Vi smälter!

Fi faan va varmt de är! De är så otroligt varmt så man orkar knappt med något. Vårt hem, ligger konstant på minst 35 grader (innomhus!). Vi bor i källaren just nu, alla 5, (Familjen min är ju här nu!) där de är svalt och skönt. Eller jag och Johny sover uppe i vårt rum. Även om man öppnar fönstrar och dörrar på vid gavel så finns de ingen sval luft som kan komma in. Ute är de tropisk jävla värme dygnet runt. Man svettas även på natten ute, de e helt sjukt! Snälla snälla snälla vädergudar eller annat skit, sänk temperaturen ett par grader, gärna 10!

Orkar inte med denna värme :(


Imorgon drar vi till Danmark by the way. De blev inge Göteborg i fredags... Hanna banga...ne bara skojar ;) Fredag va inte någon bra dag för henne så vi har bestämt att skjuta upp de. 

Jag måste bara visa min snygga häck!

     

Vår tujja (?) häck ;) Johny har klippt häcken nästan hela dan. Och se så fin den blev! Han e duktig min pojk!
Dessvärre ser gräsmattan och blommorna inte så jätte granna ut just nu.. Veckan mellan flyttlasset och flytten var nog rätt torr, så därför ser de ut som att de aldrig sett vatten förr. Men häcken är bra fin ;)


Shoes

                  
                  

Gör en egen subway!

               

Så himla gott och snabbt och enkelt!

Vi tog cibatta bröd eftersom baugetterna va så smala. I med grillad kyckling och massa grönsaker, eller va sjutton man vill ha i och på med massa sås, (i detta fall vitlök, bea är annars inte dumt). Lägg bara i cheddar i mackan och värm den i micron, ta sen i allt annat.

Min dag i bilder.

                          
                
                
                 
                
 
(JAG HITTADE KAMERALADDAREN! WOho!)
FI FAN vilken otroligt varm dag! Blä de e så man smälter, vaknar tusen gånger om nätterna av att de e så varmt! Idag knackade det på dörren vid kl 10, och där ligger man i sängen helt nudie med röven i vädret. Igår va de två killar som va här och fixade med värmen i alla elementen så idag skulle han tydligen kolla att allt funkade som de ska. På en söndag...

Vi gick till bageriet tvärs över vägen och handlade nybakt frukostbröd som vi sen åt i trädgården. Vi försökte sola sen men de va så fruktansvärt varmt, och ännu varmare är det inne så vi drog till Barsebäckstranden och la oss. Och när vi åker dit upptäcker vi ett stort jävla molntäcke som lägger sej precis över stranden. Två tummar upp! Så vi plaskade lite i vattnet, Johny lyckade doppa sej, jag tutschade ändan, längre kom jag inte. Sen blev de lite sol äntligen. klockan 5 drog vi till Lund och mötte upp Hanna och gick på bio. Efteråt satte vi oss på en uteservering och käkade lite. Jätte mysigt! :) Vi har eventuellt planerat in Göteborg på Fredag. :D

Nu ska jag gå och sova i min varma svettiga säng.. Mmmm...! 

Helgens bravader

Igår var vi på IKEA och bytte byrå, (jag kom på att vi inte alls hade två meter mellan sängen och dörren, utan mer snarare en halv meter..Hmm?) Mötte sen upp Hanna i vår lilla ICA affär, så åkte jag med henne en snabbis till center syd och kikade in på H&M där Hanna kände hela personalen. Råkte köpa ett par skor.. de va inte alls meningen, bara hände..typ. Sen åkte vi hem och grillade och bakade rabarber paj och spelade spel. Dock ville 2/3 delar av församlingen se FOTBOLL(?!?) Så tyvärr fick jag också sätta mej och se. Sen åkte min kära Hanna hem. ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR att ha min fina vän nära igen! :)

Idag har det blitt gräsmatte hångel, IKEA-byrå-bygge (som att lägga ett 1000 bitars puzzel ungefär), bubbelbad med tända ljus och bok, kvällsmys på Barsebäckstranden och till sist marsmellow-(lära sej stava någon gång kanske?) grillning i våran lilla trädgård. Helt okej dag.

