Dax för sängen

Så var det fredag, en till arbetande fredag med en arbetande helg framför sej. Gud vad jag saknar de där underbara fredgas känslan. Slutade vid 6 i alla fall, skönt! Vi drog till Nova Lund för att köpa en jacka jag la undan igår på stadium. Hittade en på center syd men den fanns inte i 36 så de la undan en på Nova. Men när vi väl va på Nova hittade jag en annan som jag tyckte va snyggare och billigare. Däremot va den inte lika tjock, men skulle de bli snöstorm har jag ju en riktigt tjock en som ligger i källaren. Men jag är väldigt nöjd med min jacka, de enda som stör mej lite är att man inte kunde dra in den i midjan, men den var lite figursydd, så potatissäck blev de inte i alla fall.

Imorgon öppnar jag butiken vid halv 10 så jag ska kassta mej i sängen och sova. Sen efter 3 kommer Hanna och hämtar upp mej, blir troligtvis en runda i centret och sen ska vi väl hem och laga lite mat ihop. Johny ska sen iväg in till Malmö med några från jobbet och festa lite. Så jag och Hanna tänkt väl hitta på något och sen får vi väl hämta upp han. Och på söndag är det jobb igen. Och sen måndag igen... Ledig tisdag i alla fall WOHO, och söndag. Två dar samma vecka, inte ofta det händer nu mera ;) Däremot vill jag ha en riktig ledig helg snart. Börjar kännas lite små tufft. Ska inte klaga, ska va ritkigt glad att jag har mitt jobb. Men man måste få hinna vila upp sej lite mellan varven..

Så nu blir det sängen!! Waaaay to late as always...


Hur viktig är maten egentligen?

                                                         
                                                                            ( Bilden är lånad)

Satt och knappra på tv och hittade inget att se på så tillslut stannade kanalsapparen på "Efter 10". Där de interjuvade en dansk familj som helt ändrat sina kost vanor. De hade ett barn med svår autism, men efter att börja ta bort mjölk och socker till en början, så såg dom en jätte skillnad på sin son efter 3 veckor. Och autismen förbättrades något enormt. Det stod förut och vippade mellan att lämna han på hem för han satt bara och skrek från morgon till kväll. Efter dom började ändra kosten så blev sonen helt förändrad och går nu tillåmed i vanlig skola. Det här tycker jag är jätte häftigt hur bara en kost kan ändra något sånt här!

Jag vet att vi inte sitter och äter bra mat, och mycket av den dåliga maten tror jag även har mycket med sjukdomar att göra, att man är mer mottaglig för dem. Men de är ju så sjukt svårt att ändra något så drastiskt. Man är så van med all snabbmat och sött och de salta chipsen ska vi inte ens prata om. Men visst känner man sig egentligen väldigt trött när man suttit en lördag kväll och vräkt i sej massa onyttigt. Kosten har nog stor påvärkan på huvudvärk. Har man ätit dåligt eller inget alls, vet man ju att man ofta får huvudvärk. Så varför inte av dålig mat?

Jag hade gärna ändrat kosten, men de är just de att man ska ha tid att laga sån mat och råd, för oftast är ju den nyttiga mat mycket dyrare. Vilket är väldigt synd. För är man trött efter en hel dag på jobbet och vill ha mat snabbt och man har inte så mycket på matkontot. Oftast väljer man något billigt och färdiglagat, framför något som är dubbelt så dyrt och tar massa tid att få i ordning.

 Är ni likadana?


06.59

Jag håller med Annette, "Jag är inte människa innan 8". OM ens de!

Fi fan för tidiga morgnar! Ursch ska öppna idag, vilket betyder att jag ska va på jobbet senast halv 10. Kanske blir en timma extra idag, får se. Hoppas inte :( Jobbar annars till 18.00. Min gud så kallt det är hemma hos oss, asså något står inte rätt till, vi har vridit upp elementen till högsta, men ne inte fan är de ett dugg varma för de, knappt ens ljumma! Brrrr.....

Nej hoppa in i duchen och värma sej lite kanske?? Lär ju inte komma där ifrån..

Ursch vilket väder!

                         
                                             Tröja Gina tricot // Halsband Lindex // Byxor Vila 

Nej jag tänker inte alls gå ut idag. Jag vägrar! Hu det är typ storm och bara öser ner med regn. FAAAAAN. Borde seriöst kolla upp busskort snart.. Bil får vänta ett tag till. Jag måste ha ekonomi till det först. Får i alla fall börja med att hoppa in i duschen. Börjar 4 idag. Så håller vi tummar för att det blir sommar väder tills dess!

Så var det tomt igen!

