NOOOOO!!!

Asså va hände!? Nu snackar jag lördag, and yes robinson, (Japp blitt tvättäkta robinson nörd). Där sitter vi och tittar.. och så PLÖTSLIGT tappar Billing sin lilla immunitetstatiett i tävlingen mot Jermo, och åker UT! Asså faaan, jävla sega gammel gubbe, må fan ta dej JERMO! Och va satan billing, somna i en tävling!? Asså va fan, hejjade så starkt på billing, han va ju så bra, så åker han ut NU!? Ne då kan vi skita i Robinson då hädan efter. Snark.

                      

SNART SMÄLLER DET!!


Kreta om.. 5 dar!!
Hård träning och fasta gäller för tillfället. Magmusklerna får lite träning varje dag nu mera, och jag har hårt gått in för "inge småät mellan måltider", Äter endast Frukost, lunch, middag och en banan. INGET däremellan, försöker dra ner på maten också och äter lite mindre matdosar. Försöker ut och gå men de är inte alltid de vill sej.
Måste dock erkänna att midjemåttet har minskat, till min stora förtjusning! Tycker dock de inte syns något, men TA mej fan så är byxorna betydligt lättare att knäppa, (NICE!!)

För övrig händer det väl inte mycket, jobbar och står i. Idag la jag mej och solade, har nu fått en snygg "precis här sitter BH:n "-bränna. Rygg ska solas imorgon :) måste försteka, kan inte komma ner som en bländande vit svenne. Steeeeek!

HUUUR underbart är det inte med alla lediga dagar?? Kort vecka igen ;) Niiiice! Älskling och jag funderar på en tripp till lummelunda grottorna på fredag, mysigt ^^

Mikaela min fina vän, du ska veta att du är saknad, kom hem snart ! <3
Sanna se för fan till att INTE få svinflänsan där nere i staterna! Är så glad att du kommer hem igen i Augusti! ^^



"Frustration i sinne, du snart blott ett minne."

Vilken underbar helg!

De är sommar på Gotland! Fy faan så sköönt!!
De har vart en sån underbar sol, de har blåst lite, men de har mest vart svalkande. UNDERBART!

Fredagen började med en bra dag på jobbet, satt ute i solen på lunch rasten och solade. Efter jobbet så åkte jag hem och duschade sen kom älsklingen hem så tog vi kattarna och åkte till roma. Vi hade äntligen tatt tag i att kastrera dom. Och dom va SÅ duktiga!! Det tog 45 minuter ungefär, så vi satte oss på något café i roma, (tror de hette "Yvonnes café") och tog en fika, underbart goda baguetter!! Stora som hus och huuur mycket fyllning som helst, bara 39 spänn.(Nice!) Rekomenderar! ;)
Sen åkte hem och köpte pizza, hyrde film och köpte lite snask, jag somnade på soffan redan vid 10. Haha

Lödagen så vaknade vi vid 10 älsklingen och jag så gick vi ner till torgkassan direkt och köpte frallor och lite annat gott. Så gick vi hem och åt frukost. Vi duchade och packade sen och åkte hem till Johnys föräldrar på terranova.
Vi solade hela eftermiddagen och sen grillade vi och åt mat, de e såå gott med grillat!! <3
Sen blev de lite dricka och robinson. Vi hade bäddat ute i deras husvagn så där sov vi, så himla mysigt!

Söndags morgon va väldigt mysig att vakna till, så härligt att ligga och dra sej på morgonen! Vi åt lite frukost och sen va de ut i solen. Sen tog vi en promenad i terra nova "skogen" jag och pojken. De va så soligt och varmt! Svärföräldrarna var undertiden och handlade. När de kom hem fikade vi lite och sen begav vi oss hem. Sen blev de vecko handel.
Johny drog sen iväg och spelade tennis med pappa sin och jag gav mej ut på power walk i innerstadsbackarna, joggade lite i östergravar, sen hem och träna lite mage.

Snart bara en vecka kvar till Kreta! UNDERBART! ;)


                

Ärenden.

                                   

Har börjat 06:00 nu varje morgon i snart 2 veckor. KÄMPIGT(!) är ordet.
Första veckan va det tufft att kliva upp, fast nu andra veckan har de vart helt okej, visst är man trött på morgonen! MEN de funkar. Slutar ju sen vid halv ett så de e ju helt undebart!

