som man gör en liten skillnad, man hjälper ju folk att hitta just de dom letar efter. Hitta "passfelet" på en sko och istället t.ex lägga i en sula så den passar bätte. Och just förstå vad just DEN kunden är ute efter. Malena ringde och undrade hur det gick och blev glad av hur vi låg till i slutet av kvällen och sa att jag gjort en riktigt bra arbetsinsatts. Det blir man också väldigt glad av att höra! :)

Fredagen den 1 oktober är jag egentligen ledig, min enda lediga fredag på ett bra tag. Men igår kom Johny hem och sa att de nog skulle ha en bowling kväll med jobbet just den fredagen. Vilket var lite synd. Så jag tänkte fråga om jag inte kunde få jobba. Dock hade Malena satt upp en lapp över schema papprerna när jag kom till jobbet. Där hon undrade om jag inte kunde jobba några 4 extra timmar nu på fredag och sen den 1 oktober. Från 1 till 8. Woohoo! Passade ju utmärkt så de var ju bara att tacka och ta emot! :)


Mycke jobbsnack nu, förlåt. Men det är nu i början. Tycker jobbet är så kul och spännande :)


Ledighet är tråkigt..

Har vart ledig idag. Har sovit länge och inte gjort ett S.K.I.T. Eller jo jag har faktiskt diskat vårt berg av disk och plockat lite. Blekt mina skor har jag också gjort, vetti tusan om de blev någon skillnad? De står och torkar i badkaret. 

Men Blääää jag tycker inte om att va ledig, inte själv. Inge roligt. Igår jobbade jag från 4 till 8. Kändes märkligt eftersom jag jobbat 1 till 8 nu några dar. Så de kändes som att klockan var ett när jag kom och att de andra gick hem väldigt tidigt. Och jag hade sån OTROLIG träningsvärk i benen, inklusive något mildare mensvärk. Malena hade kommit med ett par RYN- skor i Tisdags och ville att jag skulle testa och gå lite med dem. Skor med helt rundad sula, de tränar (på något märkligt sätt) rumpa, lår, mage och rygg. Jag gick väl med dem i några timmar, för de var så sköna. Det fick jag sota för igår, man ska bara ha dem en kvart första gången man använder dem. Eftersom man går på ett helt annat sätt, man "rullar upp ryggen" och man ska trampa med hälen och sen rula hela. Men fick bevis på att de funkar! Hade så ONT! Dåligt med folk var det också igår. Så jag var faktiskt glad när klockan äntligen blev 8 så jag fick gå hem.

Däremot var det tomt när jag kom hem också. Johny va ju på fotbollen. MFF vann med 2-0 och själv kunde han knappt prata. Haha han hade sjungit för full hals tydligen. På hans jobb idag undrade de han var bakis eftersom han hade sån bakis röst hahaha.

Imorgon är det i alla fall jobb igen. Härligt. Däremot är de bara 4 till 8 igen. Sen är de ledig helg. Men nästa helg får jag jobba! Vi ska ha modevisning i köpcentet. Så ska vi anordna en liten fiskedamm för barnen i vår butik! Gud så kul! Det är jag, Malena och Annette som jobbar så de ska bli riktigt roligt!

Nästa vecka kommer däremot bli lite tuff. Är enbart ledig på Tisdag. Men de ska mest bli roligt!

Make my day

    
                                                  (Idag innan jag stack iväg till jobbet.)

Idag har jag jobbat! Från 1 till 8 :) Härligt! Imorgon jobbar jag bara från 4 till 8. Men det är kväll i alla fall :) Jag har kommit på att jag verkligen hittat min grej. Jag älskar att jobba 1 till 8! Jag har svårt att lägga mej tidigt, och svårt att kliva upp tidigt. Och jag tycker de är skönt att jobba kväll på något sätt som jag sagt förut, de är mysigt, man har inte bråttom hem riktigt. Men endå har man lite kväll kvar när man kommer hem. 

Idag har vi ommöblerat hela affären känns det som haha. Alla skor har sjutton bytt plats. Och jag har stått för de flesta platsbyterna. Fick tillåmed lite beröm av chiifen ;)

Johny kom vid halv 5 och käkade med mej i gallerian, mysigt! Blev varsin bakad potatis med curry och kyckling-röra. Så jäkla gott! :)

Natti natt


                              
                  (Ett kort på Älskling och mig från i söndags innan vi drog till Väla och mötte upp Robin.)

