Nu va de ett tag sen!

Hallå bloggen lilla, förlåt att jag övergiver dej lite då och då. Har bara inte haft tid och lust. Men de har ju vart jul! ;)


Åh vilken underbar jul jag haft, med min underbara familj, pojkvän, och svärfamiljen. De kan bara inte bli bättre. De har vart mysfaktor 100. Men också massa stress och farande och flängande. Men de gör inget. De är nästan bara roligt :) Fick otroligt många fina julklappar också. Så dom vill jag tacka så hemskt mycket för!!

Haha och mitt försökt till att ha en julgran ska vi inte tala om. Va runt och leta men fick ta vår hemska plastgran från förra året. Dock hade våra små söta odjur total förstört den nedre delen av granen så den gick inte och ha. Så då försöker jag ta toppen på granen och binda fast den i en djup blomkruka med present snöre. Haha nej hu va jag höll på, men till slut!! Skamm den som ger sej! ;D

De har vart fest också. Och massa snaps haha :D Nyss var vi ute på warvsholm i klinte och skrålade till pappa min som rockade på scenen. Träffade en liten del av släkten. Kusiner med familj och vänner. Har ju så otroligt härlig släkt! Gud så goa dom är. Och otroligt söta kusinbarn! :)



Och bloggen vet du va..?? ;)


De verkar som vi fått en lägenhet i Malmö! Nu fattas de bara att Johny får jobb, sen drar vi i sommar! Weeeeeiii!! :D
Vi var och pratade med "framtida hyresvärdarna" idag, och de va ett jätte gulligt skånskt par på 55-60. Hur mysiga som helst! Dom bjöd på skånsk äppelkaka och kaffe :) Så fick vi se bilder på lägenheten. Och shit så fräsch den var! 80kvm, med källare på 50 kvm. Nyrenoverad med super fräscht kök och badrum (Hörnbadkar!) haha. Inglasat uterum, med en liten trädgård. I ett radhus område, ca 2 mil utanför malmö. 1mil till Lund. Ja vet inte vad som skulle kunna vart bättre??

Så nu hoppas vi på jobb, men de ska nog inte va så mycke problem förhoppningsvis ;)

White chicks

             

Haha åh va jag älskar den här filmen. Den går just nu på 3:an, Fan ska igentligen sova, men den är så SJUKT rolig. haha kan inte låta bli att titta. Jag skrattar så jag dör..!! hahah


Precis innan såg jag någon dokomentär aktig sak om nån skola i USA där ungdomar går för att gå ner i vikt. Tror de hette "wellsprings". Helt sjukt ungarna åt bara chips och jordnötsmackor till lunch men gick ner hur mycke som helst. Systemet var att dom aktiverades hela tiden och tränade massa. Sen höll dom fasta mattider, men åt då bara chips och grejer. Fast med väldigt låg fett halt.

Allt låt jävligt sjukt, men efter att ha sett programmet måste jag säga att de låt på något konstigt sätt bra ändå.
Dietisten sa de när programledaren frågade varför de inte bara käkade grönsaker och nyttigt istället: "I en perfekt värld så kanske, men de här är tonåringar. Dom kommer aldrig äta de, och även om de gör de så kommer de inte gå när dom kommer hem igen. För de flesta faller tillbaka is sina matvanor ändå."

Hon menade på att de istället lärde dom "bättre" alternativa grejer att äta. Och just hantera vardags situationer. Att istället för att inte äta chips och godis, så istället inte äta så mycket av de. Dom hade något slags system dom räknade.

Jag tror ändå faktiskt de va ett rätt bra sätt. Sen är de ju aldrig bra att äta sån mat pga att man inte får i sej rätt vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Men just systemet att lära dom lite mer realistiska "bättre" alternativ kan nog hjälpa rätt mycket.

