Helgens äventyr

Halloj! 
Vi var ju i Stockholm i helgen och såg KIZZ. Riktigt häftigt var det att se dom! Och GUD va folk! 33.000 (!!!) befann sej på Stockholm stadium i lördags. Och vi lyckades komma innanför inhängnaden trotts att vi inte köat (pappas förtjänst) , och så fick vi tag på de "gröna banden" man var tvugna att ha för att kunna gå in och ut till de lilla området framför scenen. Så ungefär 10-15 meter var vi ifrån Gene Simmons utsträckta dräglande ödletunga. Riktigt kul va det att se dom! Däremot var det lite synd med förbanden. Först var MUSTASCH, dom va väl helt okej, inte så där jätte förtjust i dom men endå. Däremot skulle dom ha gått på scenen vid halv 7, vi var där vid ungefär halv 6. Men de började inte spela förens klockan 7. Men okej fine, men att de sen ska ta en halv timma att plocka fram och dit alla instrument att annat på scenen va löjligt. OTROLIGT segt scen folk! Sen gick EUROPE upp 8 ungefär, de tyckte jag va ritkigt bra. De spela också en halv timma sen så efter ytterligare en halv timma så gick KIZZ äntligen på vid klockan 9!

Däremot var kroppen redan väldigt trött efter allt väntande eftersom man stod upp så länge så ryggen värkte som fan. Och stackars Johny som ännu är relativt nyopererad, (inne på sin fjärde vecka), fick otroligt ont i jumsken så i emot slutet såg man hur ont han hade så vi fick tyävrr skippa de sista 2 låtarna. Otroligt tråkigt att inte se dem, men Johny den stackarn kunde nästan inte stå längre så vi tog en taxi direkt till hotellet. Dan efter var de bra igen som tur var. Men de va en mältig konser! Jäklar va bomber, konfetti, ljus, effekter, eldflammor och grejer de var. De bjöd verkligen på en show och sej själva. Så jag är väldigt nöjd med konserten, bara synd att de innan tog sån tid, hade gärna kunnat skippat ett av banden. Hade inte vart så mycket dötid då. Men själva KIZZ var grymma!


Måste bara säga att vi hade en OTROLIGT grym säng på hotellet. Har aldrig vart med om en skönare säng! Haha. Asså den va så sjukt mjuk så efter Johny lagt sej på sängen och somnat direkt så tänkte jag ligga och se lite tv och äta lite chips. Mmm tror jag lyckades hålla mej vaken i 10 min och vaknar sen vid halv 4 med chipspåsen på magen och tv:n igång. Haha. Frukosten va helt underbar den med!

Söndagen gick vi bara på stan och shoppade och åt skit go mat. Super bra helg har vi haft!


(SKa lägga upp bilderna, får se om jag hinner ikväll, annars blir de nog imorgon.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0