Idag efter jag slöt så gick jag och mötte pappa, så gick vi till banken för att lösa in en utbetalningscheck. Sen tog jag mej en runda själv på stan för att utföra lite ärenden:

Först... gick jag till polisen och hämtade mitt pass, som precis kommit.
Sen... gick jag och hämtade ut mina p-piller på apoteket.
Ännu lite senare... gick jag till åhlens och köpte mej ett par shorts, dom hade klubbdagar så jag köpte en hårspray för att komma upp i 300, så jag fick en 50:- check. (nice!) Sen gick jag ner till body shop och hämtade ut lite grejer man fick av att prenumerera på GLAMOUR.


När älsklingen kom hem tog vi en rask-takt promenad runt ringmuren och sen hem och laga lite mat, efter det blev de lite mag- och ben träning, sen tvätt :)
Och nu ska jag sussa! Imorgon är det fredag. UNDERBART!!


          

Helgen i Stockholm.

..var underbar!
Älsklingen skjutsade ner mej till båten på lördag morgonen, som sen gick vid klockan 07:05.
En 3 timmars båtresa på morgonen är HEMSK! Nog på de va båten helt fullpackad. Jag gick och köpte mej en vilstol, visst jag hade väl kunnat satt mej i en ändå, men jag ville ha min egen plats kände jag.
Sen va de bussen, slumrade till rätt snabbt och vips va jag i Stockholm, och där träffar jag min UNDARBARA Hanna.
Dagen blev helt underbar, vi gick först och tog oss en bit på pizzahut sen gick vi och shoppade i flera timmar. Vi tog en fika iform av en jätte brownie med vaniljglass i gallerian. MUMS! När vi va klara med stan tog vi T-banan hem till Hanna. Vi köpte oss lite mat och väl hemma lagade vi as go mat som bestod av fläskkottlet och potatisgratäng men såås. Nam Nam! Haha sen blev de vin pimpling!!.. haha jaa sen blev de lite suddigt... ;)

Söndagen. haha vilken morgon att vakna till va Hanna? ;) Vi va väl lite sega båda två hela söndagen, och illa mådde vi!
Mitt illamående förvann som tur var lagom tills jag skulle åka med båt bussen. Sen va de båt. Igen. 16:30.gick den. Gick faktiskt rätt snabbt, men gud va de gungade emot slutet! Vid halv 8 steg jag iland på min lilla Ö igen. Skönt de kan va att komma hem! Jag var helt slut!
Älsklingen min hade städat hela lägenheten, va glad man blir när man kommer hem till sånt!
Somnade som en stock sen på kvällen :)

Hanna, VA jag älskar dej min vän! <3

 
                                                          

Sjukling på hemmafronten.


                

Onsdag. SKönt mitten av veckan och inte långt till helg. Och jag längtar till denna helgi!! Klockan är snart halv 8 och det är ännu ljust! De börjar gå till sommaren hur härligt är inte de?? Och de är mindre än 3 veckor kvar till vi ska til kreta. UNDERBART!

Tyvärr är inte allt så underbart för älsklingen min har blitt sjuk. Han har legat på soffan hela dagen och mått kasst. Jag kom hem vid 1 från jobbet och då sov han än pojken, men han är så FIN när han sover! ^^
Hoppas dock han INTE smittar av sej! ;)

Va med min älskade juss idag, blev en tripp till donken, oväntat! haha ;)


SOOOOOL.

                   
Vilken härlig påsk de har vart! Bara massa sol sol sol :D
Sandra har solat jajjamensan, kanske inte blitt någon neger men färg har man faktiskt fått.
Och de har vart så sköönt att va hemma med min underbara familj. Vi har inte gjort något speciellt vi har bara vart.
Precis så ska de va.

Älsklingen ska komma och hämta mej om någon timma, så mamma bakar rulltårta. Kissarna blir nog glada att få komma hem till deras trygga hem igen, utan massa små hundar som skäller stup i ett.
Ska se om jag kan sola liite till innan hemfärd ^^

                               
                                        ( Mamma bakar kaka =) )

PÅSK!