Hamnplan virgin ;)

                                          
             
                    (Bilder ifrån hamnplan5.com)

Haha tog ut lillebror igår för att visa han krogen. Vi skulle ha lite förfest hemma hos oss, så ja sa att han och hans kompisar kunde komma mellan 8 och 9. Klockan 10 stod dom i dörren :p Förövrig var de bara Johny jag och Jensa. Och thims 4 kompisar.

Planen var väl att vi skulle först va här och sen ner till olearys där dom hade bartömmning. Däremot blev de inte så. Eftersom de blev lite sent. Så stack thim och hand kompisar ner till olearys vid 11. Jag johny och jensa va kvar en stund och när vi skulle gå så ringde thim och sa att dom bara tog kontanter på olearys och att en av deras kompisar tyckte de skulle dra till lillebror istället.

Jag är väldigt anti lillebror, de e inget festställe utan ett sitta och dricka ställe. Så jag bah Thim NOOOO...
Så jag fick gå ner och hämta dom på lillebror och ne ne ni kommer med mej ner till hamnplan!

Ska man ut för fördta gången vill man ju verkligen ut och ha kul och festa! Och de tycker ja inte man gör helt på lillebror. Så Vi drog ner till hamnplan.

De va riktigt kul igår var de :) Och de verkade som att Thim hade ritkigt kul han med. Han kom sen och bah: "Sandra tack för du drog oss ifrån lillebror och hit istället, jag har så jävla kul!" Va glad jag blev att höra de! :)

Haha sen fick Thim för sej att han skulle på efterfest för de kom någon kille som var lika gammal som johny (Johny kände till han när han var liten) Killen var jätte schysst men ja tyckte inte de skulle gå på efterfest.

För oftast SUGER efterfester, de e ju oftast ett sätt för killar att dra med några tjejer hem och försöka få till det. Vissa efterfester kan ju va roliga, men oftast är man ett litet gäng som mest bara sitter och snackar och dricker lite och lyssnar musik, inte speciellt mycke drag, Okej ska inte säga att alla e så,för vissa kan spåra. Men oftast så bah: Mm de här sög ju.

Sen var de mest för att grabbarna va rätt dragna och killen bodde på Gråbo. Vilket är en bit att gå och speciellt när man inte hittar istan. Thim vet inte ens vart Gråbo ligger.. Så skulle Thim och Jesper sova här sen. Sen har mamma vart lite orolig för att lillpojken skulle ut, Så ja tyckte de skulle dra med till donken och sen hem istället. Han fick ju välja va han skulle göra själv. Jag förstår ju att de lockar med efterfest när man är ute för första gången och redan är festtaggad.
Men tydligen fick inte killen ihop nå folk riktigt så de blev inte efterfest. ( YES! he..he)
Så jag fick hem pojkarna tryggt, vi sket i donken men de drog dit innan. Så jag bäddade åt dom så de bara kunde slänga sej i sängen. För ja VET hur skänt de är att bara kassta sej isäng efter en utekväll. '

Och de va exakt va de gjorde :)


Nybliven 18 åring

                      

Grattis i efterskott skitunge! Har inte hunnit helt att gratta dej i bloggen än.
Nu är det så att min lillebror fyllde 18 nu den 15 december :) Så imorgon ska jag visa han runt krogen!
Han ska få ta hit sina kompisar och förfesta här, sen blir det nog bartömmning på Olearys och sen ska jag visa han hamnplan5 :) Tror de kommer bli en kul kväll!


Men jag fattar inte hur sjutton han blev 18? ja menar när FAN blev han så stor? Thim är ännu den där lilla killen en tvärhand hög, med tjockt blond hår som lockar i nacken, gnagandes på en napp som alltid befann sig i munnen på han, och dom där jätte bruna små oskyldiga ögonen som bara log hela tiden. Han som de var mitt jobb att skydda. Ända sedan Thim föddes har jag alltid försökt se efter han på ett eller annat sätt. Men sen va sjutton hände!? Nu är han en öldrickande slyngel med finnar och skäggstubb, och jämnfört med han är de jag som är en tvärhand hög..? haha :P

Men va jag älskar min lille bror, för hur gammal och skäggig (?) han än kommer bli, kommer han alltid vara min lillebror och min uppgift kommer alltid va att skydda han på alla sätt jag kan.


