Slut på körvecka 1.

BLÄÄÄÄ. Skit dag!

Fan min förkylning var så bra igår, var på jobbet och körlektionen gick jätte bra. Vi var och skrev på papprerna till lägenheten i Malmö. Så nu är det helt klart. VI FLYTTAR I JUNI!!! :D Ja dör så spännande de ska bli!

Sen vaknar jag vid 3 i nättras och kunde inte andas. Jag hade ett lufthål stort som ett supersmalt sugrör. Och de gjorde så fruktansvärt ont. De var så jävla rått och svullet så jag låg bara och kippa efter andan och trodde seriöst att jag skulle kvävas till dötts. Aldrig vart med om något liknande. Så jag kastar mej ur sängen och försöker få i mej lite vatten och en stepsil. En timma senare hade halsen lagt sej någolunda så jag kunde gå och lägga mej och somna om. Så idag har ja då vart hemma.

Har ändå kört eftersom de inte går att avboka. Gick inte alls bra. Var helt slut i kroppen och helt okoncentrerad. Hela min kropp och huvudet skrek efter hem och sängen. Ursch ville bara gråta när jag var klar. Känns som borde kunna mer. Eller fall göra rätt!

Jag vet ju att jag inte ska ha kopplingen nere när jag svänger, jag vet att jag ska släppa upp kopplingen saktare, jag vet att jag ska sakta ner mycket i svängarna, jag vet att jag ska titta i döda vinkeln, jag vet att jag inte ska vänta så länge på de andra bilarna. MEN NOG FAN GÖR JAG/ GÖR JAG INTE DET. Blir galen.. :(

Aja nu ska jag koppla av lite i helgen och smält bilkörande och hålla tummarna att jag kommer rocka på måndag!
På lördag ska vi ut till fårö ett gäng och grilla o mysa och sova där. Ska bli kul! :)

                  
                                                       Igår på körskolan

Sjuk dag TVÅ

Godmorgon!
Ännu sjuk Wihoo...! Vaknade av den underbara känslan att något blockerade mina andningsvägar. kastade mej ur sängen och kippade efter andan. However.. Ska strax iväg till körskolan. Måste ju, trots förkylning.

Dock blir de alltid gale det där när man är hemma och sjuk.. man ska ju liksom hålla sej hemma då. Lite av poängen med att va hemma och sjuk. Men jag har ingen tid till att sjuta upp intensiv kursen. Eftersom jag ska skriva upp den 19 maj, och sen flytta runt 27-28 juni. Så hoppas chifen har något slags överseende om hon skulle se mig körandes. För förövrigt är jag inte speciellt pigg nej. Min rygg är fruktansvärt stel. Trots massagen jag fick i går av älsklingen.

Thim ska plugga lite innan hans körlektion så jag tänkte göra detsamma. Ska köra lite med pappa efter också. Behöver all träning jag kan få.. 

Tjing så länge.

             

Det här är vad som sitter brevid mej i soffan:

          
En tvättäkta fotbolls nörd ;p Haha Malmö spelar mot djurgåren ikväll och vi har ju TYVÄRR (Ack så syynd) inte Canal+, där matchen visas. Så han ser via data. Man "köper" typ matchen, så kan man se den så istället. Dock får han ha hörlurar. Och jag njuter. Han vill dock att jag ska nämna att Malmö leder med 2-0 :p

Min körlektion gick ungefär så här:

(Ha i minne att de är FÖRSTA lektionen, och har övningskör ett fåtal gånger.)


Vi körde in till en parkering som låg lite avsides, parkeringen va helt tom, så de va ju super bra att träna där.
jag börjar med krypkörning och svänga skarpt. Jo de gick ju bra.
Så ska jag parkera..

-" Se om du hittar en tydligare ruta som du kan parkera i."
Man såg nästan inga rutor någonstans eftersom nästan alla var bortnötta. Men sen hittade jag en som man såg någolunda, rakt framöver. Superbra tyckte jag och körde dit och rattade upp mej och de gick riktigt bra. Läraren säger till mej att stanna bilen, så de gör jag, hel nöjd med min parkering. Sen vänder han sej till mej:

-" Hm.. kan det va ungefär 300 parkeringsplatser här tror du?"
Jag tittar mej över axeln och svarar att de nog kunde va så.
- "Mm.. och av alla dom är det bara TVÅ platser man absolut inte får stå på."
-"JÄVLAR OCKSÅ!"

Självklart hade jag ställt mej på en handikapp. DUMMKOFF. Självklart vet jag att man inte får stå på handikapp! Och jo jag såg skylten. Men mitt i allt de så såg jag bara den lite halvsuddiga rutan, och sattsade järnet! ;p



lektion nr. 1

Då var de dax för första körlektionen! Lite små nervös ändå..

Ursch är helt slut i kroppen så är inte så jätte taggad. Men de får gå. Har dubbel lektion också. Men aja..


Hej så länge :)

Pjuks

Jag har vart sugen på att köpa ett par converse med mindre sula. Kan tycka de "vanliga" kan se lite klumpiga ut. Men jag måste spara så mycket jag kan och kände att, ne 700 för ett par vita tyg skor som LÄR bli bruna när man e klar med dom, inte är helt värt de. Converse är ju jäkligt snygga. Absolut. Men så hitta jag dessa på Din sko. Och jag älskar dom! Speciellt den röda sulan :) 450 spänn billigare, och ser nästan likadana ut. Inte helt fel. 

            

Blä,Blä, Blä..!

