Från och med idag är vi skåningar!

De har vart mycke farande och flängande sen förra helgen. Vi har haft de vi behövt i en bil och bott lite "varannan dag" i stan och klinte. Lägenheten på tunnbindaregtan har städats, vi har lämnat nycklar. Katterna har vart på pensionat. Vi har plockat och firat midsommar, och nu är vi här. I skåne. I vårt nya hem. Kissarna verkar vara nöjda, och de e vi med. Lägenheten är underbar! Den känns faktiskt hemma. Vi kom till löddeköpinge efter 3. Så vi har bärt och plockat och kopplat in tv. Försökt fått upp lite grejer ur alla flytt lådor. Vardagsrummet är i alla fall i stort sett klart. Imorgon ska ha heldag på IKEA, wiiiee! haha ;) Bilder kommer men ikväll orkar jag inte lägga upp något.

Påväg hem igen

Sitter i bilen påväg hem från skåne nu. Va konstigt det kändes att pack in alla möbler och sånt när man aldrig vart där förut. Men va fint det var! Gud va jag älskade den lägenheten. Ska bli så kul att flytta ner nästa vecka. Hanna och hennes familj kom och grillade med oss på kvällen. Va kul det var att se dem igen allihop! Blev en jätte trevlig kväll! Sen åkte vi in till malmö en snabbis och gick på deras nybyggda IKEA , gud så stort det var ! Två hela våningar, så de ska vi gå klokt på sen och köpa massa nytt och fint till nya lägenheten. Just nu har vi en lång bil resa kvar! Skriver mer imorgon. Får se om jag lägger upp något kort på Lägenheten imorgon, vi ska börja städa lägenheten imorgon och så ska vi köra ut våra missar på katthemmet. De lär bli en full vecka!

Jaa då drar vi då!

Sitter hemma hos Johnys familj, har ätit här och ska sova i deras husvagn inatt.
Haha stackar katterna, de fattar ingenting, de går bara runt med stora ögon och tittar på alla kala väggar och på oss, och undrar vart FAN alla möbler tagit vägen, och va FAN vi håller på med. De stackarna är kvar i lägenheten nu och ska va där över helgen, Jonhys mamma och pappa ska mata och se efter dem tills vi kommer hem på söndag natt igen. De måste ju verkligen tro att vi har tatt vårt pickochpack och dratt och lämnat kvar dom. Haha hu stackars djur. Jag försökte förklara för dom att " VII KOOOMMMEEER TIIILLBAAAKAAA, SNAAAAART", dom titta dock på mej som att jag va dum i huvudet.

Så imorgon vid 07:20 går båten till oskarshamn, sen ska vi köra hela vägen till Löddeköpinge. Åh så kul och spännande de ska bli!! :D


T.O.M.T

Sitter här på golvet på en sittdyna från vår Ektorp soffa. Det är helt tomt. Hela lägenheten gapar tomt, nästan så de ekar när man trycker ner tangenterna. De känns konstigt, väldigt konstigt. Vi har dock bott och levt här i två år. Och nu ska vi vidare. De känns lite halv mysko.

Vi har bara plockat och bärt ut grejer idag, fick hjälp av Jonas och Jens, fina pojkar de där ;)
Nu står ALLT vi äger i en släpvagn, likt en hästtransport. Allt vi äger. Bara de känns konstigt. På lördag ska allt ner till skåne. Ikväll ska vi sova på en madrass på golvet i vardagsrummet, ska snart åka och köpa pizza och hyra en film som vi ska sitta och se på bärbara datorn. Typ de enda som finns kvar här inne. Nästan, lite kvar som ännu ska bäras ut, men inte mycket.

Skåne snart kommer vi!!!!! :D

Bilderna från KISS på Stockholm stadion



       










Ansiktsbehandling

Har nyss kommit hem, va på ansiktsbehandling på Studio Blå här i Visby för ungefär en timma sen. Helt underbart! Har aldrig gjort någon ansiktsbehandling förut, så fick jag ett presentkort förra året när jag fyllde 20 av Johny. Och de har bara inte blitt av att gå dit, sen kom jag på nu att GUD den går ju ut i slutet av Juli och vi åker flyttar ju om två veckor. Så ringde och beställde tid igår så idag vid 11:15 var jag där en timma och blev ompysslad. Shit så skönt de var att ligga där och få ansiksmassage med krämer och grejer, fick massage på armar händer och ner över bröstkorgen. Haha gud höll ju på att somna hur mysigt som helst! Däremot var de inte lika härligt med porklämmning, haha! AJ va ont de gjorde på näsan, men de va bara lite hon gjorde. Innan la hon en blöt varm handduk över ansiktet så bara munnen och näsan inte va täckt. Jäklar va inte berädd på att den skulle va så varm! Men efter ett tag blev de väldigt behagligt. Att man inte gjort något sånt här tidigare! De borde fan varje tjej göra minst en gång om året.

