Sista november

De är helt galet imorgon är det första December!! Julkänslan har faktiskt innfunnit sej helt måste jag säga. Idag är jag ledig, Woho! Och imorgon är det julbord med jobbet! Gud va jag längtar ska bli så sjukt kul! Vi ska ha julbord med de andra på eurosko i Burlöv och Triangeln, och det är en sån jäkla härlig skara folk! Egentligen bara tjejer, och "Figge" (chefen i burlöv) haha stackarn. Men jag tror inte han har något imot :). Vi ska in på Big Bowl och käka först och sen bowla.. Fiii faaan man kommer ju rulla mer än klotet :p Men ska bli skit kul!
Men urch va ska man ha på sej? Det är det största problem vi alla har just nu, haha.

Idag ska jag in till Malmö. All by my self. Ska leta julklappar. Jag är hemsk att leta julklappar med eftersom jag far runt som en skållad råtta och velar som satan. Så Jag tänkte dra in själv. Johny jobbar ännu inne i Malmö så jag tänkte åka med han hem.

Ni får ha det fint :)

Hemmagjord Toffifee!

                        

Väldigt gott och väldigt enkelt! Smakar faktiskt nästan precis som Toffifee!

1 dl Socker
1 dl Sirap
1 dl Grädde
----------------
100g nougat
50g mörk blockchoklad
Hela hasselnötter
Knäckformar

1. Smällt sockret, sirap och grädden i en kastrull låt det sjuda tills det blitt tjockare. Droppa ner en klick i ett vattenglas och se om de går att forma till en kula. I så fall är det färdigt. Häll upp kolan i knäckformar till hälften ungefär.

2. Rosta hasselnötter i stekpannan. Eller köp bara "skalade" och tryck ner dem i kolan.

3. Smält nougat (antingen bak nougat eller som vi gjorde, guld nougat) Häll så de fyller resten av formerna. Ställ kallt så nougaten stelnar något.

4. Och till sist, smällt mörk blockchoklad och "klicka" över allihop. Ställ kallt så de stelnar helt. Sen är de färdiga för att ätas! :)


Vinterskor från din sko.

                  

Har kommit på att jag absolut inte har några vinterskor. Jag har 2 stövlar, men som inte är ett dugg fodrade. Så jag fryser tårna av mej så fort jag sätter foten utanför dörren. Och nu med all snö kom jag på att jag är sjutton i nöd av ett par varma vinterskor!

Letade runt på Center syd och hittade dessa. I vår butik är de flesta bra o snygga vinterskorna slut. Eller så finns det bara nå enstaka storlekar kvar. Annars hade jag köpt några där. Men som sagt hitta dessa i äkta mocka på din sko. Och de är egentligen inte alls min stil, med de va så sköna och mysiga! Och fodrade ^^

Nu vill jag bara höra vad ni tycker? :)

Kläder för hela veckan.


Nya Skor

  


Med lönen inkommen gick jag faktiskt raka vägen till skopunkten och köpte dessa två. 600:- för två par skor de är fan tamme inte illa mina vänner!


Man skall icke kliva upp innan 10 när man är ledig!

Ett av mina tio bud ord..

Fy faaaan så trött jag är.. haha klev upp vid halv 8 och jag har påsar lika stora som ICA kassar under ögonen.. (Känns i alla fall så..)


Trött humor:
Hahah det lät som ett jetplan precis åkte förbi Lödde. Och när jag tittar ut så kommer ett par flyttfåglar flygandes över mitt tak. Haha lät precis som de va dem som bah : VOOOOOOOAAAAAAAMMMM. (Fniss!)


To bed, to bed I go...

                    

Mina ben och fötter VÄRKER. Fan va folk de var ikväll! Fick springa benen av oss jag och Malena. Men de var kul att de kom så många! Men mot slutet var man rätt trött...

Jag ska gå och lägga mej nu, känner mej ändå inte ett dugg trött. Men imorgon blir det in till Malmö och möta upp Hannis :D Vi ska handla julklappar!! Däremot ska jag ta bussen vid 10:15..!! FI fan kommer få kliva upp jätte tidigt.. gisses hur ska de gå, skönt med Fredag i alla fall :) Däremot ska jag jobba hela helgen. Var även tvungen att byta tid. Så får jobba till 6 på söndag.. vilket suger. Jag hade annars slutat vid 3. Känns lite halv surt, men jaja.

Godnatt! :)

VIP kväll på Center syd.

