Haha jag och Johny kan inte sluta sjunga på:

                              

Dan före dan, före dan, före doppar dan.

Hallå, nu var det ett tag sen.

Vad jag har haft för mej? Mest jobbat. Julhandlat och julmyst med älsklingen. I söndags sussade Hanna över. Vi lagade tacos, spelade mario och dansade oss svettiga och sjöng tills halsen värkte. Slöt med att vi satt upp och pratade till två. Helt underbart <3 Va jag älskar denna människa! Har insett att jag inte riktigit tror att jag kommer klara av en hel månad utan henne. Hon ska till Thailand i januari. :(

Fick så fin julklapp av henne också. Blev jätte glad. Tack älskade vän för att jag har dej!


Jag och Johny har köpt Wii, hittade en billig på blocket. Så de har vi också aktiverat oss med. Och jäklar va kul det är! Vi har köpt gamla mario, just dance och nya donkekong. Så vi sitter nästan och nördar varje kväll haha.

På tosdag åker vi hem till Gotland! Åh va jag längtar!! Ska bli så otroligt mysigt att komma hem igen. Har inte vart hemma sen i somras. Så ska bli ritkigt kul. Däremot har vi fullbokat eftersom de inte blir så många dagar.

Torsdag 23: Hela dagen kommer nog gå åt att köra och åka båt så kommer förhoppningsvis till gotland runt 12-1. Åker ut till Klinte direkt.
Fredag   24: Firar julafton hemma hos min familj, sover där.
Lördag:  25: Åker tidigt i från Klinte för att fira julafton med Johnys familj. Sover där.
Söndag  26: Åker vi och träffar vänner på varsitt håll. Jag ska träffa Sanna och Jusse och kanske om man hinner, gå ut och käka med dom. Sen ska jag åka till Klinte mot kvällen för pappas band ska spela.
Måndag  27: Är med familjen sista timmarna innan Johny kommer och hämtar mej och katterna och åker till båten som går vid 5 på kvällen. Sen blir det köra heela natten.

På Tisdag ska jag jobba men ska försöka ta ledigt. Känns som det kan bli väldigt sent innan vi kommer hem. Johny ska va ledig hela veckan, vill också va ledig :( Men måste tusan jobba. Lär inte bli mycket till lön annars.

Elons nya reklam

  

                                                        Hahahaha asså vilken vidrig gubbe!


Tjuvtitt på H&M's vår kollektion

  
                             
                            

Damernas värld har gått ut med lite bilder och video från H&Ms visning. Tycker det känns väldigt mycket 50-60 tal. Känns som de kanske inte kommer gå hem vid så många? Men va vet jag. Den första bilden med skinn shortsen tyckte jag ar dö snygg outfit. Den undre bilden är nog inget jag tar på mej, men tyckte de va snyggt. Linnet var väldigt fint. Det är synd på halsbandet däremot, de är jätte fint på bilderna med i videon är det typ grönt?

Hanna och Sara Montazami

                               

Jäklar vilka snygga tjejer Maria klämt ut! Och vilka jävla HÅÅÅR! Borde vara straffbart att ha sånna jäkla hår!

Men till något annat så måste jag säga att vilka snygga kläder de har! Älskade Hannas (Hon längst till vänster på bilden) kombination med stövlar till korta shorts och en söt blus/slapp tröja. Så vill jag se ut i sommar! Va inne på H&M.se och hittade ett par stövlar som man nog skulle kunna göra något liknande med, däremot känns de väl lite halv piss med massa snö utan för fönstret när man bara vill kassta på sej tunna sommar plagg. Beställde ändå hem stövlarna, de funkar nog till annat också så länge. :)

                                         


Oh la la..!


                                                             Bilder ifrån Nastygal.com

Måste säga att jag tyckte detta var väldigt snyggt! Gillar när man är dressad men endå inte. Skinnbyxor och shorts passa ju också till det mesta och sätter en liten speciell touch på hela outfiten.