Så nu är jag tillbaka igen :) Gud va härligt det har vart med mamma och pappa här! Just bara att umgås har vart helt underbart. Har saknat dem så otroligt mycket. Det värsta är att man även känner hur mycket man har saknat dem. Och idag åkte de hem igen, ursch saknar dem redan som sjutton! Får tänka på att det inte är så jätte långt kvar till julen däremot. För då blir det hem till ön :)


Mamma 50 :)

Hallå! Idag fyller min fina underbara mamma år! Hela 50 ;) Men det är inget som syns inte!!
De Blev inge blogg igår. Mamma kom och pappa kom tidigt redan vid halv 3 och överraskade mej på jobbet. Haha jäklar va förvånad jag blev trodde de skulle komma mycke senare. Så vi åt lite mat här hemma sen åkte vi hem till Hanna och hennes famillj på fika. Så där stannade vi nästa fram till 11 ungefär. Sen hem och sen öppnades det lite champange efter 12 snåret så satt vi och hade lite mysigt i köket fram till halv 2 nästan.

Imorse gick vi upp vid halv 10 och gick och sjöng för mamma och gav lite presenter sen åt vi frukost allihop. Nu blir det snart lite fika, vi har beställt en princesstårta så det ska vi smaska lite ;).

Sen ska de iväg till IKEA så då ska jag och Johny stanna kvar och pyssla lite inför kvällen :)
Imorgon blir det tyskland :) Så får se om det blir något mer bloggande innan dess.

Nu blir det tårta! :)

Den som inte byxor har..

                                      
                                       
                                     
                                                                       Byxor från Zara

                                      
                                                       
                                                       
                                                     Kläder från http://www.shopnastygal.com/

Vill ha ett par tajta Leggings/byxor eller tajta skinnbyxor. Skinnbyxor är bland det snyggaste i höst. Lätt att matcha och otroligt snyggt. Jag skulle antingen ha en söt blus, något stickat eller en vit skjorta till skinnbyxor.
Vill ha byxorna på första och sista bilden!

22 oktober

        
       
    (Haha bildbevis, hur söt är han inte när han sover? Kan säga att jag är allt annat än söt när jag sover.. haha)

Hallå! Fredag igen, härligt! Dock känns det aldrig som fredag längre, lite tråkigt. Jobbar varje fredag kväll till minst 6, oftast 8. Så de är faktiskt väldigt synd. Man känner inte så mycket "ÅH det är fredag!!!!!!" längre. Jag har en fredag i månaden som jag är ledig. Men de brukar jag ändå få jobba på. Helt ärligt är det rätt tråkigt att va ledig hela fredagen med. Då jobbar jag hellre till 6 och får känna av det där att "ÅH nu sluta jag och det är fredag!!". Men 8 är väl kankse lite i längsta lagret känner jag. De tar inte lång stund efter man kommit hem som Johny somnar på soffan.

Börjar känna det att när jag ska börja plugga till något, ska jag välja ett jobb som är 7 till 4 och att man har sin helg. Nu gör det absolut inget att jobba så här. Men längre fram och sen med familj. Är det nog inte lika roligt. Får se vad framtiden hittar på :)

Jacka från Zara

                         
                                 
                                           
Jag är ute efter en vinter jacka, men jag vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut. Egentligen vill jag ha en snygg jacka, som passar till allt. Skön att kasta på sej som inte är så stel i modellen. Utan en att kassta på sej och bara kura ihop i. Jag vet inte riktigt va det är som gör att jag gillar denna jacka. Men luvan såg riktigt mysig ut. Gillar den markerade midjan. Men skulle vilja att jackas längd slöt lite högre upp. Känns lite lång för min smak.

Härlig höst tröja!

                                     
                                           Hur mysig och fin är den här stickade tröjan från H&M??  149:-

Jacka från Monki

                                   
VILL HA! Sjukt snygg jacka. Vet inte om den är speciellt varm däremot. Men fin är den, riktigt snygga detalj med spännerna på ena axeln. Blir så fin drapering. Hade vart helt perfekt om den va lite fodrad och i tjockare filt tyg. 

                                                                            450:-
  ( Har jag för mej)



Tiden räcker inte riktigt till..

        
Det känns som de 24 timmarna på dygnet har blitt mycket färre. I alla fall just denna vecka. Denna vecka har jag så mycket jag vill göra och hinna, men känns inte som tiden riktigt jobbar med mej. Något som jobbar med mej däremot är jobbet. Har fått massa extra tiden den här månaden. Härlig! Förra veckan jobbade jag alla sju dagarna. Man börjar känna sej rätt hemma på jobbet haha. Har räknat till 6 lediga dagar den här månaden. Däremot har det var några korta dagar hit och dit. Men många bäckar små..

