Mys i regnet.

Hade mysdag igår.  Regnet öste som spö ner i backen så efter jag kom hem kall och blöt tog jag på mej mjukisar och tände några ljus, på med värme fläkten och kröp ner i soffan med en bok. Där satt jag länge och väl tills boken tog slut.
De är lite sorgligt att läsa slut en bra bok, man fäster sej så vid personerna i böckerna, så de är som att ta farväl av vänner tillslut när texten på bokens sista sida krymper och krypmer för varje sekund.

 



BOK TIPS!
Jag läste Bekantas bekanta  av mats Stradberg. Tyckte den va riktigt bra faktiskt. Den utspelar sej på 90-talet och handlar om tre personer.

Lily- En egoistisk,avudsjuk, tyst ung tjej, som precis flyttat till sin storebror istockholm (Daniel :drag qeenen Malin Melanom) och med största fokus på att bli kändis och drar sej inte för att förstöra för andra, Speciellt camilla.
Daniel- En fet godhjärtad drag qeen som jobbar i en videobutik och nöjer sig med att vara ett "One night stand" eftersom han inte förväntar sig att någon vill ha han.
Camilla- En föredetta fotomodell som just kommit tillbaka från new york. Jagar efter sitt ex Carlos hon var otrogen mot 6 månader innan deras bröllop. Bästa vän med Daniel. Lilys hatobjekt. Vill egentligen hålla på med musiken.

Rätt kul och spännade bok. Avsnitten växlar rätt snabbt mellan karaktärerna. Vilket är rätt kul.

                                            

                       
En annan RIKTIGT bra bok är "Flykten" av Rudolf Vrba. ( självbiografi)
Utspelar sej i andravärldskriget och hanldar om en Tjekoslovakiske juden Rudolf (Rudi) som blir tagen till olika arbetsläger och sedan kommer till Auschwitz och slutligen det stora konsentrationslägret Birkenau. där han tillslut lyckas rymma. 
Man får läsa om hur han klarar sej genom lägrena och lyckas att inte dö som alla andra runt om han. Så OTROLIGT bra och spännande bok!! Går inte att släppa ifrån sej kan ja lova! Jätte bra och detaljerat skriven.
DU KOMMER ÄLSKA DEN!

                                            

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vill låna den där andra världskriget boken nån gång ;)

2009-07-07 @ 22:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0