Jordgubbar och borttappade nycklar.

Älsklingen kom hem med ett stort spann fullt med jordgubbar idag efter jobbet. Hans mormor och morfar hade vart istan och lämnat till hans mamma och pappa. Dom hade tydligen fått så otroligt mycket jordgubbar i sitt jordgubbsland så dom visste inte va dom skulle göra med alla. Så vi fick en massa <3

Inget speciellt har hänt idag. Har råkat fifflat bort en av mina städ nycklar (INTE BRA!!) men jag misstänker vart den kan vara, jag och johny tog en tur för att spana efter den, men hitta den inte. Tror någon dock hittat och tagit in den... (Hoppas, hoppas, hoppas!! ) För jag kan inte tappat den på något annat ställe.. eller? HU blir så nervös med sånt där, håll tummarna att jag hittar den imorgon!

Vi satte oss och grillade korv med bröd i trädgården, så varmt man har inte lust att äta nått stärre riktigt =/ ( Eller laga något för den delen).. Jensa kom över så vi bjöd på lite glass med jordgubbar :) Gott gott!!

              
                  (Vår otroligt söta lilla grill vi inköpte på obs för 200:-)

             
                       (En nyklippt Älskling och en trött Jensa)

              
                         ( Jordgubbar och Sofies mode :) )



Min gud..

..Så trött jag är! Hu går och sover nästan. Har äntligen satt mej ner för frukost. Gud så härligt. Bara jag inte somnar =\ 5 timmar kvar sen hem <3

Se va jag fått ^^

        

          Älskling och jag firar 1 ½ på Onsdag. Så kommer han hem idag och:
           " Jag vet att vi är 1 ½  på Onsdag men jag vill ge dej den här idag" <3

Drop it like it's hot.

DAMN.. va varmt de har vart idag då!
Så klart ska man jobba såna hära dagar! Fi fan..

Hoppas de blir MOLN i morgon. Ska jag ändå jobba kan de fan va kallt och moln!!

Solning försök 2.

Idag kom vi minsann upp i tid! Hade ställt klockan på 9 men kom upp vid 09:30.
Satte mej och skrev ut pappas present, vilket tog ett tag, för såklart skulle de krångla en massa.
Sen äntligen va de klart, då kasstar vi oss iväg till öster. Jag upptäcker att Åhléns va stängt, va fan!? Antingen hade de inte öppnat än? Eller så har dom bara beställt sej för att plötsligt ha stängt på söndagar? Surrar in på OBS snabbt. Glömmer så klart att köpa sminkservetter till mamma.
Kommer på de lagom när vi passerat Vibble. SATAN. Vänder till Vibble, men nej jävla skit affär hade så klart inge servetter. (Dock har dom intim servetter som jag först tänkte ta, insåg sedan att de va fel servetter.. haha kanske hade gått lika bra? ;) )

Sen äntligen kommer vi till Tofta. 12:30.
Vi hittar oss en sanddyna och lägge oss där. Juss och Lilian va också där så vid 14:30 ringer jag dom för att ses och ta en glass. Så vi åt lite glass, sen gick vi till resturangen och johny tog en kopp kaffe. Sen åkte vi hem till Klinte för att fira pappa. Dom åker till Scottland på Tisdag morgon och är borta i en vecka, Pappa fyller egentligen på torsdag. Men eftersom de är borta så åkte vi hem och firade han idag.
Han fick Scottlandsresan av mamma så jag och lillebror gav han en tatuering :)
Va nere vid Mommo och pratade med henne lite sen va det mat, De blev grillad kalkon med färsk potatis. Åh så gott de va!
Sen har mamma bakat jordgubbstårta. MUMS!! Underbart. Mätt va man när man kom därifrån! ;)
Så härligt att komma HEM <3

(Jo solningen, den resulterade i RÖDA skinkor)

           
                                   Älskling vid Tofta resturangen

           

        
                                     Henna hos mamma och pappa

                   
                              Mammas OTROLIGT goda jordgubbstårta <3


Solning försök 1.

Igår skulle vi upp tidigt och sola.. TÄNKTE vi.
Hm jo det börjar med att vi vaknar vid ett... Va faan?

Fredag kvällen blev följande:
Hanna och Josefin kom till stan så vi gick till Glassbaren, dom köpte glass men jag stod över. Så försökte vi locka dit Juss. Men de gick så där, vi tog en sväng ner till kruttornet, sen gick vi hem. Där står Juss. Vi pratar en stund sen åker Hanna och Josefin hem, och slutligen drar Juss efter ett tag hon också. Johny hade över Jensa och Jonas och satt och drack lite och planerade att gå till resturang trädgården och möta upp en kompis där. Så jag hängde på. De slöt tillslut med donken. blev inte alls speciellt sent.
Så ja fattar inte hur vi kunde sova till ett!

Hur som..

Vi kasstar oss till Kometen och köper ostfrallor och skinkost. Sem drar vi till snäck.
Vi upptäcker att de blåser nå fruktansvärt, men vi skiter i de och lägger oss för att steka.
Efter ungfär en timma ligger vi med gåshud och kallfrossa. Vi packa ihop och åkte hem.