                          
                           

Igår va de påsk igen, massa god mat, glad stämning och påskägg!
De är väldigt likt julafton allting. Man pyntar, man är tillsammans, man lagar köttbullar och janson, man ger och får.
Julafton fast lite varmare, I like it ^^

Dagen började lite med soldyrkning ute på terassen, sen va de lite matlagning och sen kom mormor upp så åt vi mat allihop vid 1.
Efter blev de lite tårta och sen begav sej mormor hem igen. Jag la mej och stekade lite till innan jag gick och målade upp kartor över huset, sen gömde vi ägg allihop.
Yes de är barnsligt roligt! Och jag tänker INTE sluta med den traditionen. Vi avanserar så klart upp de lite. Lillebror och jag hade övervåningen att gömma på och mamma och pappa nedervåningen.

Jag och Lillebror körde lapplek/ordlek, vi gömde ägget på ett ställe, sen skrev vi ner de stället på ett papper, kasstade om bokstäverna och rev lappen i tre bitar. Sen gömde vi dom och markerade ut de tre ställerna på kartan.

Mamma och Pappa körde postit lappar. Dom hade målat upp nummer på sin karta, man började vid ettan, där de satt en lapp som sen sa vilket nummer man skulle gå till, eller andra instuktioner.
 

Kvällen avslutade vi med lite mys framför tv:n och sen va det hopp i säng :) 

                      
                                        (Mammas och Pappas påskägg)

Hejja Billing!!


Äntligen försvann de gnälliga brudarna i från träsket! Jag snackar då om Robinson.
Josefine och benranglet Mika, de enda dom gjorde där va att gnälla och ligga o solar och pillar lite musslor.
För fan brudar ge er! Och seriöst pärlhalsband i djungeln, WHY!? Så jävla skönt att Billing tog upp de.
Billing är lätt bäst i robinson, han är så skön med sitt diplomatiska snack och ironi. HEJJA HEJJA!!! 

               

Hemma.

Just nu sitter jag hemma i Klinte och äter frukost med mor och far. Anlände igår kvälls med mina små kissemissar.
De har gått riktigt bra med dom och de andra djuren här faktiskt, visst ser dom ut som fluffiga kutryggade hårbollar varje gång en hund kommer i närheten men det går bra :)

Älsklingen är just nu påväg till Elmia, kommer hem på Söndag kväll. Vet inte när vi var ifrån varann så länge sist. Men de ska nog gå bra ;)

Hanna jag saknar dej så mycket!! Ska köpa mej en gummibåt och ro till dej om jag måste <3
Men jag ska komma någon helg, de ska jag! =) Och vi ska roadtrippa i sommar du och jag!!

Har jobbat hela 8 timmar nu hela veckan,( plånboken JUBLAR! ) Men MY GOD va trött ja har vart, är inte van att jobba så många timmar.  Haha i onsdags tog jag ID kort på jobbet haha nu är jag legitimerad städkärring. Igår var jag dock och skulle fixa pass, mitt går ju ut precis lagom tills vi ska åka suck.. Skit trevlig polispersonal må jag säga! De va en jätte gullig tjej satt där bakom disken, fick ta om kortet flera gånger och hon bara skrattade. Konstigt nog blev mitt ena öga ljusare än det andra på nästan alla kort. Hon bah:" Men gud hur kan de bli så här?! Har du olika färg på ögonen?? Nehe men va konstig (skratt),  vill du ta om igen?"  Hörde bara suckarna bakom mej, så jag bah nej de får duga.

           
                                                      (Ror till Hanna)

KNIP!

                                          

                 Ibland är det nog så fan mycket bättre att knipa käften.
                                     För va man än säger blir de FEL.



-Jag försöker i alla fall, kan tycka det är de viktigaste.

Lilian.

             
Vi gick upp rätt tidigt eftersom solen sken så fint in genom fönstret.
Johny höll på med sin bil nästan hela dagen, bytte till sommardäck, målade någon bromsgrej och städade bilden lite.
Själv satte jag mej en stund och målade i solen och väntade på att Lilian skulle höra av sej. Hon skulle fika med sin bror först och sen skulle vi ses.
Till slut så träffades vi vid wedins och så gick vi upp till Öster. Hennes bror Frank skulle träffa sin kompis där.

Jag gick snabbt och lämnade tillbaka en kjol på hm. Har haft så svårt att bestämma mej om den. Men vi får se, den kankse kommer tillbaka till min garderob ändå.
Frank och hans kompis undra om vi ville hänga med till glassbaren. Jag va inte alls sugen på glass men vi hängde med ändå. Nere vid glassbaren träffade jag Emelie och Emma. Glada var dom båda två, men vem kan låta bli att inte va de när de e så fint väder? =)
Sen gick Frank till båten och jag och Lilian gick till almedalen och satte oss. Och gud så skönt de va där i solen!