Idag har jag vert ledig sov till kvart i 12 tills Hanna ringde och skällde på mej för att jag ännu låg i sängen. Men de va ju så sköönt! ;)

Hanna kom väl en halv timma efter sen drog vi till Nova Lund köpcentrum och gick och spanade länge och väl, Hanna letade skor och jag mat. Eller rättare sagt. Kaka. Fick en muffins från Donken. De nästan lite gjorde ont i själen att se på alla kläder, att ta och känna på dem, men inte kunnat ta med dem hem. Haha. (*STORGRINAR*)

Härligt att umgås med min fina pärla. Skrattgroparna bara växer med henne. De va länge sen vi sågs nu. Bättring! Dock hotar skitungen att komma och reklamera skor hos mej. Haha faaaan jag kan inte de där med reklamation är, så jag har förbjudit henne. Får se om hon dyker upp imorgon ändå. Får gömma mej.

Jobbar från 1 till 8 imorgon. Woho! Förvånandsvärt kan jag inte sluta längta. Tycker om och jobba kväll, är det fel på mej? Johny ska nog komma och luncha med mej imorgon. Mysig :) Skulle egentligen käka på ondag, men jobbar bara 4 timmar så har nog ingen rast då. Synd för jag börjar vid 4 och slutar 8. Och vid 8 ska Johny va i Malmö och se MFF spela. Och den matchen slutar 10. så de lär inte bli mycket vi ses den dagen. Men de får gå.

Thats it for todayy.
Natti natt!


p.s Lisen va söt du e! Ursch skäms att vi inte vart hos er än, blev bara inte av i sommras. Men jag lovar en dag så kommer vi stå där på tröskeln!.. Däremot måste jag informera att mina päron är ASSSSOOOMMEEE på att läsa sagor. Så jag har höga förväntningar ;)

Söndag

                    
                                                                 (Johny in action.)

Halloj. Igår var deg dag nummer 1. Vi kom inte ur soffan förens 3 tror jag. Haha ursch. När vi äntligen fick rövarna ur soffan så drog vi till Lödde bowling center.. Hade ingen aning att vi hade bowling. De var, gym, bad, bowling och idrottshall i ett, haha!

Vi hade fått gratis kuponger när vi flyttade hit. Så vi bowlade gratis igår i en timma med Robin inte helt fel. Dock helt tomt! Efter de var jag så fruktansvärt sugen på pizza och trodde vi skulle bege oss till pizzerian. Men grabbarna hade visst andra planer så de blev fläskfilé och potatisgratäng istället. Kyt o pera! Så valde de film också... Hmp.. "Harry Brown" hette den nog, en gammal lite halv badas granpa, som gick och ränsade bland de kriminella ungdomarna i området. Helt okej, dock inte mer..

Nu ska vi till Helsingborg till något köpcentrum... Tortyr när man inte har några pengar.. Men jaja, vi ska möta upp Robin där, han skulle köpa lite "lukta-gott". Så vi får se vad dagen mer har att erbjuda.

Hoppas ni får en härlig söndag!

Mamma och Pappa

                
Jag har nyligen fyllt 21. Ändå sitter jag och bölar som en 5-åring. För att jag saknar min mamma och pappa.

Gud jag saknar dem så otroligt mycket, mina två fantastiska föräldrar som stöttar mej och finns där i vått och tort. Ja hoppas ni vet att jag älskar er så otroligt mycket. Fan vill bara åka hem och bah krama om er hur länge som helst. Vill sitta efter maten och bara prata om allt och inget. Vill sitta ihopkurade med er i er soffa och se en film. Jag vill krympa och bli liten, så där lite så man fick sova i er säng, ha er brevid när man inte kunde sova. Höra er läsa godnatt sagor eller berätta egna då man själv var huvudrollen. Sen när ni somnat klättra över er och springa ner och sätta sej i soffan och säga "mamma/pappa har somnat", när ni undrar va tusan jag sitter där för. Åka pulk-race i backen allihop och bygga snögubbar tillsammans. Baka tekakor med mamma och rida på pappas axlar. Springa ner till er egen gjorda adventskalender och öppna ett litet paket för varje dag. Jag kan räkna upp minst tusen fina minnnen till. 

Mamma och pappa. Ni förstår inte hur mycket ni betyder för mej. Hur mycket era åsikter och tankar ännu spelar stor roll. Hur mycket jag tänker på er dagligen och minns mer än ni anar om barndomens glada dar. Hur mycket jag vet hur ni alltid anstränga er och göra ert bästa för min och Thim skull.