                                 

Ja mitt paket från H&M har kommit! Trodde de skulle komma nästa vecka. Däremot är det så surt, man får inte hämta paketet INNAN 17.00! Och jag börjar 4... Men är ledig imorgon så får hämta det då.

Slutar vid 23 kväll. Vi ska ha kvälls öppet i centret. VIP kväll :)  Hoppas bara det kommer mycket folk! Johny och Patrik tänkte nog titta förbi :) Alla butiker kommer ha massa erbjudanden och annat. Så får man ett rabatt häfte när man lämnar centret. 

All julskyltning har även börjat att komma upp. Mysigt! :) Snön har även kommit tillbaka, den var borta ett tag. Nu är det helt vit och snöar så där fint o stilla. Vi ska ha julbord den 1 december också. Längtar! Så jo de börjar infinna sej lite julstämmning måste jag fakiskt erkänna.

Min underbara Mommo fyller 84 idag så jag ringe och grattade henne förut. Pratade på ett bra tag. Vi pratar så sällan. Jag är så sjukt dålig på att ringa folk o höra av mej. Vi har ingen täckning här hemma så de är mycket därför. Sen när man jobbar 1 till 8. Så kliver man upp sent gör sig i ordning och åker till jobbet. Och när man kommer hem är man trött och vill bara umgås med Johny den lilla stund innan han går och lägger sig.

Just de Ellen ringde för någon dag sen i från norge! Jag blev rätt ckokad eftersom jag inte hade numret och svarar lite såndär: "hej vem är det här?" röst- ungefär.. Så hör man bara hur Ellens glatt tjoar HEEEEEEEEEEEEJ!!!!! Haha bah: VEM FAN E DE?! Så va de ju söta Ellen. Haha Va jättte kul att prata med henne, gud vi har nog inte setts sen förra hösten! Hoppas vi hinner ses något i jul!


Ne nu ska jag faktiskt ta och göra mej i ordning. Ursch tycker de känns som en huvudvärk är påväg =/ Hu sov ju så länge.. Men skönt va de ;)

Beställt från H&M

            
Va inne och kikade på H&M som vanlig. Och fick bara för mej att kolla de som fanns på Rea. Hittade dessa saker. Den mönstrade kavajen har jag tänkt köpt länge men har prioterat andra saker. Den va nu nedsatt till 99:-. Så jag tog en i svart också. Väskan var nedsatt till 69:- Och med rabatt så slöt allt på 232:- (inklusive frakt!). =)

Put it on my arm.

                                      
                                                    Enkel men väldigt snygg, vill ha! H&M 299:-

L-L-Ledig!

Tog en dag ledigt, det svider att det är en söndag men de 3 timmarna kan jag leva med. Jobbar ändå hela nästa helg. Behövde vara lite helgledig kände jag.

Vi ska in till Malmö nu och titta lite. Kanske blir det nå julklapps letande. Vi får se :)


Tjockjackan.



Så här såg min nya jacka ut. Dåliga bilder ja vet. Men man ser i alla fall lite bättre hur den ser ut. Bilden från Nelly gör den inte alls rättvis.

Nu är lödde också vitt!

      

Fick en mindre chock när jag vaknade och såg att det var helt vitt på marken. Trodde det skulle dröja ett tag till tills vi skulle få någon snö. Däremot regnar det så den blir nog inte speciellt långvarig. Men de va lite mysigt att titta ut de va det. Börjar 4 idag så det kom att kännas som man satt hemma och hade lite jul ledigt. Gud va jag längtar till julen! Vi ska ju hem till våra älskade familjer och fira jul med dem. Ska bli riktigt härligt! :)

TRÖTT.

Fy fan så trött jag är, Johny drog upp mej ur sängen vid kvart i 6! Va tur de, annars hade jag aldrig kommit upp.
Men HU, vill sooova :( Haha fast de gjorde jag rejält igår. Kvart ÖVER 1 vaknade jag!! Haha fan va arg jag var. De va min lediga dag igår, å då sover jag bort halva.. skit kul. :p Jag hade sovit konstant från jag gick och la mej, de tre alarmen på min mobil hade jag inte ens hört, utan lyckats knäppt av dem i sömnen. Haha. 

Fan skulle verkligen behövt vart ledig idag med. Man behöver verkligen 2 dagar att vila upp sej på. På måndag är jag ledig igen, sen nästa fredag, de längtar jag efter!! Veckan efter är helt underbar. Då är jag ledig måndag, tisdag och sen lördag, söndag och på fredagen slutar jag vid 6!! Fan de är nästan så man blir gråtfärdig så vackert. Kan lova att jag kommer få jobba någon av dagarna. Men den helgen tänker jag hålla hårt i!!!De va 8 veckor sen jag hade en hel helg ledig.