Ska ni till Studio blå på något liknande så vill jag bara säga att Jane Liljegren va jätte bra! Så vill ni boka någon speciell så rekommenderar jag verkligen henne!


Helgens äventyr

Halloj! 
Vi var ju i Stockholm i helgen och såg KIZZ. Riktigt häftigt var det att se dom! Och GUD va folk! 33.000 (!!!) befann sej på Stockholm stadium i lördags. Och vi lyckades komma innanför inhängnaden trotts att vi inte köat (pappas förtjänst) , och så fick vi tag på de "gröna banden" man var tvugna att ha för att kunna gå in och ut till de lilla området framför scenen. Så ungefär 10-15 meter var vi ifrån Gene Simmons utsträckta dräglande ödletunga. Riktigt kul va det att se dom! Däremot var det lite synd med förbanden. Först var MUSTASCH, dom va väl helt okej, inte så där jätte förtjust i dom men endå. Däremot skulle dom ha gått på scenen vid halv 7, vi var där vid ungefär halv 6. Men de började inte spela förens klockan 7. Men okej fine, men att de sen ska ta en halv timma att plocka fram och dit alla instrument att annat på scenen va löjligt. OTROLIGT segt scen folk! Sen gick EUROPE upp 8 ungefär, de tyckte jag va ritkigt bra. De spela också en halv timma sen så efter ytterligare en halv timma så gick KIZZ äntligen på vid klockan 9!

Däremot var kroppen redan väldigt trött efter allt väntande eftersom man stod upp så länge så ryggen värkte som fan. Och stackars Johny som ännu är relativt nyopererad, (inne på sin fjärde vecka), fick otroligt ont i jumsken så i emot slutet såg man hur ont han hade så vi fick tyävrr skippa de sista 2 låtarna. Otroligt tråkigt att inte se dem, men Johny den stackarn kunde nästan inte stå längre så vi tog en taxi direkt till hotellet. Dan efter var de bra igen som tur var. Men de va en mältig konser! Jäklar va bomber, konfetti, ljus, effekter, eldflammor och grejer de var. De bjöd verkligen på en show och sej själva. Så jag är väldigt nöjd med konserten, bara synd att de innan tog sån tid, hade gärna kunnat skippat ett av banden. Hade inte vart så mycket dötid då. Men själva KIZZ var grymma!


Måste bara säga att vi hade en OTROLIGT grym säng på hotellet. Har aldrig vart med om en skönare säng! Haha. Asså den va så sjukt mjuk så efter Johny lagt sej på sängen och somnat direkt så tänkte jag ligga och se lite tv och äta lite chips. Mmm tror jag lyckades hålla mej vaken i 10 min och vaknar sen vid halv 4 med chipspåsen på magen och tv:n igång. Haha. Frukosten va helt underbar den med!

Söndagen gick vi bara på stan och shoppade och åt skit go mat. Super bra helg har vi haft!


(SKa lägga upp bilderna, får se om jag hinner ikväll, annars blir de nog imorgon.)

Jag ville inte skryta...

..eller jo de vill jag ;) Jag har en så fantastiskt underbar pojkvän! Hur glad blir man inte när man kommer hem efter en otroligt seg dag på jobbet och möts av en bukettblommor? :D  
      

Ny bloggdesign

Så nu blev de äntligen en ny design i alla fall. Bättre eller sämre än den gamla?

                        
                                                                       The old one..

                          
                                                                         Den nya.


Skallebank

Fan skulle kunna skjuta av mej skallen just nu. Har SÅ jävla ont! Haft de sen jag kom hem från jobbet vid 10, härligt!

