Planerna framöver:

Hallå! De har blitt väldigt dåligt med bloggande nu. Men de har vart lite upptagen med det ena och det andra. Johny har vart sjukskriven nu i 2 veckor efter operationen. Började dock jobba idag. Synd när jag nu bara jobbar 2 timmar om dagen, Mån-Tis-Ons. Men men, han ska bara jobba denna vecka med sen slutar han på Sandå här på Gotland. Så börjar han på Sandå i Kävlingekommun i Augusti. Jag ska jobba fram till torsdag den 17. Fredagen fick jag ta ledigt, fick visst en extra dag ledighet att plocka ut bara så där, (wooho! Tacka och ta emot!) Så den tar jag då ut den 18, passar bra eftersom vi ska ner den 19 med flyttlasset till Skåne, och sen var det extra bra att just fredagar har jag 8 timmar också. Härligt att plocka ut en ledig dag just då! ;)

Framöver har vi det rätt fullbokat!
Vi håller nu på och plockar och packar saker. Tog ett riktigt ryck idag och rensade kläder som jag redan kan packa ner och sånt som jag ska ha kvar tills vi helt flyttar ner. Kasstade lite slitna kläder och lite ska jag ta och ge till kusinbarnet om de är något hon skulle kunna tänka sej vilja ha? Ska ännu rensa massa klädkassar uppe på vinden. Fick dock ihop 2 stora sopsäckar med kläder som ska ner till skåne och har ännu kvar rätt mycket i garderob och lådor. Fan va man samlat på sej endå, men många kläder har blitt slitna och urtvättade. Synd, för dom va fina en gång i tiden. Stod och strök massa idag också, vi fick ett strykjärn i julklapp av svärföräldrarna. Och de har faktiskt gått varmt! (höhö) Kläderna ser ju nästan nya ut igen och va mjuka och fina de blir! (Får något magiskt i blicken.)

De mesta plock grejer är faktiskt nerpackat i flyttkartonger och vi har ryddat ur mycket. Så de känns rätt bra. Hyllorna gapar toma, så de ser lite ensamt ut här hemma. (Om man bortser från 3 stora flyttkartonger och massa kassar som står uppradade i ett hörn.) Kan säga att Rocky är helt överlycklig, han bah spärrar runt bland alla kartonger och hittar nya sovplatser hela tiden. Han kan sova på de mest fantastiska sätt! Haha

Nu i helgen ska vi till Stockholm och se KIZZ på stockholm stadium. Fan va kul de ska bli! Vi ska åka med mamma och pappa och bo på samma hotell på drottning gatan. Så de ska bli jäkligt roligt! Kizz är ju sån musik man växt upp till, så de ska bli kul att se gubbarna in LIVE, jäkligt skön musik! Så de ser vi framimot!

När vi kommer hem ska det packas utav satan, och sen ska de bäras möbler. Sen blir det flyttlasset helgen därpå.
Så när vi kommer hem sen efter den 20, ska det städas och katter ska lämnas på katthem ett par dar. Och sen är det midsommar och sen bär det av till Skåne med enkelbiljett!

Gud så snabbt de gått med allt. Helt sjukt, de va nyss jul! Ska bli riktigt spännande i alla fall! Och körkortet är också avklarat, gud så skönt! :) Hämtade ut de ifredags förresten! Sandra "uppnäsa" Wahlgren, vart kom den ifrån liksom!? Haha..

              
                        (Försök ignorera mitt avskavda nagellack, speciellt DU, Thim!)  ;)
 

Kommentarer
Postat av: Lisen Lundström

Hello.

Packa på nu, hoppas ni kan komma förbi 1 svängen så kan vi grilla lite om det är väder, skulle vara kul att träffa moren och faren också så här i 1 vändan

Slå en pingel så bestämmer vi nåt

Fortsätt packa nu, bråda tider

KRAMEN

2010-06-08 @ 11:14:49
URL: http://www.chadnaskennel.se
Postat av: Lisen Lundström

ello gumman.

Ni åker Lördag morgon med båten??? då är ni inte här nere förräns kvällen, men är vi bara hemma eller Peeter rättare sagt kan han nog hjälpa till och bära så kan mamma och jag dricka vin

KRAM hör av dej

2010-06-08 @ 19:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0