Ni är dem som alltid följer med mej genom allt. Ni delar mina upplevelser och händelser. Mina känslor och minnen. Ni är båda så otroligt fantastiska och jag kan inget annat hoppas att jag någon gång kommer bli en lika bra förälder som ni alltid har vart för mej. 
                                                              

                   
P.s Thim, saknar dej också, precis lika mycket. Just so you know ;)

Nu har mössan åkt fram!

                
Nu mina vänner har jag jobbat sista kvällen på ett par dar. Haha HEEELGG!! Faktiskt har det vart rätt kul så jag har ändå inte haft något emot helgerna. Älskar mitt jobb, fastän det medför seriösa ben och fot problem.. Fiii faaan jag är helt laaaam i benen! Haha så mycket som jag har gått dessa tre dar har jag fan tamme inte gått på hela sommaren. För övrig börjar det lätta upp lite på jobbet, de mesta har kommit på plats tycker jag. Däremot så är jag väl inte hel bra på att sätta upp skor. Asså jag tycker man kan göra på ett sätt medans Malena inte alls tycker man kan göra så. haha vilket resulterar i att efter jag ställt upp skor, så går hon och ställer om dem sen, typ. Haha men jag lär mej väl tillslut. Förövrig börjar jag som sagt få koll på det mesta känner jag faktiskt, vilket är rätt skönt. Men de är inte dumt att ha någon där att fråga, däremot har mina ensamma kvällar gått förvånandsvärt bra. Vilket är riktigt roligt. Ikväll var det rätt lugnt. Men fick ett par skor sålda ändå, härligt! Vi har strömavbrott en liten stund. Vilket slog ut datorn och telefonen! Tack och lov var Amanda ännu kvar,  så vi, mesta dels hon lyckades styra upp allt. 

Haha sen ett bra tag efter hon gått så kommer det in några kunder med en liten kille. Medans jag är på lagret och hämtar ett par skor, så spyr ungjäveln på våran "sitt- och- testa- sko- soffa". Däremot så var det tack o lov inte så farligt så vi fick bort det tillsammans. Så köpte de två par skor. Hee hee...

Haha och igår! Jag står själv i butiken med en tant som gick runt och tittade. In kommer ett gäng med killar i 20 års åldern, tjoandes och alla hälsar överdrivet glatt. Sen börjar de gå runt och titta och prata högt: OOJ HÄR FANNS DET MÅNGAA FINA SKOR, BLÅÅAA SKOR, GRÖNNAA SKOR, BLOOOOONDA SKOOOOR!!! Och alla as garvar. Eller nej, fnittrar är vad de gjorde. Jag kunde ju inte hålla mej för garv så jag gick fram och frågade om de ville ha hjälp med något. Då trycker en av killarna på sin mobil så det kommer fram ett ljud av massa folk som klappar händer och bussvisslar. Killen bah: EN APPLÅD FÖR DEJ!! Så börjar de klappa händerna och åter igen FNITTRA. Haha ja bah: haha oooookeeej, tack tack.. Så går jag vidare till tanten och frågar om hon vill ha hjälp. Vilket hon inte ville... Så då kommer en av dem fram och börjar fråga de där vanliga: "Vad är du ifrån? Hur gammal är du?" "Du kan väl inte vara singel?" Haha nej sa jag och pekade på min ring, UPPTAGEN OCH FÖRLOVAD! Haha killarna bah: "Waaaaaaah neeeeeeej!!! Då har vi nog tittat klart på skor nu..." Haha sen gick dom äntligen ut allihop dock vinkandes och i glad stämma:" Heeeeeeeeejjj ddåååååååå...". Haha jävla dårar.

Ursch idag va det skit väder. Faktiskt ingen blåst, men Regn. Så min söta mössa åkte faktiskt fram! Mössor är grymma när det regnar. Man känner faktiskt nästan inte av regnet, håret håller sej faktiskt rätt okej också. Känner inte för att stå med ett fluffigt affrokrull i butiken riktigt. När jag kom hem stog min älskling vid spisen och hade gjort köttgryta och köpt snask och hyrt film. Fan va jag älskar min pojk. Han utklassar alla andra grabbar så jävla lätt. Helt jävla fantastisk är han om jag ska vara helt ärlig. <3

                     

Billys pannkakor!

