T.O.M.T

Sitter här på golvet på en sittdyna från vår Ektorp soffa. Det är helt tomt. Hela lägenheten gapar tomt, nästan så de ekar när man trycker ner tangenterna. De känns konstigt, väldigt konstigt. Vi har dock bott och levt här i två år. Och nu ska vi vidare. De känns lite halv mysko.

Vi har bara plockat och bärt ut grejer idag, fick hjälp av Jonas och Jens, fina pojkar de där ;)
Nu står ALLT vi äger i en släpvagn, likt en hästtransport. Allt vi äger. Bara de känns konstigt. På lördag ska allt ner till skåne. Ikväll ska vi sova på en madrass på golvet i vardagsrummet, ska snart åka och köpa pizza och hyra en film som vi ska sitta och se på bärbara datorn. Typ de enda som finns kvar här inne. Nästan, lite kvar som ännu ska bäras ut, men inte mycket.

Skåne snart kommer vi!!!!! :D

Kommentarer
Postat av: Lisen

Lite konstigt va??? så bodde jag 1 vecka innan jag åkte "HEM" alt blev väldigt plötsligt mycket konstigt, men väl värt besväret när man kom ner hit.

Här är det lita kaos"som vanligt" stopp i avloppet så har fått ha hit nån Farbror som körde med högtrycken så eländet lossnade inte haft avlopp sen i Onsdagskväll då Hanna duchade och som hon sa" det går bare till tröskeln" "HM"

Så löste det sej trodde jag tills jag äntligen skulle få duscha och samma sak igen, Peeters bil har avgasaröret gått sönder allt detta måste vara fixat till på Måndag morgon då drar vi till Herning och världsutställningen, så nu får vi hoppas Peeter är rapp i skorna så vi kan komma i morgonkväll

Kramen

2010-06-18 @ 11:12:22
URL: http://www.chadnaskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0