På kvällen kom Hanna, Emlelie, Josefin, Juss och Ponte med kompis och Lilian. Så grillade vi lite i trädgården och satt och pratade. Hade så ont i huvudet hela dagen. Dom drog hem rätt tidigt allihop så vi gick upp och satte oss och titta lite tv, jag pulade lite med pappas födelsedags present i photoshop och indesign. Blev klar vid 2 så då knuffa ja till Johny som låg och sov i andra änden av soffan.

                      
                                                           På snäck :) 
                    

    
                                          Grillning i vår lilla trädgård.
                  

Mat Tips!

Bus ENKEL kyckling gryta!

(Haha yes ja är ensam hemma då händer sånt här)

Skär kyckling i till grytbitar. Börja sedan steka kycklingen just bara så den får stekyta runt om. I med ett paket grädde och sen dänger man i 2 påsar brunsås á la blåa band. Ta i en skvätt mjölk. Salta och peppra efter tycke och smak, gärna vitlökspeppar! låt koka tills kycklingen är klar, Klart ;)

Man kan ju även skita helt i brunsåsen och göra egen. Då gör man ju bara på samma sätt utan sås pulvret. I med lite mer kryddor, kanske en klick smör? Lite soja.. Klart :)

Eller...
Vi har en klassiker hemma "pappas goda sås" (Inte så bad som de låter!.. kanske bara johny som tänker i de banorna? haha)
I alla fall.

Börja steka kött precis som kycklingen i med lite grädde och en skvätt mjölk ( Mest för att de ska bli lite tunnare och mer) i med en halv Cream bonjur, färskost VITLÖK. I med massa salt, peppar och MYCKET vitlökspeppar. Så de nästan inte smakar vitlöksost längre.
Klart och SKIT gott, jusse har godkänt ;)


    

..Va hände nu?

Hm trodde vi skulle göra något brudarna och jag, men upptäcker att ja sitter här själv.. Hm lite dålig planering..

Åh har vart på stan med min underbara mor <3. Mötte mamma och pappa på öster så tog vi en fika på siesta, så härligt och träffa dom! Helt underbara föräldrar har jag, Ja är en lycklig unge.
Sen gick jag och mamma på stan och scannade över affärerna. Mamsen skulle ha en klänning till scottland. Hittade dock ingen. H&M tycks bara ha storlek 34 och 42... Hmm... Gotland asså..
Men tröjan och byxerna va riktiga kap du! ;)

Jag kunde inte låta bli att köpa mina skor jag hade spanat in. Lönen kom ju inrammlandes idag ;) Men ja får se om jag behåller dom.. Grejen är ju den att dom nog inte lär användas så mycket, är ju knappt ute och festar längre. Men ÄRSCH ja behöver skor, har vart tvungen att kasta 2 par.. De tog emot.. men vart fan är kvalitén i grejerna menar ja bara? skiten håller ju inte..
Fick en tröja från MQ av min otroligt snälla mamma.. TACK så jätte mycket mamma! :) Åh de va så fint tryck på den <3

Så de har vart en bra dag, jobbet gick jätte fort också, SKÖNT! :) Vi får väl se va som händer ikväll, Hanna och jusse kommer i alla fal in till stan sen. Och Min jusse ska städa, men ja ska försöka slita loss henne. Sen får vi se vad som händer. Alkazar skulle spela på Gutekällaren. Skulle kunna vart kul att se.
Men nu är jag hungrig! får värma lite paj i min ensamhet haha ;p

            

                         

En efter middag med Ellen.

Fiii faaan vilken seg jobb dag! HU.. detta är inte pga av Gute grejen. Utan 03:30 mer eller mindre exakt i nättras, vaknar vi av ett DÅN. Vi sätter oss båda rakt upp i sängen med samma "Vafan??- blick."
JO då har våra kära sommargrannar kommit på festhumör och dratt upp sterion till max med dunkande partymusik.
GAH!! va arg ja var! Men rädd för att inte kunna somna om så kastar jag täcket över huvudet. Men nog fan hann man vakna till. Ja tror jag somnade efter ett tag ändå, för jag kan inte minnas nå mer.
Och vad trött ja var sen när jag skulle upp vid 05:15.. fyyy faaan säger ja bara!

De va en seg jobb dag med sen så kom Ellen till stan, så vi tog oss ner till glassbaren och åt lite glass.. Mmm... Salt lakrits, rocky road och Daim glass bidde de, (i en bägare, jag har gett upp allt hopp om strut...)

Vi satt och snackade ett tag sen gick vi hemförbi mitt, johny hade precis kommit hem så vi snackade lite snabbt med han och pinkade. Sen gick vi till ringduvan och tog varsin varm macka. Gott :)

Så dagen slöt bra, alltid lika kul att träffa Ellen, hon e ju alltid så glad så man kan inte låta bli att ryckas med :)

 
          
                                         Söta Ellen på ringduvan


Invigning på Gute.


