Bröllopsfotografen

                                       

Både jag och Johny tyckte den va riktigt bra faktiskt, Visst den hade kunnat vart bättre. Men den va bra, helt klart se värd! Den va inte så rolig som jag trodde den skulle va, den är ju de då och då. Men inge så där, SHIT va kul!
Ja tyckte de v lite tänkvärd film :) Rekomenderar!


Snabb handling: Robin är bröllopsfotografen från hålan i Värmland som får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm. Han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går väl så där. text lånad från sf.

Lite annat inhandlat

Lite snygga  och billiga leggings från Bikbok! En spets klänning från cubus som jag fick av mamma. Den kostade 149:- Har jag för mej och sen en kofta, har en i svart med, men älskar den! Bara 200:- som hittat tycker jag ;)    

                               

   

Klänningen till galan.

Älskling ska upp nu på onsdag och hämta sitt geställbrev eller va de heter. Diplom av något slag, för han tog gesällprovet i vintras/ tidig vår. Vilket han så klart klarade och är nu "färdig målare". Så nu ska han upp på en liten sermoni för alla som klarat gesäll provet och hämta sitt diplom. De är i form av en liten gala den här sermonin. Och tydligen va de en massa gesäller som skulle dit! Och jag har vart så orolig över klädvalet. För jag ska självklart med och stötta min pojk :) De stog inget i brevet om klädsel. Man vill ju inte vara den som är FÖR klädd eller FÖRjävligt klädd liksom ;p Men de ska ju ändå vara lite fint, så jag har vart lite nervös.

Men igår hittade jag en jätte fin klänning från MQ och den kändes precis lagom liksom. Så den ska jag ha på "galan" :) Den fick jag av min snälla snälla mamma.  ( De är den lila klänningen, den är mer veckad i verklighetn och mycket finare! :)) Tack så jätte mycket mamma! <3

Den andra från vero moda är en enkel "lång linne" typ. Med massa nitar på. Tyckte den va rätt fin. Bara 169:- ! ;)

               

Det shoppades igår ;)

                

Visar va jag köpte sen! För nu ska vi på bio, bröllops¨fotografen ska vi se, har köpt godis från hemmakväll, så nu e vi redo för bio! :D

Kvällsshopping med mamma! Yeeeeey!

Min fantastiska mamma kommer in ikväll och shoppar med mej! :D jag är så glad. Ska bli kul!
Eftersom de är alla helgonahelgen snart så har alla affärer kvällsöppet till 9 (... Varför har dom inte jämt de? ;)..). Och Vero Moda och klubb kväll med 20%!!

Härligt, härligt!! :D

Helvete heller!

Nej jag tänker inte bli någon jäkla dagis fröken. FAN är på ett  dagis och städar just nu. Och jag håller på att fåtoksnurr på fröknarna.. Asså dom är jätte trevliga och så (ibland) men fan jag få dårdamp på dom ibland! De är något mysko med dagisfröknar och lärare förövrigt.

De finns två olika sorter:
*Den ena är som glada som sjutton, går alltid och sjunger och pratar bebisspråk (Även med vuxna)

*Den andra är sur som ett bin, skriker på ungarn och orkar inte röra mungipan (för GUDFÖRBJUDE om dom skulle råka le!! )



Och jag känner att kommer jag förvandls till något av detta kommer jag ta livet av mej. Och visst jag älskar barn, men i lagom doser. Så va fan ska jag nu bli då? :(
 
                            

Idag har jag vart aktiv!

För en gångs skull ;p haha
Har vart lite uttråkad idag, och INGEN kunde va med mej. Så ja va tvungen att underhålla mej på nått sätt:


* Jag har tvättat tre maskiner fulla med smutstvätt.
* Städat hela lägenheten. Plockat, dammsugit och bäddat. 
* Kasstat ut min döda blomma (pga att några har ätit upp och grävit upp den, så den stackarn gav upp till slut).
* Solat.. Jag vet, FY!!!! Men ja bara kände hur min bränna försvann mer och mer.. Jag va tvungen.. :( Men de va bara 8 min.
* Bakat kärleksmums :)
* Diskat i 2 omgångar (pga bakning)
* Tatt kattbacken för Johny. (Eftersom han måste jobba över hela veckan pga tidspress.)
* Vart ute med alla sopor. Plockat ihop alla tom flaskor under köksbänken ( Alkisar! haha)

Så nu sitter jag äntligen ner och tittar lite tv. :)



Haha de kom några ungar och ringde på dörren förut när jag höll på att baka.

"BUS ELLER GODIS!!" Sa de tre små spökerna.
"Ehh va? Är det nu?.. Fan.. jag har inge godis tyvärr...Men om ni kommer sen kan i få kaka?"
Dom tittade lite snett.. "Åh va snällt" sa en tjej.
Så gick dom.. de har ännu inte kommit tillbaka.. hahaha Min kaka lockade visst inte..



                                           

Lös mordfall a lá CSI

Ett spel mamma visade mej. Tycker det är rätt roligt faktiskt, man ska hitta ledtrådar och hitta mördaren. Först fatta jag inte helt hur man gjorde men de blir roligare efter ett tag. Det händer inte så mycket, men de e kul att klura lite :)  Spela här.
              

Hamburgare a lá söndag

Vi äter söndags mat :)  HAMBURGARE  (^^,)
Vad äter ni ikväll? 
                  