Malmö mys

      
Jag skulle träffa Hanna efter jobbet, de blev inte riktigt så. Diissare.. Haha ne stackarn har blitt förkyld igen. Så hon gjorde mig nog en tjänst också av att stanna hemma. Hu vill inte bli sjuk! :( Gick runt lite själv på center syd och kika sen cyklade jag hem. Sen när Johny kom hem drog vi in till malmö istället och gick runt och kikade lite. Det hann bli mörkt innan vi åkte hem, Mysigt att gå där hand i hand och hyttra lite tillsammans och titta på folk och butiks fönstrer. Kändes lite juligt nästan. Vi hittade ett ställe där de hade skit billig mat, rätt mycket att välja på också. På varje rätt kunde man välja, "stor" eller "liten" portion. Och dryck var inklusive. Köpte en liten nachotallrik för 60 spänn. Och johny köpte enchiladas med kyckling i för 70. Han tog en liten men fick en hel jävla pizza tallrik full med mat. De va mat för 3 på den! Haha WHATTA FUCK!?

Kommer inte ihåg vad stället hette med de ligger nästan precis vid kyrkan som ligger vid Hansa gallerian. Helt okej ställe!


Planerar för fullt.

            
Planerar för helgen. Däremot går det lite segt. Min kreativa sida vill inte helt arbeta med mej. Så får se. Imorgon sluta jag vid 2. SKÖNT! Så ska träffa Hanna efter jag slutat.

Johny fick en massagekväll av mej, med olja och tända ljus. Mysigt ibland och göra lite sånt ibland. Att just bara pyssla om varann lite.

Men nu ska jag pyssla mej i säng nu, för imorgon ska jag upp tidigt och öppna butiken igen. :)

Jävla mög!

      

Ursch vilket jävla skit väder det är utanför fönstret, blää fryser häcken av mej bara av att titta ut! Det regnar och blåser och ser väldigt väldigt grått ut, lite halv dimmigt är det också. Brr...
Igår när vi gick och la oss kom jag på att de var den 18:onde. Så jag vände mej mot Johny och sa:

- Vet du vad vi gjorde för ett år sen vid exakt samma tid??
- Ne, svarade han sömnigt.
- Vi hade precis kommit fram, checkat in och höll på att packa upp väskorna på ett hotell i Turkiet i 30 graders värme.

Fan va jag saknar utlandet. Så jävla härligt att vakna på morgonen och hälla upp ett glas med juice och ta med lite frukost ut och sätta sej på balkongen med solbrillor på näsan, och bara känna hur morgonsolen bränner på ens bara hud.

Det känns väldigt väldigt långt bort.. :(


Sitter och tuggar i mej en macka och bryter med lite yoghurt där emellan. Ska sticka iväg till jobbet sen vid 9:15.
Håll tummarna för att  det blir solsken och 20 + tills dess. ;)

Är helt död idag..

                     
7 dagars arbete tar ut sej! My goood va trött jag har vart hela dagen! Klev upp vid 10 och Städade upp lite, diskade och plockade. Sen vart jag helt död. Har inte gjort ett piss sen dess. Johny kom hem vid halv 5 och drog sen i väg straxt efter med Robin. De skulle in till Malmö och se fotbolls match. Jag ville inte med. Har varken pengar eller ork till det idag. Haha somnade på soffan igår vid halv 9. Jag som aldrig är trött på kvällarna! Hade vart underbart med en dag till.. Men denna vecka blir rätt lugn. Imorgon öppnar jag och jobbar till 6 däremot. Men på onsdag jobbar jag bara fyra timmar. Samma på torsdag. Så är jag ledig på söndag. För få fyller mamma som sagt år. Längtar som sjutton till lördagen då de kommer! :)


Haha just de! Vi skulle gå till affären liten snabbt när Johny hade kommit hem. Och precis när vi ska gå, ringer ett dolt nummer på min mobil. Så jag svarar. Då är det en kille från elgiganten i Lödde och sa att jag hade lämnat något till dem för ett tag sen. Jag bah: em jo.. och bah va fan ringer han om spelet vi lämnade eller vaddå?? Sen fortsätter han: Jo nej jag tänker bara höra hur din vardag ser ut just nu om du jobbar eller så? Haha jag fattade inte ett smack. och bah: eh.. Jo jag har jobb hur så? Han bah ja asså du lämnade ju in ansökan till oss om extra jobb? Då slog de mej! Haha jag hade ju lämnat in CV till dem i sommras. Så han ringde ju och undarde om jag ville ha jobb. Haha så jag förklarade lite snabbt att jag hade lämnat ett spel på elgiganten i Lödde för några dar sen och trodde han ringde om det. Och att jag redan hade fått jobb. Men tackade ändå och sa att de va kul att han ringde.
Haha kul endå att de ringde. Hade gärna jobbat på elgiganten, älskar teknik prylar. Men mitt jobb är nog roligare, älskar att jobba vid Eurosko. De är ett kul jobb och man träffar och pratar med så många nya personer hela dagarna och mina kollegor är helt underbara. :)

He's my whole world

        
       
           
     
     
     Så här blev några av bilderna från i Lördags. Hur fin är han inte?? ÄLSKAR de tre första bilderna <3

Just give them to me..