Igår efter jobbet kastade jag mej framför solen och stekte lite, tar mej en dusch och fixar i ordning. Sen kommen en SEN jusse. så drar vi på donken, Lilian kommer sen i samma veva och efter ett tag dyker Ellen upp.
Vi skulle på invigningen av Gute. De va "mingel med lite dricka och tilltugg" stod de, så va sjutton kan va kul? så vi gick dit.
Stackars jag skulle ju upp och jobba vid 6 imorse, så jag skippade klackar och själv Gute. Men de va kul endå!
Mycket foilk var det och va fina alla va då.. haha där kom jag med mina skitiga tygskor :p MEN SKÖNA VA DOM! ;)
De första man fick var en pappersrämsa. De va 2 drink biljetter på wisby strand och en på Gute. Då fick man välja mellan en öl, eller ett glas rosé. De fick bli två glas rosé..gott va de med! ^^
Sen fick man lite plock mat som liknade tacos. De va någon slags majs röra, nachochips, rebenspjäll, Melonsallad, salsa sås och någon slags koskos liknande grej. De va rätt gott faktiskt. Haha jusse och lilian som "inte alls" va hungriga, tog värsta bergen med mat :p sötnosar....upprepar: vi va på donken innan ;)

Rätt mycke folk man kände så de va kul! Sen efter ett tag kom Veronica Maggio upp på sen och började sjunga några av sina låtar. kan inte låta bli att tycka att de e facinerande att se kändisar stå framfören ;p Vi stod värsta nära, och jag kunde ju inte låta bli att ta kort, hon tittade lite små nervöst på mej då och då.

Sen vid kvart i 10 tänkte alla gå över till Gute för att börja festandet. Kände att de va dax att gå hem om jag skulle orka upp dagen efter. Så ja kramade om flickorna och begav mej hem igenom innerstaden.

Riktigt trevlig kväll ´:)

                   
                                          Färdig fixad inför kvällen:)

     
                                               Gott med mat? ;)

      
                                    Hittade söta Emelie där också :)

      
                                               Klackar till förbannelse...
 
      
                                                          Maggan.. :)

      
                 och såklart Ellen! (som dock ser lite sur ut, pga solen )

Stilettoo..

Va tvungen att köpa ny mascara idag.. NÅGON.. har lekt bort min underbara mascara.. (False lash effect från Max Factor) Jätte bra mascara! <3
Den har i alla fall gått helt TOTALT upp irök. har letat överallt. Börjar fundera på om dom ätit upp den eller nått...

I alla fall så blev jag sugen på denna.. Testade lite på mina redan målade fransar. och jag tror nog fasen denna kan va något att ha.
Får undersöka den mer imorgon :)

              
     Den va helt underbar för den somvill veta, mina fransar separeras och FÖRLÄNGS. Lövley!  ;)


Sörjer.

                     

Faan. Nu står Håkan Hellström på kongresshallen ( wisby strand som de så fint heter) och bah öser ut glädje och musik över en gungande publik. och jag är inte där. VA ÄR DET FÖR FEL PÅ MEJ!? Ja fattar inte, de fanns bara ingen lust efter jag hade snackat med jusse...KONSTIGT. jävla töntar gräv ner er i sanden och stanna där .

Ja tror jag inte ritktigt fatta att de va HAN som skulle spela där ikväll. För sen slog de mej och ja fick panik och bah: "MEN va F'N gör jag!?" Å då va de ju lite sent påtänkt.. så här sitter man..... *Grinar som han i "Den där mary"*

Gjorde i alla fall en jävligt god paj som innehöll, tomat, paprika,skinka och feta ost. Sen riven ost på de så klart.. Mmm...!
Johny puttade broccoli i sina halvor. Iiisch.
Så gott med paj och så fruktansvärt enkelt. bara de att de tar lite tid. Men de e ju så ljuvligt <3


Hanna this one is for you ;)

PAJ
Ugn: 200¤

Deg:
3 dl vetemjöl
100 g smör/margarin
ca 1-2 msk vatten ( Just så smeten går ihop och att den går att trycka ut, utan att den smulas sönder)

Fyllning:
3 ägg
3 dl mjölk
lite salt och peppar
( Sen va fasen man vill ha i )
Strö över rivost.

Gör degen antingen för hand eller i en matberedare.
Ta vattnet sist och bedöm lite själv hur mycket du vill ha i din deg.
(Ja brukar ta just så degen går ihop typ.)
Tryck sedan ut degen i formen och låt den sen stå i kylen minst 10 min, just så den blir lite hårdare.
Om man vill kan man förgrädda, de gör jag, nagga hål med en gaffel i degen och sen in i 5-10 minuter i ugnen.

Ta sen ut den och putta i allt du vill ha i pajen.
Ägg och mjölk vispar du bara ihop lite lätt och dänger i lite salt och peppar.
Häll de nu i pajen och avsluta med rivosten och på med lite vitlökspeppar, svartpeppar och salt.

Sen SVuuuuch in i ugnen. ca 30-40 minuter.
Så har du dej en goa paj hanna! ;)


             

Sandra den allsmäktige.