Köpte lite presenter till mej också ;)

Vi var förbi H&M igår. Kunde inte låta blir att köpa kedje halsband jag hitta och sen "skinn" leggings. Dock är dom lite stora. De va tydligen de sista. Men jaja..

             


Mammas present påse :)

Här är presenterna mamsen fick igår! :)

Påse, ask, kort och presentpapper från Åhléns.
* Jonas Gardells nya bok. 
* Handkräm på pump och tvål i samma serie, från Body shop.
* Minderal puder från Isadora.

Måste bara säga att jag helt förälskade mej i påsen. Tycker den är så fin! Asken är också så otroligt söt! :)

                   

Haha ja äntligen blev det rätt!

Köpte ju shampoo för ett tag sedan som jag trodde var detta. Vilket de inte var, men va var väldigt likt sej. Men så var vi på Ica maxi och då hittade jag äntligen dessa! Har vart så nyfiken på att testa. Dom kosta bara 89:- För två JÄTTE flaskor (900ml!). Kommer inte behöva köpa shampoo på ett halv år nu. Hoppas nu de e bra också ! :)

                         

Har ni kommit ihåg klockan?

Idag ställer vi tillbaka klockan igen. Yes en timma extra helg! ;)

Skulle bara säga att vi vann 20 spänn på lotterna ;p Men de va kul att skrapa massa lotter :)
Igår gick vi på stan hela dagen och handlade presenter och så bjöd älskling på en fika.
Sen åkte vi till klinte och va där vid 5. Fick jätte god mat och prinssestårta <3 Så satt vi och såg film hela kvällen och pratade. Jätte mysigt. Så nu har vi precis ätit frukost :)

Grattis mamma!! <3

Idag är det mi älskade mammas födelsedag så vi ska springa på stan och köpa present :) Jag vet va jag ska köpa så de e skönt :) Annars hade jag inte vart ute i sista minuten.

Jag ÄLSKAR verkligen att köpa och slå in presenter. De är bland det bästa jag vet, vet inte varför, det är bara så roligt! Så ni kan ju tänka er hur mycket jag ÄLSKAR julen Hihi <3

Så GRATTIS GRATTIS ÄLSKADE MOR!! Vi ses ikväll ! <3 <3 <3


You will always be a part of me <3

  


                                Jag hoppas du vet vad du betyder för mej vännen min <3

Vad fanns i brevet? Jo detta:

                   

Förklaring: Jag och Johny var och handlade på OBS i Tisdags. Och när vi svänger in på parkeringen så står det en röd volvo med nycklarna kvar i bakluckan. Vi ställer oss vid bilen och funderar på hur vi ska göra. Vi skickar registrerings rummret till 118 118 och får fram vem ägaren är. Sen skickar jag ett nytt meddelande till 118118 och frågade efter mobilnummret. Dumma jag frågade som sagt bara om mobilnummer. Vilket de tydligen inte fanns något. Så vi bah: jahapp va gör vi nu då?
Så jag gick in på OBS och pratade med dom i posten, medans Johny stod kvar vid bilen. Dom i posten skulle ropa efter bilägaren i mickrofonen. Så jag gick ut igen. Vi kunde ju inte stå och vänta vid bilen hur länge som helst, så vi låste bilen och tog med nycklarna in och lämnade dem vi personalen i posten.

Så gick vi in och handlade och sen när vi va klara ville jag gå förbi och fråga om någon hämtat nycklarna än. Vilket ingen hade. Så när vi gick ut till bilen såslog de mej att: "Man kanske inte tänker på att höra med dem på OBS, hur ska dom då veta vart nycklarna är?" Dom hade väl fått sina nycklar ändå tillslut. Men jag skrev en lapp:  "Har hittat dina nycklar, ring 070*******"

Senare på kvällen ringde bilägarens man. Och precis som jag tänkte hade han inte tänkt på att kolla OBS, och var ännu utan nycklar. Han var jätte tacksam att vi hade tagit hand om nycklarna och bad om min adress så han kunde skicka lotter eller något som tack. Jag sa att han verkligen inte behövde, men han insisterade så jag gav han min adress och idag hade vi ett litet brev i vår postlåda.



Man får verkligen en sån härlig känsla av att hjälpa folk. Det var samma som när vi var på ICA maxi och bankomaten skickade ut 1000 spänn när vi går förbi. Vi lämnade ju in dom till personalen som tog johnys nummer. Och sen på kvällen ringer en gammal man och är jätte tacksam för att vi lämnade in pengarna. Han ville också ha vår adress och efter en timma plinga han på dörren med en blomma och 200 spänn i ett kuvert. Vi sa att vi absolut inte behövde ha något. Men han ville ge oss endå. Men bara just höra hur glada dom blir är så härligt :)

Jag har fått brev! :)


                   

Tummen upp för mej!

Känner mej lite små duktig..  Jag är nog världens lataste, slarvigaste och segaste alzimers människa som finns. Och tro mej de ÄR inte lätt att få saker gjorda då.

Tex. Jag och Johny tar alltid kattbacken varannan dag. På något sätt glömmer jag alltid att det är min tur att ta back satan...

Jag är sån som kommer på sent på kvällen att "oj är klockan redan 10?? Ja kanske borde ducha nu.." Och på morgonen.. "Yes äntligen i tid! nu måste jag skynda mig i väg.. Heeelveettee nu har glömt gjort frukostmackan!" Vilket resulterar i att jag blir lite sen i alla fall..

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MEJ!?