Haha var i affären efter jobbet och hittade dessa i frysdisken. Billys Pannkaka! 
I smakerna: 
* Choklad
* Hallonsylt
* Äppelmos.
Jag var ju tvungen att köpa en. Det blev hallonsylt. Helt okej...Lite slämmig men mättande.. ;)

                        

Off to work

             
              Så nu sticker jag till jobbet för ännu en 13-20 dag. Hoppas det inte blir nå kaos idag :) Hej svejs!


Note till mej själv: Sy fast knappen på byxorna och tvätta skorna någon gång!

Finito!

Aaaaah minaaaa beeeeen och stackars fööötter.

Haha hej! Idag har jag jobbat 7 härliga timmar på Eurosko. Från 13 till 20. Och mina ben är sååå möraaa. Haha

Det var en rätt lugn dag idag. Malena (the boss) var där när jag kom och hon gick väl runt 5. Sen var jag helt själv. Det var lugnt och kom några kunder från och till. Sen efter 7 bah strömmade det inte folk. Haha men de gick rätt bra :) Så stängde jag och släkte lilla butiken. Mysigt när alla stänger och släcker sina butiker så går man ut en liten skara tillsammans.

Haha Johny och Robin kikade också in. Såg först inte att de var dom, Johny bah : HEJ! Jag trodde de va en kund så jag hälsade glatt: HEJ HEJ! Och bah.. vaa fan va jag känner igen den killen.. (haha DAMN!..not baaad, not bad at all..!) så kommer man på lite smått att, va faaan de e ju Johny. haha.

Imorgon blir det också 13-20, sen fredag med. Sen är jag värd en helg! :) Det blir nog jag som stänger imorgon och fredag med. Mej gör det inget, är rätt skönt att va själv i butiken på något sätt. Gå och pyssla lite och prata med kunder tycker jag alltid är lika roligt. Många är glada och pratglada så de är bara kul. Däremot är de väl om det blir nå krux och jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Men känns som jag har rätt bra koll på det mesta ändå. Malena var så söt och ringde vid 7 och kollade att allt gick bra. Och var det något så sa hon att jag kunde ringa när som så skulle hon svara så snabbt hon kunde. Känns bra när en chef bryr sej så!

Har precis suttit och sett "Kungarna på Tylösand". Först var de bara för att se va de va för skit, sen på något sätt blir det lite intressant, sen var programet helt okej och underhållande. Helt otroligt världelöst program. Men ändå underhållande, faktiskt.

Thats it for tonight, nu ska jag soooovaaa... Ååååhhh min underbara säng <3

                     
                      Jag idag innan jag stack till jobbet. Halv suddig och halft vintyrig. Haha jackpot!

3 Boots från Eurosko


När man går i en butik full av skor är det svårt att inte titta och fluckta lite. Och dessa Boots får några extra blickar. De är snygga! Den fösta och sista paret är ifrån Euroskos egna märke ROOTS. Och är båda i skinn. De kostar båda runt 1000-lappen. De första paret är någon hundra lapp över. Paret i mitten är i från ROOTS de med men är i syntet. De kostar runt 600. När lönen väl börjar rulla in ska jag nog köpa mej ett par av de sista paret på bilden. De har en dragkedja på insidan  av skorna och är mycke snyggare än på kort. Har däremot inte testat dem, får se om jag hinner imorgon, får komma lite innan så kanske :)

(!) Kom ihåg att skinnskor andas och gör inte att foten blir lika varm, skinnskor formar sig även efter foten och blir mjukare och med tiden, skönare att använda. Syntetskor kan det bli varmt i eftersom de inte andas ett dugg. De formar sig inte heller efter foten. Lite, lite, men knappt.

My week

Idag har jag vart ledig. Så kom Johny hem lite tidigare så åkte vi till Burlöv och gick på lägenhets visning. Vi hade hittat en som vi kände kunde vara kul att kolla. Så vi åkte dit till 4. Vi tänkte väl inte köpa något, men kunde va kul att titta. Däremot va det för trångt kände vi och sen fanns det INGA garderober eller skrubbar till nått. Så ne, vi är glada där vi bor. Däremot måste vi ju fundera ut hur vi ska göra till våren. Antingen får vi köpa lägenheten av ägarna eller så får vi hitta annat boende. Vi funderar nästan på det förstnämnda. Vi trivs så sjukt bra! Och vi älskar lägenheten, den är så himla bra och rymlig och den är så bra till kissarna. Så vi känner att vi har lite svårt att skilljas från den. Så vi får se..