                             

Johny gick ut vid 12 och skulle vaxa bilen.. så jag hängde på.
Och solade så klart ;)
Johnys familj känner en kille som äger ett hus i innerstaden som han hyr ut, å just nu va det tomt. Och eftersom vi inte har någon egen parkering eller något, så ställde sej pojken där inne med sin bil.
Aha! Sandra såg ett gyllende tillfälle att sola ryggen! De är en liten altan vid huset och där la jag mej och solade heeeela lång dagen. Skönt sola utan att någon ser på, så av åkte bikini överdelen så de krit vita tuttarna kunde få lite färg dom också.

Fick nog solsting eller något för sen när ja skulle in vid 3 så började jag plocka och ordna, och sen fram kom dammsugaren. Yes sandra städade,självmant. Jag va tvungen att tömma dammsugar påsen eftersom den var så otroligt överfull så vår dammsugare tjuter (ungefär som att den är döende) Så jag började pilla ur allt ludd med en tång... FI satan va ludd, hår, grus, sand, damm och allt möjligt.. haha tilåmed en grå stumpa... ( Undrar hur den råkat komma dit? :)) Vilket sug de blev sen!
 Är de bara jag som känner sej lite powerfull med en dammsugare? Jag dammsög ALLT!

(Johny städade också) så när vi va klara lagade vi mat och jag som ännu var igång började göra Brownies!
Åh goda blev dom! Lite tunna men otroligt goda! (skulle haft en mindre form) Receptet hittade jag på ICA's blockchoklad.

Receptet:

BROWNIES (ICA recept)

200g smör eller margarin
200g mörk blockchoklad
1 1/2 dl Valnötskärnor          ( Jag tog sötmandlar)
4 ägg                                         (Jag hade bara 3 :p)
4 dl socker                                (Jag tog 3dl)
2 tsk Vanillinsocker
1 krm salt
3 dl vetemjöl                             (tog 2 1/2 med tanke på äggen)
2 tsk bakpulver                        ( tror de e helt onödigt med bakpulver, för inte fan blev de fluffiga...)

Ugn: 175¤ C

Smällt matffettet i en kastrull, (eller i mickron på full effekt i ca 1 min.)
Bryt i chokladen bit för bit i matfettet. Rör om tills chokladen har smält.
Hacka nötterna.
Vispa ägg, socker, vanillinsocker och salt poröst, gärna med elvisp.
Blanda vetemjöl och bakpulver.
Rör ner allt i äggsmeten och blanda.
Häll smeten i en smord form ca 20x30. ( Jag tror min va så stor, men ja ska ta en mindre nästa gång så de blir tjockare)
Jag hällde mina hackade nötter över i stället för i smeten.

Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Låt kakan kallna helt innan den skärs i bitar.

Den blev helt kola aktig, och seg. Skit god! :)

               

Min älskade, mitt allt <3

 
             

Min fina underbara pojke.
Du får mej att le när jag är sur och skratta när jag gråter. Om allt är skit så gör du allt bra. Du finns alltid där och du lyssnar och förstår. Du ger så mycket, och ser alltid på mej hur jag mår. Ingen kan trösta mej lika bra som du, och ingen kan förstå mej som du gör. Jag mår inte så bra med någon som jag gör med dej. Jag är så rädd att förlora dej, för du är som ingen annan, du är bättre än den bästa ,och så fantastiskt underbar som du är kan ingen annan va. Du gör livet så lätt att leva.

...och jag, jag är flickan som kommer göra ALLT för att göra dej lycklig <3


Midsommar!



                          


Glad midsommar på er allihop! Nu ska jag kasta mej in i duchen efter en riktigt brak frukost! (Klev upp vid 9 och stekte prinskorv och köttbullar och kokte potatis, så satte vi oss i trädgården och åt i morgon solen! ) MUMS!

Sen bär det ut till Åminne!


Härlig midsommar va det, (förutom vissa missöden) men de gick bra tillslut :)  Juss min älskade tack för att du finns!
Haha johan å jannice, FÖRLÅT för mitt icke nycktra jag! Älskling, du får inte vandra själv i skogar om nätterna påverkad. Stackars patrik får ackta sej för moppepojkar i fortsättningen.  Jo de blev en händelserik kväll. Men de va ändå en lyckad midsommar. 

         
                                                 Jannicke och Johan

          
                                     Johny, Linn, Johan, Patrik och Jonas 

           
                                                  Jag och söta jannicke <3
            
                                                         .....Igen :) 

          
                                                 Älskling vid tältet :)

         
                                     Haha smaska jordgubbar i tältet <3

         
                         Jag i skuffen på Johnys bil... vet inte varför... :p

            
                       Haha dagen efter var KÄMPIG :p  Linn, Johan och Jonas

                        
                                                   Vi var lagom döda hela dagen.. :)

Njaaa..

       

Nej denna va nog inget för mej.. jordgubbs smaken passa inte ritkigt med marabou-chokladen, tyckte jag. Annars smakade de rätt fräsht med jordgubb i choklad, jorgubbarna va rätt "crispiga" så de va ju goa. men Nja, ne inget ja kommer köpa igen tror ja...