Ursch blir bara så sur, man orkar ju inte göra nått, och trött är jag, hela tiden. Jag bara hoppas jag inte håller på och blir förkyld eller nått. De går runt något på dagis, för alla ungar sitter och snorar. Många är hemma med feber och ont i huvudet. Jäkla snorungar bara de inte har smittats..  Nej åh va jag kommer sakna dom, fan vilka gulliga ungar! Så härligt när man kommer dit och de genast kommer 5 ungar springandes och bah: SAAAAANNNDRRRAAA!!

Ska bli så jäkla skönt med fredag imorgon! Sen KIZZ på lördag! :D Fan va kul de ska blir!
Nu ska jag ställa mej i duschen och dunka huvudet mot väggen.... Måtte detta släppa snart..

If I had a sister..

..Would she look like me?


                        

Blev spräckt av komisarie späck.

Haha fy va de lät. Rättaresagt blev mina trummhinnor spräckta! MY GOSH vilken ljudvolym, skulle kunnat strypa den person som skötte filmen. Ja menar hallå hört talas om volym knapp!?

Vi var och såg komisarie Späck förut ikväll men Johnys familj. Och de önskar jag att jag inte gjort. S.K.I.T film.. Eller jo stundtals kunde den va riktigt rolig, men ne, svenskar ska fan inte göra film. Men de värsta va som sagt ljudet. De va så fruktansvärt högt så man höll på att skita på sej varje gång de pratade! Så de va synd, de förstörde mycke av filmen. 


    


Dagens klädval

Sittter och väntar på att höra av Mikaela, så jag slänger in dagens klädval medans jag väntar. Hon och hennes kille kom till gotland i förrgår natt. Så vi ska nog ses idag och hitta på något. Har aldrig träffat hennes Peter så de ska bli kul att se va de är för person! Dom har vart och sett på studenten i Klinte. Så dom skulle höra av sej efter de nån gång. Vill träffa henne NU, faan va jag har saknat de flickebarnet! :D

                     
                                  (Blus och strumpbyxor från bikkok, shorts åhlens.)

Kladdkaka med marängtäcke.

Vet ni va, jag tänker kasta in ett helt underbart recept på kladdkaka med maräng!

Marängen är lite knepig, första gången jag gjorde blev den suverän, sen när jag skulle göra den igen, så blev de bah pannkaka av alltihop. Men har ni inte lust att böka med maräng så gör bara kladdkakan, för den är så jäkla god! 

Ska helt ärligt säga att jag inte minns vart jag hittade receptet. Men jag har lagt till och tatt bort lite i från grund receptet och lagt till maräng delen.


(Och just de! Glömde skriva de, men ta gärna i lite hackad mandel i marängen, rör bara ner den försiktitgt med en sked. Blir supergott! Och jo marängsmeten ska vara direkt över kladdkakesmeten.)


 

Ny bikini

Var tvungen att lägga upp min nya bikini. Eller köpte den väl för en månad sen ungefär. Jag är inte mycket för leopardmönstrade plagg annars. Haha och Mikaela spyr väl över den här (hon HATAR leopardmönstrat), Men jag vet inte, jag gillade den här, så sitter den jäkligt snyggt på faktiskt! För 100 spänn tycker jag absolut att den funkar :) I Like it!

  
                                                           Bikinin är från H&M.

Fynd från Bikbok

I torsdags när det var studenten i Visby hade Bikbok 50% rea på allt i affären. Så jag va tvungen att kika lite. Och de hade nog halva gotland gjort såg de ut som. de var kläder över allt och huller om buller i hela affären, haha att man ens hittade något i den röran! Jag kom ju dit lite senare så de va rätt urplockat. Men efter nästan 1 timma i affären, ( två provrums besök, 6 varv, och kötid) så hade jag hittat dessa tre och kände mej rätt nöjd. Visst hade man kunna köpt mer, men de känns rätt mycket "den här är typ rätt ful, men den är ju så billig!". ca 350 kr gick de på. 350 kronor de kallar jag fynd! :)

   
   
       (Så här såg provrummet ut, halva golvet var fullt av kläder ,så man själv fick knappt plats, haha)

Planerna framöver:

Hallå! De har blitt väldigt dåligt med bloggande nu. Men de har vart lite upptagen med det ena och det andra. Johny har vart sjukskriven nu i 2 veckor efter operationen. Började dock jobba idag. Synd när jag nu bara jobbar 2 timmar om dagen, Mån-Tis-Ons. Men men, han ska bara jobba denna vecka med sen slutar han på Sandå här på Gotland. Så börjar han på Sandå i Kävlingekommun i Augusti. Jag ska jobba fram till torsdag den 17. Fredagen fick jag ta ledigt, fick visst en extra dag ledighet att plocka ut bara så där, (wooho! Tacka och ta emot!) Så den tar jag då ut den 18, passar bra eftersom vi ska ner den 19 med flyttlasset till Skåne, och sen var det extra bra att just fredagar har jag 8 timmar också. Härligt att plocka ut en ledig dag just då! ;)

Framöver har vi det rätt fullbokat!
Vi håller nu på och plockar och packar saker. Tog ett riktigt ryck idag och rensade kläder som jag redan kan packa ner och sånt som jag ska ha kvar tills vi helt flyttar ner. Kasstade lite slitna kläder och lite ska jag ta och ge till kusinbarnet om de är något hon skulle kunna tänka sej vilja ha? Ska ännu rensa massa klädkassar uppe på vinden. Fick dock ihop 2 stora sopsäckar med kläder som ska ner till skåne och har ännu kvar rätt mycket i garderob och lådor. Fan va man samlat på sej endå, men många kläder har blitt slitna och urtvättade. Synd, för dom va fina en gång i tiden. Stod och strök massa idag också, vi fick ett strykjärn i julklapp av svärföräldrarna. Och de har faktiskt gått varmt! (höhö) Kläderna ser ju nästan nya ut igen och va mjuka och fina de blir! (Får något magiskt i blicken.)

De mesta plock grejer är faktiskt nerpackat i flyttkartonger och vi har ryddat ur mycket. Så de känns rätt bra. Hyllorna gapar toma, så de ser lite ensamt ut här hemma. (Om man bortser från 3 stora flyttkartonger och massa kassar som står uppradade i ett hörn.) Kan säga att Rocky är helt överlycklig, han bah spärrar runt bland alla kartonger och hittar nya sovplatser hela tiden. Han kan sova på de mest fantastiska sätt! Haha

Nu i helgen ska vi till Stockholm och se KIZZ på stockholm stadium. Fan va kul de ska bli! Vi ska åka med mamma och pappa och bo på samma hotell på drottning gatan. Så de ska bli jäkligt roligt! Kizz är ju sån musik man växt upp till, så de ska bli kul att se gubbarna in LIVE, jäkligt skön musik! Så de ser vi framimot!

När vi kommer hem ska det packas utav satan, och sen ska de bäras möbler. Sen blir det flyttlasset helgen därpå.
Så när vi kommer hem sen efter den 20, ska det städas och katter ska lämnas på katthem ett par dar. Och sen är det midsommar och sen bär det av till Skåne med enkelbiljett!

Gud så snabbt de gått med allt. Helt sjukt, de va nyss jul! Ska bli riktigt spännande i alla fall! Och körkortet är också avklarat, gud så skönt! :) Hämtade ut de ifredags förresten! Sandra "uppnäsa" Wahlgren, vart kom den ifrån liksom!? Haha..

              
                        (Försök ignorera mitt avskavda nagellack, speciellt DU, Thim!)  ;)
 

JAG KLARADE DET!!!

Jag klarade det, jag klarade det, jag klarade det, jag klarade det!!! Wooohoo, nu jäklar får ni se upp på vägarna!! haha ;) TACK UNDERBARA PAPPA, som stått ut hela tiden, med övningskörningar och motorstopp och även betalt mitt körkort. Jag är SÅ OTROLIGT tacksam!! Tack pappa du är BÄST!!

            

                                   Sa ju att jag skulle åka och hämta mitt körkort.. ;)

A.N.D.A.S

Ska ha min andra uppkörning idag, eller rättare sagt nu vid 9.
Fan va nervös jag är! Satan också. Första gången va jag inte alls nervös. Men den här gången känns de verkligen, mycke för att jag MÅSTE klara de nu! Känns som de e lite mer press denna gång, just för de är andra gången och flytten börjar närma sig.

Fan har inte haft någon körlektion sen förra gången, men har kört lite med pappa så de känns ändå rätt bra. Jag skulle definitivt klara av ett körkort känner jag och nu vill jag ha mitt!

Men fan är bara så rädd att göra något fel och kugga igen..


Men nej.. nu ska jag snart åka och hämta hem mitt körkort!!



(OM ni inte skulle höra nått ifrån mej, är de för jag ligger i foserställning i duschen och grinar.. )


RSS 2.0