När jag stod och lagade mat ringde min härliga chef och undrade om jag skulle kunna jobba imorgon och ha min första stängning, vilken jag annars skulle haft på torsdag. Killen som ska sluta ville sluta lite tidigare. Så jag fick en extra dag denna vecka. Härligt! Så undrade hon om jag hade lust att komma ner så hon kunde visa mej hur man stänger. Så jag åkte dit till kl 19 och stängde sen med henne vid 20. Inte så farligt. Så de ska nog gå. Däremot får jag stå själv de sista timmarna, så de får vi se hur de går. Haha känner väl att jag har rätt bra koll på det mesta. Men ibland blir det lite körigt. Men det ordnar sig :)

    

Mys i Lund

Vi var på media market som sagt, jag hade fel mellandags rean var visst över, nu hade de lager rensning :p

Vi köpte xbox spel. Eller Johny köpte ett, så hittade vi "your in the movies" för bara 99. Så de har vi sysselsatt oss med nästan hela kvällen. Haha var kul ju! Man har en liten kamera man ska sätta på tv:n. Sen ska man då göra massa små spel a la "kannan". (om ni kommer ihåg de programet?) Sen klipps det ihop till en film så får man se vad rörelserna man gjorde blev i filmen.

Sen efteråt åkte vi in till centrala Lund och satte oss på en glassbar i solen. De va ju riktigt varmt och fint idag, folk gick sjutton med kortbyxer och där kommer jag i jeans och skinnjacka, haha.

Sen åkte vi hem till Lödde, handlade och grillade. 
      

Christmas is early this year..

Nu har de vart lite dålig uppdatering. Råkade bli så.
Fick hoppa in extra i Torsdags på jobbet. Blev från 14-18. Härligt! Trivs så bra, kommer alltid hem med ett super humör.
Fick några extra timmar imorgon också. 15-18. Kul! Annars har jag ju inge jobb förens Torsdag. =/
Då är det däremot heldag som gäller från 13-20. Samma sen på fredagen. Kommer va helt SLUT! Haha.
Har inte lärt mej allt med den där kassan än, kan ju ta betalt och så. Men reklamationer och returer har jag inte helt fått grepp om än. Börjar hitta lite på lagret och så, haha de är inte de enklaste kan jag säga. Men man lär sej :)

Igår var vi i Helsingborg och var med Johnys kompis Robin. Vi gick ett varv på stan, tog en fika, lagade lite mat tillsammans hemma hos han och roade oss med you tube klipp, haha. Och avslutade med Toy story 3 i 3D. Så vid tolv var vi hemma igår. Vi hade riktigt kul! Nästa lördag funderar vi väl att hitta på något, och då ska Hanna med har vi bestämt så bäst för henne att hon inte har andra planer! ;)

Vi ska in till Lund och kika på Media markets "Mellandags rea", haha vi var inne förra helgen och bah: men va fan de står en släde med julgranar i utanför! Och så var det julpyntat i affären.. vi bah jaaahaaa jaaa...?

Så vi höres sen! ;)

     

Take a walk in her shoes.

                               
Mamma känner du igen dessa skor?? Väldigt lika ett par skor hon har haft så länge jag kan minnas. Dessa är från Dinsko för 499:-
Kul att se när modet går runt :)

Det som får mej att skratta just nu: Comhem reklamen


Haha GUD va jag garvade när jag såg reklamen på tv:n. Haha katten är så klokrent inklippt haha, hur söt han inte när han sitter och gapet blir större och större, och han ser bara så otroligt imponerad ut! Haha!

Första dagen på Eurosko.

Idag var min första riktiga arbetsdag på Eurosko. Dock var det bara tre timmar. Mest för att få mjukstart och komma igång. Det är mycket att kunna, och det mesta får nog komma med tiden. Kul har det var idag. Dock har vi bara plockat upp skor ur kartonger, satt på lappar, märkt kartonger, skrivit in i pärmar, och stuvat in på lagret. Men faktiskt var det kul. Självklart har vi tatt hand om kunder också, men det var så fint väder idag så de har vart lite ont om kunder. Haha en engelsman hade dock hittat in i butiken och shit va dålig engelska man har då! Asså jag tycker sjävl jag pratar bra enelska och förstår bra. Men när man väl pratar med en engelsman så bah försvinner alla ord och man låter som en 2:a klassare på engelska lektion. Haha pinsam, man kan ju bättre. Hade man haft en konverastion med han hade det vart enklare, men just när man ska säga enstaka saker så bah eeh.. haha.