Åhh <3

               

Jag har fallit helt handlöst för dessa underbara skor... Lön nästa vecka... Yes yes yes!!

Hard work work..

                

Hu idag är jag helt ensam på skolan och städar. Fi fan, dock går tiden väldigt snabbt. Har TUSEN saker att göra. Men har äntligen tatt lite rast. Började vid 6 som vanligt, ja va värsta hungrig förut, men de tycks som jag jobbade över hungern. Så ja tar bara ett glas vatten till frukost. Hu, har ett helt lågstadie + fritids + storbarns fritids kvar. Har redan tatt hela dagiset. Ursch börjar bli trött. Saknar min tanto. Hon gick på sommarlov igår. Därför är jag helt ensam idag. Ne hu får va tag och städa lite innan jag somnar! Ledig imorgon, yes, yes, yes! :)

Tysons 1 år, shopping och varpa på stranden :)


 
Idag är Tyson 1 år, lille kissen :) Vi hade köpt dyr jävla fisk till han som vi gav dem båda i morse. Och va gör katten?? Jo han börjar leka med fisken och kastar den högt i luften och blir helt nuts!! :p bah slänger med huvudet och tror han är värsta tigern typ, haha så söt, men inte fan åt han fisken nej!! Rocky däremot satt och vräkte i sej och gav tyson skumma blickar som typ ( Va fan göru med fisken!?).

Gick i väg och köpte klänningen jag la undan i lördags också. Åh va ja tycker om den <3 Den satt som en smäck helt enkelt ;)

Senare åkte Johny och jag ner till nordestrand och spelade varpa med nå gummi varpar han vann på jobbet typ :P Men de va skoj, fastän ja söög :P
Sen gick vi ut på bryggan, jäklar vilka vågor de var, hahha johny ställde sej längt ut och blev helt dyngsur ;p

                        
(

Sunes sommar.

Igår hade vi film kväll med lite Sune och chips. MYSIGT!
Haha åh rudolf <3 ...

Basketspelaren: - What do you call those??
Rudolf: - Niiig nigg....NO nooo no eeehhh Winderbröd, winerbroad...
Basketspelaren: - OH NO you don't!!

Hahaha ååh så klockreeen!! Älska sunes sommar ! <3

     
 (Chipsen by the way.. smaka värsta B-chipsen, typ gammla :S)

FEEEEEESTTTT!!!

Står dock och dansar loss helt själv ( förutom katterna, Grymma på break dance!!) ;) ... yes jag har sega vänner!
Tror vi sa 8... hm.. (tittar på klockan) 20 över 9.. hm jo

Fast ja är ändå taggad till tusen.. (Dansat loss till lady gaga med ett glas vitt i handen). Dock hoppas ja dom pallrar sina små tajta rumpor hit och de e fort !

 

Fredag kväll.

Tack, tack, tack för ikväll min underbara pärla. De va så kul att skratta med dej igen!! <3

Va med hanna hela fredagen, och underbart va de!
Först gick vi på stan och tittade igenom alla affärer. Sen gick vi hem och vräkte i oss chips och natur godis :P
Sen va vi för mätta för mat, så vi väntade till 7 sen gick vi ner i till torgkassan och hyrde film (I taket lyser stjärnorna) och hämtade lite panerad rödspätta med mos vid grillen i backen ner till torgkassan.. Rätt okej, lite våt fisk typ,smakade inte så jätte mycket, men de va gott ändå just då, knaprig va den i alla fall ;) 
Så gick vi förbi almedalen och fick oss ett skratt, de va någon liten "festval" (som de stod i tidningen) typ 20 pers 5 som stod och hoppa, resten satt ;p

Sen såg vi filmen, fan den va kul, va en riktig fucking åmål film, med lite mer hjärta.. haha åh va vi garvade.
Sen sjöng vi oss hesa till LIPS med lite vitt vin och jordnötter haha.

TACK min älskling för en jätte härlig dag.

   

                
  

Så va de..

..Fredag! ( igen ). Åh denna lyckans dag. Över lika snabbt Som den kommer. Satan va allt går fort! Ja vet ja har sagt det förut. Men fasen. Jag ska va med min underbara hanna idag. Ska bli så kul, vi har knappt hunnit setts sen hon kom hem. Så de ska bli skit kul. Vet dock inte riktigt va vi ska hitta på. Men nått skoj blir de, de känner ja på mej! ;)

Hittat en till tänkbar livskamrat.

Dessa va då inte helt fel dom heller..
Men såklart slut sålda, jag får gå barfota i sommar..  !


                   Sandalett från Skopunkten.com                             

Finns det någon härligare ?





                        KHM! ...förutom dej då älskling..!! *host*  ;)

Utflykt med jobbet och grillning i trädgårn.

