Nyår?

         
               Bilden är ifrån johnys geställ gala.. Men ska nog ha samma klänning på nyår :)


Haha funderar redan på nyår. Men fan de e bra att ha några planer, för de har vi inte haft andra år och då har de ju blitt lite hitt som happ.. Men De har med funkat.


Blev det att jag och Johny dagen innan bestämde oss för att åka hem till några och åt tre rätters och sen ner till hamnen och fira där med halva gotlands ungdomskår. Sen in på hamnplan 5 tror ja..



Så bestämde vi väl med dan innan typ att vi skulle äta middag alla brudarna hemma hos sanna vilket va jätte mysigt men väldigt oplanerat och sen ner till hamnen. Där man mötte upp Johny, eftersom vi ännu inte var tillsammans var de rätt pirrigt. Hela gänget försvann och olika håll och kanter och vi hamnade hemma hos mej.. och vi kom aldrig därifrån.. (vet inte va de berodde på).. Kan dock avsluta med att vi räknar nyårsdagen som dan vi "blev tillsammans".. Inga kommentarer till det ;p



Jag tror att jag och Johny ska till Eksjö faktiskt och fira med min helt fantastiska lilla Mikaela. Hon och hennes kompisar ska bjuda massa folk på privat fest med tre rätters och grejer. De verkar väldigt kul, 35 stycken skulle komma dit so far.. verkade det som. Kul med lite annat. Dock verkar det som att Hanna kommer dra till stockholm och sanna kommer va i stockholm för hon jobbar nyårsafton och hinner inte ta sej någonstans. Och Juss är lite kluven verkar det som.. så vi får se vad som händer.. de e ju ett tag kvar :)


Kommentarer
Postat av: .

Jag saknar er inte alls.

2009-12-06 @ 13:35:06
Postat av: sandra

Där ser man? :p

2009-12-06 @ 21:05:38
URL: http://sandrawahlgren.blogg.se/
Postat av: .

nej inte det minsta, det är bara sorgligt. Så sjukt patetiska..

2009-12-07 @ 20:55:57
Postat av: Josse

Lilian ? :(

2009-12-07 @ 22:10:49
Postat av: Sandra

Seriöst va fan är de nu?

Ska vi snacka om vem som verkligen är sorglig och patetisk? Du vet folk tröttnar efter ett tag på sånt beteende som du har. För de verkar ju alltid va "något" med dej.

2009-12-07 @ 22:14:29
URL: http://sandrawahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0