Vill ha Tyras stövlar.

Hade inte heller tackat nej till dessa, Jäklar va snygga! 


                 
                                                           (Bilder från Tyra Sjöstedt blogg.)

Shoes, shoes, shoes...

Herregud vilken skofanatiker jag har blivit! Jag kan bli helt till mej av ett par snygga skor. Och värre är snygga skor på rea. Får ju hjärtklappning och halv stånd (Om jag kunnat..) :p

Egentligen är skor rätt så onödigt när man tänker efter. Hur många ser vad man har för skor på sig till skillnad av  jacka eller jeans? Men de är känslan när man har på sig ett par snygga skor, eller stövlar. Då kan man nästan kassta på sig vilken sunkig jacka som helst och ändå känna sig dö snygg. För vilken känsla har man om man är sjukt snyggt klädd men tar på sig ett par slitna gympaskor? Man känner sig som värsta sunkot. Vet inte hur ni känner, men så känner jag. Fastän om ingen ser mina snygga skor, vet jag om att dom finns där. Och de får mig att må bra och sträcka lite extra på ryggen.

Men HUR snygga va inte dessa!? Jag dog i alla fall lite när jag såg dem. Från Scorett.

Tunga sko beslut...

Just nu har jag ett jätte problem..
Vi har två stövlar som är på rea. De kostar lika mycket och båda är i skinn. Helst vill jag ha båda två, men har redan köpt de andra stövlarna, och 3 stövlar kan jag inte köpa denna månad. Så nu till det svåra:

1. Den ena stöveln tycker jag är mycket snyggare, men fötterna vill DÖ så fort man sätter på sig dom, för de är så hårda i sulan. Sen är det plastklack så man hörs när man kommer! haha. (OBS! Färgen på bilden är helt fel, de är mer gråblå och helt matta.) 

2. Den andra stöveln är jätteskön! Så de är gummiklack, vilket gör att de blir mjuka steg, och de är så tysta att gå med så man kan fan smyga upp bakom någon å skrämma skiten ur dem. Men jag stör mej på klacken! Jag tycker inte den är snygg. Däremot är stövelskaftet snyggt! 

Vilken stövel hade ni valt?

      12.

Brown sugar..

                              
                    
                                  
                                 

                                                        Faaaaan va jag saknar att va brun!!!
                                         När tänker sommaren komma igentligen? Vill ha den här NU!!

Bye bye birdie?

        

Kan någon va snäll och förklara hur fan detta gick till?? Haha jag och Johny trodde först de va en fågel som typ fryst fast, haha.

Pretty things make us happy


        
        
         

Jävla nattuggla..

                     
                                           Haha oj va man såg tydligt va klockan va.. haha..skitsamma

Nu ska jag i alla fall BUMS i säng. Fan att jag aldrig kan bli trött på kvällarna. Det är inte ofta jag känner mig trött inte. Felet är egentligen mest att jag inte kan KLIVA UPP på morgonen. (Jag skyller de på att vi har det så kallt här haha.) Men även om jag kliver upp svintidigt, ja nog fan sitter jag ändå upp halva natten.

Ska gå och göra ett försök till att somna. Natti natt! :)

Stövlar

                                                

Vi har nu vår "Final sale"Eurosko. Så jag tänkter nog slå till på dessa stövlar, de är så sköna! Tycker de funkar  till det mesta. De är på halva priset, så de kostar 700 nu, så har jag ju min härliga rabatt ;) Är ledig imorgon men måste införbi affären och kika. :)

Ursch har lite lång ledigt. Jobbar inte förrens på söndag. Skönt med ledigt men fan vardagar kan man ju lika gärna jobba. Haha oftast när man är ledig så går man i centrat ändå och kikar lite, och då tittar man ju in för att se vad mina kära kollegor har för sig. Haha brukar mest låta: Men för fan sandra du är ju ledig! Gå hem med dig! haha.

Det finns så mycket jag behöver..

.. KLÄDER, SKOR OCH EN JÄVLA MASSA KLÖVER!



                                                              Vår frächt ifrån H&M

Ang. lägenhet..

                    
                                                     Det verkar bli ett tag till på radhusvägen :)

Haha de har gått väldigt upp och ner. Vi fick varken den i Malmö eller i Lund. Sen ringde de från Lund igår och sa att de hade en likadan två för samma pris. Och undrade om vi ville ha den, vi fick till idag på att bestämma oss. Haha snabba bud. Vi vägde för och nackdelar. Den va väldigt dyr 7600 kr i månaden och bussförbindelsen till jobbet för mej va inte riktigt att hurra för, då det skulle bli 6 buss byten dagligen. Däremot hade vi ju inget annat att välja mellan och gud vet om man får tag på något annat heller. Den va ju trots allt nybyggd och väldigt fräsch, med tvättmaskin och diskmaskin. Och de var ju dock Lund.

Så efter mycket funderande fram och tillbaka så bah: Ammen fan vi tar den. Så imorse ringde Johny till hyresföreningen och tackade ja till lägenheten. Så de skulle fixa ett kontrakt och sen skicka med posten.

Sen ikväll när vi ska ringa till hyresvärdarna och säga upp kontraktet. Så helt plötsligt bah: em ni kan få hyra 6 månader till om ni vill, och kankse upp till ett år till.

Vi fick skicka ett mail till hyresföreningen i Lund och förklara som det var och säga nej till lägenheten. Vi har ju inte skrivit på något. Och de är ju dock samma dag. Men speciellt populärt lär det nog inte va när de öppnar mailen imorgon. Johny får nog slå dom en pling imorgon med.

