Mini tips

Tänkte bara flika in ett litet litet men gott tips :)

Ska du göra pulvermos? Så ta i en halv/en hel burk med Creme Bonjour. Vi tog i vitlök. Skit gott! De tar bort den där "pulvermos-smaken" och gör de lite krämigare. 

           

De bidde inge körkort.. än..

Nej jag blev kuggad. Jäkla skit. Grejen var att de gick väldigt bra egentligen, sen skulle vi ut på landsväg så ville han att jag skulle svänga vänster vid svaidestugen.

Jag hade bra koll och allt men sen sa han att om 1 km kommer jag se en skylt där jag skulle svänga vänster. efter ett tag säger han att "nu kommer du snart se den", och jag började titta och titta." Nu kan du se den" sa han efter en liten stund. Och jag TITTADE och TITTADE... inte faan såg jag någon jäkla skylt?? Började bli nervös att jag åkt förbi den eller nått, men sen såg jag den entligen. Och vad händer då?

Jo jag blinkar INNAN jag tittar bak. Inte för de va värsta grejen, jag höll ju ännu min placering, men när jag tittar bak ser jag att bilen som legat bakom mej ett BRA tag har gått ut till mittenlinjen. De va ett gammal par så ja tänkte okej va håller de nu på med då? Men går ändå ut till mittenlinjen ja med efter som de inte blinkte eller nått. Då DÅ blinkar gubbfan att han ska köra om. Men va i helv*te tänkte. Så jag sa de "va håller dom på med, tänker de köra om??". Uppkörningsgubben bah: "aa stäng av blinkersen och gå ut på väggrenen."
Och medans jag håller på med de, så går gubben tillbaka till sin vanliga placering och slår också av sin blinkers. MEN VA FAAN..! Fattar inte hur sjutton han kunde få för sej att börja kör om mej när han ser att jag blinkar och börjar gå ut?!
Så jag släpper förbi gubb S.A.T.A.N och så gör jag min vänstersväng.

Så detta va va jag kuggade på, han tyckte jag hade dålig koll bakåt vid vänster svängen och inte visste hur jag skulle göra i situationen. De mest irriterande är bara att jag VET JU att jag skulle ha gå ut på vägkanten och släppa förbi bilen bakom först innan jag blinkade. Så jag fattar inte varför jag inte gjorde de. Jag va bah så nervös att se skylten så när jag väl såg den började jag blinka.. FAN FAN FAN.

Sen va de 2 små saker han påpekte men han sa inte att de var nått så, utan bara nått jag skulle tänka lite mer på. För han tyckte jag körde bra och hade rätt bra blick och så. Så jag frågade lite så där om man kunde säga att "statskörningen va godkänd men inte landsväg." Han bah jo, så nästa gång kommer du definitivt klara de!

SUUUUUUUUUUUUUUUURRRRT!

Outafitters

Slänger in två "outfits" bilder ifrån två fest kvällar. Nu sticker vi iväg och grillar!

Älskar mina strumpbyxor! De är ifrån Bikbok båda två 79:- st, de hade kampanj förut då de va två för pris av ett.


Teorin avklarad.

Yes, yes, yes jag klara teorin! :D

Fan jag kunde värsta mycket av boken och hade suttit och lärt in allt de där jag inte kunde. Så får jag massa skit frågor jag aldrig sett förut med luddiga svar och bah..jaaaahaaa, de här lär ju skita sej!

Men NÄ! NÄNÄNÄ!! Jag klara de WOOOHOOO! Fick 59 rätt av 70. Lite irriterande är att precis innan jag klickar "avsluta provet" så ändrar jag två frågor. hade jag inte gjort de hade jag fått 61. Men aja skit samma jag blev godkänd! :)

Nu är det bara uppkörningen imorgon kvar!



Och hallå! va fan är de för jävla super flash lampor dom har i sitt lilla fotobås?! Mina ögon fick ju damp, på nått jävla sätt sitter jag och höjer ena ögonbrynet  och ser helt pissed ut på varende kort jag tog, (vissa fall vindögd, haha). WTF!? Så såg ja ju inte ut när man tittade in i spegeln. Haha vill inte visa mitt körkort sen när jag väl får det.. :p

I love, you love? We love!