Men idag, IDAG!!
Jag hade gjort i ordning macka och mat och ställ i kylen I plastpåsar. Jag va tio minuter tidig på jobbet. TIO MINUTER! ((Mamma inga kraftiga chockanfall nu))
Jag duschade och gjorde hårinpackning vid klockan 9! Gjort i ordning min frukost smörgås tills imorgon, tillåmed en till Johny och lagt i kylen så de e klart. Jag KOM IHÅG kattbacken! Jag städade äntligen upp mitt smink som legat över hela toaletten sen vi kom hem från Turkiet.


Vad har hänt!? Kan jag hålla denna förbättring!? Fortsättning följer... ;)
                             

Rörig dag.

Min lilla hjärna var något ihop snörpad förut idag.

Som sagt, jag har hoppat över till städsöder och hade min första dag där idag. Den va lugn för övrig.
Kelv upp vid kvart i 5. Cyklade i väg vid halv 6. Började vid 6. Allt gick bra och smidigt. Sen va det möte. Jag städar med fyra andra städtanter och dom tyckte de va lite onödigt att jag skulle först börja på ett ställe, sen iväg till ett dagis, och sen tillbaka till samma ställe jag började på.. De tyckte jag med.
Sen behövde dom mej längre på morgonen så de skulle snacka med chefen efter mötet. Vilket de gjorde. Då startar världens disskution om vart jag ska va. För tydligen så ville dagiset ABSOLUT INTE ha städning efter 12- 14. Och jag kan inte ta det i början av dagen för då behöver dom mej på skolan för att ta gympahallen. Snaaaark...

Så de va världens disskution om hur dom skulle göra och dagispersonalen såg surt på mej och " Vi betalar faktiskt också för städningen"... EEEhh joo. sa jag "ja förstår, men asså jag vet ingenting, de e min först dag på de här städet.."

Men efter MYCKET om och men fick de äntligen ihop ett klokt schema. Så nu ska de va lugnt.. hoppas jag! :p
Men det nya schemat var mycke bättre än de första. Timmarna är utspridda på 6 tim dagen istället för 2 timmar en dag, och sen 8 på en.. Så jag är nöjd :)


              

Den nya ICA reklamen

Haha jag tycker den nya ica reklamen är riktigt rolig. Vissa tycker inte alls om den p.g.a att de tycker att man driver men den här downsyndrom skadade "jerry". Men jag kan inte se att dom driver på något sätt. Visst det är ett lite känsligt ämne kan jag hålla med om. Men reklamerna är faktiskt roliga och inte på det elaka sättet. Det är ju faktiskt jerry som jävlas med Ulf.. so far..


                               
                    

TAAA DAAAAAA!!

 Hahahah... ;D       
               




Glada nyheter!

YEEEES! Va och snackade med städ söder och ska börja där imorgon :) FY FAN så skönt med jobb igen! Får jobba fram den den 18/12 sen får vi se efter de va som händer. Får i alla fall 30 timmar i veckan vilket jag är väldigt tacksam över. Så de va härliga nyheter. Gud va så orolig att jag inte skulle ha nå jobb, de e hemskt att sitta hemma och va arbetslös. Men nu vänder det. yes, yes, yes!! :)

Ska bli kul att få komma till nya ställen med nytt folk! :) Denna vecka blir de lite rörigt schema och 8 timmar dagen. Men den på måndag går det in i de vanliga schemat. Härligt! NU ska jag baka kaka och fira! :)

                        
Mamma hade fått massa kak mix från jobbet, och hon äter ju inte (GUD FÖRBJUDE) kakor. Jo då ibland slinker det nog ner något ;) men för det mesta äter mor min inte sockerbomber... Men de GÖR jag! Så då fick jag kak- och våffel mix.. Hihi nam nam!

Målat igen för första gången på väldigt länge

Fan de e märkligt hur man tappar saker. Jag har alltid, alltid älskat att måla och skapa. Men jag vet inte om jag bara inte haft tid eller lust för jag vet inte när jag målade sist. Jag har gjort några halvdana försök men de skitit i de så fort jag börjat. I påskas skulle jag göra en oljetavla tänkte jag, men en bild på mej och johny. Men de blev bara halv färdig, hade kunnat blitt fin faktiskt. Men jag vet inte. De är de där med tid, lust och ork.

 Men igår satt jag och skissade lite för kul och resultatet blev de här:


       

Ja vet pekfingret och tummarna är jag inte helt hundra på, men jag gjorde den lite snabbt eftersom jag skulle gå och lägga mej i någolunda tid men ändå ville få den klar.


Va är de för freaks som åker färjan??

Haha Asså inte för att va sån, men HALLÅ!? Jag vetti sjutton om jag kommer våga åka kryssning någon gång om de är sånt folks som åker..

* Två grabbar som är mumin-fans och allmänt skumma.. (Om skumma ens är rätta ordet..)

* Och sen alla dansare..som bara helt plötslit står och gnider på varann utanför hytterna eller mitt i tax free:n "Vi hör musiken i huvudet, det är väl bra?".. JAAaaaHaaaaaa....nej inte alls konstigt??

 ..inte alls..


Haha slipknot som ni aldrig hört dem förr

Haha mamma och pappa visade mej denna igår och massa andra "Shreds". De är folk som gjort om videos med olika artister. Haha vissa är riktigt roliga faktiskt. Te.x denna med Slipknot :)

 
             

Ja äntligen!