Så ja, det verkar som vi blir kvar i lödde 6 månader till. SKÖNT! Vi trivs så bra här, det är mycket billigare och MYCKET mer för pengarna. Nära till jobbet. Och lilla trädgården blir helt underbar att få ha i sommar med!



(Note till mig själv: Min magkänsla är FIIIERCE! Johny hånade den idag, TJII fick han!) ;)

Lund vs. Malmö?

Har vart på lägenhetsvisning idag på en lägenhet i Lund, en 2:a på 63. Jätte fräsch med diskmaskin och tvättmaskin på markplan. Däremot HÖG hyra.

På lördag ska vi nog kika på en 2:a inne i Malmö. Men får man välja väljer man ju mycket hellre Lund. Visst kankse det är lite roligare att bo i Malmö. Men de är rätt mycket skit där också. Lund är ju jävligt mysigt och fint. Inte så mycket skummt folk. Däremot är den i Malmö mycke billigare.

Men vi får se vad som händer. Vi ska ringa och prata med hyresvärden för den i Lund imorgon. :)

I bought my self a pair of shoes

                                         
                        
                                                                               H&M 299:-

Min 3 års present jag fick av Johny :)

                      

Jag och Johny firade 3 år nu på nyårsdagen. Jag jobbade på nyårsafton till 3 så han kom och hämtade mig. När vi kom hem låg en bukett med rosor, med ett litet kort och en liten present på bordet. I presenten låg de här otroligt fina armbandet, med små hjärtan av guld och vitt guld. Hur glad blir man inte?? Har väldens finaste pojk, och de är så härligt att fira 3 år med han. <3

Års resumé

Va härligt med ett nytt fräscht år hörre ni! 
Har inga planer för det nya året förutom att jag vet att vi ska flytta, någonstans, vet inte hur, var och när. Men flytta kommer vi, dock inte till gotland. We are in love with skåne ;)

Hur var 2010 då?

JANUARI
Året började hemskt, med förlorandet av en barndomsvän/lekkamrat. Vi tänker på dej <3

FEBRUARI
Johny gjorde tv-debut i bygglov. 

       

MARS
Hanna och Filip fick varsin "jätte choklad" som jag hade gjort, i födelsedagspresenter.
      

Vi drog till Gran Canaria en vecka med nästan hela Johnys släkt och hade det bra.
      

APRIL
Vi kom hem från Gran Canaria på skärtosdagen. Så vi hann fira påsk hemma vid mamma och pappa. Började sen min intensivkurs den 26, till Bilkörkort.
                                     

MAJ
Vi tittade på elden vid flundreviken med Jens och Jusse. Sen åkte vi ut till Fårö dan efter och firade Sannas årsdag.
   

Vi skrev på kontrakt till vår lägenhet här i Skåne. Och sen tog jag mitt teori prov den 19 och klarade det :) Uppkörningen den 22 kuggade jag dock på en vänster sväng. En Gubbe som inte kunde visa att han ska svänga i tid.

JUNI
Juni var en fullspäckad månad men massa roliga händelser.
1 Juni hade jag min andra uppkörning och fixade där med mitt körkort! :)

                          

Den 12 var vi och såg KISS i på stockholm stadion, med mamma och pappa.
    

Den 18 hade vi stuvat in allt vi ägde i en hästtransport och åkte ner till skåne till vårt nya hem. Mamma och pappa åkte med och hjälpade till. Hade grillkväll med Hannas underbara familj och åkte sen till gotland igen dagen efter.
Åkte hem och städade och lämnade lägenhetsnycklarna, hämtade kissarna och åkte sen ner till skåne igen den 28. 

Juli
Vi var lediga hela månaden, (Johny var ledig, jag var frivilligt arbetslös), så hela juli njöt vi bara av sommaren, upptäckte skåne och gjorde oss hemmastadda, besökte grannstäder och grannland. Riktigt härlig månad, både min och Johnys familj var och hälsade på :)


AUGUSTI
Augusti fortsatte vi med härlig ledighet. Vi åkte hem till Gotland vecka 31 och hälsade på familj och vänner och såg Status Que på Gutevallen, firade även min födelsedag hemma. När vi kom hem till skåne igen ringde Chefen min från Eurosko och ville träffas på interjuv. Vilket sen ledde till mitt jobb :)
                           (Pluggar på skovård och annat)

SEPTEMBER
Lärde mig något nytt varje dag, om kassasystem, kassa räknande, skovård , våra skomärken och allt innom sko världen. Och tro mej de va bra mycket. Undrade hur mycket vatten jag hade tagit mej över huvudet men jag lärde mig faktiskt väldigt fort måste jag säga. :)

OKTOBER
Mamma fyllde 50, och de firade hon med att komma till skåne med pappa och bo hos oss. De kom den 23 och överraskade mig på jobbet. Trodde jag skulle hinna sluta och sen möta dem hemma, haha :) Den 24 firade vi mamma med tårta, presenter och med 3 rätters. På månaden åkte vi en snabbis över till tyskland. Sen åkte de hem igen den 27. De va riktigt kul att ha dem där :)
                    
                       

NOVEMBER
Johny hade följt MFF hela sesongen, även jag va med på en del matcher. Så den 8 var vi och såg MFF ta guld på  swedbankstadion i Malmö, med en publik på 24000.
       

DECEMBER
Julmys med massa julebak och en tripp till Danmark på Julmarknad på Tivoli. 
                      
     

Firade julen hemma på Gotland med familj och träffade älskade vänner. Sen tillbaka till skåne för att fira nyår i Malmö med härliga skåningar :)
                              

       De var de härliga året 2010! (..med vissa undantag :( .) Nu får vi se vad 2011 har att erbjuda! :)

RSS 2.0