Se vad jag fick av min älskling! Åh så glad jag blev, va inne och testade och testade på din sko och konstanterade att jo jag är kär i dom! Tycker de är så jäkla coola! Har världens bästa pojk <3 (.. och en tjock katt..hahha)

           

Vroooooom

Haha vi har åkt fyrhjuling i terrenova skogen i helgen, gud så kul de va!  


Tjillevippen

Hallå! Ledsen för dålig uppdatering.. igen...

Ja du Lisen de går lite sådär med körkortet.. har lite svårt att greppa körningen, men de går sakta bättre och bättre. Är lite nervös inför nästa vecka. Körningen fixar jag i stort sett rätt bra, de är bara den där FÖRB**NNADE kopplingen..
Men som sagt de går bättre och bättre :) Teorin behöver ännu pluggas på eftersom den har kommit lite av sidan just för körningen. Och min stackars pappa som är tidstressad nog som det är kör ju så mycket med mej som han kan. Tack underbara pappa <3

Så vi får se hur de går på Onsdag för då har jag teoriprovet och sen Tordag är uppkörningen. Så lite pirr är det :p


Förövrigt är kontraktet på lägenheten nere i Malmö påskrivet, fast de kanske jag har sagt?
Men hur som längtar vi och planerar en massa! Vi ska våldgästa Hanna änd the Lundström family i sommar också.. Mohaha ;)

Johny är nog också lite nervös inför torsdag, fast av andra anledningar. Min lilla tuss ska opereras, GUBBEN min har fått ljumskbrock.. men de är en snabb och väldigt smidig operation så han får komma hem på kvällen igen.


Så mja så ligger de väl tid för övrig. Riktigt skön ledighet har de vart! Har haft ledigt sen i torsdags HÄRLIGT! Har precis var och käkat på texas longhorn, ritkigt gott och bra priser, så de rekomenderas, sen att de är ett stenkasst hemmifrån gör ju de inte sämre, höh ;)

Då va det första maj.

Fort går det väldigt fort..

Vi gjorde inge speciellt igår. var i flundreviken och såg en döende eld med Jusse och Jensa. Jusse drog lite senare så vi satt och spelade lite fotboll. Sen fick vi för oss att gå ut och sätta oss på lillebror. Men sen vid 1 så tänkte vi gå ner till hamnplan för kul. Jag skulle se om Thim va där, visste inte om han var istan eller inte. Han skulle ju sova vid oss men hade inte hört av han nått.

Och jag säger bara BLÄ för Hamnplan5! Jag tycker synd om alla 18 åringar nu. Fan när vi var 18 var de faktiskt riktigt kul på Hamnplan, De va mycke folk och bra musik och man kunde dansa natten lång. Hamnplan har förfallit. De är inge folk, skit dålig musik, de enda som går är den där jävla techno "musiken" som går om och om och OM. De är samma rytm hela tiden och folk bara står och trycker. Och på de står de ett par töntiga "DJ:s" Med bakåthammat hår och diggar till och tror att dom är SÅÅÅÅ GRYYYMMAAA.. haha asså seriöst? Vet inte om man bara har "vuxit" ifrån de eller om Hamnplan nått botten..

Jaja, vi ska ut till Fårö i efter middag. Jusse hade stora planer som blev väldigt små.. Men aja vi får gära de bästa av de. De blir i alla fall Sanna, Jusse, jag, Johny och Jens. Vi tänkte väl grilla och dricka lite. Kan faktiskt inte säga att jag är allt för på. Min förkylning har ju inte blitt ett dugg bättre. Hostar som en galning, hade egentligen bara viljat stanna hemma och tatt de lugnt och vårda min lilla hals. Men då hade jag troligen blitt lynchad.


Kastar in lite bilder imorgon.  Hoppas ni får en fin lörsdag! :)



RSS 2.0