Dom ringde äntligen i från städet och sa att jag skulle upp och snacka med dom imorgon vid 11:30, Så förhoppningsvis blir det lite jobb nu! Gud så skönt!! :)



P.s ska försöka få Johny till att vilja äta pizza ikväll. Har sånna pizza cravings idag!

                  

                         

Godmorgon!

Haha nej jag vaknade nu, men nästan, vid 20 över 1 kom jag ur sängen. Jag vet det är hemskt! Har vart så SJUKT trött sen jag kom hem från Turkiet. Lite små deprimerad tror jag att jag blitt. Jag vill flytta ifrån den här lilla lägenheten :( Är så trött på att allt är så trångt och litet och de finns inga förvarings utrymmen WHAT SO EVER! Det är sjukt irriterande. Vill ha en stor fin lägenhet där kissarna kan springa runt och mina kläder kan hänga i stora rymliga garderober. Helst av allt skulle den va i Malmö. Jag vill dit så fort som möjligt.

Just nu sitter jag i min lilla myshörna med båda kissarna sovandes runt mej. Haha jag har skaffat en mjukisdress.. så nu är jag en tvättäkta bloggare! hahah.. Nej hu.. I turkiet var det HUR mycke kopierade märkeskläder som helst och mycket mjukis dressar. Jag har inte heller nå kloka snygga mjukiskläder så när det ändå va billigt, så va fan. Så jag köpte mej en svart ed hardy. Mest för det fanns bara adidas och ed hardy fast i många varianter. Men gud så skön den är! Bara sitter och myser i den hela dagarna.

                      
                                                               Haha don't ask :p

Turkiet :)

Oj va klockan sprang iväg. Haha nördiga lilla jag sitter ännu uppe. Har hittat "comedy central" -kanalen så satt och titta men den slöt ju sända vid 2, så nu sitter jag och stirrar på en svart tv bild :p Har suttit lite i photoshop och ljusat uppnågra bilder från resan. Vissa va så mörka.

Åh längtar tillbaka, de va så kul och mysigt i turkiet! Och så jävla skönt att ligga på en strand och sola i 30 grader sol! Känns knappt som vi vart borta nu när vi kommit hem. Bara våra bruna hudar som skvallrar om att vi vart iväg. Men annars så känns allt som vanligt.

Ja va gjorde vi i Turkiet då förutom att äta, dricka, sola och bada? Ja inte mycket haha.. Shoppade :p De va ju så otroligt många små affärer men alla innhöll samma sak. Kopior av Märkeskläder :p Haha Precis överallt stod inkasstarna och skrek på en att man skulle komma in och titta. Om man inte svarade så började dom istället "Hey were are you from?? Norway?? Sweden?? Germany?? De blev lite mycket och många gånger orkade man inte ens titta på dom. Dom hade ju kunnat få så mycke mer kunder om dom inte stod där och skrek. Jag hatar när någon hänger över axeln på en när man ska köpa något.

Vi träffade lite roliga människor där. Allt resturang folk var oftast jätte trevliga, men två ställen fick vi som favoriter. Istanbul Steak House och EV. På steak house var killarna super trevliga och väldigt underhållande. Dom skojade mycket med alla och varje gång vi gick förbi resturangen vinkade dom och hälsade. Inkastaren pratade någolunda bra svenska så vi brukade stå och snacka med han ett tag. Så de va kul :)
En annan trevlig prick var vår Hotell vakt, Salih. :) Han stod alltid utan för hotell entrén mellan klockan 7 på kvällen och 7 på morgonen. Så vi stannade alltid utanför och pratade med han ett tag. Va alltid lika kul att snacka en stund, han va alltid så himmla glad och trevlig, vi håller kontakt över facebook nu :) Annars så träffade vi en galen 70-årig norrman i Spedoos som alltid satt nere på stranden och en små knall norrlänning. Nere vid straden var det alltid en kille som tog betalt för solstolarna som vi alltid snackade och skojade med. Däremot vet jag inte vad han hette fastän vi pratade varje dag. Nej turkarna var jätte trevliga och vi hade jätte kul :) Haha jag dansade magdans under vår "turkiska afton" för magdanstösen kom och började dra i mej.. och de går inte att bara säg nej inte! Haha hu så hemskt det var. Men de bjuder jag på ;) 


Lite bilder från Turkiet :)




Fuck Anka! Go Montazami!

Jag förstår inte va all hysteri om den där anorektiska näbbgäddan Anna Anka handlar om. Kan tänka mej att svenska folket reagerar på hennes så kallade "ärlighet".. Eller rättare sagt bara säga vad hon tycker och tänker. URSCH de bara kryper i kroppen när hon garvar. Hon snackar om att hon inte vill göra plastikoperationer för att dom flesta ser ut som "skräcködlor".. i oförsi har hon rätt på den punkten, men är det bara jag som tycker fröken Anka ser FRUKTANSVÄRT läskig ut i sin otroligt beniga kropp?? Männsikan borde verkligen lägga på sej ett antal kilon och sluta va så jävla självgod. Jag tål inte männsikan. och svenska folket hyllar henne.. Asså WHATWHATWHAT!? Jag bara undrar om hon hade vart lika kaxig utan sin 70-åriga kändis man..

Hur som..
Någon jag verkligen gillar är Maria Montazami. Gud va härlig hon verkar. haha jo kanske en aning blåst. Men jag blir så glad av att se henne (och hennes läppstift). Hon må ha lite roligheter för sej men hon är så skön.
Ner med Ankan, Mera Montazami åt folket!!


