Ang. lägenhet..

                    
                                                     Det verkar bli ett tag till på radhusvägen :)

Haha de har gått väldigt upp och ner. Vi fick varken den i Malmö eller i Lund. Sen ringde de från Lund igår och sa att de hade en likadan två för samma pris. Och undrade om vi ville ha den, vi fick till idag på att bestämma oss. Haha snabba bud. Vi vägde för och nackdelar. Den va väldigt dyr 7600 kr i månaden och bussförbindelsen till jobbet för mej va inte riktigt att hurra för, då det skulle bli 6 buss byten dagligen. Däremot hade vi ju inget annat att välja mellan och gud vet om man får tag på något annat heller. Den va ju trots allt nybyggd och väldigt fräsch, med tvättmaskin och diskmaskin. Och de var ju dock Lund.

Så efter mycket funderande fram och tillbaka så bah: Ammen fan vi tar den. Så imorse ringde Johny till hyresföreningen och tackade ja till lägenheten. Så de skulle fixa ett kontrakt och sen skicka med posten.

Sen ikväll när vi ska ringa till hyresvärdarna och säga upp kontraktet. Så helt plötsligt bah: em ni kan få hyra 6 månader till om ni vill, och kankse upp till ett år till.

Vi fick skicka ett mail till hyresföreningen i Lund och förklara som det var och säga nej till lägenheten. Vi har ju inte skrivit på något. Och de är ju dock samma dag. Men speciellt populärt lär det nog inte va när de öppnar mailen imorgon. Johny får nog slå dom en pling imorgon med.

Så ja, det verkar som vi blir kvar i lödde 6 månader till. SKÖNT! Vi trivs så bra här, det är mycket billigare och MYCKET mer för pengarna. Nära till jobbet. Och lilla trädgården blir helt underbar att få ha i sommar med!



(Note till mig själv: Min magkänsla är FIIIERCE! Johny hånade den idag, TJII fick han!) ;)

Kommentarer
Postat av: Sork din

Din magkänsla är värre än Balder på Liseberg !!! Puss

2011-01-21 @ 12:08:40
Postat av: Lisen

Va kul Grattis

KRAM

2011-01-23 @ 19:26:06
URL: http://www.chadnaskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0