             
             
                      Jeans från Vero moda // Linne från H&M // Tunn kofta från Vila // Skor från Eurosko

Öppnade i Lördags, kom dock lite väl tidigt, så efter jag va klar med att räkna kassan hade jag massa tid över. Så jag provade de här skorna. För 1000 gången. Jag älskar dem. De är så otroligt sköna att gå i. Och inga jävla "klick klack"- ljud. Vill ha dem..

Toy story

      

Haha vi var ju på bio i lördags kväll och såg "the other guys", Den va riktigt kul faktiskt! Men innan filmen brukar det ibland komma in någon och prata lite och lotta ut en fri biljett. Den här gången hade de med 2 fribiljetter, en toy story handduk och en toy story lunchbox. Så drog de 4 vinnare. Efter 3 vinster var denna lunchbox kvar. Och vem vinner om inte Johny. Haha. Skit glad var han också. Söt han är :)

In black and white

                    
                                  Shorts från Mango // Stickad tröja från Vila // Armband från H&M

Och så här tråkig var jag i fredags. Jag och Annette frös som fan hela torsdagen så i fredags tog jag på en stickad tröja. Fan va jag vill ha lön, en saftig jävel så jag kan köpa mej lite nya kläder! (tyvärr blir det nog en torr månad framöver.) Dock bara en vecka kvar till llöning och till Mamma och Pappa kommer!! :D

Dagens klädval

                       
                        
                           Haha både jag och mitt ben ser hel mysko ut på sista bilden. Men de får gå.

                      Jeans från Vero Moda// Skor från scorett // Skjort-blus från Gina // Halsband från MQ

Mot Lund och bio

Hinner tyvärr inge större idag. Har jobbat från halv 10 till 3 idag. Så gick jag lite och kikade i center syd efter. Sen hem till Johny som hade städat. Duktig är han pojken min! :) Sen drog vi till barsebäck så tog jag lite fina kort på Johny.Ska fixa de lite i Photoshop innan de kommer upp. Contrast m.m. Sen blev de handel och lite mat. Men nu drar vi till Lund och ska se "the other guys". Hoppas den är kul!

Hej sves :)


Woohoo!

       
I got cheeze doodles!! Johny va snäll och köpte hem ostbågar, så de sitter jag och mumsar för fulla halsar just nu. Pojkarna är ute i bastun. Där har de nu var i typ 2 timmar. fundarar på att kolla om de fastnat där, dörren kanske gått i baklås... höhö.

Men SKIT, vi köpte hem ett nytt spel från elgiganten ju. Och det kom idag. Men nog FAN funkar inte de heller!! Så jävla sur. Fan testat allt, för jag tror det är det gamla spelet som spökar. Har sökt hur mycket som helst på nätet men hittar inge större. Försökt att ta ur hårdisken. Men ne de vill sej bara inte. Kul! Verkligen! Suck.. Får tröstäta mina ostbågar och sen gå och lägga mej. Ska ju upp tidigt :(

Snyggingar från Nelly


Hur snygga?? Fan bara att de ligger på en 13 cm klack! Känner att det är lite för mycket till vardags. Eller hade man vart kortare hade det inte vart så mycket problem.. Inte för 173 är någon jätte längd. Men med +13 cm blir det ju de.

                                                               Kostar bara 379:-

Full jobb vecka.

        

Hallå, blev inge bloggande igår. Va så otroligt trött när jag kom hem från jobbet. Har fått massa extra denna vecka efter som Malena är bort rest. Skulle vart ledig imorgon men så ringde de ifrån Eurosko på Triangeln i Malmö och behövde folk. Tack och lov erbjöd sig Anette att åka dit och ta det på lördag så fick jag ta hennes tid i stället på center synd. Så de blev ingen helg denna helg.. Får öppna både på lördag och söndag. Slutar sen 3 båda dagarna. Skönt att inte jobba till 5 i alla fall. Är i alla fall ledig på måndag. Ska bli rätt skönt. Höll på att få jobba då med. I så fall hade jag inte haft en ledig dag förrens nästa söndag. Haha så en dag ledigt är rätt välkommet.

Men det är frdag i dag i alla fall så de ska bli rätt skönt ändå. Johny ska käka med Robin ikväll och sen ska de basta. Jag jobbar ju till 8 som vanligt. Måste be han köpa hem ostbågar till mej. Lite fredags mys måste jag få ha i alla fall :)

Sen så var vi på elgiganten förrgår och lämnade in Lips och hoppades på ett nytt. Men de fanns det ju inget. Så vi va tvugna att ta pengarna i stället, och sen gå hem och beställa om det. Trodde vi ja.. Nu var spelet höjt till 299. SUCK! Åh va sur jag va. Så igår morse ringde jag till elgigantens kundcenter och fick prata med en tjej. Jag förklarade allt och hon sa att jag skulle beställa om det för de priset de var på nu. Så skulle de sätta in 200 på vårt konto sen så vi betaldar 99, som det kosta i början. Hoppas nu detta spel funkar och att de nu sätter in pengarna på kontot.