             

                                                 Jag håller tummarna för en säsong 2 :)

Förlååååt!

Bilder kommer snaart...
Har haft lite fullt upp sen vi kom hem. Igår var vi hemma hos Johnys föräldrar på ännu en fest. Trevligt, trevligt :) Denna gång var det för Johnys mammas sida av släkten. Kul att träffa dem allihop!

Så vi var där vid 4 och sen kom vi hem vid 12. Och idag har jag total rensat mina kläder. De har blitt lite mycke på sistonde så jag har fått plocka bort lite kläder. Ska ställa upp lite på vinden. Sen får ja se vad jag gör med resten :p

Så just nu är vi hemma iklinte vid mina underbara föräldrar. Hade med lite presenter hem i från Turkland. Så vi ska snart äta lite mat här ute. De blir grillad kyckling. Hand uppräckning för den som är avis hihi ;)

Ska försöka lägga upp nått ikväll. Får se när vi kommer in till stan igen.

Puss så länge <3

Hemma i kalla sverige igen

Skulle bra säga att jag lever och är hemma! Och jag har haft det helt jävla UNDERBART. Det enda vi har gjort i  sju dagar är: ätit, badat, solat, sovit och druckit massa drinkar. F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T!!

Vi kom hem med planet vid 7 ungefär. Och möttes av snöblandat regn och 5 grader.. Huuu. Vi vänder nog och åker tillbaka.

Bilder kommer nog imorgon! Så håll utkik! ;)

Nu ska jag lägga mig i min MJUKA säng med mitt varma fluffiga täcke.. Tänkte bara påpeka att jag sovit på en madrass man hade kunnat vart gjord av betong. FI FAN va hård den var. Och som täcke hade vi en virkad bordsduk ....typ...Förutom det har de vart underbart :)


IDAG SMÄLLER DET!!!

Väskorna är packade, solkrämen köpt, nerverna på helspänn och marabouchokladen i säkert förvar, NU DRAR VI!!   (om någon timma ;) )


        

I turkiet ska jag..

... Läsa denna bok. Läste Mats strandbergs "vänner och bekanta" i sommras och tyckte den va riktigt bra faktiskt. Så jag hittade den här boken och hoppas på att den är lika bra :) Så den ska jag läsa medans jag ligger och steker :) Fick den av min otroligt snälla mamma <3

                          

Sitter och myser i dessa..

.. Underbara strumpor som jag fick av mamma idag <3
Vi var inne på Kappahl och hon fick syn på dessa och bah: åh måste ha, vill du också ha?
Dom är så OTROLIGT sköna!! Har gått runt och mysat i dom hela kvällen ^^


                          

Paris - Linne

Hittade ett snyggt linne inne på Cubus. Dom hade erbjudande grej nu. Så blev man medlem (lämnade sin e-mail.) Så fick man 30% på valfritt plagg. No problemo tyckte jag :) 
129:-

             

Mini-Plattis

Vi var förbi Rusta en snabbis och vad hittar jag där då?? Jo denna Mini plattång!! Visst är den sööt?? :D
Bara 99:- Perfekt nu till turkiet!! ;)

           

Sallad <3

GUD så gott det är med sallad!! MUMS, mums, mums!!
Hade ju vart på stan med mamma hela dagen, och vi skulle packa ikväll. Så jag kom med den UR-smarta idéen att äta sallad. Och HEERREGUD så gott de va!! :)

                      

Ville bara säga..

.. Att jag är VAKEN!

Haha de är inte vanligt nu för tiden att se mej vaken innan klockan 12.. (Vaknade faktiskt redan vid 10)
Nåågon ringde och väckte mej 3 minuter innan klockan skullle ringa.. Jag bara älskar sånt! ;p

Fast de var bra, annars hade jag antagligen inte kommit upp i alla fall.  Ska på stan och shoppa med mamma idag!! Älskar att shoppa med mamma, va ett tag sen nu, så de ska bli roligt! Ska hoppa in i duschen och göra mej i ordning.

Vi hörs sen :)



p.s  Imorgon drar ja till Turkiet!! Mohahah..!  ;)

Toppen väder i turkiet!

Va tvungen att gå in på SMHI och kika lite på vädret i Turkiet och lördag, söndag ser väldigt ljust ut!
Men fiii faan 30 grader.. är lite varmt känner jag :p Men så länge det bara är sol och varmt är jag nöjd! ^^

                


Inhandlat

Va på åhléns och såg att dom hade rabatt på Syoss schampoot som går på reklamen. Har vart sugen att testa, så de va ja ju tvungen att köpa :) 49:- per flaska. De är ju JÄTTE flaskor också! 500ml. Hoppas bara det är bra också! :) Ska nog testa ikväll.. nyfikna lilla jag. 


             
Update: Haha jag hade visst blandat ihop lite shampoon här.. De va ju itne alls de som gick på reklamen. Tusan också, vet inte va jag cyklar i badkaret om :p Vet inte om Shampot var bättre än något annat. Får väl se efter jag använt de ett tag om någon hänt. Mitt hår var faktiskt väldigt mjukt och lent idag. Och har faktiskt inte trasslat till sej något. De har det börjat göra.. (tror de är tackvare all jävla blåst.. )

Jaha va har vi kvar att fixa då?