Slöt vid halv 11 idag, eller vi blev hämtade halv 11 av Lisa (MY boss, Johnys moster =) ) så åkte vi ut till Högklint, vi skulle ha sommaravslutning med hela städtantspatrullen. Älskar våra träffar, så kul att träffa alla man gått med och prata lite shit, MASSA skvaller!! ;)

De va kallt ute på högklinten!! Kändes inte så sommrigt. Men de va riktigt trevlig =) Vi fick sallad och dricka till. AS GOD kycklingsallad!! Så satt vi på sitt- och ligg underlag. Haha vi såg så söta ut allihop där vi försökte få till någon någolunda skön ställning på den hårda marken. Sen kom dimman. Fiiii sablar va kallt de blev! Som tur va var det precis mot slutet och sen åkte vi hem. SKön dag!

När jag väl kom hem började solen titta fram, och de blev riktigt fint väder där mot kvällen ju :) Så jag och älskling satte oss i vår lilla trädgård och grillade. MUMS!!! Ååh så gott de va. Min mage har vart lycklig idag. Eller mer mina smaklökar kanske?

Fasen denna dag började inte alls nå bra, men den blev bara bättre och bättre... Efter regn kommer sol !
;)


                Haha de byttes sallad...                             Söta Petra och Underbara Eva


                                                  De va en tjock dimma!

        
                                      Fina fina älsklingen och maten <3

Detta gjorde min dag!

                     

Ibland tycker jag riktigt mycket om mitt jobb! :)
Imorse när jag höll på att städa inne i mitt hus (Lekis till 3:an), så kom några av fröknarna och "Hej! De här är till dej! Vi har tyckt de vart så kul att haft dej här och vi har trivits så bra med dej allihop! Så vi vill ge dej de här." Gud så glad jag blev!! Lite sorgset att man lämnar stället nästa fredag bara :(

Där ser ni att städa är inte så pjåkigt! ;) Ibland får man bullar och kakor när dom bakar och ofta kommer barnen och pratar med en,( vilket jag älskar) och ofta får man bra kontakt med flera personer på ett ställe, så de är alltid kul att stanna upp och prata en stund :)

Min dag började med att jag försov mej och krossade ett glas. Men sen fick ja detta och de gjorde min dag :)

Var tog tiderna vägen?

Va jag saknar hur allt va förut.

Saknar när vi sammlades allihop, varje helg.
Vi skrattade, söp och festade. Ja saknar inte bara, de utan sammanhållningen. Skratten.
Vi hade alltid så kul allihop när vi sågs. Vi fixade varandra, lånade kläder och smycken. Vi sminkade varandra och såg till att ingen va utan dricka. De gick en skolvecka, sen va vi där allihop igen. De va något som alla bara hade inplanerat utan att man ens planerade det. De va vår tid tillsammans. De skulle ha vart så föralltid. Bara vi. Vännerna....

Vart tog ni vägen allihop? Allt känns så splittrat på något sätt. Jag vill ha tillbaka de gamla goda tiderna.
Jag vill ha tillbaka er, tillbaka oss.. <3

   
              
      
                                    

Stora bekymmer.

Sitter och snyftar, eftersom min ekonomi inte är riktigt så bra som jag hade velat att den vart.

Och FAN!? Varför ska jag ha synfel för? Så jäkla orättvist ibland. Okej jag behöver inte ha linser. Men jag är inte bekväm i glasögon, vissa må passa i dom, men jag ser ut som en gammaldax skolfröken =(
Och, VIPS! så försvann 800 spänn till linser i 3 månader.. fan tre månader.. de e inte länge!

Dom 800 hade jag istället kunnat köpt dessa vackra saker för:

Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM Finella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Jag kan verkligen inte bestämma mej, dom är båda underbara på olika sätt.
Fan antingen får jag nalla från sparkontot eller så får jag stunta i de båda.. *gråter i stillhet*

(Eller råna någon bank..?)

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill också ha!


Ååååååååh sitter och sucktar efter en ny mobil.
Min är trasig på alla möjliga sett.


*Den stänger av sej litte då och då när den känner för det och mobilens lilla lampa börjar lysa rött.
*Allt ljud har försvunnit, ENDAST om man går in i musikspelaren så är det ljud till låtarna. Annars vibrerar den bara. Ingen ringsignal. Ingen alarmsignal. Ingen meddelande signal. Sjukt irriterande.
*Här näst spillde en viss liten katt ut en vattenkanna på min mobil, så nu funkar knappt 1:a knappen.

AAArggghhh....med andra ord är i behov av mobil.

Nu är de ju dock så att jag vill ha en speciell mobil, vilken så klart kostar lite extra. Och jag orkar inte delbetala nått på 2 år. Hinner ju byta mobil 5 gånger innan dess.
Vill ha Sony Ericssons C905, vilken kostar 4800 ungefär.

Men fasen sen har jag suttit lite och kollat på systemkameror.( Inte för de är nå fel på den jag har!) Men alltid kul med lite nytt. Åh då har jag hittat en NIKON D60. Och den kostar 4400 på elgiganten.

Åh då blir man lite.. Hm.. Köpa en mobil, när jag kan få en systemkamara för 400 billigare?

    


Kärlek.


