Neeeej!

Fan de blev hemma ändå. Suck och snyft en dag till i karantän. Sitter här helt isolerad typ :p fan jävla hals. Nu har ja fått värsta torrhostan också. Kan ju inte ringa någon för orkar knappt prata för halsen. Åh känner bara hur tråkigt ja kommer ha idag med. Johny vill helst befinna sej på 2 meters avstånd. Och då blir ja så där kramig istället. Har gått runt med min morgonrock hela morgonen och hostat och pipit (får inte fram nå kloka ljud riktigt). Så hade min morgonrock glidit upp lite, så ja skulle bara "flasha" överdelen lite för johny på skoj. Och börjar direkt hosta värsta. Sexy! Känner mej precis som monica i vänner när hon ska försöka ha sex med chandler när hon är så där extrem förkyld. Och han vill knappt ta i henne :p haha ja hu dessa världsproblem ;)

Kommentarer
Postat av: Ellen

Super fin design! :D

2009-08-14 @ 07:47:26
URL: http://ellensundqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha naaw stackars dig gumman. Hoppas du kryar på dig snart. Det är inte kul och vara så sjuk som monica i vänner. Men de är ju jävligt kul de avsnittet,

puss o kram

2009-08-14 @ 09:27:06
Postat av: jenny

haha vänner är så bra :)

stackare då ibland när man är sjuk kan det vara "skönt" första dagen o kanske andra att vara hemma men sen vill man ju bara jobba & komma ut..

fast är man sjuk har man ju inget annat val..



mm det är det iof :) mm mums för den glasskiosken sen är det ju ett mysigt cafe på andra sdani hörnet..sen har ja alltid fått för migatt den godisbutiken som finns är där pippi spelade in du vet när dom köper allt som fanns älskade att de se det förr haha.fast vet inte om de e den..

kramar

2009-08-14 @ 14:55:50
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0