Lite kvar:

* Kissarna ska inte va på kattpensionat utan hemma. Mina underbara föräldrar och svärföräldrar kommer och matar och tar backen istället hela veckan <3              
* Solning avklarade jag precis, HU..fårse om de blir en gång till =/ Men jag tycker INTE om det!
* Väskorna kommer pappa med imorgon.
* Träningen går frammåt. Blir nog wii träning ikväll. Orkar inte ur och gå,
de e kallt :(
* Kom på att vi var tvugna att gå till banken och växla pengar. Så de ska vi göra NU!


                




Fika med juss


Juss va hungrig så jag följde med henne och fika på Ringduvan.. Fan vilken TORTYYYYR....!!
Jag äter minimalt just och absolut inge socker eller annat. Igår var jag tvungen att smaka en Smaal bit tårta. Johnys mamma fyllde år. Och tårtan både såg ut och va så jävla god! Men jag tog bara vatten idag. Jusse tog sån där god macka.. jävla jusse. fick smaka ett pytte hörn dock. Fy fan va gott de var! :(

               

Solarie stekt

Huuuja de kändes inte bra. Eller i alla fall medans jag låg där.. har så svårt att koppla av i solarier. Plasten man ligger på knarar och man bah: SHIT DEN SPRÄNGS!!! Som tur var sprängdes inte solariet (den här gången heller). Fan på gymnasiet  hade jag en period där jag kunde gå och sola 8 gånger i månaden på vinter så jah var brun..


HUUUURRR kunde jaaag???
Förstår inte jag tyckte de va skönt att gå att lägga mej där en stund, men nää ursch! Bah tänker på hur canser ploppar upp inom mej. Nej hu, detta var en gångs företelse... Eller kanske går dit på fredag just innan vi ska åka..? Vill verkligen bli brun i turkiet..

                          


Lillebror och Saga

Vi var ju ute och gick med hundarna (och retard, hahahah fortfarande roligt!) ;) Så tog ett fint kort på Thim och saga i mommos trädgård, som jag tyckte borde läggas upp :)   


               

Retard?

Hahaha Thim har fått jätte ont i ryggen så han har fått värktabletter som heter RETARD. hahah Höll på att DÖ när jag fick se dom, så detta kommer jag leva länge på. Jag har länge misstänkt att något är fel på han, men nu är det bevisat!! hahahaa ;P

                    

Mamma och jag på promenad

Haha jag och söta mamma tog på oss motionsdojjorna och gick sen en lång tur. kom hem efter nästan 1 timma, skönt var det! Va så härligt att umgås med mamma idag! Först var vi nere vid mormor och gick ut och gick med hundarna, sen tog vi en promenad och pratade massa. Och sen fikade :) Eller jag drack vatten :p Men endå. Hade jätte mysigt idag mamma! :)

                  

Sitter på bussen och känner mej lycklig.

Fan ja känner mej så jävla lyckligt lottad!
Jag har inte plånboken full av pengar, jag har inte några hérmes väskor, jag har ingen flådig lägenhet och inget höguppsatt jobb. Men jag har något som är värt så jävla mycket mer! Jag har en helt otroligt fantastisk, underbar familj, som jag vet alltid kommer finnas där för mej. jag har en pojkvän som är underbar på alla sätt, som älskar mej. Jag har helt fantastiska vänner, en otroligt härlig svärfamilj. Och två små underbara djur som möter mej vid dörren varje gång jag kommer hem. ...Jag är fantastiskt lyckligt lottad!

Idag ska jag ut till Klinte

Tänkte sätta mej på bussen och åka hem till mor och umgås. Hon är ledig hela veckan så ska hem och underhålla henne lite ;) 
Vi hörs ikväll :)


                
                           Kom nu ihåg vem som satte klinte på kartan! haha ;)


Taggad till 1000 inför Turkiet!

ÅÅÅÅÅHHHHhhh Jag vill åka NUUU!!
Haha fast allt är inte klart fixat än.. Men de ska bli så kul! Och spännande! Vi har ju bokat ospecifierat så man får se vart man hamnar! Men HOPPAS HOPPAS de är fint och nära havet! Och SOOOL!!! :)

Har vart i Turkiet som liten, var väl två och halv ungefär. Så jag minns inget. Men har sett kort, åh de ser väldigt fint ut, så jag hoppas de e de! :)

                        
                                 


MEN URSCH SIMON OCH THOMAS!

Nääe ja kan bara inte tycka dom gör det speciellt snyggt ibland alltså. Sitter och ser på "Sveriges fulaste hem". Tycker det är liiite förmycke mycke tanke, färg och såna dära rent ut sagt FÖR JÄVLIGT FULA plast möbler URSCH!! Visst de blir ett orginellt hem. Men är de verkligen snyggt undrar jag bara?? Sitter och ser på det nu på 3:an.. och asså stackars folk. Jag hade ju kommit hem och : Men va FAN har ni gjort med mitt hem??? Okej de såg ju förjävligt ut innan, men veti fan om de blev förbättring..

Men visst "smaken är som baken"..

              

Men nu ska jag se Svenska Hollywood fruar. Tycker dom är riktigt underhållande faktiskt haha!

Strandpromenad i Visby

Tränade 40 minuter på Wii:et förut. Men sen skulle Johny ut till snäck så jag blev sugen att åka med. Och sen gå ifrån snäck och hem. De är väl ungefär 3km skulle jag tro? Riktigt mysigt i början tills solen gick ner, då blev de rätt kallt. Jag gick i väldigt rasktakt och tyckte de gick snabbt. Men när jag såg på klockan när jag kom hem hade jag nästan gått 1 timma... Va helt slut efter nodergravas uppförsbackar...!