Mikaela


Min ÄLSKADE ÄLSKADE vän.
Satan va jag saknar dej!!! fan vet inte hur sjutton ja ska göra för att få träffa dej. Du är så jävla underbart speciell för mej ska du veta. De finns fan ingen som du, ingen lika söt, glad och fantastisk.
Snälla jag ber dej KOM HEM. De känns så tomt utan dej, vill bara träffa dej NU.

Vill sitta och se Sunes sommar, en söndag med gamla sega ostkrokar i varsin ända av lottas gröna soffan med varsin filt.
Vill ligga och prata en hel natt med dej om allt och ingeting.
Vill tokgarva tillsammans med dej.
Vill sitta och dricka något starkt insmugglat på en hamplans toalett tillsammans med dej.
Vill dansa mina ben lama med dej.

Jag vill bara ha dej här igen...



                                 

Måndag..

Jaha, så satt man här igen. Fasen va helgen går fort! Har precis ätit lite kycklingsallad. Snart har hela arbetsdagen passerat igen. Hu ska gymma ikväll, ja som är så trött. Vi har bestämt att vi ska köra hårdträning den här veckan. Vi ska försöka gå varje dag. Men vi får nog se hur de går med det... Ska i alla fall kasta mej på soffan när jag kommer hem! Snart, snart my beloved soffa... Snart :)

Otrevlig överraskning.

Efter en riktigt slit dag så är de så underbart att krypa ner i soffan med den ny inköpte Chic tidningen (25 spänn för en tiding, bara de är undebart! Riktigt bra tidning förövrigt ! ) och bara sitta och läsa för sej själv. Måste dock ner och ta tvätten. Johny har redan tvättat en massa idag, så de e min tur.

Men HUUU när jag skulle hänga upp tvätten innan maten, så sitter det en groteskt STOR spindel i tvättstugan och bah sitter där och gnider frambenen emot varandra samtidigt som den viskar lite väsande: Saaaaandrrraaaa...!! HUGA!! Ja la benen på ryggen och sprang därifrån. Måste dock ner nu igen. Sitter och funderar på olika taktiker som skulle kunna funka för att slippa gå i närkontakt med Baltazar. En så stor spindel förtjänar tamifan ett namn. Den är isnarlik storlek med en mindre hund...

Nästan.


                      Håll i er för här kommer Baltazar... Juss, du tittar bort!

         

 


Studenten.



                     

                                   (De va då, Jag och sanna, studenten 08)

 

Glömde bort att skriva lite om studenten i Torsdags. De såg ju inte så ljust ut med vädret, men de blev de ju ändå som tur var. Dock lite regn mot slutet av kvällen.

Men gud va de kändes konstigt att se årets studenter, fan de va ju vi som va studenterna nyss!
Tiden går skrämmande fort asså.

(På tal om tiden, är de bara jag som tycker kändisungarna växer otroligt snabbt?? Fan ena studen föds dom, andra så fyller dom 7.. ? )

Fille tog studenten så vi va där o tittade. Va sedan på sista stoppet och tog lite kort. Så underbart att se de alkohol påverkade studenterna vräka i sej korv.
Och bara le åt nuet.


                              


Städ, disk och skräp till förbannelse!

Fi fan sen vi kom hem från Kreta har vi vart nå så OTROLIGT lata. Vi har bara suttit och tittat på hur vårt BERG av sopor och damm har hopats sej till en jättelik soparmé.
Men idag tog vi upp striden.. och VANN!!

Eller som andra skulle uttrycka det: Vi städade.
Och jävlar va vi städade. Jag kan bara inte förstå vart allt skit kommer ifrån!? (Slänger en arg blick mot kattarna).. Man har ju sina aningar...

Va på studentmiddag igår vid Filip. va riktigt trevligt och kul, den släkten är så härlig, och god mat gör den! Mums!
Fille hängde med hem sen efteråt, så tänkte vi gå ut. Men vart sjutton va allt folk?! Både Gute och Hamnplan gapade toma. Vi satte oss på Surface där Filips kompisar var, Johny och jag gick rätt snabbt hem igen. Lyckad utekväll. Efter ett tag så ringde fille och och undrade om soffan var ledig. Så vi fick en nattgäst.

Jag vet inte vad som har hänt med alla kort, men någon har lekt bort min USB kabel till digitalkameran... (Har ju mina aningar där också).. Men de ska bättras.

De va då ett jäkla gnäll på den där sorken, fasen här har man städat hela dagen, och så ÄNTLIGEN är man klar och vill sitta ner en stund.. då ska de handlas MAT! Tror Johny boy är något till rastlös. Får nog gå och underhålla han.

                        
                                (Nystädat! *Tindrar med ögonen*)

Fredag!!

Yes yes yes! ÄNTLIGEN fredag! De va på tiden kan jag tycka. Fy fan vilken seg vecka, har vart så sjukt trött varje jäkla dag. HU! Sitter på matrast, och snart slutar jag. Härligt, härligt. Sitter och bloggar över mobilen. Haha va tungen att testa. De du jannice! ;) haha. Inge roligt väder idag nej! Skönt att studenterna i alla fall lite sol igår. Visserligen blev de lite regn mot slutet men ärsch, dom va så knall så dom märkte nog knappast nått :p nej nu ska ja ta ett tag, sen ska jag hem. Jippi!