Nej får snart ta och göra mej i ordning. Börjar vid halv 10 idag.

Puss o kram

Hårfärgs hjälp?

Jag behöver lite hjälp. Jag är så otroligt trött på mitt hår och jag vet bara inte vad jag ska göra med det..
Jag är sugen på att färga men vet inte till vad. Sen är jag rädd att jag kommer ångra mej och vilja va blond ändå.. 

Jag har photoshoppat ett kort. VÄLDIGT dåligt gjort. Men jag gjorde bara snabbt för att se på ett ungefär. Haha ser helt störd ut på kortet, ni får fokusera på håret :p


Ni får väldigt gärna skriva vilket ni tycker ser bäst ut:

                                 Nuvarande: (nu ser det väldigt gult ut på kortet, men de är det inte..)
                                 
                                                                               Rödbrunt:
                                 
                                                                    Ljusbrunt med slingor:
                                 
                                                                         Mörkbrunt:
                                 

                                                                      

Klänning från H&M

                                                
                       SÅ snygg! Men verkar bara finns i rosa/beige på H&M.se. Irriterande.  


Till min Karl

                                                           

                         



Dax för jobbet.

Fan va helgen gick fort, jag har jobbat som vanligt.
I lördags var vi hemma hos Patrik och Maria i Malmö. Och jävlar va fint de hade! De hade totalrenoverat sin lägenhet när dom köpte den och gjort den helt till sin egen. Jag tänker flytta in där i smyg..
De bjöd på riktigt god mat och så satt vi och pratade och drack vin o drinkar. Jätte mysigt! Sen tog vi taxi in till något biljardställe så spelade vi en timma. Och herregud så dåligt det gick, aldrig spelat dåligare tror jag. 2 bollar satte jag, en av våra och en av de andras. Haha Lyckat. Men de va ritkigt kul att umgås lite med dem, de är båda riktigt härliga personer!

Fan idag kommer Syd Svenskan och ska ta kort i vår butik och på oss. Haha vill iiiinte. Jobbar 1 till 8 idag. Så ska ta och kassta mej in i duschen.

Hinner nästan aldrig slänga upp några bilder längre. Oftast för jag är lat och inte orkar byta dator. Sen vet jag inte men min tid räcker aldrig till längre känns det som.. Åh vill va ledig idag :( Är ledig på onsdag i alla fall.

Grattis pappa <3

Farsdag är här och det smärtar lite att inte kunnat fira pappa. Jag har självklart ringt och grattat. Tänkte hitta något och skicka. Men jag hittade inge klokt så är det de där med posten att man måste tänka efter att man skickar några dagar innan och sen frakten som blir nästan lika mycket som presenten. Så jag skickade mamma att köpa något ifrån mej. Fan jag som älskar att köpa presenter och hela planeringen kring dem.

Och speciellt till mina fina pappa. Jag har världens bästa! Han har alltid funnits där för oss, ställt upp i vått och torrt och peppat, stärkt en och puchat, och sett till att jag min latmask fått saker gjorda. Finns inte ord att beskriva hur glad jag är att jag har just min pappa och hur mycket jag älskar han <3.


Känga från Eurosko

                                               

På tal om skor. Vi har precis fått påfyllning av denna ursnygga känga i vår butik. Fan de är så snyggt på andra, men så fort jag tar på mej kängor ser det jätte töntigt ut? Kanske bara något som ska vänjas. Snygga är de i alla fall. Självklart är det skinn.

                                                                               1195:-


Skopunkten

 

Med dessa skor växte faktiskt skopunkten i mina ögon. Snyggt till billigt pris! Kvalitén kankse vi får diskutera senare. Men för de priset är det lätt värt de. De första skorna har jag ju pillat på ett antal gånger, och de ser helt okej ut, känns faktiskt inte alls så plastiga. Vill ha den bruna "ackne look a like:en" också, har dock inte sett den i affären. Ska kika in imorgon och se om de fått in, så man kan testa den.

Vinterjacka

                                

Ursch vilket problem detta har vart. Jag behöver verkligen en klok vinterjacka samtidigt som den ska va snygg och inte kosta för mycket. Har finkammat stadium och intersport och andra ställen. Köpt, lämnat tillbaka. Sen va jag inne på Nelly.se och tittade och hittade en från Vero Moda.