                  
                                            Men visst är vårt Gotland vackert? :)

Va och tittat på kattpensionatet

Vi åkte så långt ut iskogen man kan komma (Till Bäl) och hittade äntligen kattpensionatet. Men jag ska erkänna att jag e liite små skeptisk. Kan bero på att jag hade tänkt mej mycke större burar. Dom klara sej nog där en vecka. Men de känns bara så hemskt att stänga in dom i en bur :(

Men paret som äger pensionatet verkar vara jätte gulliga. Så de kommer nog går bra. Tyson och Rocky får ju sitta i samma bur i alla fall. Men åh va man känner sig elak :(

               

Nu blir det Wii - träning!

Nu ska jag träna med Wii:et till johny kommer hem! :) Älskar Wii när man ska träna. Det blir fan roligt samtidigt som man svettas som en apa.. Ja säger bara underskatta INTE Wii:et!! Wii fit balance board, Är super!
Haha ser ut som ett mong när man stå och ska "rocka rockringar", Men SHIT va jobbigt det är! Och boxningen ska vi inte tala om! Armarna värker flera dar i streck efteråt.

Så nu ska jag jobba svetten av mej!! ^^


                     


Det blev en rosa blogg..

Jag vet inte, tyckte bloggen blev så naken liksom. Lite opersonlig. Så den fick bli rosa, kasstade in lite stjärnor också.. Men nu vet jag inte... Blev de för mycket?? haha :p Snälla säg va ni tyckte?

 

Förberedelser Turkiet

Sitter hemma, arbetslös idag.. Snaark. Vet ni hur länge jag sov?? Helt seriöst till halv 1! URSCH!
Eftersom vi åker till Turkiet på fredag behövs det förberedelser!


* Väskor ska jag hem och låna ifrån mamma och pappa. Ska nog hem imorgon och fixa det.
* NU blir de hårdträning bara 4 dar kvar!! Kreta korten va hemska! haha ne, så av med lite extra kilon!
* Packa!! GUD va jag hatar att packa. Jag packar ALLTID för mycket. Och aldrig saker jag egentligen skulle behöva!
* Kattpensionatet ringde jag till igår, och det fanns plats och verkade bra, men vi ska ändå ut att kolla idag, se lite hur de ser ut. De är dock våra bebisar vi lämnar iväg. Hu har redan skuldkänslor! :(
* Måste fan sola  i alla fall en gång denna vecka, jag är verkligen anti solarium, fastän man stekte som fan i gymnasiumet så känns de inte så där hel bra. Men detta är undantag. Vill komma hem och ha lite färg ialla fall!


           


Äntligen klar, Ny blogg design

Haha fy faaan va lång tid allt skit tar. Och jag är en sån där jävel som alltid vill "göra klart", har inte riktigt tålamodet till att vänta, men vill att allt ska bli så bra som möjligt. Men just nu har jag gett upp för i kväll/morgon. Orkar inte mer nu, fick en chock när jag såg va klockan var :S

Så nja ja vet inte om de blev så där hel bra.. Hade tänkt nått lite snyggare.. men får se va jag gör.

Men va tycker ni? Blev den tråkig? Va den bättre innan?

Puss och godnatt!



                     
          
                                                Som ni är vana att se den..

Vet ni va jag ska göra på Fredag?? :D

Jag ska sätta mej på ett plan och åka ner till Turkiet med älsklingen. Så vi ska ligga och steeeka en vecka så ska vi "förhoppningsvis" komma hem sompeppakakor... MOhhhAHhHAA!!!

Haha vi fick liten sån där impuls känsla och bah.. fan ska vi boka resa till Turkiet? Okej! ;p
Så den är bokad, betald och klar ;)

ÅÅÅÅÅHHHHHH så härligt det ska bli!! En hel vecka ivärmen!! Fy faaan va jag har saknat Kreta. Just bara att ligga på en strand och bah.. "Guuud va jag är ledig och fri just nu".


Squares godis

Var och storhandlade på ICA maxi förut. Haha känns som vi är där jämt men aja.. Bra affär liksom, (sen är de johny som envisas med att åka dit) :P

Så hittade jag lite snask framme vid kassan. Nått nytt skit som jag som vanligt var tvungen att testa :p

          

Den va god faktiskt. De va nå mjuk skit. Typ rispuffar indränkt i kolasås.. typ... Men gott :)
Välspänderade 7,50:-  ;)

De bidde inge munken


Haha hua, de är pinsamt hur lättpåverkad man är nu förtiden. Man festar ju aldrig längre så man dricker ju inte på samma sätt. Mina absoluta festprissar (Hanna unt Mikaela) bor ju inte på ön längre.. så va ska man göra då?? It's just not the same...