Nu har jag gått på "jullov" ;)

Har uppehåll i jobbet nu under julen. Börjar igen den 7 januari.
Jag tänker inte säga något mer än att jag lägger in en passande video:

                           
                         

                   Haha ;p

Sataaan

....Jävla skit. Nu bidde de gale.. bajs också.

Med nål och tråd kan man göra något gammalt, nytt.

Jag blev så sugen på att sy igår, men orkade inte ta fram min symaskin. Så jag tog en gammal Gina tricot klänning som blitt väldigt tråkig och urtvättad och sydde på massa paljetter på ena axeln och snodde lite insperation ifrån "Kenza" och sydde på ett gammalt armband jag hittade. Tyckte faktiskt de blev helt okej :) De blev i alla fall inte samma tråkiga klänning ;)

       


De lär nog bli en vit jul i år! :)


De har bara vräääkt ner med snö idag!! Gud va mycket snö, och blås. HU! Men de e så härligt att sitta inne och titta ut på ett snöoväder med en stor filt virad runt sej! ^^
                    

Minus, minus, minus..

... massa minus grader, SVINKALLT är vad det är! HU gick hem i snöstorm idag, var något till kall när jag kom hem. Vilken tur att jag köpte vinterjacka! Dock tycker jag inte om den, inte ett dugg, men den får duga, för utan den lär jag frysa ihjäl... I alla fall förfrysa rumpan haha..

                      

Finns det något mer irriterande än..

.. att sitta i en lång jävla telefon kö?!?

Arrghh.. " Du sitter fortfarande i telefonkö.. Du är nummer....9 !"

 4 gånger fick jag denna fras upprepad för mej! Sen blev jag nummer 8.. snark..

Åh så snygg <3

Åh tycker verkligen den här klänningen är HUR snygg som helst! Hade inte heller vart dumt att haft den hängandes i garderoben.. Men fan 2000 !? Nee se de blir de inte av.. men OM, OM man hade haft massa pengar..

"Citerar Skrik och Panik i Disneys Herkules: OM, OM är bra..!" ;) hahah


                                 


Nu ska jag sussa! Natti natt! :)

P.S HANNA KOMMER HEM DEN 29!!! WIIIIEEEEEEEIIII!! :D:D

H&M Påsen

Haha hallå, bara jag som tycker H&M's nya påsar e skit snygga? Fan tycker den e värsta cool!
Plus i kanten för de!
                      

Ja e schizo, ja har köpt julklapp till mej själv haha.

Haha ja va faaan vill man ha nått så :p
Nej men fan ja kände bara att ååh jag VILL, ja VILL, ja VILL ha!! Så jag beslöt mej för att gå och köpa västen. Men jag ska slå in den i ett fint paket och sen öppna på julafton. De känns lite mer som att man har fått den då :p haha 

Och nej.. jag är inte heeelt frisk hahah ;)

                                 
                Åh va jag tycker om den! Skiter totalt om någon skulle tycka att den va tvär ful, I LOVE IT! ^^

Bild ifrån i lördags.

Johny, Jocke, Jensa and me på Gutekällaren. Haha va tusan jag gör? Iiiiingen aning haha ;p
Hade i alla fall riktigt roligt med grabbarna :) Undrar bara vart sjutton fille och Jonas var någonstans när bilden togs haha..
 