 Så gick förbi Vero Moda i centret och hittade jackan. Och fan den satt tametusan riktigt bra. Faktiskt figursydd så man behöver knappt dra in midjan. Och nu snackar vi ändå tjock jacka. 499:- Jag är så nöjd! De enda jag kanske inte gillar är att de är väldigt hög krage på. Men jag vill ha lite krage så de kan jag ha överseende med, skönt att ha lite krage att gömma sej i ändå. Både luvan och lurvet på luvan är avtagbara, så de är ju nästan 3 jackor i en. Toppen! Så den köpte jag hem idag.Och jag tror minsan att denna har kommit för att stanna.

Får putta in bilder imorgon, Johnys dumma data vill inte ta in bilderna från kameran. Och jag är för lat för att byta dator. Så de fick bli en bild från Nelly.se Däremot fanns inte det kvar bilder på den i svart. Och jag vet inte va modellen har för storlek, men den sitter inte bra på henne. Mycke snyggare i verkligheten. ( NU vet du på ett ungefär Hanna ;) )

Hör och häpna!

Jag är ledig! Igen! Var ledig söndag, måndag, så jobbade jag igår och nu är jag ledig igen! Egentligen skulle jag vart ledig imorgon, men då ska det inverteras.. snaaark :( Men fick i alla fall 4 extra timmar. Sen är det dock jobb fram till nästa onsdag.

Ursch det är sån där riktigt tråkig höst dag. Regnet har precis slutat. Rätt skönt att sitta inne och titta ut måste jag säga!
        
  

Malmö-FF tog hem guldet

                       
                       
                       
                       
                       
         

Dagen började med att vi åkte in till halv 2 och satte oss hos Johnys jobbarkompis Patrik och hans grabbar på Möllevångstorget. Sen vid halv tre samlades alla MFF- suportrar och maschera bort till stadion.

Det var trångt med ett publiksrekord på 24000. Bengaler som sken i rött, publiken som sjöng, måste säga att det var en härlig stämmning. Härligare var det nere på planen efter publiken stormat den och alla stod och grattade varandra. Efter guld hjälmarna var på så smällde de av massa raketer. Känns väldigt lik nyår :p
Riktigt kul att vara med om faktiskt.

Lördags var också riktigt kul. Vi åkte först hem till Patriks kompis Rickard där det var fullt med folk. Riktigt härligt gäng. Så där satt vi och drack och pratade till 11 tror jag. Sen åkte jag Johny, Patrik, Patriks flickvän Maria och deras två kompisar in till en puben där bandet skulle spela. Det slöt med att vi satt med varsin stor Guiness hatt på och sjöng.


Nästa lördag ska vi käka med Patrik och Maria, ska bli jätte kul! :) Fan bara att jag ska jobba på söndagen..

LEEEDIIIGG!

ÅH nu är jag ledig, hela söndag och måndag WOOOHOOOO!! :D

Ikväll ska vi in till Malmö och träffa Johnys jobbar kompis och hans polare. Så ska vi gå och titta på något band. Kan bli kul, har aldrig träffat dem förr. Eller bara jobbar kompisen väldigt snabbt. Ska tvätta av håret en snabbis bara och ta på mej något annat. Va så länge sen jag va ute, så jag vet inte va man ska ha på sej längre...

Vill bara hälsa till min fina pappa och önska han en bra kväll <3 Han ska spela med sitt band i kväll. Så jag hoppas kvällen blir lyckad :)

Så nu ska jag med huvudet före in i duschen (bokstavligt talat) ;)



P.s Måste bara nämna hur otroligt mycket jag älskar min Hanna. Gudars vilken underbar kvinna, hon förgyller verkligen mina dagar. Har så otroligt kul med denna människa. Älskar, älskar, älskar den tösen!

Jobb, jobb, jobb

Fan va trött jag var idag då, fan vaknade vid 8 och var pigg, skulle ha klivit upp.. men nej jag skulle dra mej lite. Sov till 9. Nu är jag jätte trött och ont i nacken. SKIT, så går det när man sover förlänge. Och på de så hade Johny lämnat radion i köket på med rockklassiker. Så vaknar av att en galning skriker lungorna tomma. Och aldrig tar låt j*veln slut heller.. MAAaaah

Haha fan va jag gnäller. Idag är det i alla fall fredag, och jag ska jobba till 8. Wohooo... =/ De värsta är att jag ska jobba från halv 5 till 8 helt ensam. Och det är så ruggigt Och man bara ståååår däroch väntar ut tiden. Segt är bara förnamnet. 3 timmar på Lördag sen får jag va ledig. SÖNDAG och MÅNDÁG!! Ååååhh lyx, lyx, lyx!!