Haha jo nej igår blev vi lite sena ut. Så bah fan nej hundra spänn för knappt en timma? Nee.. Så vi drog en snabbis till Surfer och satte oss en stund. Sen drog vi till donken. :P


              

Ikväll blir det krogen

... För en gång skull. Haha ne de e inte ofta man är ute nu för tiden. Men ikväll ska vi ut :) Munken blir det!
Så nu ska sega jag hoppa in i duschen! :p

             
         Förra gången vi var på munken, Jag och Hanna på "dubbel" toan.. haha

Sitter och mumsar på rattar

Känner mej nästan lite duktigt för en gång skull när jag sitter och äter lite godis. För jag stöttar faktiskt Bröstcanserfonden ikväll. Gott va det också :)

          

Lördagskvällen


Jag och älskling åkte till ICA maxi och handlade sallad. MUMS. De e så gott. Så köpte vi lite efterrätt ;) smaskens! Frödinge gör väldigt goda saker!! Kladdkakan är ju favoriten, men denna hallonpaj va gudomlig! ^^
Har inte bloggat så mycket, sitter och gör ny blogg design, men min fantasi vill inte riiiktigt arbeta med mej.. så vi får se va fan de blir :p

      

It's that time of the month

Haha lite dagbloggning som omväxling! ;)
Anledningen är att Johny är iväg en snabbis och jag sitter hemma med MENSVÄRK. F.U.C.K!
Fan trodde den skulle komma om en vecka, inte nu. Vaknade vid 10 och bara slog upp ögonen och bah "shit antingen måste jag på toa eller så har jag fått mens!". Sitter med en flisfilt virad runt magen och sen min flismorgonsock över, (Så magen ska va varm) och två alvedon. Börjar känna mej som en människa igen.

Jaha då var det bara att bunkra upp med ton av ckoklad!!

        
             

Sött från Lindex

Hittade den här på Lindex också. Jättesöt!!! Tror den skulle vart riktigt snygg till ett par skinnleggings, klackar och mina nya öronhängen! ^^ Köpte inte, men som sagt.. Tåls att fundera på ;)
299:-
    
                     


Klädförslag:

                                                         Varför inte? :)

YES!

Var förbi Lindex och jajjemen, där hängde dom så fint på en liten krok. Tyckte dom var jätte söta! ^^
59,90:- 

   

DUMPAD

Har just avnjutat den klassiska fredagspizzan och sett film ^^ Hahaha åh va jag älskar filmen DUMPAD. Så jävla skön humor.  Haha har ni inte sett måste ni se, underbar film!

Handlar om en kille  (Peter) som är tillsammans med sin "tv-kändis" flickvän (Sarah). Vilket dom vart i 5 år. Sen kommer Sarah hem en dag och säger att hon vill göra slut och att hon träffat en annan. Peter deppar ihop TOTALT tills hans kompis säger till han att dra någonstans för att komma över Sarah. Så Peter drar till Hawaii. Och självklart är Sarah där, på samma hotell.. Med sin nya kille..  hahah den är stört skön! ^^

       

Resa in i andra människor?

Hahaha satt och läste dagenstidning imorse. Kollade lite på "Dagens fråga" för att se om man kände igen någon.
Fick istället se den här.. haha

Dagegen fråga var typ: "Vart skulle du vilja resa?"


          
                                             Hahaha asså Va????
  

Stickad tröja från VILA

Så här såg min tröja ut som jag köpte på VILAs klubbkväll. Ja älskar den! :)
199:- KAP! ;) Köpte söta pärlöronhängen där med. De syns inte så bra på bilden, men de är där! It's my first pearls! ^^
 
            


Jag är en kvällsbloggare.

I know.. men jag har ett dag jobb.. eller mjaa.. Tydligen har jag inge nästa vecka endå fick jag veta idag. KUL. Fan jävla städ dom vet aldrig nått. Men aja. Får hoppas det dyker upp något ändå. De brukar de faktiskt göra. Så ja får hålla tummarna.

Men hur som. Så för er som läser min lilla blogg. Så kommer inläggen inrammlandes mot kvällen. Då man har tid och ork efter att ha återhemtatt sig från jobbet. Ja kan lova att jag är helt SLUT när jag kommer hem. Jag har cyklat ungefär 6km om dagen den här veckan och då är det enorma långa uppförsbackar imotvind jag snackar om! Deffade lår, HELL YEAH! ;) haha 

Så jag skulle bara säga. Om ni tittar in tidigt på dagen och sen en gång lite senare och fortfarande inga inlägg. Ge inte upp det kommer mot natta ;) haha


                 
Hahaha jag garvar haft ihjäl mej varje gång jag ser denna mopps. Den är så lik hannas små odjur hahaha. Den satt på en av dagis avdelningarna, så jag var bara tvungen att ta kort på den. ^^


Nit-öronhängen <3

Va inne lite på lindex.com och hittade dessa.. Tror de hade kunnat bli rätt coolt faktiskt. I Like!
Ska kolla om dom finns i affären annars ska de hemklickas ;) Tycker lindex fått in mycke snygg nu!  

     
                    

Klippte håret igår :)

Dock bara toppade. Haha klipper jämt håret själv numera om de bara är toppning. Fan litar inte på hårfrisörer. Man kan sitta där och: KLIPP INTE MER ÄN 1 CM!!... "Okej" säger dom..  går där ifrån med en decimeter mindre!! Blir galen! va behövs för att dom ska fatta?? Pistolhot!? Så nee.. topping sköter jag själv. De går lika bra de, och mycket billigare ;) Blir ändå bättre och noggrannare.

Håret glänste så fint efter, så duffade över lite glansspray också :)



                

Kladdkaka räddaren i nöden <3

Fii fan kom hem kall och blöt :(  Men vad hittar jag då?? Va hittar jag då!? 
Jo min kladdkaka från igår.. UNDERBART och bara så där va Sandra på glatt humör igen ^^


             

Nu är det höst mina vänner!

Nu har bannemej vinter jackan och myssen åkt fram! Feee satan va kallt det är om morgona nu!! HUJA!
Så här på pälsad va jag i morse innan jag hoppa på cykeln. 


          

RSS 2.0