Jaja nej dusch och sen iväg till jobbet! :)

Beautiful things


This sucks..

      

Skit också! Fick spelet idag så vi tänkte sjunga hela kvällen. Möhö.. lät ju laaame.. men de är ju kul och de va grymma låtar på denna. Och erkänn det är kul med sjung spel! Men nu är det så att skiten funkade ju inte! Skit! man går in på spelet och sen så börjar den ladda.. och ladda... och ladda... och laaaaaaaaddaaaaaa......

Så nja.. ska dra till eligianten imorgon och se om man kan byta..

Ny dag, nya tag.

Jaha ja då var det dax att göra sej i ordning för jobbet igen. Fan tycker dock man aldrig har några kläder i garderoben. Eller jo kläder hänger det där. Men något snyggt är det inte. Har inte ett enda nytt höst plagg.. Eller jo jag har min sjal i från Gina och mina nya skor från Scorett. Men annars gapar det tomt.

Någon som har en grym garderob är den här tjejen, jäklar va snyggt hon klär sej!

     
    
                                            Bilder lånade från Victoria Törnegren--> Här.

Drömmer mej bort en stund.

                         
                                                                 Turkiet oktober -09

Får man strypa kunder? I alla fall de där riktigt pain-in-thaa-äss kunderna. Ursch jag hade en hel drös av dem ikväll. Jag brukar inte tycka kunder är så jobbiga för mest tycker jag det är kul att ha något att göra. Men att komma in med en unge och säga att man vill byta skorna som ungen har PÅ sej funkar liksom inte. Eller skapa 10 meter kö, pga att man vill ha 15 par skor mätta och sen vela i en kvart........ 

Malena den jäkeln drar på solsemester imorgon till Egypten. Jag är lagom avundsjuk! Ååhh vill också till värmen. De börjar bli kallt som F*N ute. fryser fan häcken av mej när jag cyklar hem. När blev de så kallt liksom??

Snart bara en vecka kvar till mamma och pappa kommer ner :D Mamma fyller 50, 27 ;) den 24. Så de kommer ner till oss! Åååhhh längtar. Gud va jag har saknat min fina mamma och pappa. Synd bara att Thim inte kan komma med. Saknar han riktigt mycket. Men får bli nästa gång. Om inte annat till jul. Och de är sjutton inte så långt dit. Vi bokade båt biljetter ikväll hem till julen. Den 23 åker vi hem till ön och sen den 27 hem till skåne. Längtar riktigt mycket! Blir tyvärr inte så länge, men är själaglad att jag ens fått ledigt. Man får egentligen inte ens ta ledigt runt jul och nyår. Men Malena är så jävla go!




Hur mycket skär detta i ditt hjärta?

       
Den här blicken var precis va jag va rädd för att få se när jag åkte dit. I ett rum på ca 20 kvm hoppade det runt lemurer fritt. De var uppbyggda träd där de hoppade mellan grenarna och satt och mysade med varandra. Men i ett träd satt den här. Och han satt med samma tomma blick hela tiden. Det gjorde ont att se. Det fick mej att skämmas över att jag va där. Johny sa att han nog bara värmde sig i lampljuset. Men jag tvivlar rätt starkt på det. I samma rum var det två fåglar. Den ena flög varannan minut runt i rummet. Men alltid samma runda. Runt, runt, runt. Får man verkligen ha det så här?? De andra djuren såg ju ut att må bra. Och det var fint de hade gjort i rummet. Men Djur som är gjorda för större utrymmen ska fan inte sitta så här. Jag bara hoppas, hoppas, att de inte sitter i samma rum dag in och dag ut och ser på när folk kommer och tittar, pekar och tar kort på dem. Jag vet inte hur ni känner. Men ibland skäms jag över att vara människa..

The deep blue sea.

                
        
        
         
       

Bilder i från Tropikariet (eller va de nu hette). Längst ner hade dom ett jätte akvarium med massa fiskar. Hur fint som helst att titta på så där satt vi ett bra tag. Otroligt vilken lugnande effekt det har! Ungen på sista bilen va hel fascinerad. Varje gång någon av hajarna kom cirklandes duckade han. Haha så söt!


Slapp söndag

                              

Idag har vi nästintill inte gjort ett skit. Sovit länge, degat, veckohandlat. Söndag med andra ord. Jag gjorde lite chokladmousse till oss nu i kväll. Barnsligt gott som Johny sa ;)

Vi hade ju en liten 5-kamp igår. Så vi sjöng bland annat Lips. Däremot så SUGER den fösta Lips spelet som släpptes. Skit tråkiga låtar och knappt några man kan. Så vi beställde hem deras nyaste "Lips: party classics" för bara 99:- från elgiganten. Den verkar ha ritkigt bra låtar, lite roligare och massa man känner igen. För hur Käääss man än sjunger, så hur kul är det inte till bra låtar?? ;)

Imorgon börjar jag vid 12 och jobbar till 8. På måndagar jobbar man själv från halv 5 till 8. Och de brukar va rätt seegt.. Men de får gå :) Hoppas det inte blir en lugn kväll bara. För så länge det är folk är det roligt.