               


Happy Birthday darling! :)

                       

Idag är det lucia och älsklingens födelsedag. Hela 21 fyller min gullunge :)
Jag gav han en trådlös Xbox 360 ratt, vilket han hade önskat sej. Han fick den klockan 3 imorse. Haha. Vi hade vart ute på Gute med Johnys kusin Filip, hans kompis Jocke, Jensa, och Johnys jobbkollega Jonas. haha de spelade först rockband. Sen skulle de sjunga Lips.. haha där spårade det. Herregud att man inte pinkade på sej. hahah. Nej jag hade jätte kul. Gute söög ju. Filip och Jocke är 90:or så de har inte fyllt 20 än. Så de fick bli Gute för denna gång :p Men de va kul ändå. Härliga grabbar :)

Så kom vi hem och jag och johny satt och snackade lite. Sen kom jag på att fan älskling du är 21 nu! Vill du ha din present? Vilket han ville. Så jag gick och hämtade ett litet paket. Och ursäktade att de tyvärr inte blev någon ratt som han önskat eftersom de inte gick att få tag på i affär och jag hade "råkat" glömt bort tiden, så jag inte hade fått den hem beställd i tid. 

I paketet hade jag lagt  en skattkarta. Som jag hade gjort av de hårda pappret som inslagningspapper är linat runt. Så hade jag bränt lite hål och kanterna så de skulle se ut som ett skatt karta. Så fick han leta efter sitt STORA paket. Vi kom nog i säng vid 5 :p

Idag har vi haft Johnys, mamma, pappa, syster, farmor, mormor och morfar här på fika :)
                   

Pajett så hett.

Var på stan och tittade på lite juleklapar och köpte någon. Vi hann väl inte med så mycket, men vi har gått och "utsett" alla julklappar som vi ska köpa. Så nu har vi de rätt så klart i alla fall. Sen måse jag köpa mina egna klappar också. ÅÅh älskar att köpa julklappar och att slå in, ta mej fan nästan de bästa jag vet. Samma med presenter. ÄLSKAR att köpa presenter. ^^

Men sen kunde jag inte låta bli att kika lite till mej också ;p Och hittade en så jäkla snygg paljett väst. Åhh men jag har redan slöst massa pengar på kläder så jag måste fokusera på julklappar. Men de gör ju inte att man inte kan önska sej i julklapp i stället! ;)

                 
                                    Haha bara jag som tycker larmknapparna är EXTREMT stora? ;P

Erik vann!

                                      

Yeeees!
Åh han är så värd de, han är så sjukt sjukt bra. Men frillan vetti tusan va ja tyckte om. De blev ju en lite coolare egen look, men ja vet inte endå ja gillade nästan ruffset lite mer. Men ne de nya va ju mycke tuffare till hans "rock look".

Men gud slutet va ju så fint när han först tog upp sin pappa på scen, sånt tycker jag är så fint. Sen tog han ju upp tjejen sin och sjöng för henne typ. Herregud nästan så man böla haha..  snart sitter jag väl och grinar till extrem home makeover också? :p 

Men GRATTIS Erik, hoppas du blir stor och skivan din blir grym, för då kommer jag köpa. ;)
Trodde aldrig jag skulle säga de om någon av idols deltagare.. haha :p

Fredag <3

ÅÅhh så underbart äntligen är det fredag. Men fy fan va den går snabbt =/

Har ätit julbord idag med jobbet. Haha jäkla städtanter de är inte kloka haha. Mitt lilla gäng är så otroligt härliga och sköna. Iblands spårar de lite kanske hah men åh va jag älskar de damerna. Otroligt skön humor har de, haha :)

Nej FY FARAO så mätt jag var, herregud, jag va tvungen att ta pauser mellan tuggorna haha. Ursch va kämpigt de var.. Ne asså jag får inte i mej all mat. Jag lämnade kvar massa på tallriken. De känns så hemskt man va tusan ska man göra?? Och sen efterrätt på de. Haha ett under att jag kunde stå på benen.

Var en snabbis med juss, gick hem till henne efter jobbet så gick vi ut med hennes raggiga lilla tax molly.. haha vi bah sprang och gömmde oss bakom ett träd i parken. Och hunden börjar först titta sej runt, och när den fattat vart vi var så gick hon bara och nosa och typ sket i oss. Och där stod vi som två fån medans hon bara går förbi och slänger en blick på oss och bah "fan står ni där för?". Haha sjukt bitchig och envis liten tax.. haha men underbart go.
  