Play me a game

        


Åh jag vill så gärna köpa ett nintendo wii!! De kliar ordentligt i fingrarna. Speciellt när de kommit ut med så fina utgåvor nu. De är ju så jäkla roligt. Och jag tycker faktiskt just träningen funkar bra. För det är något som är roligt samtidigt som man tränar. Wii fitness board är ju jäkligt rolig och bra. Just att den väger in en och man varje dag kan se om man gått antingen upp eller ner. Lånade mammas och pappas wii förra hösten och tyckte minsan att de gav lite resultat, för det var samtidigt en träning jag inte tröttnade på.

Till våren ska jag tusan köpa mej ett, men denna månad har man banne mej inte råd, tyvärr har det köpts andra onödiga grejer och julklappar förståss :) Däremot blir det inga dyra julklappar i år. Utan mest bara en klapp för grejens skull. Man kan faktiskt inte ha en jul helt utan julklappar. Vad ska man då göra efter Kalle Anka??




Smarrig söndags kyckling :)

             

(3-4 portioner)


Lite hackad purjolök.
3 hackade vitlöks klyftor.
Soltorkade tomater strimmlade.
3 kycklingfiléer.
1 dl vit vin eller mat vin.
Salt och peppar.
3-4 dl grädde.
Färska Basilika blad strimmlade.


Skär kycklingfilèerna i bitar och fräs dem i en djup stekpanna/gryta. Salta och peppra. Ta sen i vitlöken och purjolöken och fräs de ihop med kycklingen ett tag. Ta sen i basilikan och de soltorkade tomaterna. Slå sen på grädden efter en liten stund. Låt koka ihop lite så såsen tjocknar ihop. Färdigt! :) 

Servera sen till Bandspagetti eller annan pasta.


Julmarknad i Köpenhamn

Vi har vart i Köpenhemn i dag på Tivoli och mysat hela dagen. Gud så fint de hade gjort där inne!! Och överallt serverades det vofflor eller pannkakor med varm choklad eller glögg. Så himmla mysigt!! Kallt som F*N dock!
Nu har vi gjort varma mackor som vi sitter och mumsar. Johnys macka landande precis på golvet hahaha.

Bilder kommer imorgon! Ha en härlig lördags kväll! :)

Det är fredag, fredag, fredag, fredag, fredag......!

Haha fredagen är lagom efterlängtad?? ;) Jag slutar 18 idag! Och sen ska jag ha heeeelg!! :D De va 8 veckor sen jag sist hade en hel helg ledig. Ska bli riktigt härligt. Jag ska kliva upp skit tidigt så vi kan hitta på massa saker! 

På lördag ska vi i alla fall till Köpenhamn på julmarknad så då tar vi tåget ifrån Lund. Ska bli skit mysigt! :) Söndag får nog gå åt till julklappshandel.

Just de var julbord med jobbet i onsdags. Vi hade jätte kul allihop. Däremot var de lite dumt planerat med bowlingen. För vi käkade innan vid halv 7 och sen skulle vi bowla vid 9. Tyvärr var det ju sen när bowlingen tog slut så bah, jahapp va fan gör vi nu då? Många skulle jobba dagen efter och kände inte helt för att gå vidare. Jag och Annette hittade dock spelhallen så vi åkte skidor haha. Johny kom sen och hämtade mig och Linda. Annette skulle sova hos sina svärföräldrar i Malmö. Men vi hade roligt, de är ett väldigt kul gäng.

Jag bara älskar mer och mer att jobba där. Även om vissa dagar kan kännas lite för långa. Så är det ändå väldigt kul. Och man börjar känna sina arbetskamrater bra nu, och har väldigt kul med dom. Malena kom med en present till mig i onsdags. Hon bah: Här de är ett litet tack för bra arbete under VIP kvällen! I paketet var det en vit halsduk, blev värsta glad behövde faktiskt en ny och den va jätte fint. Värsta gulligt av henne! :)

Nu ska jag in i duschen och sen till Jobbet :) Det är FREDAG!! :D

RSS 2.0