Imorgon blir det första stranden, lär nog inte bli nå bad, frös tårna av mej idag när vi vadade i havet. HAHA kom en naken unge med snoppen fladdrandes i full kariär mot Johny och stannar upp bakom han och bah tar världens satts och sparkar till i vattnet så världens flodvåg kommer på Johnys shorts. Ungen börjar garva och gör samma sak en gång till. Haha jag höll på att dö. Johny bah börja garva helt paff: HAHA MEN VA GÖÖR DU!? Skit lyckling hoppade den nakna ungen iväg genom vattnet. Tänk om man hade tagit ett rejält nacksving på ungen och bah doppat han och samtidigt vrålat: NÅ UNGJÄVEL HUR ROLIGT ÄR DET NU DÅÅÅ!??! Haha, Rödhårig va han också.. haha. Så blir det bio i Lund med Hanna imorgon också! Eclipse blir det. Johny hänger också på om hans shorts hinner torka ;)


Vår kamera är för tillfället död och vi kan inte hitta laddaren..bara så ni vet.

Grattis världens bästa Pappa!!

         
Idag fyller världens finaste pappa år! Min pappa :)

Ringde och grattade förut idag. Fan vi hade sagt lite så där "halv" bestämt att vi skulle fira han på Söndagen innan vi åkte eftersom vi inte va på Gotland idag. Tror ni någon kom ihåg de? Ne, alla hade glömt de..(inklusive pappa).
Så kom jag på de för någon dag sen, för jag funderade över va man skulle köpa till pappsen. Då slog de mej:
"GUD VI SKULLE JU FIRA HAN I SÖNDAGS!!!!"... Gud fick värsta paniken. Hu så dålig man kände sej. De e bara för man hade bestämt en annan dag, för jag vet ju att han fyller år idag, den 6 juli. Så hade vi fullt upp med alla möjligt där hemma. Träffa kompisarna en "sista" gång och så va de massa förberedelser eftersom vi skulle åka på måndag morgon och allt skulle in i bilen. Så mitt i allt glömde vi bort att fira min fina pappa.

Men pappa när ni kommer ner om en vecka. Så ska vi fira dej ordentligt i ställe!!
Älskar dej vet du <3

Ligger ute på gräsmattan på bakgården.

Underbart väder, underbar lägenhet, underbara Löddeköping, underbara Skåne!!
Gud så bra vi trivs, haha okej vi flyttade ner i måndags. Men vi kommer aldrig flytta hem igen!! Haha inte just nu i alla fall. Vi älskar det här! Löddeköpinge är så himmla mysigt! Litet men jätte fint. En kvart på E6 så är man ju i Malmö ändå. Vi bor ju nästan precis på E6, så jävla smidigt. Tvärs över gatan ungefär så har vi som sagt en ica affär, en pytte "galleria" med fik och nagel fix. I samma hus är pizzerian, massa olika pizzor som kostar som mest 75 spänn. Ritkigt goa också! Så vi lider ingen nöd ;) Ligger också ett litet bageri tvärsöver vägen. Ca 1km (cyklings avstånd) bort har vi Center Syd, Jätte stor galleria med de flesta affärer man behöver. Runt omkring Center Syd ligger alla andra bra och ha affärer. Elgigianten, onoff, Mekonomen, Siba, Lidel, Willys, ICA maxi. Och någon km till så har vi standen Barsebäck, har inte hunnit vart där och tittat än, men de ska vara en väldigt fin strand. Så ja vet inte, behöver jag säga hur bra vi har det? ;)

Bilder kommer på lägenheten. Men de e bara de, de enda negativa med att bo här, är att internetet är ORDENTLIGT segt haha. Så de därför de e lite dålig bloggning. Gick hyfsat i trädgården i alla fall ;) Sen har vi inte riktigt kommit ur alla flyttkartonger än heller så de ser lite "bomdnedslag" ut här just nu. Men när vi mer kommer i ordning så kan de nog komma upp några bilder.

                        
                 
                                                                      ..Nice Aas.. ;)

RSS 2.0