Leather pants.

                                   
Jag hatar H&M, eller rättare sagt jag hatar alla som ska köpa upp allt på H&M. Så fort de får in något snyggt bara visslar det till och det finns inte ett SKIT kvar.. AAAArrrgghhhh....

Vill ha dessa skinnbyxor men nog fan är de slut! Precis varenda jäkla storlek. Kanske tur då spar jag lite. H&M.se får dock påfyllningar titt som tätt. Speciellt den där jäka fårskinnsjackan. Vet inte hur många gånger de tagit in den. Jo visst de är ju bra så folk kan köpa den eftersom hela sverige verkar vilja ha den. Men att ta in den så pass många gånger så att hela sverige kan ha den, är inte heller roligt. Man vill ju kankse inte ha precis samma jacka som alla andra. Jo den är snygg för ett sånt pris, och jag vill egentligen också ha en. Men känner ändå att ne, de känns inte riktigt lika kul när man går på stan och minst 10 andra har samma jacka..

_______________________________________________________________________________________________

Update: Byxorna har nu äntligen kommit in i H&M butikerna här, så inskaffade mig ett par. Någon annan som upplever att de är VÄLDIGT små i storlekarna??

Helt okej skor från skopunkten.

                                       
Råkade ramla in på skopunkten igår, och råkade få på mej denna sko. Och nu vill jag ha. Inte bra. Den va faktiskt riktigt snygg på, fastän det är den där hemska synteten, men den va ändå rätt mjuk faktiskt. 


                                                                                 399:-
  

Respekt.

MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖöh.... (entonig utandning)

Fy fan klev upp vid 6 idag. De var ett tag sen nu. Fy fan va trött jag är! Förstår inte att jag började jobba klockan 6 förut. Hur i helvete lyckades jag? De är tammefan omännskligt. All respekt till de som börjar klockan 6 eller tidigare ska jag bara säga!

Johny stackarn åker ju till jobbet vid 10 över 6. Medans jag ligger och sover några timmar till.. höhö

Ska öppna butiken idag, bara därför som jag är uppe i uttan. Så slutar jag sen vid 5 idag, gud så skönt! Fredag imorgon by the way! :) Jobbar lördag seeeen seeeen är jag ledig igen ^^.

DÖD



Ursch vilken seg dag! Har kännt mej som en zoombie hela dagen, trodde aldrig klockan skulle bli 8 så jag kunde få åka hem. Imorgon är jag ledig!! Helt underbart <3 Sen är det jobb fram till Söndag då är jag ledig igen, skönt. Så då ska Johny och jag dra in till Malmö och se Malmö FF spela sista matchen, innan guldet ska ges.

Hu känner mej helt slut igen efter 7 dagars arbete. Även om det bara är några timmar hit och dit, så är man ändå på jobbet varje dag. De tar lite på orken. Så imorgon ska jag göra absolut ingenting och bara vältra mej i soffan, kanske baka. Våfflor hade vart gott! ;)

Fan jag och Hanna hade hyrt filmer i lördags, Nya Beck filmen och Remember me. Helt okej båda två. Jobbade till 5 igår och efter vi käkat och lite så fick jag syn på filmerna. SATAN också. Klockan var över 8, hade inte haft en tanke på filmerna. Däremot blev försenings avgiften mer än vad det kostade att hyra filmerna. WHATTA FUCK!? Okej skiljde 3 spänn emellan. Men endå, kändes lite mysko..


FAN.FAN.FAN.FAN

                   
Jag har på nått jävla sätt lyckats blivit extremt blond med gul utväxt. FUCK! Detta var ju inte tanken, jag skulle färga utväxten och tänkte först blondera utväxten och sen i med en lite mörkare champange blond. Nu vet jag inte helt vad som gick snett men håret blev typ oranget. Stack till affären för att köpa ny färg kvart i 10 på kvällen. Köpte askblondt för att få bort de gula, jo men hej håret blev ju nästan grått, utväxtens gula mattades i alla fall ner, men de är ännu kvar gula toner och restan av håret är nästan vitt... Känns väldigt lyckat. FAN. Får tyvärr gå så här ett tag för min stackars hårbotten känns helt stram, inte bra. Vet inte va jag ska göra med håret sen, de ser ändå rätt okej ut, men jag passar inte i så här ljust. Bajs..

RSS 2.0