Turkiet :)

Oj va klockan sprang iväg. Haha nördiga lilla jag sitter ännu uppe. Har hittat "comedy central" -kanalen så satt och titta men den slöt ju sända vid 2, så nu sitter jag och stirrar på en svart tv bild :p Har suttit lite i photoshop och ljusat uppnågra bilder från resan. Vissa va så mörka.

Åh längtar tillbaka, de va så kul och mysigt i turkiet! Och så jävla skönt att ligga på en strand och sola i 30 grader sol! Känns knappt som vi vart borta nu när vi kommit hem. Bara våra bruna hudar som skvallrar om att vi vart iväg. Men annars så känns allt som vanligt.

Ja va gjorde vi i Turkiet då förutom att äta, dricka, sola och bada? Ja inte mycket haha.. Shoppade :p De va ju så otroligt många små affärer men alla innhöll samma sak. Kopior av Märkeskläder :p Haha Precis överallt stod inkasstarna och skrek på en att man skulle komma in och titta. Om man inte svarade så började dom istället "Hey were are you from?? Norway?? Sweden?? Germany?? De blev lite mycket och många gånger orkade man inte ens titta på dom. Dom hade ju kunnat få så mycke mer kunder om dom inte stod där och skrek. Jag hatar när någon hänger över axeln på en när man ska köpa något.

Vi träffade lite roliga människor där. Allt resturang folk var oftast jätte trevliga, men två ställen fick vi som favoriter. Istanbul Steak House och EV. På steak house var killarna super trevliga och väldigt underhållande. Dom skojade mycket med alla och varje gång vi gick förbi resturangen vinkade dom och hälsade. Inkastaren pratade någolunda bra svenska så vi brukade stå och snacka med han ett tag. Så de va kul :)
En annan trevlig prick var vår Hotell vakt, Salih. :) Han stod alltid utan för hotell entrén mellan klockan 7 på kvällen och 7 på morgonen. Så vi stannade alltid utanför och pratade med han ett tag. Va alltid lika kul att snacka en stund, han va alltid så himmla glad och trevlig, vi håller kontakt över facebook nu :) Annars så träffade vi en galen 70-årig norrman i Spedoos som alltid satt nere på stranden och en små knall norrlänning. Nere vid straden var det alltid en kille som tog betalt för solstolarna som vi alltid snackade och skojade med. Däremot vet jag inte vad han hette fastän vi pratade varje dag. Nej turkarna var jätte trevliga och vi hade jätte kul :) Haha jag dansade magdans under vår "turkiska afton" för magdanstösen kom och började dra i mej.. och de går inte att bara säg nej inte! Haha hu så hemskt det var. Men de bjuder jag på ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0