Hemma.

Så nu va man hemma igen. Väldigt skönt faktiskt. Har tältat runt hela kusten känns de som.. vilket vi nästan har.
På vår lilla sverigetripp har vi besökt:

Kalmar
Malmö
Helsingborg
Göteborg
Jönköping
Eksjö

Sverigetrippen..
Sen har vi ju åkt igenom en jäkla massa ställen. Men vi tältade bara i Malmö, Göteborg och Eksjö. Men de har vart såå mysigt! Ja var väldigt skeptisk emot campandet ibörjan. Men va mysigt de är. Men kände där i slutet av veckan att !neee inte en natt tillpå den där förbannade luftmadrassen som pyser ut ALL luft medans man sover".. Någon måtta får de va! Men kul har de vart :) Jäkla synd på vädret bara.. haha fi fan va de regna en natt, de va skit mysigt.. tills de regnade in :p vi bah kutade till camping kjosken och köpte svarta plastsäckar som vi hängde upp :p Allt klarade sej faktiskt ifrån att vi vått, förutom vårt tält som va piss blött! Men de blåste så fruktavsvärt den natten så de han torka tills vi skule ge oss iväg nästa dag. Men fy fan va vi sov dåligt! Trodde fan tältet skulle blåsa bort där ett tag.

Bilder kommer! Måste bara hinna ladda kameran. Men fan asså vilket problem vi haft med att ladda mobilerna! haha

Mobilladdnings problem..
Johnys mobil dog efter första dan. MIn kämpade på så gott den kunde. Vi försökte ladda den emdans vi diskade men man kan ju inte så där hur länge som helst. Johny köpte mobil laddare till sin.. Visade sig att hans cigarettändare i bilen inte funkade. Så allt hängde på min mobil. Vi va ju tvungna att ha nått som folk kunde nå oss på då, johnys föräldrar såg efter katterna medans vi va iväg. Sista utvägen va att gå till The phone house och be att få ladda mobilen där. Skit trevligt folk var de där och utan problem fick vi lämna min mobil hos dem en timma, så den hann ladda någolunda. Men sen ifrån göteborg till eksjö sjöng min mobil på sista versen. Och vi va tvungna att ha väg beskrivning til Eksjö (Där mikaelas mamma och man bor, mikaela med för tillfället.) Haha de va inte många procent kvar när vi kom fram!!
Åh va härligt de var att se min underbra vän igen!! Guuud så ja saknat henne. Va rädd att hon hade förändrat sin underbara personlighet. Men ICKE!! De samma gamla underbara mikaela jag mötte :) så vi sov där sista natten innan vi åkte till båten som gick hem vid 11:00 ifrån oskarshamn. Vi va på ön igen vid 14:20.

Hemma igen..
Hemma var det dock kaos! Kissarna hade levat rövare där hemma. Vi hade köpt strömmingfilé till dom, vilket dom smaskade i sej med stor glädje. Direkt efter går rocky och sätter sej och PISSAR i vår korgfotölj!! Satans katt.. skäll fick han! Och fotölj dynan for påtippen :( Även min kudde jag fick av mamma som inflyttningspresent när ja va 16, den va också helt sönderpissad, Tydligen fick vi se att de inte va första gången han hade pinkat i den fotöljen! SNARK... jävla djur.. Men annaras har de vart lugnt sen vi kom hem, förutom Tyson som jagar spindlar som går på andra sidan av köksfönstret... :p

Japp nu är vi hemma igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0