                     
                                                              Smygfoto he he.. ;)

Vad jag har för mej just nu:

                  Jag färgar min förbannade utväxt.. haha och klockan är 10.. bra där.. :p 

                          
                                                  Haha ser ut som ett jäkla troll typ.. ;p

Va fan hände?!

Helt plötsligt stod vi med disk upp till midjan, va FAN?! Vi har ALDRIG haft så här mycke disk tror jag haha, så detta är vad jag har gjort idag. DISKAT :p
     
                 
                               

Vaae?

Hallå, nu fick jag en liten "anonym" kommentar här från en viss Hanna lundström ;) , som påstår att Calle och Erik INTE kommer utan de andra i idol?? Asså va fan.. de ger jag inte en rutten banan för att se. Fan också. De står ju finalisterna, men räknar de ALLA finalisterna då eller?

Någon som vet nått? :P

Idolerna till Gotland.

Haha herregud trodde aldrig detta skulle hända MEJ. Men jag börjar känna mej som en tuggummi tuggande, halft hysterisk fjortis. Haha Erik och Calle från idol ska till ICA maxi imorgon och uppträda. Och jag (!?!) blev helt eld och lågor. 

            "JUUUUSSS Eriiiik kommer till ica maxi imoooorgon!!"
            "Va?"
            "Erik och Calle från idol kommer till ica maxi imorgon, kan vi åka och seee???"
            "Haha.. joo kan vi väl?"
            "Iiiiiiih... hahahah "

                        Haha ;)

               

Haha asså tänke bara tillägga att jag är INTE ett idol fan. Jag har nog endast sett audition och de två sista uttagningarna. Haha bara så ni VET.  haha ;) Men Erik måste jag faktiskt se han e helt sjuk den killen. Och jag är inte ute efter signering.. men bli inte förvånade om jag kommer hem med en.. hahahaha

Barbie mobil

Haha hittade en sida på Fokis blogg som säljer Barbie och Hello kitty -mobiler. Haha va tvungen att titta lite närmre på de. Tycker de e as coola, haha nästan så man själv skulle vilja ha en. Kostade inte så mycket heller. Mobilerna är nog rätt kassa. Men rätt söta :) 

                          

                                                                    Mobilen finns här.


Mums á la Sandra.

Är det något som är gott så är de Mud Slide. Jag har bara druckit den på Kreta. Och de va de underbaraste jag smakat. Men jag kom inte ihåg va som va i den, så ikväll fick jag för mej att kolla upp de:

        

Erik är ju så grym..!

Jag brukar aldrig se idol. Men man har väl sett någon utröstnings så där på söndagarna.
Men Erik är ju bäst i alla fall, hans röst är så sjukt grym. Så satt vi och tittade idol klipp ifrån i fredags. Och GUD jag trodde jag skulle dö, han va så sjukt grym i fredags med Iron maidens - run to the hills. Nack håren bara reste sej gång efter gång. Calle är jätte bra han med. Men Erik är en helt egen röst. De e inte många so har den. Jag hoppas verkligen att han blir något stort, jag hade lätt gått och köpt hans skiva.

Lyssna och njut:

            

Andra advent :)

Hjälp va tiden går fort! Redan andra advent helt sjukt..

Ja vad har jag haft för mej sen sist då?

Jo först och främst har jag ju vart halv döv i en vecka så tillslut gick jag till apoteket och köpte nått man skulle droppa i örat. Och de funkade helt utmärkt faktiskt!
Men va händer då dah? Jo jag blir halv blind i stället. Va fan e de för fel på mej och min kropp? :p  Jag satt i onsdags kväll och bah, va fan av de svider i ögat. Så ur med linsen och bort med sminket men hade fortfarande ont. De sved som att jag skulle haft ett riv sår i ögat och de bara tårades hela tiden. "Aja de går bort tills imorgon", Men NEJ de gjorde de inte! Jag kunde inte se alls, och gud va det rann tårar och sved gjorde det. Så jag fick stanna hemma. Kunde ju inte gå med en lins i ena ögat och de andra helt svullet och sönder tårat. I fredags var ögat mycket bättre men kände inte att jag vågade stoppa i en lins riktigt än, nu kändes de mer som att franskanterna var svullna och irriterade. Så jag tog en dag hemma för att vila ögat helt.

