Ett snöigt gotland

                                    
                             
Yepp det snöar till den milde grad,
Tyson (vår lilla katt) stutsar i fönstren av frustration att han inte kan fånga snöflingorna som stutsar i mot rutan. Han morrar på något konstig sätt.  Här inne sitter jag varm och torr, till skillnad ifrån tjejen som går förbi utanför. Hon ser inte alls speciellt glad ut med sitt  krampaktiga tag om sin vita mössa och helt rosig om kinderna..  Mmm.. Varm choklad och pepparkakor.

Söndag.
Finns inte mycket att göra en söndag. Storhandelsdagen. Hatar att komma på mat, vill inte, har ingen fantasi. DONK.. Tyson fick just ner hushållsrulle hållaren så som han studsat i köksfönstret. Han morrar lite till.

Hanna. Gud va jag saknar dej min fina vän! Fick sån sakna-anfall igår, satt och grina en halv timma. Såg ut som en uppsvälld hårlös hamster efteråt.


De är dock jul snart. Sjukt snabbt har de gått. Va just sommar och man satt i Almedalen med sin sallad och myste med pojken och såg när solen sakta gick ner. När man tittar ut idag är de svårt att tänka sej att de bara va ett par månader sen. Första snön för mej va igår. Har alltid älskat snön fastän alla sagt till mej att jag inte ska. Hela lägenheten lyste vitt,  jag studsade några varv och kände mig som en 4-åring. Kan inte hjälpa de, men jag älskar verkligen den första snön. Lyckades få med Johny till Åhléns och handla julgrans glitter och stjärna. Ska baras hitta en gran också. Vi hängde upp julgardiner och satt en julstjärna i fönstret.. Fan va fint de blev.


Ska ta och baka mej ett pepparkakshus, har dock ingen kavel, men de ska nog gå ann.
Puss




RSS 2.0