Ursch de är så typiskt! Tror ni inte att jag blitt sjuk!? Idag, till första körlektionen. Great! Fan hade ont i halsen idag och imorse var den jätte tjock. Gick ändå och jobba för tänkte att: "Aja, halsen kan väl inte göra så mycket?"
Men sen blev jag tung i huvudet och hela kroppen värkte. Jag vet inte varför, men när jag blir förkyld så får jag så ont mitt mellan skulderbladen. Blir så jävla stel i hela ryggen och orkar ingenting. Skulle springa upp för en trapp, trodde nästan jag skulle få hjärtklappning!

Härligt att de kommer så lägligt till intensivkursen börjar! Men de går inte att skjuta upp, får gå dit ändå. Jag måste ha mitt körkort innan vi flyttar. Så de får bära eller brista..


                         

En solig söndag.

Gud vilken härlig dag! Först åkte vi till galjbeget med kissarna och tog en promenad med kissarna. Och va glada de va, Rocky sprang så vinden blåste upp hans lilla plym till svans och Tyson åt upp ett antal grästorvor. Haha lekte apport med Rocky, han e jätte duktig på att hitta pinnen dock förstår han inte heeelt poängen med att komma med pinnen...

Sen åkte vi ner till glassbaren och tog oss varsin bägare med hela TRE kulor. MUMS! Nu sitter Jensa här och spelar Fifa med oss. Vi ska nog ta och kika lite film men först ska jag kasta mej in med huvudet före i duschen en snabbis!

                          

                                        Idag värmde jag kroppen i detta.

      
                                Rockan och jag på Galjbergs promenad :)

Vår nytt

Har hittat (enligt mej) en helt perfekt och ur snygg skjorta! I'm in love. Jag som aldrig ens använder färg. Men denna gilla jag ;) Ska använda till dessa nyinköpa jeansshorts i sommar. Jeansshort måste ju va den mest ultimata sommar plagget. De är så jäkla skönt och snyggt så de borde tamme fan alla brudar ha i garderoben :)


                                     
                                             Skjorta från Vila och shorts från cubus.

Hitta en söt klänning också på cubus som jag sydde upp. Har inte tagit någon "efter" bild så de kommer sen :)


Vårtecken..


- Man vet att de är vår..

               .. när fyllona sitter gränsle över varann i busskurerna och råhånglar.

                                                   


Keep on walking..

Nej jag forsätter kanske lite till ändå.. Va nog inte helt färdig när jag tänker efter ;)
Däremot ska jag fixa ny design, men tills dess blir de inge klokt bloggande. Men de blir de nog inte ändå på ett tag. Håller på med mitt körkort för fulla rullar så kommer inte ha så jätte mycke tid just nu. På måndag börjar intensiv körning!

Vart riktigt härlig dag idag. Johny och jag har vart på stan hela dagen och shoppat och suttit i solen på café ringduvas balkong och njutit! Underbart!

Sen blev det spelkväll med grabbarna. Johan och Jensa kom över. Haha vi hart suttit och bettet oss som galningar, va ritkigt skoj. Vem hade kunnat ana att fotbolls spel på xbox kunde va så himla roligt!? Visste inte heller att man hade en sån vinnarskalle, eller var sån OTROLIGT dålig förlorare haha. Sitter och svär och skriker stup i kvart för att någon jäkel kommer och tar bollen av mej. Men jag är grym, riktigt grym! Ge mej ett antal timmar lirandes sen jääävlar ska ni få se på fan! ;)

Jag letar också som en tok efter vår USB-sladd till kameran som verkar gått helt upp i rök.. Så de får bli ett inlägg utan bilder ikväll.

Nu ska jag gå och lägga mej!

Kyss.

                                    
                     
                     
                            Haha koncenterade grabbar ;) Ni vet när de gäller liv eller död..
                      
                                                           Dippa pause!

Nu såg ju grabbarna jäkligt sammanbitna ut. Men de va liv på dom kan jag säga, haha kul hade vi :)

Nu lägger jag ner ett tag.

Jag lägger nog ner bloggen nu ett tag frammåt. Kanske tar upp den senare i år, kanske inte. Får se.. 

Just nu är det inge roligt att skriva här längre, tycker inte man har tid, lust eller ork. Har inte hänt sådär jätte mycket heller tycker jag, så de e inte så mycke nämnvärt att ta upp här i bloggen :p Så är de lite sällan man får feedback (kommentarer, ect), lite synd med tanke på att de ändå är nästan ett 20-tal som läser. Men tack för de fina små kommentarera <3  

Framöver har jag ju lite på gång..så får se om de kommer nått ändå. Men tjing tills dess.. :)


Jag lever!

Halloj, nu va det ett tag sen va?

Gran Canaria var helt underbart! Åh de e så härligt att ligga ner sjunken i en solstol med en bok i handen och solbrillor på näsan och knappt några kläder på kroppen och bara njuuuta av värmen och solen och LEDIGHETEN. Alla behöver nog fly lite från vardagen ibland. De är värt ett par tusen att bara få komma iväg och känna sej lite levande igen efter en så lång och kall vinter.

Hade en jättehärlig påsk hemma vid mamma och pappa! Vi kom ju hem på skärtorsdagen så vi hade nästan en vecka till ledigt. LYX!! ^^

Och just det! Ska börja intensivkörkurs den 26 april. Och sen blir det uppskrivning den 19 maj och uppkörning den 20. SÅ nu håller vi tummarna! Haha kände att nu var det nog tusan dax för mej också att skaffa mej ett körkort :) Nu känner jag mig redo och jag vet att de kommer gå bra! 


                        
                       
                       
                        


RSS 2.0