Jag hade egentligen bestämt att jag skulle va med juss på fredagen så jag trodde de skulle gå och skita sej. Men mot eftermiddagen såg och kändes mitt öga helt bra igen. Så testade att stoppa i en lins och allt verkade okej. Så de blev en liten kortis på stan emot kvällen och så åt vi lite mat tillsammans.

Johny skulle på julbord så han skulle va borta hela kvällen. Så jag och jusse bestämde oss för att gå ut bara hon och jag. Så vi var hemma hos mej och drack lite, sen gick vi till munken. Johny och hans kollegor var med där. Kul de va att va med juss igen! Bara hon och jag hela kvällen <3 Var ett bra tag sen vi va klokt så de va härligt.

Lördag blev en riktig bakis dag. Hahah. Juss sov över här, så vi gick till togkassan och köpte riktig bakis mat och så låg och såg på idolklipp från fredagen på tv:n med Johny.  Haha. Hela. Dagen.

Idag har vi handlat och tvättat. Vi ska ha en smal vecka. Vi ska bara käka kyckling och sallad. Typ. Får se hur trötta vi är på kyckling sen i slutet av veckan :p


Dagen rätt blev: Fullkornstortillas med currykyckling och massa grönt.


                  
                                                          Hahah Munkens dubbeltoa <3

Mammas lilla hjärta

     
                                                               Rocky Balboa <3

Stolt som tuppen


Ser ni? SER NI!?  Mina första bullar någonsin, helt egen tillverkade!! Jag är så sjukt stolt haha känns typ som jag fött barn. Haha ;D Men visst e dom fina?? :D hihi  

Och ni ska veta hur goda dom var! ;) Johny mumsade så de stod härligt till haha 
Asså ja fattar inte varför jag aldrig bakat de förut, jag har typ alltid trott de e värsta svårt, men hallå, de va ju hur lätt som helst, varför har ingen sagt de förut? De enda jobbiga är att de tar lite tid med jäsning, ne nu jävlar ska jag fan börja baka bröd också! ;P
         
                                                          Mina första bullar ;)

1 december

De e helt sjukt de e första december! Jag ska banne mej se julkalendern ikväll!! haha

Fan allt går så sjukt fort. Men de känns som att man står still. Ja vet inte allt känns bara likadant. Varje vecka ser mer eller mindre lika dan ut och igår fick jag panik.
Jag är fan rädd för bli äldre. Jag vill inte bli äldre än så här, för sen rullar de bara på. Eller de gör de redan.
Men jag är bara så rädd att vakna upp och va 30 och bah: gud vart tog alla unga åren vägen där man skulle göra allt roligt??

Man känner nog mycke press för att många man känner till reser jorden runt och upplever så mycket och flyttar och hela kittet. Och själv sitter man HÄR!?

Visst vi har ju vart iväg lite. Vi har faktiskt vart i både Grekland och Turkiet i år. Och så tog vi ju en liten tripp i sommras och besökte städerna: Kalmar, Malmö, Helsingborg, Göteborg och Eksjö. Så var vi ju i stockholm i stadshuset nu för inte så länge sen och de va ju också lite upplevelse. Så jo visst har man gjort lite endå kankse. Men de e just de att vardagen kommer så snabbt. Och egentligen kan man aldrig undgå vardagen. Och de kan va bra de, annars känns de väl inge speciellt att göra något som skiljer sej från vardagen.
Men ibland kan den bara kännas så långtråkig...


Nu ska jag göra ett försök att baka bullar. Önska mej lycka till! :)

RSS 2.0