Ligger ute på gräsmattan på bakgården.

Underbart väder, underbar lägenhet, underbara Löddeköping, underbara Skåne!!
Gud så bra vi trivs, haha okej vi flyttade ner i måndags. Men vi kommer aldrig flytta hem igen!! Haha inte just nu i alla fall. Vi älskar det här! Löddeköpinge är så himmla mysigt! Litet men jätte fint. En kvart på E6 så är man ju i Malmö ändå. Vi bor ju nästan precis på E6, så jävla smidigt. Tvärs över gatan ungefär så har vi som sagt en ica affär, en pytte "galleria" med fik och nagel fix. I samma hus är pizzerian, massa olika pizzor som kostar som mest 75 spänn. Ritkigt goa också! Så vi lider ingen nöd ;) Ligger också ett litet bageri tvärsöver vägen. Ca 1km (cyklings avstånd) bort har vi Center Syd, Jätte stor galleria med de flesta affärer man behöver. Runt omkring Center Syd ligger alla andra bra och ha affärer. Elgigianten, onoff, Mekonomen, Siba, Lidel, Willys, ICA maxi. Och någon km till så har vi standen Barsebäck, har inte hunnit vart där och tittat än, men de ska vara en väldigt fin strand. Så ja vet inte, behöver jag säga hur bra vi har det? ;)

Bilder kommer på lägenheten. Men de e bara de, de enda negativa med att bo här, är att internetet är ORDENTLIGT segt haha. Så de därför de e lite dålig bloggning. Gick hyfsat i trädgården i alla fall ;) Sen har vi inte riktigt kommit ur alla flyttkartonger än heller så de ser lite "bomdnedslag" ut här just nu. Men när vi mer kommer i ordning så kan de nog komma upp några bilder.

                        
                 
                                                                      ..Nice Aas.. ;)

Kommentarer
Postat av: Lisen

Visst är Skåne bara bäst

KRAM

2010-07-01 @ 20:28:03
Postat av: Ella

Låter ju helt fucking underbart! :D bättre kan de ju nästan inte bli...längtar efter att få se hur ni har de :) pusssssssss

2010-07-02 @ 15:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0