NU skiter jag i...


.. detta! Ska tvätta håret och sova. Imorgon är det studenten, så vi ska dit och titta. Olof tar ju studenten :)
Idag har ja inte gjort ett skit.. Har bara pulat lite med photoshop.


Men jäklar va de kom att smälla utanför! Låter som fyverkerier.
Johny misstänker krig.

Bäst att gå ner i jordekällaren. Ses imorogn! :)


       
                                       ( Ett av resultaten av lek i photoshop)

Ny design

Har suttit och knepat och knåpat lite i Photoshop. Resultatet blev väl rätt okej. Får se om de nu ser ut som de ska göra, men får fixa till det imorgon i så fall.
För nu ska jag sova! ^^

Natti natt*

Helt slut!

HU vilken seg dag!
Vaknade vid 4 och va så glad av att de va en timma kvar tills ja skulle upp.
Vaknade vid 5, ilsken som ett bi att alarm klockan på mobilen ringde. Blundade.
Vaknade vid kvart över 5, vände mej och kramade om Johny lite.. tänkte gå upp snaart..
Vaknade vid halv 6, JÄKLAR OCKSÅ. På med kläder och ur sängen.

Min tanto, kommenterade att jag hade satt upp håret (vilket är högst ovanligt)
Hon:"Nämen, Va fin du är i håret idag!"
Jag: "Va? Nej, de va precis de jag inte var, därför fick jag sätta upp det"
Hon: *Skratt* "Kom nu Stina så tar vi kaffe!"

Jag satt och nickade ett antal gånger på matrasten. Hörde en röst lite längre bort i rummet:
"Sandra nu somnar du ju nästan, IGEN!"


Fan skulle ju till gymmet idag, men de blir de INTE av! Min kropp är sladdrig som överkokt sparris.


Sitter och kollar lite utbildningar.
Har kommit fram till att jag antagligen vill bli:
* Förskolelärare ( Dagis fröken)
*Fritidspedagog
*Lågstatielärare

Alla 3 yrkesutbildningarna ligger på 3,5 år.. SNARK...



Jannicke har piskan i högsta hugg! ;)

Haha, jag har vart lite lat nu med bloggandet, men internet har vart dött (FAKTISKT) men nu ska jag skärpa mej lite :) haha har fått tillsägelse av den undebara jannicke, å då e de bäst att lyda! ;) ;)

ÅH va jag njuter av sommaren!!! Tyvärr bor vi i sverige och den svenska sommaren har inte börjat sparka igång än, men det ryktas om att det skulle komma regn på torsdag så VÄLKOMMEN DU SVENSKA SOMMAR!!

Va och såg 90:ornas bal/cortege.. Dom va så fina allihop! Men aaah shit de e redan ett helt år sen man själv va där, Va F*N tar tiden vägen?? Men ja é int bitter!

Milly och Filip Calle och Emelie Madde och Jonas



Hur som, de va en helt underbar helg.
Fredag festade vi loss, ÅH himmel så länge sen det var! LOVELY. Med gott sällskap, starka drinkar, och höga skor tog vi oss an hamnplan 5 som på den "gamla goda tiden". Vi skakade våra lurviga ben, och somnade sedan lutandes mot varandra i soffan.. haha hu, förtids pancho..

Lördag vaknade vi sent, sent, sent!! vid 1 tror jag ja rulla ur sängen. HUGA! vet inte när ja sov så länge sist.. Så vi kastade oss ut på stan och gick på "morsdags-present"- jakt. Hitta en äggkokare.
(Hon fick en stor fin blombukett också! )
Sedan duchade vi och gjorde oss i ordning oss för kvällens händelser. (Vi hann med en fika på siesta däremellan)
Vi åt pizza på kanonen med Johan, Linn och Jensa. Innan vi börja den stora bowling utmaningen.
Johan och Jannicke dök sedan upp glada ihågen och sedan var vi i full gång!
Ja kom sist...(suprice!) dock fick jag in 3 fina strikes i slutet, men tyvärr va de redan försent. I had lost.

Söndag vi gick upp tidigt och gick och köpte blommor till våra älskade mödrar. sen åkte vi hem till johnys mamma och firade henne. Sen va det balen. Sen åkte vi hem till MIN UNDERBARA mamma (och pappa!) på hennes dag <3
Där åt vi god mat! :) Fick lite små ideér till 20 års kalaset.
De kan bli riktigt bra, bara vädret tillåter. Nykelorden är i alla fall, Grill, Bad, Tält och DRICKA.




                        LÖRDAG                                             SÖNDAG
    
Linn och Johan på bowlingens pizza buffé              Mammi och saga<3
   
Johny, jannicke, johan och jensa                              Barägar'n (daddy) ;)
    
Jannicke,johan och en sovande jens                        Johny, hemma i klinte

RSS 2.0