Kilklackar

     

Jag älskar kilklackar. Så snyggt, och det får foten att se mycket mindre ut. De är även bekvämare att gå i eftersom de är stadigare pga klacken.


Update: Såg nu att jag råkat skriva fel. Have2have.se ska de såklart va.

The sun was shining today

                  

I'm Awsooommeeee!!

           
       

Turnerings kväll!

                
                
Vi klev upp tidigt och åkte till Helsingborg och gick på nått slags tropiskt litet zoo. Aporna hoppade över huvudena på oss och de flygande hundarna sprang vi ifrån. Haha. Bilder kommer. Men nu ska vi ha turnering! Vinflaskan är öppnad godiset framme och chipsen ramlar ur mungiporna på oss. NU JÄVLAR!! Må bäste man/kvinna vinna..! ;)

Helgen är här!

         
Och så blev det helg. SKönt det var att sluta vid 6 idag! Haha skulle retas lite med Annett innan jag gick och sa att "Oj oj nu blir det nog två lååååånga låååånga timmar kvar till 8. Ska tänka på dej när jag tar mej ett glas vin ;)" Haha dock kontrade hon med: "Jo jo, tänk nu på att du har många fredagar till 8 framför dej och detta är min enda på lääänge höhö". Haha skit också. Men jag ska njuuuta denna helg. Vi ska göra nått imorgon men jag vet inte vad. Funderar på att åka in till Malmö och hitta på något. Jag vill sumobrottas med Hanna, hahah jag bara dör av tanken haha. Men får se om vi antingen tänker ta och käka något själv i Malmö. Eller om vi hittar på något med nån. Vi får se vad vi får lust och ork med :)

Fredag!


       

Hej! Blev inga inlägg igår tyvärr. Jobbade hela dagen och kom hem vid halv 9. Sen ringde jag mamma i vid 9 så pratade vi i 1,5 timma. :) Snart bara 2 veckor till de kommer ner. Åh ska bli så kul! ^^

Så jäkla härligt med Fredag idag! Och sen blir det en välförtjänt helg. Med tanke på att jag har jobbat två helger irad och jobbade i tisdags fastän jag egentligen skulle va ledig. (Dock va de skönt att få jobba än att sitta hemma). Men de ska bli så skönt att få va ledig med Johny! Man kommer ju hem vid halv 9 om kvällarna och då sover ju nästan han. Så i helgen blir det mys :)

Hyresvärdarna ska komma imorgon också. De ska hämta sina vinterdäck och vinterkläder. SNARK. Vi hyr ju i andra hand och med halv möblerat. Och jo vi behöver lite möbler annars hade det vart väldigt tomt. Men vi var inte alls beredda på hur mycket de egenltigen hade kvar. Så de känns rätt surt. Hela källaren är ju full med deras saker och förrådet med. Det värsta är att när vi pratade om att hyra lägenheten så sa det att det ingick ett garage. Vilket Johny blev jätte glad för. Men tydligen kom det fram sen efter att den var full med deras grejer. Speciellt med en jävla båt som står och tar upp all plast. De känns inte riktigt som "vårat" hem om man säger så. Vi älskar lägenheten och läget så vi ska ju inte klaga så. Men lite surt känns det. Men aja..

Nu ska jag ta och kassta mej in i duchen och göra mej i ordning. Börjar vid 1. Slutar vid sex ikväll. LYX! ;)

Varför är det så långt mellan lönerna?

                     
                                                                         Gina Tricot 199:- 
                                                        (Den är i snygg senapsgul egentligen.)
                                     
                                                                              H&M 199:-
            (Var och kände på den långt innan man såg den på Kenza, dock matchade hon den helt perfekt.

                                     
                                                                             H&M 199:-



Jag kommer tusan inte hinna köpa några snygga höstkläder, för alla lär ta slut innan jag hinner få pengar!
                                     Skit. Skit. Skit. Skit. Skit. Skit. Skit. Skit. Skit. Skit. Skit.

En lektion i skovård.

                           
Igår köpte jag äntligen med mej hem en Effekt hem från jobbet. Det borde alla ha hemma. Effekt är precis som det står på tuben, jätte bra till Skinn och syntet. Funkar till allt skinn, skor, jackor, väskor, bilsäten. ALLT. Man tar en liten klick på svampen och gnider sen in det, effekten går sen ner i skinnet vårdar det och gör det mjukar och just IMPREGNERAR det. Vilket gör att det blir vattenavstötligt, inte vattentätt. Utan bara att det klarar av vätan mer och effekten gör även att det är lättare att hålla skorna rena och torka av dem. Och gör så att man inte får fula salt ränder på skorna.