Nu jobbar jag inget förens nästa torsdag. Längtar! Tycker om och vara där, bland alla skoooor <3 ;)

Angående valet..

             

Valbanketter har skickats ut, vår brevlåda är FULL av blad angående valet.
Och asså jag vet inte, jag tycker det mesta liknar skit.

Alla lovar bättre än den andra, men känns knappast som att någon kommer hålla något, utan ändå styra enligt deras tycke och inte riktigt folkets. Sen för det mesta tycker jag bara de försöker smutskasst varandra och just säga vad de andra har gjort och inte gjort istället för att mer foucsera på sej själva. De känns lite dagis nivå ibland.. enligt mitt tycke.

Så vad man ska rösta? Jaa aa.. Jag gjorde något test och tydligen beserat på massa halv onödiga frågor jag inte bryr mej ett dugg om ska jag tydligen vara Vänserpartist, och på andra plats kommer SD och FI. Haha asåå...

Jag vet inte de känns mest som att de man röstar på är Socialdemokraterna eller Moderaterna. För de är typ de valet handlar om. Och jag känner att NÄ jag vill faktiskt inte ha Mona Salin som statsminister, jag litar inte helt på den bruden. Och jag vet inte men jag tycker faktiskt det inte vart så farligt med moderaterna i styret. Visst många säger att de inte är bra och jag kan inte ens en liten del av allt som sägs. Grejen är, jo de kanske är lite dåligt med jobb och jo de gynnar säker "de rika". Men jag tycker inte heller det är helt rätt att de ska införas skatt på de "rika". För visst de tjänar mer, men varför ska man ta deras pengar och ge till folk som inte har lust att jobba. Just med bidrag tycker jag de används lite fel av socialdemokraterna, de mer kasstar ut bidrag till alla, så själklart vill inte folk jobba när de kan stanna hemma och få pengar! Däremot har väl kanske moderaterna gått ut lite hårt istället med att "de ska gynna de som arbetar". Absolut men när det inte går att få ett jobb? Va ska man göra då dah? Det är ju en annan fråga om det är folk som har familj och verkligen inte kan få tag på ett jobb och behöver pengarna för att överleva. Men visst ska man jobba för sina pengar! Men att vilja införa två karens dagar är bara stört. Man ska kunna vara sjuk! Sånt händer, man ska inte behöva gå till jobbet och ha feber för att man inte har råd att vara hemma och sjuk. Sen verkar jag tycka många frågor handlar lite om avundsjuka, just att "vissa inte får ha det bättre än andra". Har man lyckats i livet och kommit upp sej så varför ska man behöva sota för det? Visst kan klasskillnaderna vara stora och visst kan det tyckas orättvist att någon tjänar så mycket och en annan så lite. Men tyvärr så är de ju så, vissa kanske kämpar mer i livet och vissa kanske nöjer sej med lite mindre, det är lite av ett val man själv gör.

Sen det här om invandring. Jag tycker det har blitt förmycket. Tyvärr. Absolut ska folk som har det svårt och behöver hälp kunna få komma in i vårt land och få en möjlighet. Men att bara skicka in busslast efter busslast, utan att tänka lite på vad det medför? För vi har ont om bostäder och jobb. Är det då såklokt att ta in fler folk till vårat land, för det lär missgynna oss som redan bor här. Fler bidrag kommer behövas, fler som inte får jobb, fler som inte får bostad. Först kan jag tycka att focusera på oss som finns här, sen absolut ta in folk som behöver hjälp. Men vi kan inte ta alla! Det är inte schysst mot folket som bort här och det är inte schysst mot dem.

Haha femenist är jag inte. Eller självklart tycker man att kvinnor och män ska vara jämnställda, ha samma möjligheter i jobbet och annat. Men mer än så nej. Så jag vet inte hur de kommer sej att testet tyckte jag lutade åt de hållet men endå.. haha.

Sen vet jag inte så mycket. Många lovar lägre skatter. Men jo va bra, men sen då? Skatterna är också det som betalar sjukvård, skola och annat. Hur blir det då med lägre skatter när alla kommuner nu har så ont om pengar??  Däremot kan man fundera ibland på hur de använder sina pengar, men de är en annan sak.

Jag vet egentligen inte mycket det här är bara hur jag har uppfattat allt.
Så nä jag vet inte alls vad jag ska rösta i valet..


Skriv gärna era åsikter om ni har några!

RSS 2.0