Vi pratade ut en massa, eller jag pratade ut.
Har väl känt att de inte vart så bra mellan oss, men ja hoppas verkligen det blir de nu och vi börjar om lite på nytt.
Du vet i alla fall allt som jag känt, och jag hoppas du kan förlåta, de har jag.
Vill så gärna att vi ska bli närmare vänner du och jag <3

Fredag..

               

Glömde dock bort att pulicera i fredags.
Det är sol idag igen UNDERBART, man kan nästan tro sommaren kommit tidigt i år. Hade min nya (uttändja) tröja ;)
Följde med Juss och Patricia till glassbaren, (Yes va där i typ går, men ÄRSCH) till min fasa va salt lakritsen slut :(
Blev en rocky road åh de e inte fy skam de heller ;)
Sen har vi gått lite på stan och kollat lite affärer. Tyckte de va jätte mysigt! :)

Fredagkvällen blev lite mys med älsklingen, vi lagade lite kyckling och potatisgratäng och sen gick vi på bio.
Fast and furious dåg vi. Väldigt bra va den måste jag säga! Härligt att se på bio, mycket fart och fläckt,.
Johny va i extas så klart när muskel bilarna for förbi på bioduken ;)

                

Se vad som kom med posten!

                              

När jag kommer hem från jobbet kollar jag alltid brevlådan, fastän  det bara är reklam eller till johny. Men idag låg det post i brevlådan till MEJ!! Gjorde adressändring förra veckan typ och nu är jag tydligen registrerad :)

Detta fanns i postlådan till mej:
Först och främst hade min tröja kommit :D
Sen mina efterlängtade linser, har HELT slut på dom!!
Och sen en Adressändingslapp från Mikaela och Martin, dom har också ändrat adress.

Va dock lite besviken på tröjan, trodde den skulle sitta mycket lösare, den va nästan tajt, men jag har dratt i den lite och har stoppat den full med feta kuddar för uttöjning ;) Vilket ser ut att funka! ^^

Efter jag kommit hem från jobbet fick jag sån lust att gå en runda, på med träningsbyxor och i med hörlurarna sen vart de power walk! Dock gick jag inte runt hela ringmuren, gick från österport till Almedalen och sen hem. Men kändes dock riktigt skönt! Mindre än 5 veckor kvar till Kreta, HÄR ska tränas!! ;)

                   


Vilken härlig dag!


                        

Vilket underbart väder de har vart idag! Hela dagen har vart så skön. Började dock inte så bra.
Va så FRUKTANSVÄRT trött imorse så jag fick rulla ur sängen, snudd på att jag somna om på golvet, fick tejpa upp ögonlocken och binda fast mej istolen. Inte riktigt kanske. Men de kändes Ta Mej Fan så! HU! Blev sen också så älsklingen min skjutsade mej till jobbet. Jag cyklar annaras på min blå fara ( kärringcykel ).

Men dagen blev bättre! Jag slöt vid halv 11 och gick en skön solpromenad hem. Sen åt jag lite och träffade upp Lilian och Viktor. Viktor dissade oss sen för Ville. Så jag och Lilian gick ner till hamnen. Efter ett BRA tag. Kom äntligen allas vår Juss. Så åt vi glass på glassbaren. Mmmm salt lakrits <3
Vi gick satte oss sen uppe vid donken och värmade oss i solen på muren. ( Juss rökdödade nästan en bebis ) . Sen tog vi oss en tur med taxen Molly ,( i alla fall jag och Lilian) innan jag drog hem. Hämtade upp lite mat vid pasta vagnen, only 25 riksdaler (Nice!) Sen tog jag och älsklingen en lång powerwalk kring ringmuren.. myy good NOLL kondis.

Min Älskade Hanna ringde ikväll, de är så jäävla roligt att prata med dej gumman!
Sen ringde min Älskade Mikaela, (dock lite smått påverkad ; ) .. )  Så himmla härligt att prata med dej vännen!!
Jag saknar er tösar så de svida i hjärteroten. Ni är så underbara så de finns inte. åh ni fattar inte hur mycket jag saknar er! Att ha vänner som er, gör en så jävla lycklig <3

           
                                                    Och SAKNADE!!

RSS 2.0