Effekt funkar bara på släta ytor. Så inte till "mjuka" material. Som mocka och textilskor. Många köper impregneringsspray till syntetskor. Och många impregneringsspray kan göra att det blir flammigt på syntet material. Så då är det något liknande Effekt eller Effekt man ska använda. Impregneringsspray funkar jättebra till skinnskor, mocka och textilskor. Det finns även läderfett, men det är tjockare och går inte in på samma sätt i skinnet som Effekt gör. Det är mer till skor med grövre skinn.  

Tar man hand om skorna så håller de längre och slits inte på samma sätt.


Så där fick ni en liten lektion om skovård. Inte helt fel att kunna :)


Bloggsidan har krånglat

Vet inte va det var för fel förut, men det gick inte att komma in på bloggen. Och inte på andras heller har jag märkt. Men nu är jag här! Haha.

Skulle ha jobbat 4 till 8 idag. Vaknar vid 10:40 av att Malena ringde och bah: Hej väckte jag dej? Kan du komma tidigare och jobba idag? Typ så fort du kan.
De hade tydligen ringt från dagis och sagt att hennes dotter blitt sjuk och va tvungen att hämtas. Så självklart hoppade jag in. Kutade kring huset och klädde på mej och på med sminket. Som tur var va håret helt okej. Så jag han kassta i mej en banan och sen på cykeln och i väg. 11:45 var jag på jobbet i alla fall. Så jobbade jag till 4 istället. Skönt det var att sluta tidigt! Så vi tog Max drive in för fösta gången här i lödde och sen har vi tvättat hela kvällen. Och det behövdes! 4 maskiner blev det. Skönt att ha lite kläder igen.

Imorgon är det 1 till 8 som gäller igen. Och på fredag jobbar jag till 6! Åh det ska bli härligt att få komma hem tidigt på fredagkvällen. De va ett tag sen nu :p Så är det min lediga helg också, hääärlig!


Haha Tyson har helt fattat poängen med badkaret. Han sitter alltid på badkarskanten och tittar på när man sitter och duschar. Och han har nu själv börjat med att tvätta sej i badkaret! Haha asså denna katt. Haha. Ja menar hur smart är inte djuren när dom kommer på "Aha, matte och husse tvättar sej där, då kanske jag också ska göra det". För helt ärligt, jag ser han nästan aldrig tvätta sig utanför badkaret.
       
      
                  

Blir inga inlägg idag.

      


Skinnjacka från H&M

                    
                   
Vi va inne och kikade på H&M också. Och jag har kikat på denna på nätet och tycker den är så snygg, så var tvungen att testa. Har lite svårt för knytningen på ärmarna. Men grym är den!

Fotografering vid Barsebäck

                              
                              
                                       
                              
                             

Det blåste utav HELVETE vid Barsebäck, haha. Men Hanna hade tagit med sin familjs Canon systemkamera. Så vi fotade lite :) Haha dock vet jag inte riktigt va jag gjorde på mina kort. Såg helt sjuk ut. Hanna blev så otroligt fin på alla bilderna. Älskar dessa tre jag tog på henne!

I'm so happy, happy, happy.

       
                Ja vet alla går runt med såna nu. Men hur snygga e dom inte? Och vet ni va dessa kosta? ;) 

                                                                           399:-

Nu är Hanna här ;)


                                            Så nu drar vi till center syd på bulljakt!

My dirty secret.

      
Och den är verkligen DIRTY! Och inte på det sexiga sättet, haha.. Jag tycker nämligen det är onödigt att byta stumpor varje dag. Dock för att jag har lite ont om dem, och för att jag aldrig kan hitta två likadana strumpor. Så när jag äntligen hittar två likadana så kan jag ha dem i några dar innan jag byter. Lite små nasty Yes. Luktar de byter jag självklart! Men ja menar strumpor ser typ ingen, ingen kommer lägga sej ner och lukta på mina fötter. Och seriöst så skitiga blir de ju typ aldrig..

Haha någon mer än jag som inte byter stumpor varje dag, eller som har någon annan "dirty secret?" ;)


Godmorgon!

                     
                                       (Kanelbulledagen idag! Så jag och Hanna ska käka en MASSA!!)

Eller mja börjar väl kanske närma sej middagen. Va uppe vid halv 11 i alla fal ;)
Det har väl gått..... bra utan mobil. Bortsett från 2 självmordsförsök och gråtit mej genom natten.. haha ne inte riktigt. Har fått lånat Johnys mobil i alla fall. Han har ju sin jobbmobil också. Så skönt att kunna vara lite kontaktbar, eller rättare sagt kunna ringa nån. Jag tror alltid nåt ska hända en om man inte har med mobilen. Haha typ åka med fel buss långt utav helvete. Köra av vägen och ut på ett stort fält mitt i ödemarken. (Hur ofta något sånt nu händer..) Och bah, jaaahaa ja, nä men då får jag gå hem då..

Haha min värsta skräck, gå långt..

Malena ringde från jobbet hon hade hittat min mobil och sa att den låg och ringde en massa, (haha jag har ju 1000 alarm) och undrade om jag visste att den va där. Så undrade hon om jag kunde jobba imorgon. Se där! Slipper va ledig två dar! Rätt skönt. Känner bara nu hur uttråkad jag är. Dock ska snart Hanna komma över. Wiiieee...!
Så imorgon ska jag öppna butiken igen :)






Jobbhelgen avklarad

      
Jobb helgen avklarad, och nu börjar min "helg". Ledig Måndag-Tisdag ska faktiskt bli rätt skönt. I alla fall imorgon, då ska jag leka med Hanna. Får se vad vi hittar på. Tisdag kommer jag nog vara uttråkad och egentligen vilja jobba. Det räcker med en dag ledigt faktiskt. Ska bli skönt med ledig helg nästa helg. Har ju jobbat två helger nu. Och de känns ju inte helt som helg då. Men det har vart kul, tiden har gått fort! Öppnade butiken idag och räknade kassan själv. Gick bra, fick ringa Malena på slutet för blev lite osäker.

När jag slöt kom Johny och hämtade mej så tog vi varsin bakad potatis med curry-kyckling med hem från gallerian. Inte helt fel ;) Dock undrar jag bara vart fan kycklingen i curryn hade tagit vägen? Va ju enbart ärter och majs. Haha fan. Sen drog väl Johny vid 4 till Trelleborg för att se fotboll. Så jag har fått roa mej själv ikväll.


ps. Glömde mobilen på jobbet och så är man ledig i två dar. Lyckat!

Tajt ska de va!

                             
                                                                       Diesel 899:- 
                             
                                                                        Rut m.fl 299:-
                                
                                                                          H&M 299:-
                        
                                                                      In wear 1299:-
                  
                                                      Lindex (299:- el. 399:- minns inte helt)


Tajt ska byxorna sitta! Läder i all ära men just nu gillar jag dragkedje fickor och lite "skräddade" detaljer på byxorna. Nu ska jag sova. Godnatt!


Hungrig!

      
Haha vi skulle dela på en pizza tänkte vi. Eftersom vi inte var så hungriga.. Och delade gjorde vi, på en tvåmanna amerikansk pizza (minst dubbel så tjock som en vanlig). Haha inte bra.

Saturday

                    
                    
                                                                        (Bilder ifrån igår)

Jag sov inte många timmar inatt. Någon kom hem väldigt sent. Och självklart vaknar jag och kan sen inte somna om förrens efter 3. Haha. Hu och sen upp vid 7. Seeegt. Var ordentligt trött kan jag säga! Började vid halv 10 och jobbade till 3. Imorgon gäller halv 11 till 3. Jag ska öppna helt själv. Hu. Malena skulle lära mej kassan imorse. Och något hade tydligen blitt fel i systemet, så det fattades massa i kassan. Vilket hon sa har "aldrig hänt", haha så jävla typiskt att de blir så när jag ska räkna kassan. Snark. Men jag tror jag fick lite klämm på det. Det visar sej imorgon bitti :p

För övrig har det inte hänt mycket idag, har vart rätt lugnt sen jag kom hem. Va mycket folk i butiken dock! Fick träffa Linda också, jätte härlig tjej. Vi kommer jobba de flesta helger tillsammans, så det ska bli roligt! :) Det är vi två som jobbar imorgon med.

Hoppas att jag är piggare imorgon!

Fina kuddar från H&M

                
              

Friday night

                   

Haha kan man annat än att älska Southpark? "Remember kids, there isn't any stupid questions, just stupid people."

Sitter själv och ser på Southpark och äter choklad. Hade kunnat vart värre. Hu imorgon måste jag upp vid 7. Börjar halv 10. Ska öppna affären för fösta gången och räkna kassan. Så Malena ska in och visa mej imorgon hur jag ska göra. Så blir väl sängen rätt snart. Johny är ännu på after work. Får se när han kommer hem :)


S.A.K.N.A.D



Räknar dagar <3

Trött tjej!

                                  
                            
                          
                       
Snaaaaark. Ursch va trött jag är, klockan är fan snart 11 sitter ännu i morgonrocken med min feta röv i soffan. Klev upp vid 9, så tycker jag borde vaknat till nu. Måste i alla fall in i duschen och göra i ordning för jobbet. Orkar inte duscha och sminka mej, fy va tråkigt! Men ska bli kul att åka till jobbet i alla fall, om jag bara slapp att cykla. Åh känns så onödigt med körkort när man aldrig får användning för det. Får köpa någon skrotbil. haha. Ne skärpning. DUSCHEN!

RSS 2.0